• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hadi gözün aydın canım çok sevindim inşl kucağına aldığın günleride görürsün

ben kaçar kızlar hazırlıklara devam
amin tatlım allah razı olsun canım darısııda size olsun inşallahhhhh:16:
Melike ece su çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sen mükafatını aldın sıra bizlerde inşallah şimdi bize çok dua et lütfen :)) ve anlat bakalım nasıl oldu bu gebelik ;)
aminnn tatlım allah razı olsun canım evet canım bende her ay hüsrana ugruyodum aglıyodum ama son aylar hiç takmadım kafama 17 ayın sonunda coksüküe tedaviylen geldi bebgeim canım ilk sayfada bahsettim nasıl hamile oldugumu okursun emi tatlışım darısıda size olsun inşallahhhhh:16:
melikeecesu canım hayırlı olsun kesenizi görmüşsünüz, inşallah sağ salim kucağınıza da almak nasip olur.Minnacıktır şimdi o ya, bizlerede çok dua et canım, ihtiyacımız var :(.
Blueavcı canım sen yinede kendine dikkat et ve yorma , yarına kadar biraz daha sabredeceğiz anlaşılan, ayy nasıl merak ediyorum yaa , kız bacım netten sağlıkocağının telefonunu bulsan da arasan , ama neyse bakalım yarını da bekleriz artık,
burcin hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun tedavin, bende 1 kez klomen kullanmıştım, çatlatma iğnesinden sonra dr a falan da gitmedim, yani adet tarihimi bekledim, genel de böyle oluyor, sende adet tarihini bekleyeceksin sanırım.
Miranda canım sanada merhaba hoşgeldin.
Gıymatlım, halev, chabliss nerdesiniz kızlar ,pek bi ıssız oldu topiğimiz hadin gelin şenlensin topiğimiz
aminnn allah razı olsun canım dualarım hep sizinle inanki rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hiç stres yapmayın gelicek melekleriniz en kısa zamanda inşallahhh:16:
teklif ettim tatlım tamam senin için içerim dedi ama dün yapmayı unuttum bu akşam başlarım artıkın

hadi gözünaydın güzelim 1 olsun kaliteli olsun boşver ayrıca iğne için erken değil merak etme sonuçta yumoşun istenilen büyüklüğe ulaşınca vurulmak zorundasın daha büyüğü kalitesiz oluyor canım bilgine bide 11 tl lik olan iğneden bulmaya çalışsaydın keşke prengly diğeri pahalı sonuçta ikiside aynı işlemi görüyor canım

tatlım kafanı takma bak bende adet olmadım daha Allah bilir ne zaman gelicek hayırlısı olsun hakkımızda canım Allah gönlümüze göre hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

hadi gözün aydın kuzum maşallah umarım kalp atışlarınıda duyarsın vee sonuna kadar sağlıkla giderde kucağına almak nasip olur inşallah canım duaların içinde çok teşekkür ederiz canım.

hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun klomenin ve iğnen umarım işe yarada bebişine kavuşursun adetine kadar beklemen gerekiyor eğer günün geçerse kanda baktırmalısın aslında iğneyi olduktan 15 gün sonra kanda kesin çıkıyor canım

