ayy pardon şekerimm günleri unutmuşum salı günü adet günümdü, cuma günü 3 gün olacak
aklın neredeyse artıkın günleride şaşıdın herhal hımmmmeğer 3 gün olacaksan eşinde çok ısrar ediyorsa ve kendinde gerçekten yapmak istiyorsan idrar testi yap kuzum en azından negatif yada pozitif olduğunu bilir ona göre psikolojinizi yenilersiniz canım
canım ben çok istiyorum ama tek çizgiyi görmekten de korkuyorumm, yani 3 gün gecikme testte doğru çıkarmıki :26:
ne zor beklemekaslında gerçeği 10 gün gecikmeden sonra çıkması ama bizler çok sabırsız olduğumuzdan bekleyemiyoruz ki kuzum ama çıkacağı varsada çıkıyor be güzelim sonuçta herşey Allahın izniyle olmuyor mu tatlım o yüzden kendini herşeye hazırla be canım
canım,
bencede 3 günde aslında çıkmaz diyorlar idrar testi için ama belli de olmuyor bazıların kinde daha günü gelmeden bile pozitif olduğu çıkabiliyor.senin hormonun cok salgılanmıssa eger olur canım
ama tabı yınede sen bılırsın
slm kızlar.ne var ne yok.kaç gündür netim gitti giremiyorum.nasılsınız.ne alemde durumlarr.
ne zor beklemektamam canım herşeye hazırlıklı olmam lazım
evet canım bazılarının ki silik de olsa çıkıyor diyorlar, işte ümit bendeki de, belki silik falan çıkarmıki diye, bakalım sabretmeye çalışayım bari bikaç gün daha.
iyiyiz canım sen nasılsın, sende durumlar nasılslm kızlar.ne var ne yok.kaç gündür netim gitti giremiyorum.nasılsınız.ne alemde durumlarr.
hoşgeldin canım durumlar aynı değişen bişi yok herkeş beklemede senin durumlar nasıl bakem
sabırdan ötesi yok kuzum üzme kendini herşey olacağına varır elden bişey gelse keşke inşallah Allahım hayırlısını verir tez zamanda
seninki de yeni yılın süprüzü ilk hediyesi olur o zaman şekerim :79:günaydın narcım hoşgeldin hayırlısı olsun canım inşallah o güzel yılbaşı sürprizlerini hepiciniz verirsiniz Allahın izniyle canım kendimi katmadım çünküüüüüüü benim ki tüp oluveycek ya o yüzden kuzum
ay şekerim valla ben de düşünmiyim diyorum bu belirtileri ama olmuyo olmuyo insanız nihayetinde artık o bir ayın sonunda çatlama noktasına geliyoruzhalevcimm tam verimli zamanın senin canım çalışabildiğiniz kadar çalışın tatlım. Film güzeldi polisiye olduğu halde çok güldüğümüz sahneler de oldu ,bu ara türk filmleri baya güzel ya. Tavsiye ederim .
Narcım yok şekerim alınırmıyız hiç , espri yapıyoruz işteohh afiyet bal şeker olsunnnn , bizimkilerde bugün yapacak.
kızlar benim karın ağrım hala devam ediyor ara ara, ama hala bişey yok, hiç böyle olmamıştı, arada bel ağrım ve mide ağrım oluyor başkada yok, birde narcım dediğin gibi göğüslerim hala acıyor bende dokunup duruyorumbirde mesela yemek yiyorum ya sanki hiç doymuyormuşum gibi, yemekten hemen sonra bile ağzım sulanıyor bişeyler yemek istiyormuşum gibi Kızlar çok merak ediyorum bennnn beni 2 gün uyutun yoksa zaman geçmiyorrrrr
işallah halevcim ya umutlarımız artık boşa çıkmasınhımmmmmm o zaman izlemeli bakalım. bu arada senin belirtilerde maşallah yani nar ve sen belirti yönünden iyisiniz umarım sonuda iyi ve güzel olur canım inşallah bebiş belirtileridir.
aynen canım pazartesi karnım ağrımıştı akşam eşim dediki yaa geliyomu yoksa bu ay da mı olmadı dedi. yok dedim daha günü gelmedi bekle biraz hemen üzülme dedim. ben de en çok o fazla heves yapmasın diye söylemiyorum pek bişeyinşallah canım ya, Rabbim bu sefer vermiştir bizlere de. Eşim hele bu ay çok fazla istiyor, sürekli soruyor , karnım ağrıyor desem adete yoruyor yaaa ağrımasın , bebek gelsin bu sefer diyor, şimdiden konuşmaya bile başladı , iyi geceler kızım diyor göbeğime dokunarakçok da kaptırmak istemiyorum, sonucunun hüsran olmasından korkuyorum
cuma 3 gün geçmiş oluyor ama acep pazartesiye kadar beklesenmisorma canım kociş pek bi umutlu bu ay, yok bi tek karın ağrımı biliyor, birde cuma günü test yapacağımı, haklısın canım adet olursam benden çok üzülecek bu aycumaya test yapayım diyorum ama erken mi olur kızlar ,bekliyim mi bikaç gün daha
o tek çizgi yokmu zaten adetten beter 3 gün sonra değil bir hafta önce çıkan bile var ama 10 gün sonra silik çizgi çıkan da varcanım ben çok istiyorum ama tek çizgiyi görmekten de korkuyorumm, yani 3 gün gecikme testte doğru çıkarmıki :26:
slm kızlar.ne var ne yok.kaç gündür netim gitti giremiyorum.nasılsınız.ne alemde durumlarr.
