canım bende ilk yapıştırdığımda 2 saat kadar yanma olmadı. aynen senin dediğin gibi bende yanlış aldım sandım. sonra bi başladı içten içe yanmays, tabi katlanılmayacak gibi değil o kadarda abartmayayım ama yanma hissi oluyor. ben önceki gün akşam üzeri takmıştım dün sabah namazında çıkardım. birkaç saat sonra yenisini taktım, onuda bu sabah namazında çıkardım canım.Sağol canım daha iyiyim sadece beynime kocaman bi fil oturmuş gibi hissediyorum, migrenin ertesi günü olan bişey normal yani alıştım, ayy gıymatlım hergün takacak bi konu buluyorumayakta duracak halim yok eşime durmuşum yok gitmeyelim yumoşumu etkiler diyorum, iğne yapacakalrdı da yaptırmadım yok iyi oldum ben gerek yok deyip kaçtım , hayırlısı bakalım yarın dr a gidince sorarım artık, Hee yakı hala benimde benim dün akşam yaktı ama öyle dayanılmayacak gibi değildi, bugünde az yakıyor hatta ben yanlışmı aldım diye düşündüm , herkes çok yakıyor diyordu , 2 gün mü kalacak bu belimizde
evet bu doktorları insan anlayamıyor.. önce bi süre denenecek ne varsa deneseler sonra uzun boylu işlere kalkışsalar bu kadar panik olmucaz...slm kızlar dr gittim
muayene etti gene temiz zaten maşallah kistim hiç olmadı bu yaşıma şükür allahıma
neyse direk aşılamaya allaım dedi ben şok (sanırım çok çabuk olsun istiyorum ya) dr bey dedim ne acele daha bir kere ilaç uygulama kullandınız vs. geçen ayımı boş geçtiniz zaten kızıyorum dedim bu ayda hoopp aşılama mı aayy olmaz eşim zaten tahlılı sprm için zor verdi biliyosunuz bunu nasıl yapıcaz neyse bu ayda klomen iğne vs. kullanalım dedi ay eşim için vitamin verdi geçen ay vermemiş bizeay ay valla allahım sen sabır ver yarabbim
bu ayda ilk ay gibi klomen başladık estrofem bide bakalım pzartesi gitcem ne olmuş görcez klomenle ilk ay 8. gün 15 mm 10. gün 18 mm iğnem vurulmuştu bakalım bu ay ne olcak bide hep yola gittim şehir dışı vs. oda etkilermiki kzılar ??????????????????????
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
adetim geçeli tam 10 gün oldu
ve ben her zaman adet gecikmesi yaşayan biriyim
geçen ay serophene ilacını kullandım
ve bende mide bulantısı yok ama yanma gibi bişey var ve ayaklarım ağrıyor
test yapmaktan korkuyorum çünkü beni teste itecek bir belirti göremedim
varmı böyle sorunlar yaşayan...
cnm men's arginmax diye bir vitamin
o ilacı kullandıgımdan beri adet görmedim yani görmem gerekiyordu şimdi şüphe içindeyim
bende hep gecikme oldugu için yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum,
demem şuki hamilelik belirtisi hemen başlarmı
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
adetim geçeli tam 10 gün oldu
ve ben her zaman adet gecikmesi yaşayan biriyim
geçen ay serophene ilacını kullandım
ve bende mide bulantısı yok ama yanma gibi bişey var ve ayaklarım ağrıyor
test yapmaktan korkuyorum çünkü beni teste itecek bir belirti göremedim
varmı böyle sorunlar yaşayan...
burdayım gıymatlımmmm biraz işlerim vardı, evet yanma aynen dediğin gibi bugünde hafif yanıyor böyle sıcaklık hissi veriyor, dün akşam yapıştırdım bende yarın akşam çıkarayım diyorum , birde ambalajında en az 2 gün kalmalı , aynı yerlere yapıştırılmamalı diyordu sanırım ya, baş ağrısı ile doğru okuduysam eğer, bizde çalışma yok cancacız, eşim yarın sperm verecek o yüzden, ya benim kafam iyice karışmış, eşim dr ile görüşmüş de benim yarından itibaren pazartesiye kadar seminer var, siz bugün akşam gelin demiş, iyide 1 günde yumurta çatlayacak kadar olmazki , ee haftasonu da yok aşılama falan yatara heralde bizim . iş çıkışı gideceğim bakalım nasıl olacaksa
gıymatlım birde yakıyı yakınca çalışma yapmak lazımmı yani ben boşu boşuna mı takmış oldum acaba :26: bu ay bişey olmaz bizden sanırım yarın eşim sperm verecek, akşamda canı istemeyecek eee benim yumurta o zamana çatlamış bile olur
gıymatlım birde yakıyı yakınca çalışma yapmak lazımmı yani ben boşu boşuna mı takmış oldum acaba :26: bu ay bişey olmaz bizden sanırım yarın eşim sperm verecek, akşamda canı istemeyecek eee benim yumurta o zamana çatlamış bile olur
sağol arkadaşım nette baktımda işe yarayacak bişeye benziyor. sigorta karşılıyor mu bunu ? günde kaç tane kullanmanızı istedi dr?
dr bişey demedi ama günde 2 tane yada 3 tane sanırım
yok cnm ssk karşılamıyo 76 tl fiyatı da
canım yakıyı özellikle yumoş günlerinde diye biliyordum ben. o zaman beli sıcak tutmak için.. çünkü sıcak ortamda spermler daha iyi ilerleyip yaşayabiliyormuş
bu ay neden öyle oldu senin canım ya, tam yumoş dünemindesin ve eşin perhizde. aslında sizin sabah akşam çalışıyor olmanız lazım
ayy bi dengesiz oldu canım bu ay , ne bilim bu ay ilaç falan kullanmadım ya , dnde yumurtayı görünce dr kıyamadı, eşinde cuma günü sperm verecek nede olsa boşa gitmesin hem ölçeriz hemde aşılama için hazır olsun dedi,yani bugün gidincede başka bişey çıkar heralde, dediğin gibi bu günlerde çalışmamız lazım bizim , bakalım yumurta küçükse bu ay öylee geçer sanırım, eşimde sperm vermez o zaman çalışmalara başlarız bu akşam ,semineri çıkacak günü buldu oda bize denk geldi işteha iyi o zaman yakı kalsın belimde , ilişkiden sonra bide sıcak su torbası koyalım kız tam olsun
he gız bacım su torbasınıda koy tam afilli olsun bu ay...
kızlar benim bugün 14. günüm çatlama iğnesini pazartesi olmuştum. artık çalışmasak olmaz mı
aa kız 14. günden pes edilirmi, 2 kere daha çalışın siz garanti olsun , sonra tüh keşke çalışsaydık falan dersin yum. dönemi bitince, olsun geç döllenme falan olur çalış sen
eyvah eyvah bari gün aşırıya döneyim yoksa bi yerime inme inecek :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?