ahhhhhh kuzum o zaman bilmiyordun bilsen neden bile bile kendini yorasın ki hemen evhamlık yapma yaaa lütfen biraz rahatlarmısın aslında kanda baktırsan iyi olmaz mı bugün pazartesi tekrar baktırırsın o zamanda artış varmı diye baktırırsın ne dersin hem kafanda rahat eder kocişinle
sağol kuzum duaların için amin diyorum... şimdi druna haber ver belki başka önerileri olur yani bilemezsin en azından bugün kanda baktırırsan pazartesi de değerinin yükselip yükselmediğini ölçersin bu daha mantıklı geliyor canım çünkü pazartesiye 3 gün var ve çatlarız yaaaaaaaa:81:
evet canım bilmediğim için normalmişim gibi hareket ettimşimdi de korkuyorum tabi. Bende bugün kan vereyim nolur gidelim hastaneye dedim ama eşim yok pazartesiyi bekleyelim dedi , iş çıkışı da hemen eve gitmem lazım misafirler gelecek daha temizlik yapamadım
artık temizliği kocişin yapar kuzum sende kendini fazla yormamış olursun en azından bundan sonrası için dikkat edersin:86::87:
aslında doğru diyorsun canım , ilk aklıma gelen drumuzu arayalım mı dedim zaten ama eşim pazartesi dedisonra hak verdim ne diyeceğiz ki adama test yaptık 2. çizgi silik mi çıktı diyeceğiz diye pek bi şaşkın oldum bana kalsa hemen gidip kan veririm
aslında doğru diyorsun canım , ilk aklıma gelen drumuzu arayalım mı dedim zaten ama eşim pazartesi dedisonra hak verdim ne diyeceğiz ki adama test yaptık 2. çizgi silik mi çıktı diyeceğiz diye pek bi şaşkın oldum bana kalsa hemen gidip kan veririm
adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum okuduklarıma dün akşiam aklımdan geçtin dedim ki bu kız hamile galibaaa allahım sonunda oldu mu ne. valla ben bu ay hamile kalamasam da gam yemem artık demekki aşılama tutuyo işte arkadaşş
ay işallah kan testi de iyi çıkar ne zaman gitcen kana
benim de ara ara sancı giriyo karnıma ama bişey yok şimdilik olmaz da işallah
slm kızlar bende 26 ncı gündeyim iğneden sonra 15 nci gün ara ara kasık ağrım oluyo ama :18::18::18::18: ölcem heyecandan :18::18::18::18:
canımm sadece test yaptım , ikinci çizgi silik çıktı, bende şaşkınım varmı yokmu diye. adetim geçeli 3 gün oldu. Ben iğne olmadım hayatım çok doğal bir aşılama oldu benim, sadece eşimin spermleri yıkandı ve bana verildi.ne güzel cnm hamılemisinkaçıncı günündesin iğneden sonra
bekliyecegiz sanırım kuzummadem eşin ısrarlı pazartesi için o zaman yapıcek bişi yok beklicez
adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum okuduklarıma dün akşiam aklımdan geçtin dedim ki bu kız hamile galibaaa allahım sonunda oldu mu ne. valla ben bu ay hamile kalamasam da gam yemem artık demekki aşılama tutuyo işte arkadaşş
ay işallah kan testi de iyi çıkar ne zaman gitcen kana
benim de ara ara sancı giriyo karnıma ama bişey yok şimdilik olmaz da işallah
slm kızlar bende 26 ncı gündeyim iğneden sonra 15 nci gün ara ara kasık ağrım oluyo ama :18::18::18::18: ölcem heyecandan :18::18::18::18:
inşallah güzel haberler alacagız cnaım haleve katılıyorum biraz sakinleşmeye çalış, çok zor biliyorum ama kendini başka şeylerle meşgul et. 1 hafta sonra güzel haberler alacağız inşalah
inşallah ikinizdende güzel haberler alacağız canlarım ama tubacım fazla heyecan yapma sende azcık sakinleş kuzum
canlarımmmmmmmmmmm ayy nasıl geldim ofise nasıl açtım bilgisayarımı bilmiyorummmyardım edin banaaa sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktıııııııı
canımm sadece test yaptım , ikinci çizgi silik çıktı, bende şaşkınım varmı yokmu diye. adetim geçeli 3 gün oldu. Ben iğne olmadım hayatım çok doğal bir aşılama oldu benim, sadece eşimin spermleri yıkandı ve bana verildi.
bekliyecegiz sanırım kuzum
ayy canım evet test yaptım ama kesin diyemiyorum ki yanlış falan sonuç verdiyse Allah korusun. Canım sende de adet olacakmış gibi ağrı oluyor ara ara, bende sende bi srpriz yapabilirsin, benim bu ay öyle oldu biliyorsun adetten önce başladı ve hala arada ağrıyor karnım . İnşallahh senin haberlerini de alacagız tatlım
süper bir haber, nasıl mutlu oldum... içini ferah tut canım, silik milik artık 2. bir çizgin var bunu düşündoktordan sonra da kesin haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. şimdiden hayırlısı olsun inşallah, darısı hamile kalmayı bekleyen bizlerin başına
ay cnm ne kadar güzelll silik çıktıysa kesin var bebiş tebrik ederim
sağol canımm ,inşallah sizin haberlerinize de sevineceğiz, uzun zaman sonra geldi ya inanamıyorum bende , test hatalımı diye, kan testini görsem ancak o zaman rahatlayacagım
Şunu düşün tatlım, bugüne kadar yaptığın testlerin hiçbirinde silik bile olsa çift çizgi çıkmamıştı dimi?
pozitif ol mutlaka, bu bile süper birşey şuan için, bunu bile hiçbirimiz göremedik şuana kadar. eğer içini rahatlatacaksa başka marka bir test al onu dene derim ben
ama bence bebiş geliyor
evet canım şimdiye kadar kaç test yaptım ama hep tek çizgiydi, sabah aynı şeyi eşimde söyledi, ilk kez silik ama 2. çizgi var diye. Tamam canım çıkışta 1 tane daha alacağım test, onu da yarın yaparım bakalım sonuca artık. Cumanın hürmetine inşallah gerçektir, ve inşallah bu mutluluğu hepimiz tatmış oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?