Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

herkese kocaman kocaman günaydınlar,

dün akşam internetimiz yoktu giremedim bir ara karın ağrım tuttu hıhh dedim gıymatlımın dediği tutuyor hastalamacağım dedim ama gelmedi henüz yaaa inşallah da gelmez bebeğim gelsin yılbaşı süprizi olur yaaaa allahım tüm herkesin dualarını kabul et yarabbim isteyen herkesin göbişlerine bebiş koy yarabbım....

amin cnm

kızlar iğneden sonra 14 ncu günüm allahım inş bebeğim gelir bu ay cümlesine ver yarabbim banada inşallahh

evet esincim çok karışık hesaplar bunlar boşver en iyisi hesaplamadan gelişi güzel ilişki yaşamak sonrada bi umut beklemek

gız bacım o kadan da bekledim haaaaaaa neyse bizde akşam kahvaltı yaptık çayımı o ara içtim senden de içmiş kadan oldum eline sağlık bacımmmmmmm bu arada dün nolur nolmaz diye kocamı ayarttım ilişki için ama görev icabı gibi olunca insan istemiyor amma velakin biz yinede yaptık:78:

kızlar beni unutmayın sakın... yarın 2 buçukta randevum var. insallah güzel haberler alırım...:97:
hepiize iyi geceler

tabisi canım inşallah iyi hayırlı haberlerle gelirsin Allah yar ve yardımcın olsun canım

günaydın canım inşallah hayırlısı olur ve bebişlerimiz göbüşlerimize konuverir Allahın izniyle

kızlar iğneden sonra 14 ncu günüm allahım inş bebeğim gelir bu ay cümlesine ver yarabbim banada inşallahh

günaydın canım hayırlısı olsun inşallah tutmuştur da bi halayını çekeriz canım

yaa arkadaşlar biraz önce başka bir topikte okudum

19 aydır çocukları olmuyormuş en son doktor eşinden sperm testi istemiş hareketli sprem sayısı 13 milyon çıkmış doktorda bu spermler ile doğal yolla hamile kalamazsınız aşılama yaptırın demiş

ya benim iyice kafam karıştı ya nasıl iştir bu anlamadım benim eşiminlki hareketli sprem sayısı 11 milyon
diğer doktor iyi dmeişti bize her doktor başka şey söylüyor anlamadım yaaa:18:

günaydın canlarımm nasılsınız bakalımm, Gıymatlım canım Av Mevsimi filmine gittik arkadaşlarla , güzeldi. Dün gecemiydi aşure gecesi:26:tüh kaçırdım desene, öyle özel bişey yapmadım ama herzamanki duamı etmiştim.:26:
Narcımm bizi pek biii kınamışsın bacımmm , bilmiyoduk 14 gün sonra adet olacagını şeker, öğrenmiş olduk Sende durum ne, varmı başka garip belirtiler
halevcim sende iyisin dimi canım ,
esin kız sen gündüz niye girmiyorsun bakimmm bekliyoruz canım özletme kendini, akşam giriyorsun ama akşamda ben müsait olamıyorum.
Zeytin , t ben canım sizlerinde az kaldı günü, hadi bakalım 2010 bitmeden göbüşümüze gelsin bebişlerimiz.
Skr canım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım, Sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde hayırlı bir evlat getirirsin inşallah.

canım bi araştıralım bakalım bu konuyu , bende tam bilmiyorum hareketli kaç olmalı, ya da burdaki drlara falan bi sor bakalım

canım bak benim eşimin hiç hareketli yok denecek kadar az yani her sahada 1 hareketli 2 hareketsiz sperm mevcut ve dr dediki bu normal yollada olur ama ne zaman olur o da şans işi dedi ve sadece sperm sayısı gittikçe düşebilir diye bize mikroejeksiyonu uygun gördüler o yüzden bence kafana takma eğerki bu ayda olmazsa konuş drunla aşılamaya geçin için rahat edecekse

hımmmmmm güzel filimmiş sanırım esinde izlemiş tavsiye etmişti sence nasıldı filim canım bu arada iyiyim sağol canım dün çalışma yaptık biz ikigün üst üste oldu ama napim ovülasyon testine göre tahmini yumurtlama günümmüş yapcek bişi yoktu nolur nolmaz didik giriştik işe