tatlım sabah sayfa yapım aşamasında olduğundan girememiştim işlerde birikince bakmayı unuttum anca foruma girebildim canım
aminn canım allah razı olsun kuzum darısıda size olsun inşallahhhhhh:16:
ay kızlar bizim işyerinde de bayram sonrası yoğunluğu tam gaz devam ediyor. çok fena bunaldım ben de bu akşam çıkışta gidiyorum doktora artık bir aşama kaydedelim dicem yiter gari ağırdan aldı çok.
gıymatlım bence tek yumurta süper smallumun dediği gibi dr.lar tekin daha sağlıklı olduğunu söylüyor. 21 mm de çatlamaya çok uygun siz full time çalışın bence.
blue avcı canım hala adet olmadın ha sonucunu da alsan da artık bizi çatlatmasan hadi işallahhh
melikecim allahım kalp atışlarını duymayı sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bize de bu mutlu günleri göstersin işallah
smallcum sen ayakta tutmuşsun bugün topici yarın açığı kapatmaya çalışıcam tatlım
bu arada kızlar bizim işyerinde bir bayan var ekimde evlendi 45 e yakın yaşı eşi de öyle adeti gecikmiş belki de hamileyim diyo korunmuyorlar anlaşılan yuhh dedim yaa bu yaşta ilk aydan hamile kalırsa yuh bana yuh gençliğime dedim yani bakalım nolcak bekliyoruz heyecanla
amin canım allah razı olsun darısıda size olsun inşallahhhhh:16:
canlarım bugün gelemedim eski bi arkadaşa gittik oturduk dertleştik.. tabi sizinle konuştuğum meselelerin hiç birini konuşamadım orda.. oyüzden hepinize çok teşekkür ediyorum benim her düşüncemi ve kaygılarımı paylaştığınız için..........
ben dün iğneyi koldan oldum. geçen sefer pregny olmuştum o kalçadandı. çok ağrı yapmıştı.
şu an için ağrım sızım yok. evet çalışmöalar aynen dediğiniz gibi devam edecek..

smalangel canım hiç topişimizi bırakırmıyım ama ister istemez arada böyle oluyor..
blueavcı canım sonucu hayırlısıyla alırsın inşaallah güzelim.. mevlam korktuğuna uğratmasın. sana çok dua ediyorum..
chabliss eğer mümkünsde hergün sıkıştırmakta fayda var eşleri.. ne kadar dayanabilecek bakalım :)
halev sizin doktor öyle dediyse bi bildiği vardır. şimdi siz deyince dün geceyi boş geçirdik diye üzüldüm. kısmet böyleymiş.
melike canım kalp atışlarınıda duyarsınız inşaallah yakında canım... sen hergün mü beraber olmuştun, gün aşırı mı ? bide çatlama iğnesi olmuşmuydun?

kızlar bugün avicennadan kuvvet macunu aldım. eczaneden 2 tanede yakı aldım şu an belimde yapışık cızıldıyor..
dua edin hepiciğiniz..

inşallah tatlım benim darısıda size olsun inşallah kuzu hadi bu ay hayırlı haberlerinizi alalım inşallahhhhh:16:

günaydın canlarım ben geldim beta hcg değerim 7.2 kızlar doktor dedik 0ile 10 arası gebe olmayanlar 2gün ile 1haftanın değer aralığı 5ile 50 ve seninki 7dedi önümüzdeki haftaya kadar beklicez eğer adetim yine gelmezse testi tekrarlayacağız bu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi belirsizlik biraz daha sürecek hakkımızda hayırlısı olsun rabbimden hep herşeyin hayırlısını istiyorum biz bilmeyiz hep isteriz ama rabbim doğru zmasnı biliyor ve o zaman gönderecek meleğimiziianın kafama takmıyorum takmayacağmda herşey olacağına varım ben kalbimi serin tutuyorum

merhaba herkese nasılsınız birşey sormak istiyorum koldan olan çatlatma iğnesinin adını öğrenebilirmiyim ben kalçadan iğnedne çok korkuyorum da:17:

ayyyy blueavcı canım hadi hayırlısı 5 in üstünde sonuçta galiba çok yeni bir gebelik o yüzden idrarda çıkmadı. ay hadi hayırlısı işallah sorunsuz bir şekilde kesin hamilelik haberini de alırsın tez zamanda çok sevindim senin adına ve çok umutluyum bence kesin hamilesin artık eminim buna darısı hepimize işallah :81:
halevcim sağol tatlım hakkımızda hayırlısı olsun bugün ilk ilacımı içtim
melikecim kalp atışını ne zaman duycaksınız tatlım bir de siz hangi günler ilişkide bulunmuştunuz da hamile kaldın sen

