Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın bacılar halev sevde pek bi erkencisiniz maşallahhh , iyisinizdir inşallah. Halev Allah kolaylık versin canım ,ilaçları da en uygun şekilde alabilirsiniz inşallah. Sonra da gelsin bebiş :64:

günaydın Adacım iyiyiz tabisi, medicana 580 tl demişti ilaçlara indirimli fiyat olarak, diğer eczanelere sorayım ki medicana ne kadan indirim uygulamış bana onu merak ettim :44:

günaydın Adacım iyiyiz tabisi, medicana 580 tl demişti ilaçlara indirimli fiyat olarak, diğer eczanelere sorayım ki medicana ne kadan indirim uygulamış bana onu merak ettim :44:

anladım canım, adetin gelirse mi alacaksın ilaçları ve ilaçlar dışında başka para ödemeyeceksin dimi ?

günaydınnnnnn şekerleerrr amanın ne çok yazmışınız dün canım çıktı okucam diye. halevcim hadi işiniz rast gitsin canım ne güzel eşinle aynı yerdesiniz kolaylık oluyordur.
adacım sevdecim nasılsınız güzeller sevde çalışmalar nası gidiyo tatlım adacım yarın doktor günü heyecan dorukta:23:
pozercim hayırlısı olsun canım hakkında umutlandırmadan gelmiş enazından adetin
esincim nasılsın tam günün ne zaman senin şimdi ona göre beklicezz
benim de adetimin son günü bugün gerçi bu ay b,raz erken bitiyo gibi oldu dün öğleden sonra pek gelmedi. bugün başlar belki çalışmalar kociş sabırsızlanmaya başladı :17:

günaydınnnnnn şekerleerrr amanın ne çok yazmışınız dün canım çıktı okucam diye. halevcim hadi işiniz rast gitsin canım ne güzel eşinle aynı yerdesiniz kolaylık oluyordur.
adacım sevdecim nasılsınız güzeller sevde çalışmalar nası gidiyo tatlım adacım yarın doktor günü heyecan dorukta:23:
benim de adetimin son günü bugün gerçi bu ay b,raz erken bitiyo gibi oldu dün öğleden sonra pek gelmedi. bugün başlar belki çalışmalar kociş sabırsızlanmaya başladı :17:

haklısın canım, ilk başlarda çok üzülsemde, en azından umutlanmamış oldum. bakalım doktor ne diyicek haftasonu :26:

günaydın canlarım sevdecim dıstık yemedim dındık yedim ben ya,,haleccim allah kolaylık versin canım inşl herşey yolunda gider raporu eline alırsın ilaçlarıda daha uyguna bulursun umarım adacım sen nasılsın canım uyuyabildinmi bu gece son bir gün doktora yarını sabırsızlıkla bekliyoruz narcım benim tam günüm 25i cumartesiye denk geliyo bakalım

sanada günaydın tatlım ,gece rahat uyuyabilsem daha da iyi olacagım canım koltuklarda kanepelerde sabahlıyorum, evet yarın dr günüm çok merak ediyorum bu hafta geçmek bilmedi benim için,
Hadi bakalım yarın başlıyor demek çalışmalar, bu arada rahim filmi kararın ne oldu bu ay çektiriyormusun . Ha hakkaten sevde sen hiç çalışmalardan bahsetmiyorsun ,nasıl gidiyor hastayım diye çalışma olmuyormu yoksa :52:

evet esincim bi görsem içim rahatlayacak bu ağrı beni çok korkutuyor , neden gece ağrıyor birde ya onu merak ediyorum. Sen nasılsın canım, senin gününü sayıyoruz artık inşallah hayırlısıyla gelsin bu ay bebişin.

evet esincim bi görsem içim rahatlayacak bu ağrı beni çok korkutuyor , neden gece ağrıyor birde ya onu merak ediyorum. Sen nasılsın canım, senin gününü sayıyoruz artık inşallah hayırlısıyla gelsin bu ay bebişin.

tmm canım şimdi bir gün daha sabret yarın aklına takılan herşeyi bu ağrıların sebebini sor için rahat etsin canım. sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum canım hani hep hayat sürekli iyi yada sürekli kötü gitmezmiş önce bebeğimiz yoktu kötüydü şuan biraz sıkıntıdayız ama hamileysem iyiliğe düzlüğe çıkmış olacaz inşl

anladım canım, adetin gelirse mi alacaksın ilaçları ve ilaçlar dışında başka para ödemeyeceksin dimi ?

