yarın hastaneye gidip tekrar B hcg baktırıcam. 2 gün arayla 2 katına çıkması gerkiyor ya bakalım çıkmış mı diye. kendi dr uma yarına randevu alamadım. pazartesi ye verdiler. neyse artık beklicez p.tesi yi. bi de yarın tahlil vermişken tsh a da baktırıcam. geçen bahar bi sıkıntı olmustu ama geçmişti. ama hamile kalırsan mutlaka gel demişti. sonuçta düşüğe ve zeka geriliğie sebep oluyor baktırmakta fayda var
yok yok iyi düşünüyorum içim de rahat bu defa olucak öyle hissediyorum. tsh içi de buyuk ihtimalle ilaç kullanıcam. az önce tsh ı kotrol eden dr arkadasımla konustum. normalde sınır 4.5 ama hamilelerde olaya uzun vadeli baktığımız için 2 nin altında olmasını istiyoruz dedi. benimki de zaten 2 civarı cıkıyordu normalde. 2,09 2,20 falan gibiydi. herhalde ilaca devam et der. olsun zararlı bir ilaç değil bebeğe hiçbir etkisi yok. özellikle yazıyor içide hamileyken kullanılmasında hiçbir zarar yoktur. hatta daha faydalı olablir diye...inşallah yükselme vardır canım değerinde ve en güzelini düşün kötü düşünme umarım tsh hormonlarının değerleride iyi çıkar canım
yok yok iyi düşünüyorum içim de rahat bu defa olucak öyle hissediyorum. tsh içi de buyuk ihtimalle ilaç kullanıcam. az önce tsh ı kotrol eden dr arkadasımla konustum. normalde sınır 4.5 ama hamilelerde olaya uzun vadeli baktığımız için 2 nin altında olmasını istiyoruz dedi. benimki de zaten 2 civarı cıkıyordu normalde. 2,09 2,20 falan gibiydi. herhalde ilaca devam et der. olsun zararlı bir ilaç değil bebeğe hiçbir etkisi yok. özellikle yazıyor içide hamileyken kullanılmasında hiçbir zarar yoktur. hatta daha faydalı olablir diye...
yok ilk farkedildiğide 4.9 du. sınırda. ama ciddi cilt problemlerim vardı. dün aradğım dr arkadasımdan önce bir dr a gittim ilaç verdi. sen sonuçta anne adaysısın kotrol altına alalım dedi. sonra ilaca basladım. hemen öyle büyük etki göstermiyor. 3 ay falan kullan öyle gel dedi. 3 ay sonra bu arkadasa gittim eslerimiz ayı yerde calısıyor. ona daha cok güveniyorum ve 2 nin altında olması lazım hamilelikte diyor o da. hatta 2 ye düşmesie rağmen bana istersen sen yine de gün aşırı al ilaçtan demişti. sonra pişman olmayalım dedi. hakılıydı aslında ilk başlarda yaptım ama 2-3 aydır salladım. tahlilleri yarın sabah yaptırmaya karar verdim:94:bişi yokmuş değerinde canım benim ki 4,5 -6,5 arası çıkıyor çok nadir 3lere iniyor ayrıca bana tüp bebek drum normal değer 2,50 olması gerekiyor dedi ve ilaç verdiydi bana kullandım 0,4 oranında düşürmüş 1 aylık kullanımda ne işe yaradı hiççç tam tersi tshı salgılayan T3 ve T4 hormon değerlerimi yükseltmiş ama bu seferki drum önemli olan tshı salgılayan t3 ve t4 hormonlarının değeri onlarda gayet iyiymiş neden o ilacı verdi anlamadım demişti boşu boşuna 1 ayımı yedi uyuz dr
arkadaşım senin içine hiç şüphe düşmesin. sen vaktinde yaptırdın. o yazıyı hepimize yazdım ki daha bilinçli olalım diyeGIYMATLIM içime kurt düştü şimdi. gerçi ben iğeden sonra 15. gün yaptım. dr o arkadasa 9 gün etkisi devam eder demiş. bi de hem dün hem bugün idrar testi yaptım. bugün dünkünden daha belirgindi ikinci çizgi eğer düşüyor olsa daha belirgin olmazdı değil mi? demek ki ( daha koyulastığına göre) artmaya devam ediyor.
evet canım bugün Allahın izniyle son günüm... rabbim hayırlı haberler duyursun inşaallah... dediğin gibi hamileysem nasılsa öğreneceğim bi şekilde....bak gördünmü kuzum ne dedim ben iğnenin annelik hormonu salgılayan değeri var o yüzden 14 gün içinde gebelik testi yada kan testi yaptırmamalısın yoksa yanılır hataya düşer çok üzülürsün 15.gün kesin kanda çıkıyor ama sen beklicem diyorsan bekle kuzum bişi kaybetmezsin hamişsen bile her türlü çıkar boşver üzülürüm diyorsan bekle bencede
çok ilginç geldi bana tsh demek bu kadar önemli bişey. benim hormon testindede bakılmıştı ama şu an değeri kaçtı hatırlamıyorum.. dr herşey normal demişti :44:yarın hastaneye gidip tekrar B hcg baktırıcam. 2 gün arayla 2 katına çıkması gerkiyor ya bakalım çıkmış mı diye. kendi dr uma yarına randevu alamadım. pazartesi ye verdiler. neyse artık beklicez p.tesi yi. bi de yarın tahlil vermişken tsh a da baktırıcam. geçen bahar bi sıkıntı olmustu ama geçmişti. ama hamile kalırsan mutlaka gel demişti. sonuçta düşüğe ve zeka geriliğie sebep oluyor baktırmakta fayda var
canım bizim bilgisayarlarda da görünmüyor cevap paneli malesef.. niye böyle yaptılar acaba..kızlar işyerindeki bilgisayarda sorun vardı. bu cevap panelindeki yazı yazılan yer çıkmıyordu. o yüzden okudum okudum yazamadım orda.neyse işallah yarın problem geçer de konuşuruz yine öpüyorum hepinizi iyi geceler
kızçelerim yeni bir sabaha daha Bismillah diyerek başlıyoruz...:79:
hepinize hayırlı cumalar.........
sağol canım....nihayet gelebildiniz. gözüm yollarda kaldı yahugünaydın canım herkeşe hayırlı cumalar
günaydın canlarımm,hayırlı cumalar akşamda döktürmüşsünüz baya ,iyiyiz sevdecim sen nasılsın bakalım, o alıntıyı okudum dimek 14 gün beklenecek iğneden sonra
skr canım pazartesi gideceksin sanırım dr a , hadi bakalım hayırlısı, inşallah herşey yolunda gider. Bu arada senden hikayeni özetlenemi istiyoruz. Birde hamilelik belirtileri yaşadın mı, yaşadıysan neler hissettin yazarmısın canım bizlere de bilgi olmuş olur.
günaydın canlarımm,hayırlı cumalar akşamda döktürmüşsünüz baya ,iyiyiz sevdecim sen nasılsın bakalım, o alıntıyı okudum dimek 14 gün beklenecek iğneden sonra
ay kızlarrrrrrrrrrr çok şükür düzelttim bilgisayarı sabah bi geldim gene görünmüyo mesaj yazılan yer.aktif diil yani.akıllı arkadaşını hemen int.explorerın yeni sürümünü yükledi.burdaki bilgisayarlar allahlık da. şimdi açıldı herkese günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar hayırlı cumalar kalbinizdeki ve dilinizdeki duaların kabul olması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?