Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte klomen ovitrelle crinone ilk defa başlayınca belki diyorum ama?
ağrım oldu ovitrelleden sonra ilişki sırasında sanırım kist diyorum, ama ufak bir umut işte
işte klomen ovitrelle crinone ilk defa başlayınca belki diyorum ama?
ağrım oldu ovitrelleden sonra ilişki sırasında sanırım kist diyorum, ama ufak bir umut işte
hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum galiba. Sürekli aynı şeyleri yaşadığım için umudum kırılıyor. 1 senedir olmadı bebek sonra doktora giitik lh seviyem yüksek pkolu da değilim. nasıl bişi bu anlamadım ki.
inşallah canım inşallahhhhayırlısı kuzum bende belirtilere takılmamaya çalışıyorum ama gel görki gün yaklaşınca ahanda bugün yarın olucam ay şuram şöle ay buram böle diye diye adeti getiriyoruz boşver gitsin bu ay hepicinizin bi uğraşı oldu drla inşallah o uğraşların sonunda bizlere güzel haberler vermeyi nasip eder Allahım hayırlısıyla bende artıkın ocak ayında vercem inşallah güzel haberler:97:
bende çektirdim canım, tüplerin açık olup olmadığına bakmak istiyor drlar. Korkma canım iş başa düşünce olup bitiveriyor.arkadaslar herkese gunaydın,
biraz geç oldu ama ancak yazı yazabılıyorum mozılla dan bağlanarak yazabılıyorum baska turlu olmadı
bırsey daha soracagım sıze bu doktor tedavı surecınde olmadıgında rahım fılmı ıstedımı aranızda cektıren varmı?
benımkı bu ayda tutmazsa doktor rahım fılmı ıstedı benden offf korkuyorum(
Canım kanda çıkadabilir ama iğne olmuşsun onun etkisiyle de yanıltabilir, 1 hafta daha bekle canım, bak bende öyleyim ama beklemekten başka çaremiz yok.her ay aynı stres aynı heyecan aynı hüsran. Pek umutlu da değilim aslında. ilk defa klomen kullandım bu ay doktor takibine girdim. ama kist oluşturduğundan şüpheleniyorum. nasıl başa çıkıcam ya. bir de bu crinone jel bütün kaslarımı ağrıtıyor, sürekli yemek yiyorum, halsizlik de cabası
Allah hepimize yardımcı olsun.
haftaya da adet günlerini dizdik valla maşallah inşallah adet diil de hamiş haberlerini de dizeriz arka arkaya
canım haleve katılıyorum hemen kötüye yorma canım,seni çok iyi anlıyoruz ilk klomen tedavin olduğu için insan daha çok hevesleniyor, sanki hamiş kalacakmışız gibi ama öyle olmuyor tatlım klomen sadece % 4-% 5 şansını arttırıyor. Drunuz ne dedi peki , yani sorun varmı , sperm testi yapıldımı ? Bende tam 1 yıldır istiyorum ama olmuyorhayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum galiba. Sürekli aynı şeyleri yaşadığım için umudum kırılıyor. 1 senedir olmadı bebek sonra doktora giitik lh seviyem yüksek pkolu da değilim. nasıl bişi bu anlamadım ki.
canlar ben yemeğe gidiyorum afiyet osun sizlere görüşürük![]()
haftaya da adet günlerini dizdik valla maşallah inşallah adet diil de hamiş haberlerini de dizeriz arka arkaya
ayy kimsecikler yok adacım yaa sölicem sölicem unutuyorum senin bu profil resmin olan bebek nası bişey öyle yaa yirim ben onu ne kadar tatlı allahım bizlere de böyle güzel sağlıklı mutlu bebekler versin işallah![]()
ya kızlar bugün ve dün bende çok akıntı bel ağrısı ve halsizlik oldu. halen de devam ediyor acaip şişkinliğim var çok garip hissediyorum kendimi6 günüm var daha geçsin artık şu zaman denen meret
halevcim ben yazarken görünmüyordu ismin şimdi gene yoksun sanrım ben de iş yapıyım bari b,iraz arada gelir bakarım
arkadaşlar ben geldim...
her birinize içten ve yürekten dualar ettim.....
kendim içinde ettim tabi... hatta dedim ki, Allahım varsa zaten heberini duyurursun, yoksada beni bekletme.. boşuna hayaller heyecanlar yaşamıyim dedim..
tabi üzüldüm bunları söylerken.. çünkü bu duanın cevaplanacağını biliyordum..
evet geldim ki çok hafif renk değişikliği olmuş.. lekelenmeye benzer...
bir anda içime fenalıklar çöktü, inanmak istemedim..
ama çabuk toparladım..
sonuçta hem hayırlıysa nasib et deyip, hemde neden olmadı demek ne kadar çelişkili bir durum..
bu sefer bunu yapmayacağım..
adetlerim çok düzenli, sağlıklı bi insan olduğum için teşekkür ederim Allahım..![]()
kız saklanıomusun napıosun da göremiyorum ben peki :76: ay canım haklısın ama sen benim hiç böyle belirtilere takıldığımı hatırlıyomusun ben de aylardır takmıyorum bunları boşa çıktığı için. ama bu ay çok rahatsızlık vercek gariplikler yaşıyorum bir kaç gündür özellikle dün ve bugün. ondan takıldım canım yoksa merak etme iyi düşün iyi olsun derken yalancı hamilelik yaratmaya niyetim yok bu saatten sonra :79:canım belirtilere takılıp durma lütfen rahatla bak nasıl geçecek zaman ayrıca ben hep açığım yazasan ben görürüm merak etme
arkadaşlar ben geldim...
her birinize içten ve yürekten dualar ettim.....
kendim içinde ettim tabi... hatta dedim ki, Allahım varsa zaten heberini duyurursun, yoksada beni bekletme.. boşuna hayaller heyecanlar yaşamıyim dedim..
tabi üzüldüm bunları söylerken.. çünkü bu duanın cevaplanacağını biliyordum..
evet geldim ki çok hafif renk değişikliği olmuş.. lekelenmeye benzer...
bir anda içime fenalıklar çöktü, inanmak istemedim..
ama çabuk toparladım..
sonuçta hem hayırlıysa nasib et deyip, hemde neden olmadı demek ne kadar çelişkili bir durum..
bu sefer bunu yapmayacağım..
adetlerim çok düzenli, sağlıklı bi insan olduğum için teşekkür ederim Allahım..![]()
kız saklanıomusun napıosun da göremiyorum ben peki :76: ay canım haklısın ama sen benim hiç böyle belirtilere takıldığımı hatırlıyomusun ben de aylardır takmıyorum bunları boşa çıktığı için. ama bu ay çok rahatsızlık vercek gariplikler yaşıyorum bir kaç gündür özellikle dün ve bugün. ondan takıldım canım yoksa merak etme iyi düşün iyi olsun derken yalancı hamilelik yaratmaya niyetim yok bu saatten sonra :79:![]()