Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy pardon şekerimm günleri unutmuşum salı günü adet günümdü, cuma günü 3 gün olacak

aklın neredeyse artıkın günleride şaşıdın herhal hımmmm eğer 3 gün olacaksan eşinde çok ısrar ediyorsa ve kendinde gerçekten yapmak istiyorsan idrar testi yap kuzum en azından negatif yada pozitif olduğunu bilir ona göre psikolojinizi yenilersiniz canım

canım ben çok istiyorum ama tek çizgiyi görmekten de korkuyorumm, yani 3 gün gecikme testte doğru çıkarmıki :26:

canım ben çok istiyorum ama tek çizgiyi görmekten de korkuyorumm, yani 3 gün gecikme testte doğru çıkarmıki :26:

aslında gerçeği 10 gün gecikmeden sonra çıkması ama bizler çok sabırsız olduğumuzdan bekleyemiyoruz ki kuzum ama çıkacağı varsada çıkıyor be güzelim sonuçta herşey Allahın izniyle olmuyor mu tatlım o yüzden kendini herşeye hazırla be canım

canım,

bencede 3 günde aslında çıkmaz diyorlar idrar testi için ama belli de olmuyor bazıların kinde daha günü gelmeden bile pozitif olduğu çıkabiliyor.senin hormonun cok salgılanmıssa eger olur canım
ama tabı yınede sen bılırsın

slm kızlar.ne var ne yok.kaç gündür netim gitti giremiyorum.nasılsınız.ne alemde durumlarr.

ne zor beklemek tamam canım herşeye hazırlıklı olmam lazım

evet canım bazılarının ki silik de olsa çıkıyor diyorlar, işte ümit bendeki de, belki silik falan çıkarmıki diye, bakalım sabretmeye çalışayım bari bikaç gün daha.

slm kızlar.ne var ne yok.kaç gündür netim gitti giremiyorum.nasılsınız.ne alemde durumlarr.

hoşgeldin canım durumlar aynı değişen bişi yok herkeş beklemede senin durumlar nasıl bakem

sabırdan ötesi yok kuzum üzme kendini herşey olacağına varır elden bişey gelse keşke inşallah Allahım hayırlısını verir tez zamanda

iyiyiz canım sen nasılsın, sende durumlar nasıl

öyle kuzum :18:

seninki de yeni yılın süprüzü ilk hediyesi olur o zaman şekerim :79:
ay şekerim valla ben de düşünmiyim diyorum bu belirtileri ama olmuyo olmuyo insanız nihayetinde artık o bir ayın sonunda çatlama noktasına geliyoruz
hımmmmmm o zaman izlemeli bakalım. bu arada senin belirtilerde maşallah yani nar ve sen belirti yönünden iyisiniz umarım sonuda iyi ve güzel olur canım inşallah bebiş belirtileridir.
işallah halevcim ya umutlarımız artık boşa çıkmasın
aynen canım pazartesi karnım ağrımıştı akşam eşim dediki yaa geliyomu yoksa bu ay da mı olmadı dedi. yok dedim daha günü gelmedi bekle biraz hemen üzülme dedim. ben de en çok o fazla heves yapmasın diye söylemiyorum pek bişey
cuma 3 gün geçmiş oluyor ama acep pazartesiye kadar beklesenmi
o tek çizgi yokmu zaten adetten beter 3 gün sonra değil bir hafta önce çıkan bile var ama 10 gün sonra silik çizgi çıkan da var

iyiyiz canım beklemedeyiz tben smallangel ben ilk sırada gibiyiz bakalım hayırlı haberler veririz işallah sen nasılsın

inşallah Allah tarafından yeni yılın sürprizi olur bize bebiş canım, siz üçünüz (ada,tuba,nar) ilk sıradasınız ivet hepiciniz pazartesi test yapsanız çok güzel olur bide sonu hayırlı bi bebiş olursa oooooooo deymesin kimse keyfimize ki inşallah öle olur güzelim

canım selam,
benim adet günüm 23 aralık görünüyor. doktorum 29 aralıkta idrar testi yapmamı söylemişti. yani 1 hafta kadar falan geçmesini beklemek daha kesin sonuç bu testler için sanırım. ama seni çok iyi anlıyorum. bende sürekli bikaç gün geçince hemen yapasım geliyodu dayanamıyodum ve yapıyodum. üzülmemen açısından söyleyeyim dedim. yanıltıcı olabilir çünkü. birde medismartın erken gebelik testi diye birşey duymuştum ama kullanmadım. istersen bi netten araştır. kaç günde sonuç veriyor diye... inşallah mutlu haberlerini kısa sürede alırız canım

inşallah hayırlı haberlerinizi alırız kızlar ya.bende bir değişiklik yok doğum kontrol haplarını içip oturuyorum:)))))eşim diyoki biz bebiş istiyoz doktor doğum kontrol hapı veriyo diyo :)hayırlısı bakalım.bu mübarek günde inşallah dua edelim hepimiz için.

senin eşinde benim eşim gibi olmuş ne yapacağız narcım:18: bu ay hamiş olmamız lazım eşim aradı şimdi yine soruyor bişey varmı diye, aman olmasın artık diyor :18: koca 1 ay sabrediyoruz da 2-3 gün sabredemiyoruz dimi haftasonunu geçiremem inanki ben, yinede yarın bi şansımı deniyim bakalım, belkim silik milik çıkarda haftasonu bulutlar üstünde olurum
inşallah cnaımmm inşallah son günlerinde bizden bombalar gelsin, yeni yılın ilk günleride sizden gelsin inşallahhh afiyet bal şeker olsun halevim
selam canım en az 1 hafta beklemek gerekliymiş ama bi sabredebilsek. seninde bu ay sonu mu belli olacak

kocacın haklı be kekulacım , bol bol su iç sen birde, en ilk dr a gittiğimde , prolaktinin yüksek 3 ay d. kontrol hapı kullan gel dedi bana o doktoru oracıkda boyuveresim geldi inan,salak kadın bana prolaktin düşürücü ilaç verin diyorum ıslarla öyle ilaç yok dedi aklıma geldikçe sinir olurum . Dur bakalım cnaım bu ay sonunda ilk çalışmanızda yavrucun gelir inşlah.

evet canım bende adet almazsam eğer 23 de 29 aralıkta yapıcam bakalım kısmetse...
inşallah bu ay olmuştur :26: hepimiz için hayırlısı olur umarım

kızçelerim cümlenize selaam olsun.....
oh ne güzel döktürmüşsünüz yine.. hepinizinde maşallahı var nasıl hamilelik belirtileri basmış ortalığı ... bi sevindirik oldum ki görmeyin..
aferim bacılarıma... bu sefer Allahın izniyle güzel haberler alacağız.. kendinize dikkat edin e mi ..
ada bende dayanamam hafta sonu canım. bu akşamdan testini alıp yarın sabah ilk çişle bize müjdeyi veriyorsun gülümmmm
nar tanem senin müjdenide hafta sonu alalım. tuba senide pazartesiye randevu ettim gülüm. hadi bakiyim ödevlerinizi tam vaktinde getirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…