- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
amin tatlım allah razı olsun canım darısııda size olsun inşallahhhhhhadi gözün aydın canım çok sevindim inşl kucağına aldığın günleride görürsün
ben kaçar kızlar hazırlıklara devam
aminnn tatlım allah razı olsun canım evet canım bende her ay hüsrana ugruyodum aglıyodum ama son aylar hiç takmadım kafama 17 ayın sonunda coksüküe tedaviylen geldi bebgeim canım ilk sayfada bahsettim nasıl hamile oldugumu okursun emi tatlışım darısıda size olsun inşallahhhhhMelike ece su çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sen mükafatını aldın sıra bizlerde inşallah şimdi bize çok dua et lütfen :)) ve anlat bakalım nasıl oldu bu gebelik
aminnn allah razı olsun canım dualarım hep sizinle inanki rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hiç stres yapmayın gelicek melekleriniz en kısa zamanda inşallahhhmelikeecesu canım hayırlı olsun kesenizi görmüşsünüz, inşallah sağ salim kucağınıza da almak nasip olur.Minnacıktır şimdi o ya, bizlerede çok dua et canım, ihtiyacımız var .
Blueavcı canım sen yinede kendine dikkat et ve yorma , yarına kadar biraz daha sabredeceğiz anlaşılan, ayy nasıl merak ediyorum yaa , kız bacım netten sağlıkocağının telefonunu bulsan da arasan , ama neyse bakalım yarını da bekleriz artık,
burcin hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun tedavin, bende 1 kez klomen kullanmıştım, çatlatma iğnesinden sonra dr a falan da gitmedim, yani adet tarihimi bekledim, genel de böyle oluyor, sende adet tarihini bekleyeceksin sanırım.
Miranda canım sanada merhaba hoşgeldin.
Gıymatlım, halev, chabliss nerdesiniz kızlar ,pek bi ıssız oldu topiğimiz hadin gelin şenlensin topiğimiz
aminn canım allah razı olsun kuzum darısıda size olsun inşallahhhhhhteklif ettim tatlım tamam senin için içerim dedi ama dün yapmayı unuttum bu akşam başlarım artıkın
hadi gözünaydın güzelim 1 olsun kaliteli olsun boşver ayrıca iğne için erken değil merak etme sonuçta yumoşun istenilen büyüklüğe ulaşınca vurulmak zorundasın daha büyüğü kalitesiz oluyor canım bilgine bide 11 tl lik olan iğneden bulmaya çalışsaydın keşke prengly diğeri pahalı sonuçta ikiside aynı işlemi görüyor canım
tatlım kafanı takma bak bende adet olmadım daha Allah bilir ne zaman gelicek hayırlısı olsun hakkımızda canım Allah gönlümüze göre hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
hadi gözün aydın kuzum maşallah umarım kalp atışlarınıda duyarsın vee sonuna kadar sağlıkla giderde kucağına almak nasip olur inşallah canım duaların içinde çok teşekkür ederiz canım.
hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun klomenin ve iğnen umarım işe yarada bebişine kavuşursun adetine kadar beklemen gerekiyor eğer günün geçerse kanda baktırmalısın aslında iğneyi olduktan 15 gün sonra kanda kesin çıkıyor canım
tatlım sabah sayfa yapım aşamasında olduğundan girememiştim işlerde birikince bakmayı unuttum anca foruma girebildim canım
amin canım allah razı olsun darısıda size olsun inşallahhhhhay kızlar bizim işyerinde de bayram sonrası yoğunluğu tam gaz devam ediyor. çok fena bunaldım ben de bu akşam çıkışta gidiyorum doktora artık bir aşama kaydedelim dicem yiter gari ağırdan aldı çok.
gıymatlım bence tek yumurta süper smallumun dediği gibi dr.lar tekin daha sağlıklı olduğunu söylüyor. 21 mm de çatlamaya çok uygun siz full time çalışın bence.
blue avcı canım hala adet olmadın ha sonucunu da alsan da artık bizi çatlatmasan hadi işallahhh
melikecim allahım kalp atışlarını duymayı sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bize de bu mutlu günleri göstersin işallah
smallcum sen ayakta tutmuşsun bugün topici yarın açığı kapatmaya çalışıcam tatlım
bu arada kızlar bizim işyerinde bir bayan var ekimde evlendi 45 e yakın yaşı eşi de öyle adeti gecikmiş belki de hamileyim diyo korunmuyorlar anlaşılan yuhh dedim yaa bu yaşta ilk aydan hamile kalırsa yuh bana yuh gençliğime dedim yani bakalım nolcak bekliyoruz heyecanla
canlarım bugün gelemedim eski bi arkadaşa gittik oturduk dertleştik.. tabi sizinle konuştuğum meselelerin hiç birini konuşamadım orda.. oyüzden hepinize çok teşekkür ediyorum benim her düşüncemi ve kaygılarımı paylaştığınız için..........
ben dün iğneyi koldan oldum. geçen sefer pregny olmuştum o kalçadandı. çok ağrı yapmıştı.
şu an için ağrım sızım yok. evet çalışmöalar aynen dediğiniz gibi devam edecek..
smalangel canım hiç topişimizi bırakırmıyım ama ister istemez arada böyle oluyor..
blueavcı canım sonucu hayırlısıyla alırsın inşaallah güzelim.. mevlam korktuğuna uğratmasın. sana çok dua ediyorum..
chabliss eğer mümkünsde hergün sıkıştırmakta fayda var eşleri.. ne kadar dayanabilecek bakalım :)
halev sizin doktor öyle dediyse bi bildiği vardır. şimdi siz deyince dün geceyi boş geçirdik diye üzüldüm. kısmet böyleymiş.
melike canım kalp atışlarınıda duyarsınız inşaallah yakında canım... sen hergün mü beraber olmuştun, gün aşırı mı ? bide çatlama iğnesi olmuşmuydun?
kızlar bugün avicennadan kuvvet macunu aldım. eczaneden 2 tanede yakı aldım şu an belimde yapışık cızıldıyor..
dua edin hepiciğiniz..
inşallah tatlım benim darısıda size olsun inşallah kuzu hadi bu ay hayırlı haberlerinizi alalım inşallahhhhh