• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

çok tesekkur ederim canım inşallah yalnız sey takıldı kafama bır daha dıger adete kadar benı cagırmadı doktor yanı nasıl olsa catlayacak gozuylemı baktı acaba olaya ya catlamazsa yumurtam ???

aslında çağırsaydı ii olurdu ama çatlar diye düşündüğünden çağırmamıştır inş çatlar bebğin gelir cnm :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar günaydın :24::24::24::24::24::24:
bu sabah sağ kasığımda ağrıyla uyandım sanırım çatlıyo :1::1::1:

haydi bakalım canım inşallah çatlasın yumoşlar girsin spermcikler oluşsun bebişler inşallahhh

arkadaslar gunaydın,

dün aksam doktora gıttım adetimin 10.gunuydu yumurta boyutunuda baktı doktor yumurtam 20 mm olmus ve ılacsız cok sevındım ama 1 tane var dedı dıgerı kucuk dedı bu 20 mm olan bugun yarın catlar gun asırı ilişki önerdi bizim diğer testlerım hep yapılmıstı zaten esımınde dahıl olmak uzere olmadı bu ay rahım fılmı cektırırız dedı ınsallah rahım fılmı cektırmeme gerek kalmaz cunku cok sancılı bırsey oldugunu duydum

oy oy maşallah canım yumoşun güzel büyümüş inşallah çatlarda mutlu sonu yakalarsınız canım allahın izniyle bu arada rahim filmi sancılı değil canım yanlış bilgiler almışsın 2 saniyelik duyulan bi sancısı var ve zaten toplam 3-4 dk sürüyor korktuğun gibi hiçbirşey yok ki inşallah gerek bile kalmadan hamiş kalırsın.

ehhh bekliyoduk zaten dün bugün bişeler olcağını akşama yer gök sallansın o zaman tbencim :52::52:sonrada mutlu haber için gün sayalım az kald az:23:

maşalllah canım çok sevindim bak herşey yolunda gidiyor evet artık sizde başlayın günaşırıya inşl tutar:86:
ayyy kızlar bu ay çok mu hamiş çıkaracaz nedir sanki durum onu gösteriyor hadi hayırlısı:66:

günaydın demeyi unutmuşum:91: herkese günaydın

inşallah öyle olucak canım allahın izniyle aralık ayı hamiş ayı olucak inşallahhh güzel allahım umutlarımızı boş çıkarmasın

selam kızlar bu gün 12.35 te yumurta çatlatma iğnesi oldum ....:)

hayırlı olsun canım sende çatlatma iğnesi yaptıranların mekanına katıldı demek bu ay hayırlısı ile inşallah bu son uğraşın olurda bebişin konuverir göbüşüne

:49: bu şekilde olmak umuduylaaaaaaaa

aminnnnnnnnnnn canı gönülden tekrar aminnnn diyorum canım

bu aksam kımse yok topıkte ben denemelere baslıycam bırazdan ınsallah tutar:)))

inşallah canım Allah gönlümüze göre verir inşallah

selam kızlar.kimsecikler yok.ne olmuş bizim topik.ikinci sayfaya düşmüş taaa.
hafta sonu eşimin köyüne gittik yoktuk.bugün geldik.
benden hala tık yok hastalanmadım .aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor.acaba kan tahlilinde yanılmış olabilirlermi.yoksa hamilemiyim diyorum.ama yanılma olmaz onuda biliyom .bakalım artık vardır bundada bir hayır.herkezi öpüyorum.iki akşamlar.:80:

günaydın canlarım , hayırlı haftalar diliyorum, halevcimmm bende uykusuzum yaaa:52: daha ayılamadım

günaydın canım sen niye uykusuzsun ben geç yattığım için ve dün ev araştırmakla geçtiği için uykusuzum

Hayırdır neden uykusuzsunuz bakalım

haftasonları geç yatarım genelde dünde ev araştırdık ama bulamadık henüz

herkese günaydın ,

bakalım denemeler bitti inşallah ay sonu kırmızılar gelmezde hamiş oluruz hepimiz allahın izniyle...

günaydın canım bence denemelerinizi hemen bitirmeyin sadece arasını uzatırsınız ne olur ne olmaz adet önceside döllenme oluyor

günaydıınnn canım bebek sahibi olan varmı aranızda ilk günler nasıl oluyor
yada hamilelik testi ne zaman sonuç veriyor

günaydın hoşgeldin aramızda 2 arkadaş hamiş onlarda nadir girebiliyorlar diğerlerimiz olması için uğraşıyoruz

kızlar slm
hafta sonu çok ağladım stres oldum sorun vardı da bebeğin tutunmasına etken olurmu :26::26::26::26:

Back