evet canım şimdiye kadar kaç test yaptım ama hep tek çizgiydi, sabah aynı şeyi eşimde söyledi, ilk kez silik ama 2. çizgi var diye. Tamam canım çıkışta 1 tane daha alacağım test, onu da yarın yaparım bakalım sonuca artık. Cumanın hürmetine inşallah gerçektir, ve inşallah bu mutluluğu hepimiz tatmış oluruz.
canlarımmmmmmmmmmm ayy nasıl geldim ofise nasıl açtım bilgisayarımı bilmiyorummmyardım edin banaaa sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktıııııııı
sağol kuzum duaların için amin diyorum... şimdi druna haber ver belki başka önerileri olur yani bilemezsin en azından bugün kanda baktırırsan pazartesi de değerinin yükselip yükselmediğini ölçersin bu daha mantıklı geliyor canım çünkü pazartesiye 3 gün var ve çatlarız yaaaaaaaa:81:
sağol canımm
narcımm insan mantıklı düşünemiyormuş bu durumda daha doğrusu ne düşüneceğimi şaşırdım ya, aradım eşimi zaten dr u arayıp danışacak, belki söyleyecekleri olur dedim bende. canım benim arada karın ağrısı hala devam ediyor, dünden beri de hafif belim ağrıyor ama yorgunluğa bağlıyorum bunu. Birde yemekten hemen sonra bile hala açmışım gibi sanki canım bişey istemiş gibi ağzım sulanıyor, bunu 2 gün önce mi ne yazmıştım, göğüslerim hala şiş. Başkada bişey yok tatlım.şekerim benim adacım lütfen artık iyi düşün bak arkadaşlar da demiş ilk defa silik de olsa ikinci çizgi çıkıyor var bunda bir hayır. Ama ben ikinci testten ziyade bugün kan verip öğrenmenden yanayım 3 gün 3 gündür doktorun belki ilaç vercek düşük falan olmasın diye. Her gün çok önemli bence. O yüzden idrar testiyle falan uğraşma. Temizlik lafları da duymıyım bi daha ayyyyyyy şükür rabbime bize de nasip etsin. Neyse benim göğüsler acıyo halan sende ne belirtiler var adacım şu an devam eden. Benim göğüz kasık ve bel ağrısı başka bişey yok aslında
İnşallah canım, Allah dualarımızı kabul etsin Cuma vakti
ve bebişin karnında olsun
dur canım dur kesinleşsin birlikte göbek atarızaman Allahım bu nasıl bi haberrrrrrrrrrrr, biz şimdi nasıl sevineceğimizide bilemeyizzzzz ayyyyyyy kalkıp çiftetelli oynucam kız dur Allaha şükürle olsun canım ...rabbim ruhen zihnen bedenen sağlıklı hayırlı huzurlu evlat eylesin yavrucuğunuuuuuuuuuuuuuuu
haleve katılıyorum bugün gidip kan ver ve doktoruna görün canım..... aklına kötü birşey getirmek istemem ama bende biraz zaman geçsin öyle giderim demiştim, ama gidene kadar olan oldu
sen bugün hemen druna gidiyorsun.. sonra vah tüh demeyelim kolay bulmadık bebeciğini.... sakın ihmal etme gülüm bak sana abla tavsiyesi çok rica ediyorum :26:
tben sanada Allah sabırlar versin canım sabrının sonu selamet olsun inşaallah
narcım sendeki ağrılarda hayır olsun gülüm.. hadi artık sizin tatlınızı da yiyelim kızlar yaaaaaa
esin koşşş kız neler oluyor hayatta.... sen ev temizlicem diye uğraşşş
zeytin senin belirtilerinde epey var.. az kaldı sayılır. inşaallah seninde müjdeni duyarızzz
kızlar be cuma duasına gidiyorum hepiciğinize dualar edicem.. bakın adacım aradan çıktı, duamız değişti.. artık hayırlı güzel bi hamilelik geçirmesini ve kolay bi şekilde yavrusuna kavuşması için dua edicezzzzzzzzz...
