Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar çok güzel arttı gerçekten devam edecek sanırım akşam doktorumuz mail atarız o bizi yönlendirir ama tedavi 1yıllık diyodu başta daha 4ay oldu canım benim eşimde pregnly 5000 kullanıyor haftada bizdeçok araştırıyoduk zor bulunuyor aslında 11milyon ama bulunmuyo işte bursadabn mersinden osmaniyeden felan hep getirttik biz tanıdıklar aracılığıyla 1seferde norveçten getirtmiştik her hafta vurulunca stok yapmamız gerekiyordu bulunmuyor çünkü son pregnlymizi bayram haftası vuruldu türkiyede yine bulamadık almanyadan getirttik içerik aynı satışa sunan firmada aynı ama isim predalon doktorumuza sorduk kullanabilirsiniz dedi sizde pregnly ücra yerlerde arayın kimsenin aklına gelmeyecek yerlerde bize hep ilçeleden geldi ahhho pregnly vurulmamış olsaydık ben sana kargoyla yollardım
sanki bir ayda yumurtlama dönüemi kaçgün 5 6 bencede hergün denenebilecek bir zaman dilimi ben yumurta takibi yapınca ve doktor tmm şu günler ilişki derse hergün deneöeyi düşünüyorum eşimede sık dişini bebiş için deim artık
ya kızlar bende söylemek istiyorum ama daha pazartesiye çok var ve pazartesiden sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum o yüzden boşuna umutlansın istemiyorum aşkım sanırım hamileyim demek yerine aşkım hamileyim demeyi istiyorum
Yurtdışından drunuz mu getirtti canım nasıl aldınız yani, valla bütün eczanelerin listesini çıkarttım tek tek arıyorum, ilçeleri aramamıştım ama senin tavsiyeni dinleyip onları da arıyım ben ,1 eczane bulmaya çalışayım dedi tel verdim bakalım artık, sağol tatlım düşündüğün için
2 ml di sanırım cnm test yanımda değiltben canım eşinin sonuçları gayet iyi gibi, ama sen druna sor en iyisi, birde ne kadarlık bir birimde 160 milyon sperm , çok iyi sayı morfolijide çok iyi, ne kadar süredir istiyorsun canım ?
Bu arada kızlarrrr iğnemi buldum bennn Allahtan A harfli bi eczanede buldum yoksa listenin hepsini aramak zorunda kalacaktım, 10 eczane falan aradım buldum sonundaaa yarın alacagım iğnemi de
ama ben iğnemi vuruldum dr bana gün verdi ertesi gün ve sonrası dedi
biz cuma cmt si yaptık bide pazar da yaptık dedim pazar yaptığınız boş olmuş dedi
gün aşırı en iyisiymiş bide iğneden sonra dr dediği günler önemliymiş
ya canım yumurtlama zamanında hergün yapıncada olabiliyomuş günaşırıda sen doktorunun dediği günleri dolu geçşrmişsin üstüne 1günde kendin eklemişsin iyide etmişsin inşl gelir bebşin daha fazla bekletmez
tben canım eşinin sonuçları gayet iyi gibi, ama sen druna sor en iyisi, birde ne kadarlık bir birimde 160 milyon sperm , çok iyi sayı morfolijide çok iyi, ne kadar süredir istiyorsun canım ?
Bu arada kızlarrrr iğnemi buldum bennn Allahtan A harfli bi eczanede buldum yoksa listenin hepsini aramak zorunda kalacaktım, 10 eczane falan aradım buldum sonundaaa yarın alacagım iğnemi de
gözün aydın cnım neyseki çok aramadın inşl bebeğinde bu kadarcık zorlukla geliversin hemencecik sana bulunduğun ilde mi buldun başka yerde mi
tben canım bencede eşinin değerleri çok güzel morfoloji ve harekette ii anladığım kadarıyla ama emin olmak içn doktorunuzada sorun istersen benim eşimde yaptırdı bugün 51milyon ama 3.1ccde 1ccde 26 800 hareket ve morfolojide iyi sayıdada en alt sınırı geçtik şükür
sanki bir ayda yumurtlama dönüemi kaçgün 5 6 bencede hergün denenebilecek bir zaman dilimi ben yumurta takibi yapınca ve doktor tmm şu günler ilişki derse hergün deneöeyi düşünüyorum eşimede sık dişini bebiş için deim artık
ya kızlar bende söylemek istiyorum ama daha pazartesiye çok var ve pazartesiden sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum o yüzden boşuna umutlansın istemiyorum aşkım sanırım hamileyim demek yerine aşkım hamileyim demeyi istiyorum
kızlar ya bişey sorcam
160 milyon sprm sayısı
%50 canlı
morfolıjı %13 aklıma kalanlar
%46 haraketlilik vs.