günaydın canlarım ben geldim beta hcg değerim 7.2 kızlar doktor dedik 0ile 10 arası gebe olmayanlar 2gün ile 1haftanın değer aralığı 5ile 50 ve seninki 7dedi önümüzdeki haftaya kadar beklicez eğer adetim yine gelmezse testi tekrarlayacağız bu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi belirsizlik biraz daha sürecek hakkımızda hayırlısı olsun rabbimden hep herşeyin hayırlısını istiyorum biz bilmeyiz hep isteriz ama rabbim doğru zmasnı biliyor ve o zaman gönderecek meleğimiziianın kafama takmıyorum takmayacağmda herşey olacağına varım ben kalbimi serin tutuyorum

hadi bakalım canım Allah hayırlısını verir inşallah değerin yükselirde bizleride sevince boğarsın inşallah canım

Günaydın canlarım,mutlu huzurulu gnlerimiz olur inşallah. Blueavcı canım sanırım sağlıkocağına gittin merak ediyoruz hadi hayırlısı, senin dediğin gibi bende test yaptığımda çöpten alıp alıp bakıyorum , Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.
Chabliss canım klomene başlamışsın hadi hayırlısı, nurt topu gibi yumurtan olur inşallah, içindede bebiş olur . Gıymatlım yakı yapmışsın sende, ay iyiki hatırlattın çıkışta bende alayım bari, chablissin dediği gibi bende bi iş yapsam hemen belim ağrır, bi deneyelim bakalım, chabliss canım sende dene bakalım, hepimiz k. boynuzu kürü, yakı yapalım bacılar.
Yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş, hayırlı olsun iğnen, %4 ila % 5 şansımız artmış oluyormuş. Ha halevcim bu hergün çalışma işine koçişler nasıl bakacak bilmiyorum, benimki günaşırıya bile kırk nazla yapıyor, hergün hayatta yapmaz, üstüne bide beni sinir eder:52:

anaa ben yazana kadar bluavcı gelmiş bile, ayyyy canımmm hadi bakalım hayırlısı bende çok ümitliyim ya, seninkgeç döllenme falan oldu sanırım yaa ayyy çok sevindim inşallah önümüzdeki hafta değerin artmış olur hayırlısıyla

Günaydın canlarım,mutlu huzurulu gnlerimiz olur inşallah. Blueavcı canım sanırım sağlıkocağına gittin merak ediyoruz hadi hayırlısı, senin dediğin gibi bende test yaptığımda çöpten alıp alıp bakıyorum , Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.
Chabliss canım klomene başlamışsın hadi hayırlısı, nurt topu gibi yumurtan olur inşallah, içindede bebiş olur . Gıymatlım yakı yapmışsın sende, ay iyiki hatırlattın çıkışta bende alayım bari, chablissin dediği gibi bende bi iş yapsam hemen belim ağrır, bi deneyelim bakalım, chabliss canım sende dene bakalım, hepimiz k. boynuzu kürü, yakı yapalım bacılar.
Yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş, hayırlı olsun iğnen, %4 ila % 5 şansımız artmış oluyormuş. Ha halevcim bu hergün çalışma işine koçişler nasıl bakacak bilmiyorum, benimki günaşırıya bile kırk nazla yapıyor, hergün hayatta yapmaz, üstüne bide beni sinir eder:52:

hoşgeldin canım benim kociş hergün çalışma işine iyi bakarda bizde de ben bakamıyorum sıcak :86: en azından gün aşırı yapmaya zorlayın günlük istemezlerse canım arada da oluruna bırakın kendi gelecektir eminim:78:

