Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sanırım öle canım esininde tam çalışma zamanları ne çok gelen gideni var kuzumunda
aslında onun ebeveyn banyosu varmış odasında.. böyle şeyler ihmale gelmez.. keşke ara vermese.. tam verimli vaktinde çünkü
yok merak etme kuzum öle canım çekmez benim bende biraz kitap okuyordum iş yokda bi yandan da mandalina yiyodum

oh seninkide iyiymiş mandalinaya bayılırım afiyet olsun

aslında onun ebeveyn banyosu varmış odasında.. böyle şeyler ihmale gelmez.. keşke ara vermese.. tam verimli vaktinde çünkü

ay aslında bende alacağım evde ebeveyn banyosu istiyorum yaaaaaa ama çoğunda yok baklaım inşallah gönlümüze ve kesemize göre bi ev bulur da alırız Allahın izniyle
ben her yıl bi meyveye sararım geçenyıl muz alırdım bu yıl mandalina

Merhaba arkadaslar bende 3 aydır prolaktin tedvisi görüyom klomen progestan kullanıyom size bisey sorucam pre seed diye jel varmıs hic duydunuz mu

Merhaba arkadaslar bende 3 aydır prolaktin tedvisi görüyom klomen progestan kullanıyom size bisey sorucam pre seed diye jel varmıs hic duydunuz mu

hoşgeldin canım preseed jeli kk'dan duydum bende ama hiç kullanmadım bildiğim kadarıyla türkiye de de yok alanlar yurtdışından alıyorlar diye biliyorum kimine yaramış kimine yaramamış

canlarım ben çıkıyorum akşam ve haftasonu girebilirsem giricem kendinize iyi bakın iyi akşamlar iyi haftasonları

ya kızlar bugün ve dün bende çok akıntı bel ağrısı ve halsizlik oldu. halen de devam ediyor acaip şişkinliğim var çok garip hissediyorum kendimi 6 günüm var daha geçsin artık şu zaman denen meret
dur canım sabret daha 6 günün var serin olmaya çalış inşl bu tuhaflıklar hayra alamettir
canım benim allah razı olsun senden duaların kabul olsun inşl ama dereyi görmeden paçaları sıvamışsın bellimi olur hamilekalanlarda da öyle bej rengi bir akıntı geliyomuş belkide bu ay adetin değilde bebeğin habercisidir bellimi olur hakkınızda ne hayırlıssa o olsun u ay olmazsa bizim yine umudumuz var öbür ay öbür ay ..... böyle gider sende bak n güzel demişsinya adetlerim düzenli sağlıklı bir insanım diye çok şükür canım
hoşgeldin canım inşl bu son ayın olurda kavuşursun bebeğine en doğru karar bekle önce adetin gçsin
ada ortalardan kaybolmuş. esinide kayınvalideleri bastı kesin
ayyy kızlar heran tetikte bekliyordum ama olmadı neyseki eşim arammış saat 4gibi gelebilirz demişler yada yarın sabah şimdiye kadar gelmedilerse yarın gelirler heralde diyorum (İnşl)aramız aşağı yukarı 1saatte biz bugünü aradan çıkaralım pazarada geri dönerler zaten ohhh süper olur bu ay çalışma kaçmaz gündüz komşum bebeği bana bıraktı diğerini okula götürdü dönüştede oturduk lafladık ondan gelemedim
sanırım öle canım esininde tam çalışma zamanları ne çok gelen gideni var kuzumunda
evet canım ya tam çalışma zamanlarımız valla dualarım tuttu sanırım şimdilik öle görünüyor hiç sorma gelen gidenden canımya kayınbabamlamlar beldede olunca böyle oluyor işte

valla sevdecim ya buda allahtan ama neblim utanıyorum ya bide ben banyomu sabaha bırakıyorum heralde kıpkırmızı bir yüzle çıkardım karşılarına kayınbabam felanda var ya bu sefer kaynımda olabilirdi ya anlamıyorumki kendilerininde evi var şehirde ama bizim bura talı geldi heralde biz sırf bu sebepten o evde oturmak istemedik bize ev alacakları zamana kadar kiraya çıktık gel gelelim eşşeğin büyüğü ahırdaymış ama bu akşam gelselerdi allah allah diyip yani napim kendimi ona şartlamay çalışıyodum gündüzden beri

benim pek meyveyle aram yok ama bi şekilde tüketmeye çalışıyorum mandalina yerim ama genelde suyunu sıkar içeriz çok geliyo yenecek gibi değil muzlu süt felan ortaya karışık işte
canım inşl gönlüne göre bir ev nasibinde vardır gerçekten yatak odasında banyo olması her açıdan rahatlık
bende kkda duydum canım kullanıpta hamiş kalanlar olmuş ama kullanmayı düşünmedim
canlarım ben çıkıyorum akşam ve haftasonu girebilirsem giricem kendinize iyi bakın iyi akşamlar iyi haftasonları