iyimi sizce
bide dr takıbınden çıksammı diyorum sıkıldım ya her ay ver para aç hergün gün aşırı çağırsın vs. kafam karışık
ama ben iğnemi vuruldum dr bana gün verdi ertesi gün ve sonrası dedi
biz cuma cmt si yaptık bide pazar da yaptık dedim pazar yaptığınız boş olmuş dedi
gün aşırı en iyisiymiş bide iğneden sonra dr dediği günler önemliymiş
merhaba ankarada doktor arıyorum, hamile kalmak için doktor tavsiyesi istiyorum,yardımcı olabilirmisiniz
tben canım eşinin sonuçları gayet iyi gibi, ama sen druna sor en iyisi, birde ne kadarlık bir birimde 160 milyon sperm , çok iyi sayı morfolijide çok iyi, ne kadar süredir istiyorsun canım ?
sende haklısın canım muallakta olduğun için zor bişi sen bilirsin tabikisi
canım gayet iyi görünüyor sonuçlar
bence iyi yapmışsın boşuna gitmez kimi drda hergün yapılırsada sorun olmaz diyor çünkü yaptığın günler belli sayıda 1 hfta bile değil yani canım umarım tez vakitte kavuşursun bebeğine
canım bende ankaradayım fakat ben medicanaya gidiyordum yusuf üstün dü drum şimdiki durumum tüp bebeklik olduğu için dr değişti mecburen
canım benim ilk günümde leke ile geçti. ben ertesi gün dr a gidince dedim ki, dün sadece lekelendim bugün mü adettin 1. günü saymalıyım. oda hayır lekelenmede adet başlangıcı, o zamandan sayacaksın dedi. o yüzden seninkide öyle olmuş bence senle biz aynıyız güzelim..canım benim 11. günüm bugün adetten 3 gn öncesi lekelenme gelmişti onları saymıyorum adetten,aramızda 2. gün var zaten dimi , bal tarçın yemem gerekli mi sence, sen yedin mi bu ay ? Kasıklarda baskı hissi iğneden dolayı canım, hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alalım. Blueavcı canım gıymatlımın dediği gibi geç döllenme oldu demekki, bebişin geldi inşallah hayırlısıyla. Ne çok gelişmeler oldu hepimizin hayatında ya, maşallah diyelim de daha güzel gelişmeler yaşayalım. Halevcim adetten önce testlerini yaptırmana çok sevindim ohh ne güzel maşallah , Chabliss canım senin 5. günü mü bugün ?
Ay kızlar her dr a gittiğimde bi tanıkla karşılaşıyorum yaa çok geriliyorum resmen saklanıyorum beni kimse görmesin diye.Daha merdivenlerden çıkarken kimse olmasa bari dedim 1 dk geçmedi eşimin akrabası Allahım kimsenin ağzına düşmeden hayırlısıyla bi gelse , gidip yetiştirmezler inşallah kayınvalideme, migrenim olduğuna sevineceğim nerdeyse, soran oldumu migrenim var ya kontrole geldim diyorum herdefasında
anladım kızlar dediğiniz gibi geç döllenme olmuş olabilir ya öyle bişeykiönceki aylar hep gün sayıyodukya şu gün yapacaz felan diye bu ay saymadık bende saymadım zaten içimde şevk yoktu bu seferde böyle olsun dedim bide sperm morfolojisini bilmiyodukya eşimin belki ondada sorun vardır diye bu ayı salladım gel gelelim bu ay gecikeceği tıttu ve ben ne zaman ne yaptık hiç bilmiyorum inşl hayra işarettir canlarım
smallengelcim migrenin içinde çok geçmiş olsun canım ama dediğin gibi ne güzel bahanen var en azından soran gözlerden onun altına sığınıp kurtuluyosun ya bende vajinal ulturasonla baktırdım resmen ömrümden ömür gitti çok kötü oldum çığlık atıyorum doktorun eline sarıldım sonradan utandım tabi yaptığımdan ama 2sefer gittim ikisindede aynı şey şimdi korkuyorum mesela gitmekten paranoyak oldum o çataldaan
ne güzel sizinde güzelmiş sonuç allahım herkese versin bebeiş
bende tam aksine dr a gitmek istiyorum . hatta benimki daha gelmene gerek yok , yumurtan çatlayacak kadar büyümüş dedi. artık adet olursam yada olmazsam gideceğim.... inşallah olmam ya rabbimmm hayırlısıyla gelsin bicicim hepimize inşaallah kızlarrrray işte dr gitmektende sıkıldım gerçi 3. ayım dr ama genede sıkıldım
gıymatlımm gelmiş hoşgelmişsen gurban