Kızlar bende gittim geldim dra, yaram iyileşmiş tertemiz dedi dr, hatta eşime gösterdi yazık böyle çekine çekine baktı, bende iyi bak bana anlatırsın deyince, aa ceptelin ile çek dedi ayy bi güldük, çekti ve rahmimi gördüm kızlar renkli renkli :) ultrason ile baktı ve sağdaki yumurtalar küçükmüş sanırım ama solda 1 tane 13 mm yumurtam oluşmuş, bunu takip edelim dedi, cuma günü tekrar gideceğim, hatta dedi ki bu ay neden olsa ilaç kullanmayacaksın acaba sperm verince yıkatıp, yumurta durumuna göre aşılama mı yapsak dedi :53::53: biz kaldık öylece, maşşallah pek hızlı çıktı drumuz. Sanırım yumurtam istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuracak, yazdı hatta ama onu bulunduğumuz ilde bulmak çok zor ne yapacağım bilmiyorum. Eşimde cuma günü sperm verecek hem ölçüm için hem aşılama için , hiç bişey soramadık aşılama için bi bütçe ayırmamıştık henüz nasıl yapacağız bilmiyorum

hoşgeldin canım benim kociş hergün çalışma işine iyi bakarda bizde de ben bakamıyorum sıcak :86: en azından gün aşırı yapmaya zorlayın günlük istemezlerse canım arada da oluruna bırakın kendi gelecektir eminim:78:

Biri sıcak baksa diğeri bakamıyor işte tatlım :)): hayırlısı olsun bakalım, enerji verecek şeyler yedirip içirmeli koçişlere.Dün çalıştık bizde yarından itibaren günaşırı yapalım diyoruz bakalım hayırlısı artık, senin adet de gelmedi şeker, tam tarih veremiyorsun ama nasıl varmı bi belirti falan en son ne zaman olmuştun , senden de bi sürpriz gelir inşallah

ah canımm işte beklediğimiz sonuç.. eğer hamilelik olmasaydı azda olsa çıkmazdı. dün demiştim ya bizim gelinin taa 10 gün adeti geçince 46 çıkmıştı hcg.
sizdede geç yumurtlama ve döllenme olabilir.. sen diyordun ya bu ay griptik hastaydık diye, yumoş günlerinden kaç gün sonra birliktelik oldu.. muhtemelen son haftada kalmışsın inşaallah
madem 1 hafta daha beklicez , şu an halayını çekmiyoruz , ama heuyecanla bekliyoruz canımcım... inşaallah mevlam o minicik hücrelere can verir ve aramıza katar onu :emir_bebek:

merhaba herkese nasılsınız birşey sormak istiyorum koldan olan çatlatma iğnesinin adını öğrenebilirmiyim ben kalçadan iğnedne çok korkuyorum da:17:
koldan yapılan ovitrelle arkadaşım.. inşaallah hayırlı olur senin için

Kızlar bende gittim geldim dra, yaram iyileşmiş tertemiz dedi dr, hatta eşime gösterdi yazık böyle çekine çekine baktı, bende iyi bak bana anlatırsın deyince, aa ceptelin ile çek dedi ayy bi güldük, çekti ve rahmimi gördüm kızlar renkli renkli :) ultrason ile baktı ve sağdaki yumurtalar küçükmüş sanırım ama solda 1 tane 13 mm yumurtam oluşmuş, bunu takip edelim dedi, cuma günü tekrar gideceğim, hatta dedi ki bu ay neden olsa ilaç kullanmayacaksın acaba sperm verince yıkatıp, yumurta durumuna göre aşılama mı yapsak dedi :53::53: biz kaldık öylece, maşşallah pek hızlı çıktı drumuz. Sanırım yumurtam istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuracak, yazdı hatta ama onu bulunduğumuz ilde bulmak çok zor ne yapacağım bilmiyorum. Eşimde cuma günü sperm verecek hem ölçüm için hem aşılama için , hiç bişey soramadık aşılama için bi bütçe ayırmamıştık henüz nasıl yapacağız bilmiyorum

