Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızcağızlarım bugün alışverişe bi çıktım elime ne geçtiyse attım sepete... Allahıma şükürler olsun bir yığın oldu gelen geçen bana bakıyor markette hatta kasadaki kızda dediki bunları almışsınız ama götürmeside var.. bende didim ki arabayla geldim şekerim sen onu düşünme
inşaallah bir senelik yicemizi aldım sayılır demek ondan bereket oluyorrrr
eve gelincede yemek telaşı yaptım iftara hazırlıklar oh oh bi görseniz sofraları düzdüm ciğerlerim

sizlere gelince sondan başlıyim

hürrem 11. güne göre yumurtaların gayet iyi arkadaşım.. yarın hemen hemen 20 mm olurlar. çatlama iğneni olup gelirsin hayırlısıyla arkadaşım... sağlıklı beslen bu günlerde.. çaya pek düşme

zeytin sende bi değişiklik var mı gülüm.. sabrediyorsunuz inşaallah :80:

nar bana sen kupon toplayıver şekerim, ben onları toplamayıda beceremem.. okumam yazmam yok

adacım ayyy senin adını yazarken içim kaynıyor kız testi yapıver hele geberdik

kekula canım rüyan hayırlara tebdil olsun.. en yakın zamanda gerçek olsun bebişinle öyle emişin yavrummm saldırın birbirinize inşaalllaahh

kızlar yine çay hazır... bide yanına bir güzel şekerpare yapmışımmmmm...... ahhh elllerime sağlıkkkkk...
gelen varsa parmak kaldırsın

tatlım baktık gelen giden çay ikram eden yok kalktık bizde o satten sonra gelen yatıya kalırdı yani duana canı gönülden amin diyorum canım rabbim gönlümüzde geçen dilediğimiz bütün duaları kabul etsin çok isterdim aranızda olmayı ama annemin mutfağı yapıldı işi bitti bi temizliğe girdik ora bitti yarında bütün evi yaparsak biticek çok şükür yoruldum ama
canım güzel di dimi av mevsimi ben çok beğendim valla hem heyecanlı hem komik yanlarıda vardı şekerim gündüz girememe sebebimi açıkladım yukarda 2gün akşamları idare etiverin beni hafta sonu ara ara girerim ben tabi sizde girin özletmeyin kendinizi
inşl canım hepimize güzel bir yeni yıl hediyesi olsun seninkide kendiliğinden gelmezse bu ay bitanede tüpümüz bebeğimiz olsun ya
canım inşl bebeşin göbişindedir rabbim senide eşinide bu ay sevindirsin inşl
halevcim bu ada bizi iyice heveslendirdi dimi. ... bakana kız iyice hamileyim havalarına büründü.... aaa görülmüş şey değilll gız bacımmm
valla üründü büründü inşl sonuda çokkk güzel olur yarın yapsın testi ben hyecanla akşamı beklicem mecbur

kızlar ya ikidir aynı rüyayı görüyorum.benim minik bir bebişim olmuş.önce emzirmeyi unutuyorum.sonra aklıma geliyor nasıl acıkmış yazık saldırıyo resmen.ama çok güzel bi duygu.
canım rüyan hayra çıksın inşl gerçek olur en kısa zamanda
şimçilik yok kuzum öncelik haberleri senden, Adadan ve esinden bekliyoruz haydin bakalım inşallah güzel yılın son hamiş haberleriyle topikimizi oynatacağız inşallah canım
yok kız bacım ben ay sonuna kalıyorum öncelik ada nar ve tubadan ama senin gönlünden bende geçtiysem hiç sorun değil inşl derim ben buna
canım maşallah iki tane yumoşun olmuş kafana hiç bişe takılmasın herşey yolunda allahın izniyle
kızlar yine çay hazır... bide yanına bir güzel şekerpare yapmışımmmmm...... ahhh elllerime sağlıkkkkk...

ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun

valla iyice döktürmüşsünüz yine insanı kıskandırıyosunuz ha ben yokum ya bu ne hareketlilik böyle akşam eşim gelmiş noldu belin ağrıyomu hastlandınmı sen felan diyo yok dedim gözünde ışıklar yandı yandı söndü mübarek yok dedim daha ay sonuna 25de hııım diyo hem sen niye merak ediyosunki hiç bişe olmadı felan diyorum nerden biliyosun bellimi olur bebeğim ya tutarsa diyor inşl aşkımın bu heyecanı heesi kursağında kalmazda sevincimiz katlanır kızlar yarın akşam görüşürz öptüm hepinizi çok yazdım acısınız çıkardım gündüzün ohhh ya

esin acısını çıkaramazsın biz daha neler neler konuştuk bi keremmm

seninde mi eşin bekleme telaşına girdi... ayyy bi benim adam böyle şeylerden anlamıyo bacılarr... ne hasta olucam zamanı sorar nede günümün geçip geçmediğini... ben herşeyi tek başıma yaşıyorum malesefff he tabi sizler varsınız o başka

esin 1 hafta kaldı sayılır senin beklenmeyen gününe... hele bi şu bizim kızların heyecanını atlatalım sıra sanada gelecek yavrum :97:

herkese günaydınlar,

tabi daha kimsecikler gelmemiş
neyse bende işe geldim biraz önce bir ağrı girdi karnıma hıh dedim oldum bu sefer herhalde
ama neyseki lavabo ya gıttım bırsey yok

yaaa inşallah gelmez ya

ahhhhhh ellerine sağlık bacım en sevdiğim tatlıdır şekerpare ama öle 2 den fazlada yiyemem, hıııımmm ama ikramından sonra yemiş ve içmiş kadar olduk teşekkür ederiz kuzum ellerine sağlık

evet canım tüp bebecimiz olur bitene de Allahım izin verir inşallah hayırlısıyla... hımmmm tuba diceme seni demişim demek ki sende güzel haberler vericeksin Allahın izniyle inşallah
ivet baya döktürdük geç kaldın kuzum erken gelmeye bak yoksam okumaktan yazmazsın şaka şaka size kolay gelsin canım

bu gece hiiçç kimsecikler yokkk ...... evlerinizde bakım iyi heralde kızlar

ben geldiğimde kimsecikler yoktu o yüzden yazılanları okuyup çıktım kuzum

günaydın hayırlısı olsun zeytincim inşallah kırmızı kart yerini bebişe devreder hayırlısıyla

canlarımmmmmmmmmmm ayy nasıl geldim ofise nasıl açtım bilgisayarımı bilmiyorummm yardım edin banaaa sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktıııııııı

sevdecimmm alışverişin bereketli olsun hayatım, dün bizde bişeylar aldık evimize, bana misafr gelecek kızlar yaa, dün de annemler vardı yeğenimde geldi ayy nasıll oyunlar oynadık onunla, bi ara bizim evimize çıktık dışarı alışverişe gidecegiz diye hazırlanmak için ayy eşim inci tanesi gibi gözyaşı döktü, ne kadar güzel dimi kerem , bizimde böyle olsa dolaşsa dedi, ayy içim nasılll cız etti, sarıldık duygusal anlar yaşadık. Kocacım rüyasında görmüş hamiş olmuşum annesine ve babasına müjdeli haberi veriyormuş
Esincim kolay gelsin hayatım tamam sende özletme kendini.
Narcım sen girmemişsin topiğe, nasılsın sende durum nedir.
Halevcim sen nasılsın, zeytincim sen de varmı değişiklikler

canlarımmmmmmmmmmm ayy nasıl geldim ofise nasıl açtım bilgisayarımı bilmiyorummm yardım edin banaaa sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktıııııııı

ayyyyyyyyyyy inanmıyorum ciddimisin nasıl heyecanlandım kuzum yaaaaaaaaaaaaaa hadi inşallah o silik olan çizgiiiiiiiiiii inşallah kıpkırmızı olurrrrrrrrrrr Allahım sen büyüksün ya rabbim

ah güzelim yaaa inşallah kocişinin rüyası gerçek olur Allahın izniyle

sağoll canımm, kan testi olmayınca kesin diyemiyorum maalesef, inşallah doğrudur test , kan için pazartesiyi bekleyelim diyor eşim

inşallah doğrudur kuzum bencede iyi olur pazartesi drda görmüş olur hem ama sen testi tekrarlarsan ertesi gün iyi olur kuzum yaaa meraktan çatlayıveririz yoksaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyy inanmıyorum ciddimisin nasıl heyecanlandım kuzum yaaaaaaaaaaaaaa hadi inşallah o silik olan çizgiiiiiiiiiii inşallah kıpkırmızı olurrrrrrrrrrr Allahım sen büyüksün ya rabbim

halevcim çok korkuyorum canım, bu seferde o silik çizgi kaybolacak mı diye dönüp dönüp baktımm çöpe de atmadım saklıyorum. Testi yapana kadar hiç heyecan falan yapmadım eskiden olsa elim titrerdi. hemen eşimi uyandırdım , ayy inşallah herşey yolundadır dün çok yoruldum yeğenimle oyun oynadık onu kucakladım falan , birde misafirler gelecek bugün pasta yaparken de yoruldum inşallah bişey olmaz sevde aklıma geldi o anda misafirlerim gittikten sonra düşüğüm oldu demişti ya

ahhhhhh kuzum o zaman bilmiyordun bilsen neden bile bile kendini yorasın ki hemen evhamlık yapma yaaa lütfen biraz rahatlarmısın aslında kanda baktırsan iyi olmaz mı bugün pazartesi tekrar baktırırsın o zamanda artış varmı diye baktırırsın ne dersin hem kafanda rahat eder kocişinle

zeytincimm dün bol bol dua ettim Rabbim kimseye evlat hasreti verme diye tek tek isimlerinizi saydım , inşallah bi gün gelecek hepimizin bebişi, umutlu ol ki Rabbim o umudunu boşa çıkarmasın.
Halevcim canım pazartesi kan verelim diyordum ama druma mi gideyim dersin. 1 tane test almıştım o zaman bi tane daha alayım ben.

sağol kuzum duaların için amin diyorum... şimdi druna haber ver belki başka önerileri olur yani bilemezsin en azından bugün kanda baktırırsan pazartesi de değerinin yükselip yükselmediğini ölçersin bu daha mantıklı geliyor canım çünkü pazartesiye 3 gün var ve çatlarız yaaaaaaaa:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…