hayırlı haberlerle geldin inşallah canım , nasıl bi tedavi önerdi drun, neden şaşırdın kızada nasılsın gülüm şaşırdım seni görünce.. ben bugün dr a gittim :26:
hayırlı haberlerle geldin inşallah canım , nasıl bi tedavi önerdi drun, neden şaşırdın kız
adecım senin aşılamanın üzerinden kaç gün geçti bugün itibariyle ?
bak ben adet oldum bugün 5. günümdeyim. seninde olman lazımdı be gülüm...
ben dr a gittim canım.. ahh ah bugün benim için çok önemli ve özel bi gün oldu.. gidene kadar içim içimi yedi nasıl muayene olucam diye... ama korkunun ecele faydası yok derler aynende öyle oldu
bugün değişik bi doktora gittim arkadaşlar çok methediyordu. hadi bende gideyim dedim. randevu aldık. bütün geçmişimi didik didik etti...... ve muayeneye sıra geldiiiiiiiiii.. alttan daha iyi olur dedi daha fazla bilgileniriz dedi ve öyle yaptı.. çok yumuşak ve anlayışlı bir doktor.. insanı rahatlatıyor.. nerdeyse 45. dakika benimle ilgilendi.
ne bilim canım bu saatlerde hiç rastlamazdıkta o yüzden şaşırdım..
kaldığım yerden devam edeyim
ben geçtiğimiz aylardaki tedavilerden bahsettim. dr da dedi ki, eğer hiç ilaca başlamamış olsaydın bu ay seni ilaçsız takip edecektim ama mademki başlamışsın bu ayda devam edelim. fakat klomen günde 1 tane alacaksın dedi. bide çatlama iğnesi kullanmıcaz, yumurtan kendiliğinden çatlıyormu ona bakıcaz dedi. vakti gelincede progestan ölçümü isteyecekmiş.
adetimin 13. günü için gün verdi. o güne kadar istediğiniz sıklıkta beraberlik olsun dedi. ama 11. gün mutlaka olsun dedi.... işte böyle çiçeemm
ayy sevdecimm ne kadar güzel çok iyi ilgilendi demek drun, ee sonra alttan muayene etti, sonrasını ne oldu cicim anlat hemen çok meraklandım, 2 aralıkda aşılamam oldu canım, bugün adet günüm, sen geçmişi okuyabildin mi canım ? Orda bahsetmiştim belirtilerden falan.
canım yaa inşallah bu yeni drun vesilen olur. Klomeni günde 1 kullanmayı tavsiye etmiş bence çok da iyi yapmış ya, sen yumurtluyorsun zaten. Aslında neden hiç ilaç kullanmadan takip etmiyor, yani daha önce ilaç kullanmanla ilgisi ne acaba canım ?
Eşimde internette de o yüzden bende açıyım didim, kaç gündür yazışamamıştık
sevdecim ben resimleri yüklemiştim profilime ama yine kaybolmuş, resim yüklerken, 1 saat sonra silinecektir diye bi yazı okumuştum snaırım 1 saat sonra siliniyor, istediğin zaman söyle ben yükliyim tekrar 1 saat içinde bakman lazım sanırım, ya da ben çözemedim .
Birde Narcım ne zamandır sorayım diyordum hani sizin işyerinde bi bayan arkadaşın vardı 40 yaşındaydı hamileydi ve bebeğinin kalbi atmıyor demiştin o ne oldu canım ,?
evet canım hızlıca okuyuverdim geçmişi..
senin belirtilerde ne kadar değişik kız... hiç psikolojik filan görünmüyor.. eşinin heveslendiği kadar var galiba... tabi yinede herşeye hazırlıklı olmakta fayda var değil mi canım...
dediğin gibi aşılama oldun sen, en kaliteli sprler ayıklandı çelden çöpten... aslan gibi olanlar salıverildi yumoşunun üstüne.. o yüzden sen beklemiceksinde kim beklicek be güzelim.... inşaallah hayırla sonuçlanır ada çayım
belkide olabilir canım, bakalım inşallah vesilen olur.Tam isabet olmuş o zaman tatlım, koçişim yanıma gelene kadar sohbet ederizcanım geçen sefer ilaç kullanmakla alakalı ne bağlantısı var bilmiyorum.. acaba arka arkaya kullanmanın bi artısı mı var ?
yalnız beni yönlendiren arkadaş ilk klomen kuullanmasında değilde 2 ay kullanmasında hamilelik nasib olmuştu.. acaba böyle tecrübeleri mi var doktorun bilemiyorum :26:
iyi ki bu vakitte gelmişsin bende tam müsaitken kimse olmasaydı canım sıkılacaktıı:79:
tamam canım müsaitsen şimdi koy. sen bilirsin
rüyan hayırlara tebdil olsun şekerim... bende geçen ay ağaçlardan bi ayva topladım çuval dolusu.. hemde kocamanlardı pıvıl pıvılinşallah canım evet hiç belirtilere takmıycam demiştim bu ay, ama kaç gündür karın ağrısı çekiyorum arada hafif giriyor birden kayboluyor 2 gece de şiddetli oldu baya, aklıma taksam gecenin 1 inde uykumdan etti. Ne bilim canım ya tabi en iyi spermler verildi ama verecek olan Rabbimiz, inşallah olmuştur da bekletmez Mevlam artık. Gece rüyamda limon ve nar ekşisi gördümrüyalara takılmıyorum artık bundan önceki aylarda da görmüştüm bebiş fikriyle yattığımız için
belkide olabilir canım, bakalım inşallah vesilen olur.Tam isabet olmuş o zaman tatlım, koçişim yanıma gelene kadar sohbet ederiz
tamam koyuyorum canım, herkes yapabilir aslında öyle muhteşem bişeyler hayal etme :26:
rüyan hayırlara tebdil olsun şekerim... bende geçen ay ağaçlardan bi ayva topladım çuval dolusu.. hemde kocamanlardı pıvıl pıvıl
evet canım insan belirtilere takılmıcam diyor ama içten içede birşey kemiriyor içini.. çok yakından tanıyoruz hepimiz bu durumu..
mesela ben diyorum ki, yok bu belirtiler beni kandırıyor, sonrada içimden diyorum ki, kandırıyordur belki ama galiba bu sefer hamileyimmm
.
Ayy canımdimi belirti aramayacağım dedim bu ay hatta kızdım kendime ama diğer ben " ama böyle belirtiler yaşamamıştın bak bunlarıda yaşadın sanırım bu ay hamilesin diyor" o anda beynimde ışıklar yanıyor birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü her ay hepimizin başına geliyor, rüyanda hayırlara vesile olsun inşallah, valla ben bile rüyalarımı bebişe yoruyorum artık ayy sevdecim ya bu ayy sanki :26::26:
canım bu drun özel hastanede mi ? Herkes tavsiye ettiğine göre baya işini bilen biri olmalı ? Baktınmı canım resimlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?