amin canım inşl boş çıkarmaz son 1gün heyecanlı bekleyişe bu kadar bekledik bekleriz dimi amaevet aynen dediğin gibi.. zaten bi tek yarın kaldı. onuda bekleyivereyim dimi arkadaşım.. inşallah ümitlerimizi boş çıkarmaz mevlam..
kızım doğduğunda şekerimm
amin canım inşl boş çıkarmaz son 1gün heyecanlı bekleyişe bu kadar bekledik bekleriz dimi ama
tmm canım şimdi daha net oldu
sen şimdi o moda girdin ya illa bie bulacan bir adet belirtis felan takılma boşver bugünün tadını çıkar hele bir yarın olsun duruma göre o zamanda yarını yaşarız bugün bunun keyfini çıkar geçen ayy adetim 10 12 gün var yüzüm sivilcelendi ve adetimin olması gereken zamanda belki bi iki gün öncesi hiç sivilcem kalmadı bende şaşırdım onu bile bir belirti diye düşündüm çünkü normalde çıkıyor günüm geçti yine bişe yokk adetim geldi ondan sonra sivilcem çıkmaya başladı şuan bile bi kaç tane var yüzümde ama adetime var illa adet belirtisi değil takılma boşverevet canım inşaallah bakalım...
bu arada aynaya baktımda sol elmacık kemiğimde minik bi kızarıklık olmuş. sivilce mi hareketleniyor acaba..
esin sen kaçıncı günündesin?
sen şimdi o moda girdin ya illa bie bulacan bir adet belirtis felan takılma boşver bugünün tadını çıkar hele bir yarın olsun duruma göre o zamanda yarını yaşarız bugün bunun keyfini çıkar geçen ayy adetim 10 12 gün var yüzüm sivilcelendi ve adetimin olması gereken zamanda belki bi iki gün öncesi hiç sivilcem kalmadı bende şaşırdım onu bile bir belirti diye düşündüm çünkü normalde çıkıyor günüm geçti yine bişe yokk adetim geldi ondan sonra sivilcem çıkmaya başladı şuan bile bi kaç tane var yüzümde ama adetime var illa adet belirtisi değil takılma boşver
16.günüm benim daha var bana çok çalışmam gerek çokkk
slm canlarım nasılsınız varmı güzel haberlerrrr dualarım hep sizinle güzellerrr
inşl da ilacın etkisi değildir canım iyi düşünelim iyi olsunevet çok haklısın işte göüyorsun bi heveslenip bi hüzünleniyoruz.. yarın 29. günüm olacak. genelde 27. gün olurdum..
ama ilaçlar beni çok etkiliyor. geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 29. gün olmuştum.. bu ay klomen ve çtlama iğnesi yine düzenimi bozmuş olabilir :26:
evet canım çok düzenli çalışabiliyoruz bu iyimi kötümü bilmiyorum ama başka napma gerek onuda bilmiyorumki şimdi yarın cumartesi pazar kayınvaldemler olacak dua ediyorum bizde kalmasınlar eşimin amcasında kalsınar boşuna aksatmayalım bu kadar denemişken ve takvime görede tam yumurtlama zamanlarıma denk geliyor:26: 8ile 13ü arası bi gündüzenli çalışabiliyormusun bakim dersine
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere bi salata yapayım.. ilerleyen saatlerde görüşmek ümidiyle..:79:
melike evet yeni bi hamilemiz var skr arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeee
sen nasılsın 8 haftalık olmuşsun maşaallah...
slm canlarım nasılsınız varmı güzel haberlerrrr dualarım hep sizinle güzellerrr
hürrem senin yazdıkların dikkatimden kaçmış arkadaşım.. düşük yapmışsın yaşadıklarını çok iyi anlıyorum bende geçen yıl bu ayda düşük yaşamıştım. bir düşük bir doğum derler. hakkaten insandan neler alıp götürüyor yaşayan bilir..
inşaallah en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlatla rabbim müjdeler seni canım...
inşallah ilacın etkisi değildir.. bu akşam içim tuhaf tuhaf oldu adet olacakmışım gibi.. gidip bakıyorum ama bişey yok.. insan boşuna beklemiş olmaktan korkuyor ..:26:inşl da ilacın etkisi değildir canım iyi düşünelim iyi olsun
evet canım çok düzenli çalışabiliyoruz bu iyimi kötümü bilmiyorum ama başka napma gerek onuda bilmiyorumki şimdi yarın cumartesi pazar kayınvaldemler olacak dua ediyorum bizde kalmasınlar eşimin amcasında kalsınar boşuna aksatmayalım bu kadar denemişken ve takvime görede tam yumurtlama zamanlarıma denk geliyor:26: 8ile 13ü arası bi gün
kolay gelsin canım görüşürz sonra
amin darısı tüm bekleyenlere olsun.. bebişini öptük :79:yaa tebrikler canım benim darısıda size olsun inşallahhhh evet teyzesiçok şükür öle olduk saolasın kuzusumm
evet arkadaşım aynen banada hemen hamile kalırsın dediler. bende gerçek sandım. tam 1 sene oldu. iyi ki de hemen kalınıyormuş hee........Allah razı olsun canım. Gerçekten çok zor. Allah kimseye yaşatmasın psikolojik etkisi hala geçmedi bile diyebilirim. Bir de herkes bana düşükten sonra çok daha kolay hamile kalırsın demişti ama nerdeee.. Hayırlısı olsun artık canım. Sana da geçmiş olsun. Allah sabır versin.
GIYMATLIM içime kurt düştü şimdi. gerçi ben iğeden sonra 15. gün yaptım. dr o arkadasa 9 gün etkisi devam eder demiş. bi de hem dün hem bugün idrar testi yaptım. bugün dünkünden daha belirgindi ikinci çizgi eğer düşüyor olsa daha belirgin olmazdı değil mi? demek ki ( daha koyulastığına göre) artmaya devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?