tabi canım birde hiç bi işe yaramıyorki dargınlık, aksine daha kötü yapıyor, kimseyle dargın kalamam zati, yok canım 2 gün baya stres yaptımda bugün normal ama işler birikti, beynim sulandı listelerdendarılmayalım tabi adacım. şunun şurasında 3 günlük dünya.. eşlerimiz varken bide birbirimize darılırsak yandık...
işindede stres yapma şekerim kendine.. herşey olacağına varır..
evet bende düşündüm onu.. bizde kullandık mı acaba :26:
tamam yavlum anlamışemmmm gerçi biz tüp olucak diye saldıydık arada can isterseyapıyoz o kadan ayrıca bugün 22.günümmüş yavvvvv bakcez artıkın hadi hayırlısı kuzular
yavlum o haberi gösteriken ilacta göstermişlerdi ve hiç doğum kontrol hapına benzemiyordu sonuçta dkh 21li ve küçük bi hap değilmi o gösterilenler öle değildi belki örnek amaçlı göstermişlerdir emme ben kendimi öle avutuyom napim
ya kızlar bir de birşey sorucam size;
ben ayın 11'in de doktora gittim. bana 3 gün önce yumurtan çatlamış dedi. zaten hamile olabilirsin şuan erken, göremem demesinin sebebi de o günü değerlendirmiş olmamızdı.
benim anlamadığım cumartesi den sonra da 2 günde 1 birlikte olduk eşimle. çatladıktan sonra birlikte olmak gereksiz miydi ? yoksa bi etkisi olabilir mi hamilelik için?
ya kızlar bir de birşey sorucam size;
ben ayın 11'in de doktora gittim. bana 3 gün önce yumurtan çatlamış dedi. zaten hamile olabilirsin şuan erken, göremem demesinin sebebi de o günü değerlendirmiş olmamızdı.
benim anlamadığım cumartesi den sonra da 2 günde 1 birlikte olduk eşimle. çatladıktan sonra birlikte olmak gereksiz miydi ? yoksa bi etkisi olabilir mi hamilelik için?
tabi canım birde hiç bi işe yaramıyorki dargınlık, aksine daha kötü yapıyor, kimseyle dargın kalamam zati, yok canım 2 gün baya stres yaptımda bugün normal ama işler birikti, beynim sulandı listelerden
bende merak etmişti o hapı ne acaba, ben hiç kullanmadım gerek kalmadı zaten :):) kist olunca yazmıştı ben kendimin drun olunca onuda kullanmadım :)
aklına getirmemişsin yumoş günlerini, bebecik bu şekilde gelmesin halevcimmm
çatladığı gün birlikte olmuşsunuz yani dimi tatlım, sonrası içinde bi zararı olmaz belki oluşan başka yumoşlar için, bizede dr aşılama yaptıktan sonra 2 defa daha birliktelik dedi mesela, gereksiz deseydi ilişki olsun demezdi. Anlatabildim mi, çok karışık yazdım da :26:
tabi şeker :)evet evet canım, çatladığı gün ve sonrasında birlikte olmuştuk. (ovulasyon testi kullanmıştım)
doğru diyosun, o zaman doktor çatlamış zaten tuttuysa tutmuştur, daha da ilişkiye gerek yok derdi heralde
halevcim madem öyle sen bu akşam kolları sıva arkadaşım
pozer bende small a katılıyorum.. beraberlikten zarar gelmez.. belki arkadan yumoşlar büyümüştür
adacım yarından itibaren rahatsın o zaman.. çoğu işini toparlamışsın
sayılır sevdecim, iş hiç bitmiyorkibugün ödül verdim kendime zati, sinamaya gidiyosss pıtırcığımla
halevcim madem öyle sen bu akşam kolları sıva arkadaşım
pozer bende small a katılıyorum.. beraberlikten zarar gelmez.. belki arkadan yumoşlar büyümüştür
adacım yarından itibaren rahatsın o zaman.. çoğu işini toparlamışsın
demek tam günündesin halevcim.. dün çalışma oduysa bugün dinlenme günü şekerim.. yarın için bu akşamdan gıda takviyelerine başlayın.yavlum daha dün birliktelik yaşadık:78: artıkın yarın olursa olur olmazsa da hayırlısı dimi Allahım nasip eder inşallahda hayırlısı olur bu arada yumurtlama ovülasyon testini yaptım tahmini yumurtlama tarihim 15 aralıkmış yani bugünnnnnnnhamile kalabileceğim tarihlerde 10-20 aralık arasıymış amanınnnnnnnnn ivet nolur nolmaz biz çalışmaları elden bırakmayalım
iyi akşamlar canlar akşama girebilirsem girerim öpüldünüz yarın görüşürük
ayyyy kızlarrr ne cahal kadınlarsınız ayol yeni mi öğrendiniz 14. günde adet olunduğunu yazık size verdiğim emeklere :76:ben de normalde 15. günde çatlıyo 29 . gün adet oluyorum. bu çok bilien bişeydir. vah yavrıılarım vah kuzucuklarımmm yeni yandı ampülleri neyse geç olsunda güç olmasın. harıl harıl matematik hesabına dalmışınız bakıorum
valla sevdecim o arkadaş %90 düşük olcakmış doktor bugün öyle demiş kan değeri düşmüş bu durumlarında en hayırlısı o kendileri için aslında çok zor durumdalar çünkü maddi olarak adamın da 3. evliliği falan filan...
neyse kızlar çıkıyorum ben mesai bitti öpüyorum hepinizi akşam girmeye çalışıcam
olsun canım benim yaşımda 28 2011de 29 olucam yaşın gayet iyi geç kalmış falanda değilsin merak etme inşallah isteğin en kısa zamanda hayırlısıyla bebişin olur
sende haklısın tabi ama senin araştırmanıda istiyor, sende dersin eşine bak sordum böyle böyle dediler, o zaman onunda içi rahat eder. İçi rahat etmedikçe soru yağmuruna tutar seni :):)
canım 1cc de ki toplam sperm sayısımı 20 milyon , yoksa 1cc de hareketli sperm sayısımı 20 milyon olması lazım. Valla iyice karıştı.
inşallah bu aşılamanın sonucu güzel olur tatlım, ama hiç öyle yaşım geçiyor falan deme, daha ne ki 26 yaş çok büyük bi yaş değil. Bende ocak ayında 26 yaşında olacağımMevlam tez zamanda nasip etsin inşallah, ama öyle olumsuz şeyler düşünme, insanın kendine bakmasıyla ilgili birazda. 50 yaşında bi bayan ama kendine çok iyi baktıysa daha genç gözüküyor
sen şimdi bize hakaret mi ettin teessüf ederük
kızçelerim çay içiyorum gelinnnn:126:
kızlar beni unutmayın sakın...amanin kimler gelmiş gitmişşşş... ben çayı içerken siz yoktunuz ne yapayım bekledim bekledim çıktım bende... ben size bayat içirir miyim.. hani şimdi nerdesiniz halev nar esin ???
esin aynen dediğin gibi hesap kitap işi kafamızı karıştırdı bugün.. ama herkes bi parça anladı bu işi.. kendi kendimize az çok tahminlerde bulunabiliriz.. bugün keşke sende olsaydın....
yarın aşure günü kızlar .. bu gece aşure gecesi olduğu için dualar çok önemli.. bol bol dua edelim bu gece ve yarınnnn.. Allahım en yakın zamanda ruhen bedenen ve zihnen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlatlar nasib etsin herbirimizeeee .. amin...
kızlar beni unutmayın sakın...yarın 2 buçukta randevum var. insallah güzel haberler alırım...:97:
hepiize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?