yavrum seninki yine bakıyor benimki hayatta bakmaz.. o esnada spakulum ile açıyor mu doktor smaallcım ya.. canın yanıyor mu..
yakıyıda tavsiye ederim. dün taktığımı sabah duşa kadar beklettim. çıkarınca bi daha yapışmıyor çünkü. ikincisini taktım sabah 8 de. yeni olduğu için aynı dünki gibi yakıyor şu anda..
her gün eşin yaklaşmıyorsa yapıcak bişi yok. gün aşırı hevesi kaçmasında :74: sperm sonuçlarınızda ne değişiklik oldu bende çok merak ediyorum. hadi hayırlısı

chablis senin klomenin hayırlı olsun sağlıklı yumoşların büyüsün inşaallah...
sanada yakıyı tavsiye ediyorum. dün bi cesaret alıverdim. bu yaşıma kadar yakı ne bilmezdim ben :26:

halev tatlım iyi dileklerin için sağol.. inşaallah vesile olur.. insan şikayetçi bile olamıyor. mesela dün akşamdan beri bide kasık ağrısı başladı. hele bugün iyice arttı. iğnenin etkisi galiba. baskı yapıyor.. ama ne yapalım sabrediyoruz.. bu günlerde geçecek elbet......:97:

Son düzenleme:
smallengel yumoşun hayırlı olsun canım 13mm şimdik çok iyi senin doktor yine hızlı çıktı valla sen ya hamile kalacan ya kalacan bu doktorun elinden kurtuluşu yok:52::52: şaka bi yana herşey gönlünce olsun tatlım benim rabbim çokaratmadan göndersin bebişlerimizi şu gün aşırı olayına gelince valla eşimi anca ikna ediyorum hergün yapalım desem önce bir tartuşırız ardındnda yaparız heralde yoksa mümkün değil kabul ettiremem çok çok nadir öyle denk gelecekte üst üste yapacaz ya aslında bende meraklı değilim ama bebişe giden yol ordan geçtiği için boynum kıldan ince idare ederdim hele şimdi havalarda soğuduki hiç çekilmez ya buarada eşimde test verdi sabah öğleden sonra öğrenirim sonucunu meraktayım

yumoşun hayırlı olsun canım maşallah drun dediğin gibi baya hızlı hayırlısı olsun inşallah canım herşeyin

Biri sıcak baksa diğeri bakamıyor işte tatlım :)): hayırlısı olsun bakalım, enerji verecek şeyler yedirip içirmeli koçişlere.Dün çalıştık bizde yarından itibaren günaşırı yapalım diyoruz bakalım hayırlısı artık, senin adet de gelmedi şeker, tam tarih veremiyorsun ama nasıl varmı bi belirti falan en son ne zaman olmuştun , senden de bi sürpriz gelir inşallah

bugün adet oldum canım ayrıca olmadan önce mayanın tüp bebek için benden istediği testler için kan verdim cuma çıkıcak sonuçlar bakalım hayırlısı olsun

smallengel yumoşun hayırlı olsun canım 13mm şimdik çok iyi senin doktor yine hızlı çıktı valla sen ya hamile kalacan ya kalacan bu doktorun elinden kurtuluşu yok:52::52: şaka bi yana herşey gönlünce olsun tatlım benim rabbim çokaratmadan göndersin bebişlerimizi şu gün aşırı olayına gelince valla eşimi anca ikna ediyorum hergün yapalım desem önce bir tartuşırız ardındnda yaparız heralde yoksa mümkün değil kabul ettiremem çok çok nadir öyle denk gelecekte üst üste yapacaz ya aslında bende meraklı değilim ama bebişe giden yol ordan geçtiği için boynum kıldan ince idare ederdim hele şimdi havalarda soğuduki hiç çekilmez ya buarada eşimde test verdi sabah öğleden sonra öğrenirim sonucunu meraktayım

umarım iyi çıkar sonuçlar canım ve inşallah senin değerde yükselirde güzel bi halay çekeriz eşinin değerlerinede gerek kalmaz inşallah canım