Ayyyy şekerlerim kuzucuklarım alındınız mı bakiyim kıyamam ben size şaka yaptım ayol aa pek bi alıngan oldunuz hamiş misiniz ne
ya canlarım valla benim de ara ara adet sancısı giriyo sanki hafif ama gidiyo sonra ben hastalanmadan önce göğüslerim acısı şak diye geçer o yüzden habire kontrol ediyorum acıyo mu hala diye biri görse denk gelse sapık gibi olcam işyerinde. Tam hangi gün adet günüm bu iğne yüzünden çözemedim bunu da pazara kadar yolu var bakalım beklemedeyim.
Aşure günü olduğunu biliyordum ben de ama çok çok dua etmeyi unuttum o gün diye, her zamanki kadar ettim. Kayınvalidem sağolsun döktürmüş aşure yedik afiyetle.. ayy benim de yılbaşından tek beklentim bize bu güzel hediyeyi göndermesi hadi kızlar yılbaşı sürprizi yapsın birileri bu ay

günaydın narcım hoşgeldin hayırlısı olsun canım inşallah o güzel yılbaşı sürprizlerini hepiciniz verirsiniz Allahın izniyle canım kendimi katmadım çünküüüüüüü benim ki tüp oluveycek ya o yüzden kuzum

halevcimm tam verimli zamanın senin canım çalışabildiğiniz kadar çalışın tatlım. Film güzeldi polisiye olduğu halde çok güldüğümüz sahneler de oldu ,bu ara türk filmleri baya güzel ya. Tavsiye ederim .
Narcım yok şekerim alınırmıyız hiç , espri yapıyoruz işteohh afiyet bal şeker olsunnnn , bizimkilerde bugün yapacak.
kızlar benim karın ağrım hala devam ediyor ara ara, ama hala bişey yok, hiç böyle olmamıştı, arada bel ağrım ve mide ağrım oluyor başkada yok, birde narcım dediğin gibi göğüslerim hala acıyor bende dokunup duruyorum birde mesela yemek yiyorum ya sanki hiç doymuyormuşum gibi, yemekten hemen sonra bile ağzım sulanıyor bişeyler yemek istiyormuşum gibi Kızlar çok merak ediyorum bennnn beni 2 gün uyutun yoksa zaman geçmiyorrrrr

inş cnm az kaldı allahım inş kısmet etmiştir bu ay cümlesine banada
çok büyük bir yılbaşı hediyesi olur bu geçen yılbaşı bebek kararı süpriz olmuştu bana inş bu seferde bebeğimin olduğunu bilmek süpriz olur

az kaldı evet cnm inş

hımmmmmm o zaman izlemeli bakalım. bu arada senin belirtilerde maşallah yani nar ve sen belirti yönünden iyisiniz umarım sonuda iyi ve güzel olur canım inşallah bebiş belirtileridir.

hımmmmmm o zaman izlemeli bakalım. bu arada senin belirtilerde maşallah yani nar ve sen belirti yönünden iyisiniz umarım sonuda iyi ve güzel olur canım inşallah bebiş belirtileridir.

inşallah canım ya, Rabbim bu sefer vermiştir bizlere de. Eşim hele bu ay çok fazla istiyor, sürekli soruyor , karnım ağrıyor desem adete yoruyor yaaa ağrımasın , bebek gelsin bu sefer diyor, şimdiden konuşmaya bile başladı , iyi geceler kızım diyor göbeğime dokunarak çok da kaptırmak istemiyorum, sonucunun hüsran olmasından korkuyorum

sen kaptırmamışsında kendini kocişin çoktannnnn paçayı yakalatmış gibi canım belirtilerinden de bahsetme bence daha bi heves yapar ümitlenir canım erkekler bizler gibi değiller ki biz hertürlü üstesinden geliyoruz çok şükür ki herşeyin ama erkekler çabuk pes ederler hayırlısı olur inşallah canım

sorma canım kociş pek bi umutlu bu ay, yok bi tek karın ağrımı biliyor, birde cuma günü test yapacağımı, haklısın canım adet olursam benden çok üzülecek bu ay cumaya test yapayım diyorum ama erken mi olur kızlar ,bekliyim mi bikaç gün daha

ne desem bilmiyom ki kuzu şimçik bizde heveslendik heyecanlandık yarın kaç gün geçmiş oluyor ona göre karar verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…