kız ada sen de bu topiği terkedersin artık dimiiiiah nasıl bırakırsın biziiii... bunca geçen güzel günlerin hiç hatırı olmaz mııı vicdana gel gız bacımmmmm
evet canım şimdiye kadar kaç test yaptım ama hep tek çizgiydi, sabah aynı şeyi eşimde söyledi, ilk kez silik ama 2. çizgi var diye. Tamam canım çıkışta 1 tane daha alacağım test, onu da yarın yaparım bakalım sonuca artık. Cumanın hürmetine inşallah gerçektir, ve inşallah bu mutluluğu hepimiz tatmış oluruz.
kızlar be cuma duasına gidiyorum hepiciğinize dualar edicem.. bakın adacım aradan çıktı, duamız değişti.. artık hayırlı güzel bi hamilelik geçirmesini ve kolay bi şekilde yavrusuna kavuşması için dua edicezzzzzzzzz...
kız ada sen de bu topiği terkedersin artık dimiiiiah nasıl bırakırsın biziiii... bunca geçen güzel günlerin hiç hatırı olmaz mııı vicdana gel gız bacımmmmm
bencede arkidişlerin dediği gibi Adacım drunla konuş o seni yönlendirir hayırlısı olsun kuzum umarım böyle güzel sağlıkla devam ederin inşallah canım
şimdiden amin diyorum duaların için ve teşekkür ediyorum sevdecim
eşim görüşmüş canım , çok sevinmişş hemen kan verin sonucu bana söyleyin demiş, folik asit vereceğim demiş, işte olduğum için çıkışta özel hastanede vereceğim artık.
eşim görüşmüş canım , çok sevinmişş hemen kan verin sonucu bana söyleyin demiş, folik asit vereceğim demiş, işte olduğum için çıkışta özel hastanede vereceğim artık.
canım yetişemem ki ama , bende çok merak ediyorum ama kendi druma gitsem zaten ooo 2 saatte anca dönemem bile çok uzak, özel hastanede öyle gidip sonucu almam 1 saatten fazla zamanımı alır.öğle arasında gitsene canım yaaa
çatlayacağız meraktan
ay kuzum vermezler mi 1 saatliğine izin bak şimdi çatladık haaaaaaaa tabi sen daha heyecanlısın ama bizde en az senin kadar heyecanlıyız
canım yetişemem ki ama , bende çok merak ediyorum ama kendi druma gitsem zaten ooo 2 saatte anca dönemem bile çok uzak, özel hastanede öyle gidip sonucu almam 1 saatten fazla zamanımı alır.
yok canım izin verirler 2 saatliğinede ama ben istemedim , şimdi sorarlar bende ne hamilelik için kan vereceğim diyemem , yalan söylemeyide beceremem ki:26: ama illa sorarlar cvp veremem
arkadaslar yaaa,
bende adet oldum olacagım sureklı lavaboya gıdıyorum
hah sımdı geldı dıye bır yandan karın agrın bır yandan da sankı gelmıs gıbı hıssedıyorm
inşşallah güzel haberlerle dönerim canım, hep negatif sonucu alınca inan hastaneye dahi gitmek istemiyorum hala. İnşallah güzel haberler verecegim bu sefer.pekela kuzum iş çıkışını bekleyelim hadi güzel haberlerle gelde gerisi dert değil canım
arkadaslar yaaa,
bende adet oldum olacagım sureklı lavaboya gıdıyorum
hah sımdı geldı dıye bır yandan karın agrın bır yandan da sankı gelmıs gıbı hıssedıyorm
canım yetişemem ki ama , bende çok merak ediyorum ama kendi druma gitsem zaten ooo 2 saatte anca dönemem bile çok uzak, özel hastanede öyle gidip sonucu almam 1 saatten fazla zamanımı alır. yok canım izin verirler 2 saatliğinede ama ben istemedim , şimdi sorarlar bende ne hamilelik için kan vereceğim diyemem , yalan söylemeyide beceremem ki:26: ama illa sorarlar cvp veremem
o zaman sabırsızlıkla iş çıkışını bekliyoruz hayatım, hayırlı haberlerle dön inşallah
canım senin günün var daha , bende öyleydim arada öyle bir ağrı giriyordu ki oldum diyip wc ye gidiyordum. Gününü bekleyelim canım belkide gelmez kırmızılar bu ay. Hayırlısı inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?