Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

elif safak'ın aşk kitabı çok güzel valla sonunda ağladım ben, neyse yarın misafirlerin gittikten sonra çalışmalarınıza devam edersiniz canım

evet canım aynen öyle.. hayırlısı olsun her zaman..

çalışmalar aksamadan devam etrmiş . hadi inşaallah
bende çok severim okumayı canlarım
elif safak'ın aşk kitabı çok güzel valla sonunda ağladım ben, neyse yarın misafirlerin gittikten sonra çalışmalarınıza devam edersiniz canım

o kitabı çok merak ediyorum bi elime geçmedi... nasıl roman tarzında mı ? bide siyah süt isimli kitabı çok methettiler kızlar okuyan var mı aranızda?:26:

sadece çok güzel bi kitap olduğunu hatırlıyorum ve hep kısım kısım yazılmış yani bi sürü karakter var ve hikaye içinde hikaye anlatılmış ben beğendim tavsiye ederim.en kısa zamanda bul ve oku derim

iyi akşamlar canlarım, hiçbiriniz de yoksunuz kızlar benim 1 haftadır falan ilişkiden sonra orası ağrı yapıyor, böle zonklayıcı bişey, otururken kalkarken bile beni zorluyor, sizde böyle bişey oldumu hiç ? Başta ultrasonla baktı, aşılama için spekulum takıldı, birde 2 güne bi ilişki olduğu için üstünde durmamıştım, ama bugün de oldu o ağrı, afedersiniz sanki idrarım çok sıkışmış gibi zonluyor Daha önce böyle bişey olmamıştı korkuyorum ya , ne bilim yara mı oldu yine , kist mi diye size danışayım dedim

adacım öyle korkulacak birşey yok bence çünkü benimde öle oluyordu bi aralar şimdi çok nadir oluyor eğer bişi olsaydı muayenemde görülürdü hemen evhamlık yapma rahat ol kuzum

adacım öyle korkulacak birşey yok bence çünkü benimde öle oluyordu bi aralar şimdi çok nadir oluyor eğer bişi olsaydı muayenemde görülürdü hemen evhamlık yapma rahat ol kuzum

sende de böyle oldu demek , ne bilim canım bugün çok kötü oldum ya oturamadım kalkamadım, resmen orası çıkacak gibi , evlendiğimizin ilk ayları bile böyle olmamıştı

sende de böyle oldu demek , ne bilim canım bugün çok kötü oldum ya oturamadım kalkamadım, resmen orası çıkacak gibi , evlendiğimizin ilk ayları bile böyle olmamıştı

ivet kuzum merak etme bende de olduydu geçer ben sırf acıdan kocişi yaklaştırmıyordum yanıma

arkidişler kocişim pazartesi sperm testini verecek ondan sonrada rapor başvurumuz başlamış olacak Allahın izniyle inşallah

bu arada rüyamda çok güzel bi kız bebişim vardı ve emziriyordum :97:

arkidişler kocişim pazartesi sperm testini verecek ondan sonrada rapor başvurumuz başlamış olacak Allahın izniyle inşallah

rüyan tez zamanda gerçek olur inşallah canım. İnşallah hemencik de rapor işlerinizi bitirirsiniz.

Sevdecimm kırmızılar başlıyor gibi demişsin canım, ne durumdasın ? Yeni ay yeni umut bizler için, inşallah 2011 in ilk ayında hamiş haberini alırız inşallah.

