Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kekula canım herşey olacağına varıyor.. bende önceki ay d.kontrol hapı içmiştim. kistim gitmiş güzelim... hiç sıkıntı yapma.. madem başladın bu ay böyle geçecek... d. kontrol hapını bıraktığın gelecek aya daha fazla yumurtlama ihtimalin varmış. yumurtalardaki baskı kalktığı için...

amin canım inşallah... o zaman yarın ilk idrarla yap testini bişi çıkmazsa ki inşallah silikde olsa çıkar o zaman pazartesi ye kadar beklersin canım

canım eşinde bi nevi haklı ama yapcak bişi yok bu arada soğan kürü uyguluyorsundur inşallah canım Allah hakkımızda hayırlısını versin canım

evet canım bende adet almazsam eğer 23 de 29 aralıkta yapıcam bakalım kısmetse...
inşallah bu ay olmuştur :26: hepimiz için hayırlısı olur umarım

inşallah kısmetin 23nde göbüşünde oluverirde kırmızı kart görmezsin canım hayırlısı olsun inşallah

evet canım bende adet almazsam eğer 23 de 29 aralıkta yapıcam bakalım kısmetse...
inşallah bu ay olmuştur :26: hepimiz için hayırlısı olur umarım
inşallah tatlımm

sevdecim sorma yaa , ben kendimi hamile gibi hissediyorummmm Allahım nolur bu yalan olmasınnn ay hiç böyle olmazdım , çıkmayabilir ama yarın yapacağım cnaım kafaya koydum bakalım.

sevdecimmm nirelerdesin ne kadan dolu bi kadınsın sen yaaaaaaa azcıkda bizlere yönel bakem akşamına yoktun zati çayı ikram ettikten sonra o kadan bekledim gelirsin diye gelmedinnnn nise affetmiştim seni

sevdecim sorma yaa , ben kendimi hamile gibi hissediyorummmm Allahım nolur bu yalan olmasınnn ay hiç böyle olmazdım , çıkmayabilir ama yarın yapacağım cnaım kafaya koydum bakalım.

heyecanlı bekleyişlerimiz başladı desene hadi hayırlısı canım Allahım yüzünü soldurmasın inşallah güzel haberler getirirsin hayırlısıyla

inşallah tatlımm

ah canım inşaaallah hadi inşaallahhhhhhhhhhhh

sevdecimmm nirelerdesin ne kadan dolu bi kadınsın sen yaaaaaaa azcıkda bizlere yönel bakem akşamına yoktun zati çayı ikram ettikten sonra o kadan bekledim gelirsin diye gelmedinnnn nise affetmiştim seni

he canım akşam geldim kimsecikler yoktu tek başıma mı içeyim çayı. bende kocacığımın yanına sırnaşıverdim çayımlaaaaa

he canım akşam geldim kimsecikler yoktu tek başıma mı içeyim çayı. bende kocacığımın yanına sırnaşıverdim çayımlaaaaa

bende dün akşamı nolu nolmaz diye boş geçirmedim

halevcim bu ada bizi iyice heveslendirdi dimi. ... bakana kız iyice hamileyim havalarına büründü.... aaa görülmüş şey değilll gız bacımmm

ada kız geçen ay nerdeyse beraber başlamıştı adetimiz....bu ay benim adetim bittide çalışmalara bilem başladık 2 gün oluyorrr... sende hakkat var bişeler amaniinnnnn

heyecanlı bekleyişlerimiz başladı desene hadi hayırlısı canım Allahım yüzünü soldurmasın inşallah güzel haberler getirirsin hayırlısıyla
inşallah canımmmmmm

hem davet etmiş hem ortalıktan koybolmuş alemsin sevde
bende dün akşamı nolu nolmaz diye boş geçirmedim
afferinnnnn sasna yıldızlı 5 verdim valla pek çalışkansın maşallahhhhh
halevcim bu ada bizi iyice heveslendirdi dimi. ... bakana kız iyice hamileyim havalarına büründü.... aaa görülmüş şey değilll gız bacımmm

ayy canlarım sormayın yaaa bu havam bi negatifle de sönüverir canım merak etmeyinn, ayy ne bilim bugün iyicce bi tuhaff oldum yaaa vakit geçiremiyorumm. Kırmızı kartı görürsüm siz asıl o zaman bakın bana

10 gün kullanacaksın dedi. hamilelikten emin olmadığı için önlem olsun diye verdi canım. zaten adet olursam da biliyosun doğum kontrol haplarına başlayacağız

sende kist mi vardı gülüm yaa... doğum kontrol hapıda nerden çıktı... gerçi kesin konuşmuşuzdıur önceden yazmışsındır... ama ben çok unutkanım işteee

ada kız geçen ay nerdeyse beraber başlamıştı adetimiz....bu ay benim adetim bittide çalışmalara bilem başladık 2 gün oluyorrr... sende hakkat var bişeler amaniinnnnn

senden 2 gün sonra olmuştum gülümm, ama şöyle bi durum var senin adet döngün kısa, benim 30-31 gün falan , ayy arada karnıma ağrı giriyor korkutuyor valla

Allah korusun gız bacım öyle şeyleri niye ağzına alıyorsun mübarek gündee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…