iyi akşamlar canım sanada iyi hafta sonları

evet çok önemli TSH... hem hamile kalmayı engelliyor, hem düşüğe hem de bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor ( evlerden ırak olsun )

hikayemi en kısa zamanda yazıcam.. belirtiye gelince evet belirtiler vardı ama bunlar adet belirtilerine çok benziyorlar o yuzden kesin öyle diyemedim bu ikinci hamilelik olsa da...
klasik seyler gögüsler şişti karnım şişti çok sık tuvalete cıkıyordum hala da öyle.. surekli wc deyim .çok ağrım oldu özellikle adet günümde ve önceski gün... simdi azaldı. sürekli wc ye tasınıp bu defa oldu sanırım diyordum. bi de çok akıntı oluyor. o yuzden adet kanamsı geldi sanıyordum. sürekli ıslaklık hissi yani... aynı adte belirtileri... dedim ya klasik hepsi.

Son düzenleme:
Çitlenbiklerimmmmm pek bi özledim sizleri, pek datlu dimi narcım yaaa, Rabbim bizlere böyle huyu güzel kendi güzel, noksansız tez zamanda bebişler nasip eder.
ya kızlar bugün ve dün bende çok akıntı bel ağrısı ve halsizlik oldu. halen de devam ediyor acaip şişkinliğim var çok garip hissediyorum kendimi 6 günüm var daha geçsin artık şu zaman denen meret
canım ya 2 gündür bende çok kızıyorum kendime , aklıma getirmiyim bu ay belirti aramıcam diyorum ama ,şeytan dürtüyo bi yandan " ama bu ayki gibi belirtilerin yoktu, bu ay başka " diyor töbe töbee diyorum, boşver dinleme canımcım sende
Canım sevdecim Allah razı olsun tez zamanda duların kabul olsun. Yine de şükretmesini biliyoruz çok şükür, canım sadece bej renkde olmuş diğer kızlerında dediği gibi du bakalım, bekleyelim biraz daha bunca zaman bekledik dimi ya.
hoşgeldin canım, inşallah sonuçlar güzel olur.
ada ortalardan kaybolmuş. esinide kayınvalideleri bastı kesin
esini kayınvalidesi bastı sanırım diyecektim ki , daha gelmemişler. Beni de patronum bastı canlarım içim içimi yidi giremeyince , wc ye bile zor gittim valla , toplantıdaydık.
yok merak etme kuzum öle canım çekmez benim bende biraz kitap okuyordum iş yokda bi yandan da mandalina yiyodum
ohhhh keyfe bak , yan gel yat iyi olmuş cicim hep iş olmaz dimi yani. ne okuyosun peki kitap :26:
benimde prolaktinim yüksek canım, senin ne kadar. preseed i duydum ama hiç kullanmadım.

beklemekten başka bişey yapamıyoruz yani, hayırlısı olsun bakalım

idrar testi ile mi öğrendin canım kan testi ile mi

ne güzel hayırlı olsun :)
benim de bugün 2-3 gün geçti adetim gelen g,den yok yarın 35. gün 32 günde adet olurum
ama idrar testi negatiff (

Kızçelerim yorumlarınız için sağolun .. Ama benim adet başladı gibi bişey.. Ben ümidi kestim yani... Artık hayırlısıyla 2011 yepyeni ümitlerle dolu olacak inşaallah... :81:

Kızçelerim yorumlarınız için sağolun .. Ama benim adet başladı gibi bişey.. Ben ümidi kestim yani... Artık hayırlısıyla 2011 yepyeni ümitlerle dolu olacak inşaallah... :81:

hayırlı olsun kuzum ümitler bi dahaki aya kaldı olsun umut fakirin ekmeği hertürlü herşeyden umudu kesmeyiz biz Allah gönlümüze göre hayırlı zamanda versin bebişlerimizi inşallah canım

Esincim misafirlerinin gelmemelerine sevindim bugün çalışma var desene ohhh ne güzel

Adacım Ayşe Kulin'in Veda adlı kitabını okuyorum canım

canım gözün aydın diyeyeim en azından boşyere gecikip hem seni heyecanladırmadı strese sokmadı hemde bizleri şimdi yeni yıl yeni ay ümit dolu bizler için inşl 2011 getirir meleğini sana

evet canım bende çok sevindim atlattık şükür dünü şimdi yoldalar 20dk burda olurlar neyseki bugün yok çalışma ayşe kulinin kitaplarını seviyorum bende umutla adı aylini okumuştum çok güzeldi ikiside şimdi elif şafak aşk'ı okuyorum aslında hanefi avcının kitabını okuyodumda elif şafağın kitabını emanet aldım diye onu bitirim dedim kitap okumak çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…