hlevcim kesemizi görelim ondan sonra yapayım diyordum kız heveslendirsin bak şimdi.sende bi ticker yap bakemde ordan da konrtol edelim seni
banada öyle hala hayal gibi ,inanamıyorum hala, şaka gibi ya, inanırmısınız kan testini aldım ertesi günler hala bakıyorum biyerinde yanlışlık varmı diye, yaptığım testi bile atmadım ona bile baktım , şoktayım hala, ve ona bişey olmasın istiyorum, Rabbim sizlere de yaşatsın en kısa sürede.evet canım bende bu tabirden yola çıktım zatende dur bakalım hafta sonuna görecek ak mı karamı belli olacak hayırlısı olsun ne diyelim vakti zamanı gelmemiş doğru zaman değilmiş deriz rabbime sığınırız keşke sanada bu tedaviye hiç girmeden gelse bebişin süper olur valla bide havalarda soğuduya çalışma yapmakta zor oluyo bekletmeden gelse miniklerimiz
adacım inşl canım keseyide göreceksin kap atışlarınıda duyacaksın kucağınada aldığın günleri göreceksin ama sen şimdi uzun bi isteme bekleyiş sürecinden sonra kavuşunca miniğine sana hala hayal gibi sanki bian uyanacakmışsın gibi geliyor çok iyi anlıyorum seni ben hamile olduğumu eşime ve ailemize söylediğim anı hayal ettiğimde bile kalbim duracakmış gibi hissediyorum daha ortada bişe yokken bile bizimkide o kadar beklene istenen bi bebekki bi gelse hayırlısyla sağlıklı sıhatlı zihnen bedenen sağlıklı yer yerinden oynar heralde
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
bak bu sayfada güzelce anlatmışlar kuzum gebelik tickerı var onu tıkla yaparsın emi
halevcim canım çok sağol , çok karışık bunu nasıl yapacagım ben 2 satırı bile zor yazıyorum size, çok yoğunum