raporumu alınca ilaçları alacağım raporsuz vermiyorlar canım ayrıca o ilaçlar yeterli gelirse başka para ödemicem amma velakin kocişimden alınan her sperm örneği için 80tl bayılızammmmm:50:

günaydın Narcım sağol canım inşallah rast gider işimiz de bi tüpcüğümüz oluverir, eşimle aynı yerdeyim ama ayrı gelip gidiyoruz malum özel güvenlik olduğundan üniversite hiçbir olanaklarından faydalandırmıyor koçişimi gıvcıklar

günaydın canlarım sevdecim dıstık yemedim dındık yedim ben ya,,haleccim allah kolaylık versin canım inşl herşey yolunda gider raporu eline alırsın ilaçlarıda daha uyguna bulursun umarım adacım sen nasılsın canım uyuyabildinmi bu gece son bir gün doktora yarını sabırsızlıkla bekliyoruz narcım benim tam günüm 25i cumartesiye denk geliyo bakalım

günaydın Esincim sağol canım inşallah kolaylıkla hallolur işlerim...

sağol sevdecim inşallah aksi bişi çıkmaz Allahın izniyle... evet kocişimle aynı üniversitedeyiz ama ayrı binalarda çalışıyoruz kendi güvenlik ben memurum... ilaç isimlerini verdiler canım çünkü raporu reçetesiz çıkarmıyorlarmış (ilaçlarım Gonal F 450, Cedrotide 0,25, Ovitrelle 250, Crmone jel)

ay kızçelerim iki dakka kayboldum hepiciğiniz toplanmışsınız da kaybolmuşsunuz bileeee

halev canım sen adeti bekle yinede ilaçları almak için dimi canım.. belki gerek kalmaz gız bacım güzel Allahımın işi belli olmazzz :61:

adacım evet bir gün bile kalmadı artık senin yarın bu vakitler öğrenmiş olursun her şeyi.. inşaallah bi aksilik yoktur güzelim.ç. olsaydı zaten lekelenmelerin olurdu. hiç aklını yorma öyle şeylere Allah korusun

narcım klomen ve iğne oldun ya o yüzden adetin az geliyor tatlım.. bide çok koyudur eminim. benimde 5. günü bitmişti.. çalışmalar hemen başlayınca bu ay hiç bitmiyor kızlar yaa.. yumurta zamanına kadar çok fazla çalışmamak lazım aslında.. yoksa insanın içine öööö geliyor

pozer cumartesi günü sende hgüzel haberlerle dönersin inşallah...

esin var mı adet belirtin kız bacım... eşin yine meraklı mı herşeyi soruyor mu... inşallaj hevesiniz kursağınızda kalmaz gülüm....

kızlar evet hastayım ama o çalışma vakti gelince vahşi cazibe haline geliveriyorum..:87: tabi elimde mendilimde oluyor ama olsun :52:

canım biraz belim ağrıyor içten içe bu belirtimi bilemem adet belirtiside olur bide sık idrar devam kocişim dün hiç sormadı annemle ablam sorup durdular ablamla geçen ay aynı gün hastalandık bu ay o olalı 3gün oluyoya eşimin dünden beri keyfi pek yok konuşmaya mecali yok benimde öyle valla sesizce birbirimize sarılıp destek oluyoruz o kadar

canım biraz belim ağrıyor içten içe bu belirtimi bilemem adet belirtiside olur bide sık idrar devam kocişim dün hiç sormadı annemle ablam sorup durdular ablamla geçen ay aynı gün hastalandık bu ay o olalı 3gün oluyoya eşimin dünden beri keyfi pek yok konuşmaya mecali yok benimde öyle valla sesizce birbirimize sarılıp destek oluyoruz o kadar

normalde hep ablanla beraber mi olursunuz esincim
eşinin iş sıkıntıları mı var.. bazen bizimkide durgunlaşıyor öyle...:26:

kızlar geçen akşam dr dan çıkınca eşim ne dedi dr diye sordu. bende dedim ki 2 yumoşumuz varmış doktor çoğul gebelikten korkuyor... eşimde hayırlısı olsun ded.. yahu dedim tabi hayırlısı olsun da insan bi tepki verir.. başkası olsa havalara zıplar sen niye böyle soğuk kanlı davranıyorsun sürekli dedim.. o da diyor ki "e ben başkası mıyım".. :59:
yani şöyle bi mutluluğumuzu bile dolu dolu heyecanla yaşayamıyoruz kızlar yaa... hiç içimden gelenleri paylaşamıyorum eşimle.. bu konuları konuşmaktan kaçar gibi tavırları var....:58:

sevdecim haklısın aslında. ama önemli olan yumurtlamada sık diğer zamanlardada gün aşırı çalışmak.. ben valla bu ay doktora da gitmiyorum ya takip de ettirmeyince canım çektikçe yapmayı planlıyorum kocişim keçiboynuzundan coşarsa baya sık olur zaten can çelmesi de :1:
adacım dün yoğunluktan randevu almayı unuttum bugün arıcam adetin kaçıncı günü gidiliyo tam bir öğreniyim haftaya giderim rahim filmine.300 e yaptırıcam en uygun ve düzgün onu buldum
esincim o zaman senin beklemeler başlamış bile cumartesiden önce bile olabilirmişsin belki de geçti günün. gene de halevin hep bana dediği gibi belirtilere takılma benimde çok farklıydı bu ay. bel ağrım göğüsler akıntı idrar ama gel gör ki sonuç kırmızı kart ikisi birbirine çok benziyoı malesef

ay kızçelerim iki dakka kayboldum hepiciğiniz toplanmışsınız da kaybolmuşsunuz bileeee

halev canım sen adeti bekle yinede ilaçları almak için dimi canım.. belki gerek kalmaz gız bacım güzel Allahımın işi belli olmazzz :61:

kızlar evet hastayım ama o çalışma vakti gelince vahşi cazibe haline geliveriyorum..:87: tabi elimde mendilimde oluyor ama olsun :52:

o zaman napıcaksın ortadan kaybolmayacaksın dimiiiiiii:20: bizde böle uzun yazar senide yorarız:63:
adetimin geleceğinden nedense eminim canım diğerine hiç ihtimal vermiyorum ama keşke demekten de kendimi alamıyorum, ilaçları almazsam reçetemin zamanı doluyor gerçi bi daha yazdırırım sorun değil ama yazdırmaya gerek kalmasın diye almayı düşündüm canım

adacım evet bir gün bile kalmadı artık senin yarın bu vakitler öğrenmiş olursun her şeyi.. inşaallah bi aksilik yoktur güzelim.ç. olsaydı zaten lekelenmelerin olurdu. hiç aklını yorma öyle şeylere Allah korusun

narcım klomen ve iğne oldun ya o yüzden adetin az geliyor tatlım.. bide çok koyudur eminim. benimde 5. günü bitmişti.. çalışmalar hemen başlayınca bu ay hiç bitmiyor kızlar yaa.. yumurta zamanına kadar çok fazla çalışmamak lazım aslında.. yoksa insanın içine öööö geliyor

pozer cumartesi günü sende hgüzel haberlerle dönersin inşallah...

esin var mı adet belirtin kız bacım... eşin yine meraklı mı herşeyi soruyor mu... inşallaj hevesiniz kursağınızda kalmaz gülüm....

evet canım çok az kaldı Allahın izniyle görelim yarın, evet cnaım bende çok araştırdım kan yada leke yoksa sorun olmaz diyorlar ama, işte zor geldi ya çok tedirginim , dularınızı bekliyorum miniğimiz bizimle olsun teyzeleri .
Yumurtlama gününe kadar çok kasmasaydınız canım önemli olan o tarihlerde olması tabi, birde gittin gördün ya az çok zamanını insan kestirebilir. Beklenen adet gününden 14 çıkınca hangi gün oluyor sevdem ? O günü değerlendirin kesin. İnşallah gribinde geçer insanı mahveder grip hali , benim gribimde pek ağır geçer.
Halevim bencede bi adetini bekle ondan sonra alırsın ilaçları belkim hiç gelmez , bebiş gelir.:52: Benim evde de 2 tane çatlatma iğnesi var, lazım olsaydı hiç bulamazdım :27:

hayırlısı olsun güzelim, inşllh bebiş sürpriz yapar size.

kızlar geçen akşam dr dan çıkınca eşim ne dedi dr diye sordu. bende dedim ki 2 yumoşumuz varmış doktor çoğul gebelikten korkuyor... eşimde hayırlısı olsun ded.. yahu dedim tabi hayırlısı olsun da insan bi tepki verir.. başkası olsa havalara zıplar sen niye böyle soğuk kanlı davranıyorsun sürekli dedim.. o da diyor ki "e ben başkası mıyım".. :59:
yani şöyle bi mutluluğumuzu bile dolu dolu heyecanla yaşayamıyoruz kızlar yaa... hiç içimden gelenleri paylaşamıyorum eşimle.. bu konuları konuşmaktan kaçar gibi tavırları var....:58:

canım hatırlarsan benim eşimde bir ara böyleydi birlikte dert yanıyorduk senle.hiç tepki yok devamlı hayırlısı olsun falan.. bir anda bişey oldu özellikle sperm sonuçlarından sonra sorumlu mu hissetti kendini. bir de o dönem özellikle benim çok istediğimi anladı. benim o isteğim onu da heveslendirdi. bir kaç aydır çok ilgili. sen de bikaç kez salya sümük ağla bebeğimiz olmuyo diye.belki ne çok istediğini anlar. yada adamceğiz duygularını belli edemiyor da olabilir bu konuda.erkekler yediremiyorlar pek kendilerine bu durumu sanki

Back