sağol Adacım inşallah ama bu rüyayı rüya içinde gördüm

evet Sevdecim geliyor diye sinyal aldıydı sanırım oldu olmasaydı dururmuydu hemencik söyleyiverirdi

kızlar merhaba,
bu ay klomen kullanıyorum ya.. daha önce kullananlar bi yardımcı olabilir mi?
adetin kaçıncı günü yumurta gelişmiş mi gelişmemiş mi diye kontrole gidiliyo? 11. günü mü? doktor bana söylemişti ama benim kafam karıştı. unuttum. :26:

evet canım 11.günü gidiyorsun

halevcim rüyan gerçeğe dönüşsün tez zamanda tatlım .
hürrem canım ben günde 2 klomen içmiştim. kontrole 9. gün çağırdı 11. güne iğne verdi çatlatma değişiyor yani
ada halev sevde esin kızlar bu kitap konusuna pazartesi devam edelim bende çoks eviyorum kitap okumayı tavsiyelerde bulunalım birbirimize.
sevde şekerim döndü mü adete tam olarak
kızlar bende herşey aynı devam karında dolgunluk batma belde acaip ağrı akıntı ve göğüslerim felaket. bu ay bir gariplik var ama allahım hayırlara yorsun aklımdan gönlümden geçeni gerçek kılsın artık

ayyy hadi bir de senden güzel haberler alalım. kaç gün kaldı?

sağol tatlım inşallah gerçek olur rüyam. senin belirtiler devam ediyor demekki inşallah hayırlısı olur canım

evet canım çok güzel henüz 150li sayfalardayım amasalıya kadar bitirm diyorum ağlamak istemiyorum ama ben ya sonu güzel ölümlü bitmese:2:dün akşam kuzenler eltim eşim felan av mevsimine gittik ordada çok ölüm vardı hele başrolde ölünce etkisinden kurtulamadım şimdi kalkacak şakayapıyo felan diyorum tavsiye ederim güzel bir film
canım hemen öyle kötü düşünmeye iyi düşün iyi şeyler olsun bütün olmusuzlukları zaten biz öyşle düşündüğümüz içn yaşıyoruz beynimiz ona odaklanıyor bizde kötü sinyali yolluyoruz belkimde bu acılar hayra işarettir niye bu açıdan bakmıyosun kızdım sana

canım inş sperm testiniz güzel çıkar rapordada sıkıntı yaşamazsınız allah rüyanı hayra çıkarsın inşl en kısa zamanda gerçek olsun

kızçelerim ne güzel döktürmüşsünüz hepiciğiniz..

adacım o ağrı neyin nesi bilmiyorum ama inşallah hayra alamettir güzelim. seni heveslendirmek istemem ama benim hamileliğimde öyle olmuştu. eşimle birlikte olmayı kesinlikle istemiyordum. erkenden yatıyordum gelişme olmasın diye.. değişik bi durum, bi yerin ağrır orayı tutarsın ya, orasıda öyle oluyor dimi..

halev pazartesi artık start veriyorsunuz demek tatlım. ne kadar güzel. inşalalah hayırlara müjdelere vesile olsun.....rüyan inşaallah geleceğin habercisidir güzelim..

nar sendede bu ay pek bi tuhaflıklar var gız bacım. hadi hayır olsun bakalım.. ben sıramı savdım.. hiç değilse sizden birinizin müjdesini alırsam içim ferahlayacak.......

esin kız ne o polisiye filan.. psikolojin bozulmuyor mu.. benim aklımdan hiç çıkmaz öyle şeyler... duygusal kitap okurken bile çok etkileniyorum. kendim yaşamış gibi oluyorum. hatta bazen okuduğum karaktere aşık bile olurum ben

skr nasıl giddiyor şekerim. yarın ilk muayenen inşaallah çok güzel haberler getirirsin bizlere...

hürrem benide 11. gün çağırmıştı doktor şekerim. istersen arayıp bi sor sen..

kekula, tben, meltem, sermin, zeytin..... sizler nasılsınız kızlar...:79:

kızlar ben artık cidddi ciddi hastalandım. hatta bugün 3. günüm oldu :26:

teşekkürler kızlar cevaplar için..
bir de daha önce maydonozu sütte kaynatıp buharına oturma yöntemini deneyen oldu mu? ben bu yolla hamile kalanlar olduğunu duymuştum hem de bizzat kendi ağızlarından. bu ay ben de denemek istiyorum. daha önce yapan olduysa bi anlatabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…