:28::28::28:gıymatlım sen biyle böyle bir ışık yaktın benim beynimde şimdi diyosunki eğer olmasaydı değer 0 ve 0 yakın gibi bişe olurdu hadi hayırlsı canım valla ne zaman birlikte olduk hiç hatırlamıyorum çünki gerçekten bu ay önceki aylar gibi olmadı ama belkide bir günümüz yumoş gününde denk gelmiş olabilir hiç hatırlamıyorumki mesela tatil boyunca kayınvaldemlerdeydik tık yoktu günde saymadım

halevcim sağol canım inşl seninde adetin gelmiş hadi gözün aydın dmeek testleride aradan çıkardın umarım gerisi çorap söküğü gibi gelir sonu bebekli olur

Gıymatlım tatlım rahim ağzına bakmak için spakulum taktı tabi, başta bende çok tedirgin oluyordum ayy o nasıl girecek falan diye de alıştım be gülüm, diğer acılar yanında bu vız geliyor artık, hem öyle acı falan da çok olmuyor hafif girerken ve çıkarken o kadar , çok korkutma kendini yani, alttan ultrasonda takmıyor ama aleti sağa sola kaydırırken birazcık hafif ağrı oluyor o kadar. Eşim de zaten korka korma geldi, ay bi görsen dr korkma ya senin eşin bişey olmaz gel dedi de öyle gelebildi yavrucum.Ayy canım sorma bende bi merak ediyorum ki sorma spermler ne alemde, cuma öğreneceğiz artık, bizim dr neden fikir değiştirdi anlamadım ki acaba yaram iyiyken hemen aşılama yapıverelim mi dedi, ya da bizi bekletmemek için mi anlamadım ki. Gerçi olup olmayacağı belli değil, yumurtam belki büyümüyecek. Ha kızlar ben hiç ç.otu bal tarçın yemedim bu ay , acaba bikaç gün yesem mi yemesem mi ?

blue canım görünen o... sen normal yumurtlama döneminde değilde daha sonra yumurtlamışsın.. bayrama gitmeden önceki birlikteliğinizin meyvesi gibi görünüyor. çünkü döllenmeden 1 hafta sonra bebek rahime yerleşiyor ve hcg yavaş yavaş artmaya başlıyor. düşün bakalım :52:

smalcım evet yumoşun güzel güzel büyüsün inşaallah.. en kestirme yoldan bebeciğin seni bulsun güzelim..

halev adet olmadan vermeyi istiyordun iyi denk gelmiş. hayırlısı olsun. inşaallah test sonuçların yüz güldürücü olur canım..

Gıymatlım tatlım rahim ağzına bakmak için spakulum taktı tabi, başta bende çok tedirgin oluyordum ayy o nasıl girecek falan diye de alıştım be gülüm, diğer acılar yanında bu vız geliyor artık, hem öyle acı falan da çok olmuyor hafif girerken ve çıkarken o kadar , çok korkutma kendini yani, alttan ultrasonda takmıyor ama aleti sağa sola kaydırırken birazcık hafif ağrı oluyor o kadar. Eşim de zaten korka korma geldi, ay bi görsen dr korkma ya senin eşin bişey olmaz gel dedi de öyle gelebildi yavrucum.Ayy canım sorma bende bi merak ediyorum ki sorma spermler ne alemde, cuma öğreneceğiz artık, bizim dr neden fikir değiştirdi anlamadım ki acaba yaram iyiyken hemen aşılama yapıverelim mi dedi, ya da bizi bekletmemek için mi anlamadım ki. Gerçi olup olmayacağı belli değil, yumurtam belki büyümüyecek. Ha kızlar ben hiç ç.otu bal tarçın yemedim bu ay , acaba bikaç gün yesem mi yemesem mi ?

sen kaçıncı günündesin smallcım

Back