Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ii cnm inş bbeiş olarak gelir sana
çok tesekkur ederim canım inşallah yalnız sey takıldı kafama bır daha dıger adete kadar benı cagırmadı doktor yanı nasıl olsa catlayacak gozuylemı baktı acaba olaya ya catlamazsa yumurtam ???
selam kızlar bu gün 12.35 te yumurta çatlatma iğnesi oldum ....:)
kızlar günaydın
bu sabah sağ kasığımda ağrıyla uyandım sanırım çatlıyo
arkadaslar gunaydın,
dün aksam doktora gıttım adetimin 10.gunuydu yumurta boyutunuda baktı doktor yumurtam 20 mm olmus ve ılacsız cok sevındım ama 1 tane var dedı dıgerı kucuk dedı bu 20 mm olan bugun yarın catlar gun asırı ilişki önerdi bizim diğer testlerım hep yapılmıstı zaten esımınde dahıl olmak uzere olmadı bu ay rahım fılmı cektırırız dedı ınsallah rahım fılmı cektırmeme gerek kalmaz cunku cok sancılı bırsey oldugunu duydum
ehhh bekliyoduk zaten dün bugün bişeler olcağını akşama yer gök sallansın o zaman tbencim sonrada mutlu haber için gün sayalım az kald az
maşalllah canım çok sevindim bak herşey yolunda gidiyor evet artık sizde başlayın günaşırıya inşl tutar:86:
ayyy kızlar bu ay çok mu hamiş çıkaracaz nedir sanki durum onu gösteriyor hadi hayırlısı
günaydın demeyi unutmuşum herkese günaydın
selam kızlar bu gün 12.35 te yumurta çatlatma iğnesi oldum ....:)
bu şekilde olmak umuduylaaaaaaaa
bu aksam kımse yok topıkte ben denemelere baslıycam bırazdan ınsallah tutar:)))
Herkese günaydın nasılsınız
günaydın canlarım , hayırlı haftalar diliyorum, halevcimmm bende uykusuzum yaaa daha ayılamadım
Hayırdır neden uykusuzsunuz bakalım
herkese günaydın ,
bakalım denemeler bitti inşallah ay sonu kırmızılar gelmezde hamiş oluruz hepimiz allahın izniyle...
günaydın canlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
günaydın canım hoşgeldin
günaydıınnn canım bebek sahibi olan varmı aranızda ilk günler nasıl oluyor
yada hamilelik testi ne zaman sonuç veriyor