yok canım sen içine kurt düşürme 15.gün yaptıırmışsın sen inşl değern katlanarak artmıştırGIYMATLIM içime kurt düştü şimdi. gerçi ben iğeden sonra 15. gün yaptım. dr o arkadasa 9 gün etkisi devam eder demiş. bi de hem dün hem bugün idrar testi yaptım. bugün dünkünden daha belirgindi ikinci çizgi eğer düşüyor olsa daha belirgin olmazdı değil mi? demek ki ( daha koyulastığına göre) artmaya devam ediyor.
benimde aralık sonu canım 25i birlikte bekleriz artıksizin ne güzel aralık ortası benimkisi teeeeeeee sonu tabi şaşmaz gelirse 24-28 arası olurum herhalde
bundan daha güzel bir belirti olmaz hadi bkalım hayırlısı az kaldı azevet aynen öyle canım... demirbaşlar bi nevi demir attı kimsenin yerinden kıpraşacağı yok
şu an sakin bi dönem geçiriliyor sadece.. sonucu muhteşem olacak inşaallah yarabbiimmmmmmmm
benim belirtileri saymakla bitmez..
en büyük belirtim de şu : hamile olduğumu hissediyorum
demirbaşlarda az kaldı canım yakında sırayla hamiş kalırız, sevdecim aslında hep geçikiyordu adetim yani tam 1 yıldır geçikme oluyordu, yaram yakıldıktan sonra tam gününde oldum, prolaktin hormonu geç olmama neden oluyor. Şimdi bilmiyorum ne zaman gelir şurda 4 gün kaldı ama biliyorsunuz geç girdim yumurtlama dönenime aşılama olalı 8 gün oldu, beklemedeyim bende. Kasık batlarım olmuyor artık ama sağda ve solda sanki baskı var gibi sadece , birde göğüslerim başkada bişeyim yok. Dün rüyamda hamiş olduğumu öğreniyorum ama ben istemiyordum ya diyorum , kalktım göbeğime bakıyorum hayır olsun inşallah
canım benim rüyan hayra çıksın inşl bu bir belirtidir
günaydın canlar hayırlı cumalar deminden beri alıntı yapmak ve yazmak için çabalıyorum forumda mı bi sıkıntı var benim nette mi dün akşamda giremedim o kadar denememe rağmen açmadı foumu