zeytin ve
pozer arkadaşlarım...inşaallah bu ay sizlerin müjdelerinizede alırız :79:
inşallah kısa sürelerde hepimizin mutlu haberleri gelir
senin eşinde benim eşim gibi olmuş ne yapacağız narcım:18: bu ay hamiş olmamız lazım eşim aradı şimdi yine soruyor bişey varmı diye, aman olmasın artık diyor :18: koca 1 ay sabrediyoruz da 2-3 gün sabredemiyoruz dimihaftasonunu geçiremem inanki ben, yinede yarın bi şansımı deniyim bakalım, belkim silik milik çıkarda haftasonu bulutlar üstünde olurum
inşallah cnaımmm inşallah son günlerinde bizden bombalar gelsin, yeni yılın ilk günleride sizden gelsin inşallahhhafiyet bal şeker olsun halevim
inşallah hayırlı haberlerinizi alırız kızlar ya.bende bir değişiklik yok doğum kontrol haplarını içip oturuyorum:)))))eşim diyoki biz bebiş istiyoz doktor doğum kontrol hapı veriyo diyo :)hayırlısı bakalım.bu mübarek günde inşallah dua edelim hepimiz için.
evet canım bende adet almazsam eğer 23 de 29 aralıkta yapıcam bakalım kısmetse...
inşallah bu ay olmuştur :26: hepimiz için hayırlısı olur umarım
inşallah tatlımmevet canım bende adet almazsam eğer 23 de 29 aralıkta yapıcam bakalım kısmetse...
inşallah bu ay olmuştur :26: hepimiz için hayırlısı olur umarım
kızçelerim cümlenize selaam olsun.....
oh ne güzel döktürmüşsünüz yine.. hepinizinde maşallahı var nasıl hamilelik belirtileri basmış ortalığı ... bi sevindirik oldum ki görmeyin..
aferim bacılarıma... bu sefer Allahın izniyle güzel haberler alacağız.. kendinize dikkat edin e mi ..
ada bende dayanamam hafta sonu canım. bu akşamdan testini alıp yarın sabah ilk çişle bize müjdeyi veriyorsun gülümmmm
nar tanem senin müjdenide hafta sonu alalım. tuba senide pazartesiye randevu ettim gülüm. hadi bakiyim ödevlerinizi tam vaktinde getirin
aminn canım inşaallah.......
sen ilaç kullanmıştın dimi bu ay :26:
sevdecim sorma yaa , ben kendimi hamile gibi hissediyorummmm Allahım nolur bu yalan olmasınnnay hiç böyle olmazdım , çıkmayabilir ama yarın yapacağım cnaım kafaya koydum bakalım.
ah canım inşaaallah hadi inşaallahhhhhhhhhhhhinşallah tatlımm
sevdecim sorma yaa , ben kendimi hamile gibi hissediyorummmm Allahım nolur bu yalan olmasınnnay hiç böyle olmazdım , çıkmayabilir ama yarın yapacağım cnaım kafaya koydum bakalım.
sevdecimmm nirelerdesin ne kadan dolu bi kadınsın sen yaaaaaaa azcıkda bizlere yönel bakem akşamına yoktun zati çayı ikram ettikten sonra o kadan bekledim gelirsin diyegelmedinnnn nise affetmiştim seni
geçen hafta progestan vermişti, ona devam ediyorum bakalım
ah canım inşaaallah hadi inşaallahhhhhhhhhhhh
he canım akşam geldim kimsecikler yoktu tek başıma mı içeyim çayı. bende kocacığımın yanına sırnaşıverdim çayımlaaaaa
bende dün akşamı nolu nolmaz diye boş geçirmedim
pozer 10 gün kullanıp bırakacak mısın progestanı? dr ne dedi :26:
inşallah canımmmmmmheyecanlı bekleyişlerimiz başladı desene hadi hayırlısı canım Allahım yüzünü soldurmasın inşallah güzel haberler getirirsin hayırlısıyla
hem davet etmiş hem ortalıktan koybolmuş alemsin sevdeah canım inşaaallah hadi inşaallahhhhhhhhhhhh
he canım akşam geldim kimsecikler yoktu tek başıma mı içeyim çayı. bende kocacığımın yanına sırnaşıverdim çayımlaaaaa
afferinnnnn sasna yıldızlı 5 verdim valla pek çalışkansın maşallahhhhhbende dün akşamı nolu nolmaz diye boş geçirmedim
halevcim bu ada bizi iyice heveslendirdi dimi. ... bakana kız iyice hamileyim havalarına büründü.... aaa görülmüş şey değilll gız bacımmm
10 gün kullanacaksın dedi. hamilelikten emin olmadığı için önlem olsun diye verdi canım. zaten adet olursam da biliyosun doğum kontrol haplarına başlayacağız
ada kız geçen ay nerdeyse beraber başlamıştı adetimiz....bu ay benim adetim bittide çalışmalara bilem başladık 2 gün oluyorrr... sende hakkat var bişeler amaniinnnnn
ayy canlarım sormayın yaaa bu havam bi negatifle de sönüverir canım merak etmeyinn, ayy ne bilim bugün iyicce bi tuhaff oldum yaaa vakit geçiremiyorumm. Kırmızı kartı görürsüm siz asıl o zaman bakın bana
senden 2 gün sonra olmuştum gülümm, ama şöyle bi durum var senin adet döngün kısa, benim 30-31 gün falan , ayy arada karnıma ağrı giriyor korkutuyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?