• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

işte klomen ovitrelle crinone ilk defa başlayınca belki diyorum ama?
ağrım oldu ovitrelleden sonra ilişki sırasında sanırım kist diyorum, ama ufak bir umut işte

bak canım neden hemen kist diye düşünüyorsun ki ayrıca adetin gecikmeden kist diye düşünme bence hele bi adet vaktin gelsin eğer iğnenin üzerinden 14 gün geçtiyse 15.gün kanda kesin çıkıyor canım eğer bekleyemem diyorsan böyle yap tamam ama öncesinde güzel düşün ki güzel sonuçlansın

hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum galiba. Sürekli aynı şeyleri yaşadığım için umudum kırılıyor. 1 senedir olmadı bebek sonra doktora giitik lh seviyem yüksek pkolu da değilim. nasıl bişi bu anlamadım ki.

işte klomen ovitrelle crinone ilk defa başlayınca belki diyorum ama?
ağrım oldu ovitrelleden sonra ilişki sırasında sanırım kist diyorum, ama ufak bir umut işte

bak canım neden hemen kist diye düşünüyorsun ki ayrıca adetin gecikmeden kist diye düşünme bence hele bi adet vaktin gelsin eğer iğnenin üzerinden 14 gün geçtiyse 15.gün kanda kesin çıkıyor canım eğer bekleyemem diyorsan böyle yap tamam ama öncesinde güzel düşün ki güzel sonuçlansın

hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum galiba. Sürekli aynı şeyleri yaşadığım için umudum kırılıyor. 1 senedir olmadı bebek sonra doktora giitik lh seviyem yüksek pkolu da değilim. nasıl bişi bu anlamadım ki.

canım bizimde 1 yıl oldu isteyeli bende pco var eşimde de sperm yetersizliği ve hareketsizliği var ve biz tüp bebek yaptırmak zorundayız düşün yani eğer sorununuz yoksa bu kadar dert etme çünkü stres bile herşeyin dengesini bozabiliyor azıcık rahat olmaya çalış dr eşinden sperm tahlili istedimi

hayırlısı kuzum bende belirtilere takılmamaya çalışıyorum ama gel görki gün yaklaşınca ahanda bugün yarın olucam ay şuram şöle ay buram böle diye diye adeti getiriyoruz boşver gitsin bu ay hepicinizin bi uğraşı oldu drla inşallah o uğraşların sonunda bizlere güzel haberler vermeyi nasip eder Allahım hayırlısıyla bende artıkın ocak ayında vercem inşallah güzel haberler:97:
inşallah canım inşallahhh
arkadaslar herkese gunaydın,

biraz geç oldu ama ancak yazı yazabılıyorum mozılla dan bağlanarak yazabılıyorum baska turlu olmadı
bırsey daha soracagım sıze bu doktor tedavı surecınde olmadıgında rahım fılmı ıstedımı aranızda cektıren varmı?
benımkı bu ayda tutmazsa doktor rahım fılmı ıstedı benden offf korkuyorum:((
bende çektirdim canım, tüplerin açık olup olmadığına bakmak istiyor drlar. Korkma canım iş başa düşünce olup bitiveriyor.
her ay aynı stres aynı heyecan aynı hüsran:(. Pek umutlu da değilim aslında. ilk defa klomen kullandım bu ay doktor takibine girdim. ama kist oluşturduğundan şüpheleniyorum. nasıl başa çıkıcam ya. bir de bu crinone jel bütün kaslarımı ağrıtıyor, sürekli yemek yiyorum, halsizlik de cabası:( Allah hepimize yardımcı olsun.
Canım kanda çıkadabilir ama iğne olmuşsun onun etkisiyle de yanıltabilir, 1 hafta daha bekle canım, bak bende öyleyim ama beklemekten başka çaremiz yok.
haftaya da adet günlerini dizdik valla maşallah inşallah adet diil de hamiş haberlerini de dizeriz arka arkaya

hakket narcım ya , sıra sıra hamiş haberleri çıkacak inşallah :1:

canım haleve katılıyorum hemen kötüye yorma canım,seni çok iyi anlıyoruz ilk klomen tedavin olduğu için insan daha çok hevesleniyor, sanki hamiş kalacakmışız gibi ama öyle olmuyor tatlım klomen sadece % 4-% 5 şansını arttırıyor. Drunuz ne dedi peki , yani sorun varmı , sperm testi yapıldımı ? Bende tam 1 yıldır istiyorum ama olmuyor:58:
canlar ben yemeğe gidiyorum afiyet osun sizlere görüşürük:56:

afiyet bal şeker olsun halevimmm

ayy kimsecikler yok adacım yaa sölicem sölicem unutuyorum senin bu profil resmin olan bebek nası bişey öyle yaa yirim ben onu ne kadar tatlı allahım bizlere de böyle güzel sağlıklı mutlu bebekler versin işallah:49:

ayy kimsecikler yok adacım yaa sölicem sölicem unutuyorum senin bu profil resmin olan bebek nası bişey öyle yaa yirim ben onu ne kadar tatlı allahım bizlere de böyle güzel sağlıklı mutlu bebekler versin işallah:49:

ben varım ama kimsecikler olmadığı için yazmadım

ya kızlar bugün ve dün bende çok akıntı bel ağrısı ve halsizlik oldu. halen de devam ediyor acaip şişkinliğim var çok garip hissediyorum kendimi:50: 6 günüm var daha geçsin artık şu zaman denen meret

halevcim ben yazarken görünmüyordu ismin şimdi gene yoksun sanrım ben de iş yapıyım bari b,iraz arada gelir bakarım

ya kızlar bugün ve dün bende çok akıntı bel ağrısı ve halsizlik oldu. halen de devam ediyor acaip şişkinliğim var çok garip hissediyorum kendimi:50: 6 günüm var daha geçsin artık şu zaman denen meret

halevcim ben yazarken görünmüyordu ismin şimdi gene yoksun sanrım ben de iş yapıyım bari b,iraz arada gelir bakarım

canım belirtilere takılıp durma lütfen rahatla bak nasıl geçecek zaman ayrıca ben hep açığım yazasan ben görürüm merak etme

arkadaşlar ben geldim...
her birinize içten ve yürekten dualar ettim.....
kendim içinde ettim tabi... hatta dedim ki, Allahım varsa zaten heberini duyurursun, yoksada beni bekletme.. boşuna hayaller heyecanlar yaşamıyim dedim..
tabi üzüldüm bunları söylerken.. çünkü bu duanın cevaplanacağını biliyordum..
evet geldim ki çok hafif renk değişikliği olmuş.. lekelenmeye benzer...
bir anda içime fenalıklar çöktü, inanmak istemedim..
ama çabuk toparladım..
sonuçta hem hayırlıysa nasib et deyip, hemde neden olmadı demek ne kadar çelişkili bir durum..
bu sefer bunu yapmayacağım..

adetlerim çok düzenli, sağlıklı bi insan olduğum için teşekkür ederim Allahım..:61:

arkadaşlar ben geldim...
kendim içinde ettim tabi... hatta dedim ki, Allahım varsa zaten heberini duyurursun, yoksada beni bekletme.. boşuna hayaller heyecanlar yaşamıyim dedim..
ama çabuk toparladım..
sonuçta hem hayırlıysa nasib et deyip, hemde neden olmadı demek ne kadar çelişkili bir durum..

adetlerim çok düzenli, sağlıklı bi insan olduğum için teşekkür ederim Allahım..:61:

hoşgeldin sevdecim dualarında bizlerede yer verdiğin için teşekkür ederiz demek ki hayırlısı buymuş canım evet boşuna üzüp strese sokma kendini çok şükür sağlıklısın adetlerin düzenli daha ne ister bi insan bebişde hayırlı zamanı bekliyor demek ki

canım belirtilere takılıp durma lütfen rahatla bak nasıl geçecek zaman ayrıca ben hep açığım yazasan ben görürüm merak etme
kız saklanıomusun napıosun da göremiyorum ben peki :76: ay canım haklısın ama sen benim hiç böyle belirtilere takıldığımı hatırlıyomusun ben de aylardır takmıyorum bunları boşa çıktığı için. ama bu ay çok rahatsızlık vercek gariplikler yaşıyorum bir kaç gündür özellikle dün ve bugün. ondan takıldım canım yoksa merak etme iyi düşün iyi olsun derken yalancı hamilelik yaratmaya niyetim yok bu saatten sonra :79::60:
arkadaşlar ben geldim...
ama çabuk toparladım..

sevdecim nasıl lekelenme adet gibi mi gelmeye başladı yoksa kesildi mi
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tatlım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi bizi aşar en azından Rabbim duanı kabul etmiş de daha fazla umutlandırmamış seni. bende dediğin gibi hep adet olunca aynısını diyorum allahım en azından sağlıklıyım vakitli adet görüyorum buna da şükür diyorum

Kızlar merhaba bende aranıza katılabilr miyim?
3 yıllık evliyim .son 1 yıldır korunmuyoruz.Ardından doktorla klomenle yumurta takibine başladık.bu ay 3. takip ayım.Reglime 3 gün var ...Gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum.İnşallah bu ay kavuşurum bebiğime..

kız saklanıomusun napıosun da göremiyorum ben peki :76: ay canım haklısın ama sen benim hiç böyle belirtilere takıldığımı hatırlıyomusun ben de aylardır takmıyorum bunları boşa çıktığı için. ama bu ay çok rahatsızlık vercek gariplikler yaşıyorum bir kaç gündür özellikle dün ve bugün. ondan takıldım canım yoksa merak etme iyi düşün iyi olsun derken yalancı hamilelik yaratmaya niyetim yok bu saatten sonra :79::60:

ivet saklanıyorum narcım aferin bencede bu saatten sonra belirtilere takılıp napıcaz daha çok yıpratır şu yalancı hamilelikde olmasa çok rahat geçiricezde işteee napıcan herşeyin sahtesi olduğu gibi hamileliğinde var :76:

Back