seninki de yeni yılın süprüzü ilk hediyesi olur o zaman şekerim :79:
ay şekerim valla ben de düşünmiyim diyorum bu belirtileri ama olmuyo olmuyo insanız nihayetinde artık o bir ayın sonunda çatlama noktasına geliyoruz
işallah halevcim ya umutlarımız artık boşa çıkmasın
aynen canım pazartesi karnım ağrımıştı akşam eşim dediki yaa geliyomu yoksa bu ay da mı olmadı dedi. yok dedim daha günü gelmedi bekle biraz hemen üzülme dedim. ben de en çok o fazla heves yapmasın diye söylemiyorum pek bişey
cuma 3 gün geçmiş oluyor ama acep pazartesiye kadar beklesenmi
o tek çizgi yokmu zaten adetten beter 3 gün sonra değil bir hafta önce çıkan bile var ama 10 gün sonra silik çizgi çıkan da var
iyiyiz canım beklemedeyiz tben smallangel ben ilk sırada gibiyiz bakalım hayırlı haberler veririz işallah sen nasılsın
canım ben çok istiyorum ama tek çizgiyi görmekten de korkuyorumm, yani 3 gün gecikme testte doğru çıkarmıki :26:
ben yemeğe gidiyom arkidişler afiyet olsun sizlere
senin eşinde benim eşim gibi olmuş ne yapacağız narcım:18: bu ay hamiş olmamız lazım eşim aradı şimdi yine soruyor bişey varmı diye, aman olmasın artık diyor :18: koca 1 ay sabrediyoruz da 2-3 gün sabredemiyoruz dimiseninki de yeni yılın süprüzü ilk hediyesi olur o zaman şekerim :79:
ay şekerim valla ben de düşünmiyim diyorum bu belirtileri ama olmuyo olmuyo insanız nihayetinde artık o bir ayın sonunda çatlama noktasına geliyoruz
işallah halevcim ya umutlarımız artık boşa çıkmasın
aynen canım pazartesi karnım ağrımıştı akşam eşim dediki yaa geliyomu yoksa bu ay da mı olmadı dedi. yok dedim daha günü gelmedi bekle biraz hemen üzülme dedim. ben de en çok o fazla heves yapmasın diye söylemiyorum pek bişey
cuma 3 gün geçmiş oluyor ama acep pazartesiye kadar beklesenmi
o tek çizgi yokmu zaten adetten beter 3 gün sonra değil bir hafta önce çıkan bile var ama 10 gün sonra silik çizgi çıkan da var
iyiyiz canım beklemedeyiz tben smallangel ben ilk sırada gibiyiz bakalım hayırlı haberler veririz işallah sen nasılsın
inşallah cnaımmm inşallah son günlerinde bizden bombalar gelsin, yeni yılın ilk günleride sizden gelsin inşallahhhinşallah Allah tarafından yeni yılın sürprizi olur bize bebiş canım, siz üçünüz (ada,tuba,nar) ilk sıradasınız ivet hepiciniz pazartesi test yapsanız çok güzel olur bide sonu hayırlı bi bebiş olursa oooooooo deymesin kimse keyfimize ki inşallah öle olur güzelim
canım selam,
benim adet günüm 23 aralık görünüyor. doktorum 29 aralıkta idrar testi yapmamı söylemişti. yani 1 hafta kadar falan geçmesini beklemek daha kesin sonuç bu testler için sanırım. ama seni çok iyi anlıyorum. bende sürekli bikaç gün geçince hemen yapasım geliyodu dayanamıyodum ve yapıyodum. üzülmemen açısından söyleyeyim dedim. yanıltıcı olabilir çünkü. birde medismartın erken gebelik testi diye birşey duymuştum ama kullanmadım. istersen bi netten araştır. kaç günde sonuç veriyor diye... inşallah mutlu haberlerini kısa sürede alırız canım
inşallah hayırlı haberlerinizi alırız kızlar ya.bende bir değişiklik yok doğum kontrol haplarını içip oturuyorum:)))))eşim diyoki biz bebiş istiyoz doktor doğum kontrol hapı veriyo diyo :)hayırlısı bakalım.bu mübarek günde inşallah dua edelim hepimiz için.
senin eşinde benim eşim gibi olmuş ne yapacağız narcım:18: bu ay hamiş olmamız lazım eşim aradı şimdi yine soruyor bişey varmı diye, aman olmasın artık diyor :18: koca 1 ay sabrediyoruz da 2-3 gün sabredemiyoruz dimihaftasonunu geçiremem inanki ben, yinede yarın bi şansımı deniyim bakalım, belkim silik milik çıkarda haftasonu bulutlar üstünde olurum
inşallah cnaımmm inşallah son günlerinde bizden bombalar gelsin, yeni yılın ilk günleride sizden gelsin inşallahhhafiyet bal şeker olsun halevim
selam canım en az 1 hafta beklemek gerekliymiş ama bi sabredebilsek. seninde bu ay sonu mu belli olacak
kocacın haklı be kekulacım , bol bol su iç sen birde, en ilk dr a gittiğimde , prolaktinin yüksek 3 ay d. kontrol hapı kullan gel dedi banao doktoru oracıkda boyuveresim geldi inan,salak kadın bana prolaktin düşürücü ilaç verin diyorum ıslarla öyle ilaç yok dedi aklıma geldikçe sinir olurum . Dur bakalım cnaım bu ay sonunda ilk çalışmanızda yavrucun gelir inşlah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?