Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım bende ilk yapıştırdığımda 2 saat kadar yanma olmadı. aynen senin dediğin gibi bende yanlış aldım sandım. sonra bi başladı içten içe yanmays, tabi katlanılmayacak gibi değil o kadarda abartmayayım ama yanma hissi oluyor. ben önceki gün akşam üzeri takmıştım dün sabah namazında çıkardım. birkaç saat sonra yenisini taktım, onuda bu sabah namazında çıkardım canım.
2. yapıştırdığım daha fazla yaktı, herhalde iki gün üstüste oldu diye..
sen çalıştın mı yakıyı yapıştırınca ?

evet bu doktorları insan anlayamıyor.. önce bi süre denenecek ne varsa deneseler sonra uzun boylu işlere kalkışsalar bu kadar panik olmucaz...
eşine vitamin vermeside iyi olmuş. ismi ne acaba bildik bişey mi?
Allahım doğal yoldan versede aşılamaya filan gerek kalmasa canım. o sperm işi hakkaten takılacak kadar var..

arkadaşım geçen ay ilaç kullandım dedmişsin. yani bu ay mı kullandın, ilacın üzerine hiç adet gördün mü, çatlama iğnesi oldun mu , kaç yumurtan vardı ?
10 gün geçmiş madem, olacakmıyım olmayacakmıyım diye düşünmektense bi test yapmak boşuna hayal kurmanı engeller güzelim.. hem sevineceğimiz varsada vaktiyle sevinelim, daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsun gülüm

kızlar nerdesiniz yemeğe mi çıktınız halev smalangel ?
chabliss nerelerdesin gız bacım iki gündür sesin çıkmıyor

divinity ne yaptı acaba kızlar bi daha hiç yazmadı. ilaç kullanıp çatlama iğnesi olmuştu..
delighttanda haber yok :26:

o ilacı kullandıgımdan beri adet görmedim yani görmem gerekiyordu şimdi şüphe içindeyim
bende hep gecikme oldugu için yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum,
demem şuki hamilelik belirtisi hemen başlarmı

herkeste hamilelik belirtisi hemen başlamaz. hatta hiç yaşamayanlar bile var.. bünyeye göre değişiyor diye biliyorum.
çatlama iğneside olmuşmuydun sen ?

burdayım gıymatlımmmm biraz işlerim vardı, evet yanma aynen dediğin gibi bugünde hafif yanıyor böyle sıcaklık hissi veriyor, dün akşam yapıştırdım bende yarın akşam çıkarayım diyorum , birde ambalajında en az 2 gün kalmalı , aynı yerlere yapıştırılmamalı diyordu sanırım ya, baş ağrısı ile doğru okuduysam eğer, bizde çalışma yok cancacız, eşim yarın sperm verecek o yüzden, ya benim kafam iyice karışmış, eşim dr ile görüşmüş de benim yarından itibaren pazartesiye kadar seminer var, siz bugün akşam gelin demiş, iyide 1 günde yumurta çatlayacak kadar olmazki , ee haftasonu da yok aşılama falan yatara heralde bizim . iş çıkışı gideceğim bakalım nasıl olacaksa

gıymatlım birde yakıyı yakınca çalışma yapmak lazımmı yani ben boşu boşuna mı takmış oldum acaba :26: bu ay bişey olmaz bizden sanırım yarın eşim sperm verecek, akşamda canı istemeyecek eee benim yumurta o zamana çatlamış bile olur

hoşgeldin canım hamilelik belirtileri herkesde aynı etkiyi göstermiyor gıymatlımın dediği gibi kimilerinde de hiç göstermiyor en iyi test yaparak anlarsın ne olduğunu hayırlısı olsun hakkında

canım tahminen haftasonuna doğru istenilen büyüklüğe ulaşır diye düşünüyorum bende şu iki günde hemen büyüyüp çatlamasını geçirmezsiniz merak etme hemen evhamlık yapma bekle bi dr ne dicek

sağol halevcim beklemekten başka bişey gelmiyor elimden bu ay yetiştiremezsek ,önümüzdeki aya kalacak , bana çok zaman kaybetmişiz gibi geliyor da ondan düşün 11 aydır istiyoruz ve sadece 1 kere ilaç kullandım, ama o sıra bi sürü aşama oldu , işte sanki herşeuy ilaç kullanınca olacakmışız gibi şartlıyorum, amann ne yapalım yetişmezse yapacak bişey yok

canım yakıyı özellikle yumoş günlerinde diye biliyordum ben. o zaman beli sıcak tutmak için.. çünkü sıcak ortamda spermler daha iyi ilerleyip yaşayabiliyormuş
bu ay neden öyle oldu senin canım ya, tam yumoş dünemindesin ve eşin perhizde. aslında sizin sabah akşam çalışıyor olmanız lazım

sağol arkadaşım nette baktımda işe yarayacak bişeye benziyor. sigorta karşılıyor mu bunu ? günde kaç tane kullanmanızı istedi dr?

dr bişey demedi ama günde 2 tane yada 3 tane sanırım
yok cnm ssk karşılamıyo 76 tl fiyatı da

Son düzenleme:

ayy bi dengesiz oldu canım bu ay , ne bilim bu ay ilaç falan kullanmadım ya , dnde yumurtayı görünce dr kıyamadı, eşinde cuma günü sperm verecek nede olsa boşa gitmesin hem ölçeriz hemde aşılama için hazır olsun dedi,yani bugün gidincede başka bişey çıkar heralde, dediğin gibi bu günlerde çalışmamız lazım bizim , bakalım yumurta küçükse bu ay öylee geçer sanırım, eşimde sperm vermez o zaman çalışmalara başlarız bu akşam ,semineri çıkacak günü buldu oda bize denk geldi işteha iyi o zaman yakı kalsın belimde , ilişkiden sonra bide sıcak su torbası koyalım kız tam olsun

he gız bacım su torbasınıda koy tam afilli olsun bu ay...

kızlar benim bugün 14. günüm çatlama iğnesini pazartesi olmuştum. artık çalışmasak olmaz mı

he gız bacım su torbasınıda koy tam afilli olsun bu ay...

kızlar benim bugün 14. günüm çatlama iğnesini pazartesi olmuştum. artık çalışmasak olmaz mı

aa kız 14. günden pes edilirmi, 2 kere daha çalışın siz garanti olsun , sonra tüh keşke çalışsaydık falan dersin yum. dönemi bitince, olsun geç döllenme falan olur çalış sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…