bilmezmiyim benim 22 nci günüm bekliyorum bende boşver daha şimdiden test düşünme ben de ve herkes senin gibi beklemede seni çok ii anlıyourzzz
pozercim doğum kontrol hapları aslında çok risk taşıyan şeyler eğer doğru düzgün incelenip kontrolden geçirilmeden verilirse. geçen akşam haberlerde vardı. kadının birine kist tedavisi için vermiş doktoru kadının bir ayağı tam tutmuyor şu anda. çünkü bu haplar -içinde de yazar- damar sertliği tıkanması gibi risk olan kişilerde bunu tetikleyebilir. o yüzden 35 yaşından fazla ve sigara içen kadınlara önerilmez.
sevdecim valla bakalım 3. günde eşim ama dayanabilceğinden emin değilim. benim normalde adet günüm pazar günü 29. gün yani ama 15. günde çatlıyordu o zaman 29 günde oluyordu şimdi iğne 11. günde yapılınca pazara kalmaz günüm heralde. yine de belki beklerim o zamana kadar gelmezse. belirtiler gerçekten ilginç bu ay ama gene de fazla takılmıyorum bugün belim daha az ağrıdı mesela. değişebilir her an bunlar da yani... bakalım zaman geçiyor aslında çarçabuk bekleyip görcez
kızlar bende dahil herkes yoğun galiba bugün. aslında akşam sizlerle çok konuşaşım vardı. bugünde müsait olamadım eve yeni geldim ve tekrar çıkıcam....
dr a gidiyorum canlarımm... bugün 5. günüm :18:
esin senin bu ay biraz karışık. normalde kaç günde bi adet oluyordun. ona göre hesapla bakalım ne çıkacak canım..
ya kızlar bana yardım edin birşey sorucammm
sizler dr a gittiğinizde her seferinde alttan mı bakıyor... yumoşlarınızın büyümesine yada rahimin durumuna alttan mı bakıyorrrr
acil yardımmmmmm
kızlar çılgın bir gün geçiriyorum o yüzden anca öğle arası geldim nasılsınız bakalım ada hala yok buralarda. zaten herkes meşgul heralde yazan da az olmuş dünden beri
ya ben size bişey sorcam şimdi benim yarın iğnenin üstünden 14. gün biz arkadaşlarımızla plan yaptık haftasonu bir otele gidicez ordada spa termal falan var .. eğer cumartesiye kadar hastalanmazsam test yaparsam da çıkmazsa sizce termal falan zararlı olur mu. sıcak su ya baya yani girmiyim dimi eğer adet olamzsam
doktor diyo ki düşünme hamile kaldım mı acaba diye, acaba hiç aklımızdan çıkıyomu ki
kızlar çılgın bir gün geçiriyorum o yüzden anca öğle arası geldim nasılsınız bakalım ada hala yok buralarda. zaten herkes meşgul heralde yazan da az olmuş dünden beri
ya ben size bişey sorcam şimdi benim yarın iğnenin üstünden 14. gün biz arkadaşlarımızla plan yaptık haftasonu bir otele gidicez ordada spa termal falan var .. eğer cumartesiye kadar hastalanmazsam test yaparsam da çıkmazsa sizce termal falan zararlı olur mu. sıcak su ya baya yani girmiyim dimi eğer adet olamzsam
canlarım bu arada rapor için bütün evrakları tamamlayıp teslim ettik çok şükür hatfaya çarşamba yada perşembe çıkar dediler 200tl de yatırdık ohhhhhhhh bakalım hayırlısı olur inşallah bu arada bu parayı raporunu aldığın hastanede kullanmayacaksan yatırıyon ve artık rapor için drun ilaç reçetesinin bi fotokobisini istiyorlar inşallah aralık sonunda da tedavimize başlayacağız.
ne raporu cnm tüp bebek mi :26:
ivet canım raporsuz pahalıya mal oluyor bize
hayırlısı olsun cnm allah emeklerini boşa çıkarmasn
halevcim hadi hayırlısı olsun allah tez zamanda kavuştursun bebişinize.
bu arada herşeyde bir hayır vardır vazgeçtik termale gitmekten habire ek ödemeler çıkmaya başladı otel fiyatında. vazgeçtik. düşünmeme yada riske atmama gerek kalmadı :79:
canlarımm nasılsınız bakalım, beni hiç sormayın başıma öyle aksilikler geldi ki 2 gündür, pişmiş tavuğun başına gelmedi böylesi yanisizleri pek bi özledim bi geçmişi okuyayım
amin canım teşekkür ederim seninde az bi zamanın kaldı narla birliktesininz hemen hemen hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?