Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

cevap için teşekkür ederim arkadaşlar ben de farlutala başladım bakalım nasipse 4 aralıkta gideriz mayaya tekrar hayırlısı umarım bu sefer gonal f e cevap verir yumoşlarım da büyür

canım benim 11. günüm bugün adetten 3 gn öncesi lekelenme gelmişti onları saymıyorum adetten,aramızda 2. gün var zaten dimi , bal tarçın yemem gerekli mi sence, sen yedin mi bu ay ? Kasıklarda baskı hissi iğneden dolayı canım, hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alalım. Blueavcı canım gıymatlımın dediği gibi geç döllenme oldu demekki, bebişin geldi inşallah hayırlısıyla. Ne çok gelişmeler oldu hepimizin hayatında ya, maşallah diyelim de daha güzel gelişmeler yaşayalım. Halevcim adetten önce testlerini yaptırmana çok sevindim ohh ne güzel maşallah , Chabliss canım senin 5. günü mü bugün ?
Ay kızlar her dr a gittiğimde bi tanıkla karşılaşıyorum yaa çok geriliyorum resmen saklanıyorum beni kimse görmesin diye.Daha merdivenlerden çıkarken kimse olmasa bari dedim 1 dk geçmedi eşimin akrabası Allahım kimsenin ağzına düşmeden hayırlısıyla bi gelse , gidip yetiştirmezler inşallah kayınvalideme, migrenim olduğuna sevineceğim nerdeyse, soran oldumu migrenim var ya kontrole geldim diyorum herdefasında

anladım kızlar dediğiniz gibi geç döllenme olmuş olabilir ya öyle bişeykiönceki aylar hep gün sayıyodukya şu gün yapacaz felan diye bu ay saymadık bende saymadım zaten içimde şevk yoktu bu seferde böyle olsun dedim bide sperm morfolojisini bilmiyodukya eşimin belki ondada sorun vardır diye bu ayı salladım gel gelelim bu ay gecikeceği tıttu ve ben ne zaman ne yaptık hiç bilmiyorum inşl hayra işarettir canlarım

smallengelcim migrenin içinde çok geçmiş olsun canım ama dediğin gibi ne güzel bahanen var en azından soran gözlerden onun altına sığınıp kurtuluyosun ya bende vajinal ulturasonla baktırdım resmen ömrümden ömür gitti çok kötü oldum çığlık atıyorum doktorun eline sarıldım sonradan utandım tabi yaptığımdan ama 2sefer gittim ikisindede aynı şey şimdi korkuyorum mesela gitmekten paranoyak oldum o çataldaan

İşte gün falan saymamak en doğrusu tatlım, rahat olunca bebiş de hemencik geliyor,ah daha rahat olabilsek, kendi haline bıraksak belki daha kolay olacak, test yaparız acaba yanlışmı oldu diye güvenemeyip, kan testi yaparız, elimize negaztifi alınca moraller sıfır olur, adet olursun acaba üstünü görme mi oluyor Rabbim hepimizi kurtarsın bu sıkıntılardan. Teşekkür ederim tatlım valla yalanım ortaya çıkacak diye çok korkuyorum sıra alırken de gördülerse ne alaka migrenim var diyor kadın doğumda diyecekler küçük şehirde yaşamanın sıkıntısı işte

halevcim sağol canım inşl seninde adetin gelmiş hadi gözün aydın dmeek testleride aradan çıkardın umarım gerisi çorap söküğü gibi gelir sonu bebekli olur

inşallah canım umarım bian önce tüp bebek aşamasına ilk adımımızı atarızda gerisi iplik söküğü gibi gelir sonucuda güzel olur inşallah

evet canım tam denk geldi umarım sonuçlarım iyi çıkar

istersen dene o karışımı zararı yok sonuçta canım

bende sevindim canım güzel denk geldi testler sonucu adet olmam. bi rahatsızlığının olmasıda iyi canım altına sığınıp herkese sölersin öle boşver yetiştirirlerse sende bundan dolayı gittiğini söylersin bu arada migrende kolay bi rahatsızlık değil geçmiş olsun canım

smallengel ne güzel açıklamışsın valla adet olmayız ümitleniriz test yaparız idrar negatifi götüyoz yok ama ikna olmadık git kanda baktır olursun ayy sanırım bu ay az oldum rengide değişikti üstüne görmemi kendimizi kandırıp duralım ama kendimizi kandırığımızında farkındayız işin garibi

umut fakirin ekmeği olunca hertürlü etki bizde tepkiye yol açıyor canım napacaksın başka türlü kendini dindiremezsin ki

ay kızlar yazmışınız bi sürü benim 4. gün smallum bal tarçın ç.otunu 12. günede bırak tatlım başlarsan bile. bu arada aşılama için sevindim bak hooop diye sınıf atladın artık :80: belki de yara olayından kurtulmuşken hazır yapıp atlatalım demiştir doktor da.. ben de yakı alıyım diyorum ama kk da biri demişti yapıştırcan ve 2 gün mesela hiç çıkarmıcan yumurtlama zamanında e nasıl duş alcaz öyle olursa...
halevcim hayırlısı olsun tatlım adetin. senin için aşama artık bunlar yani adet olıyım da bişeylere başlayalım gibi. o yüzden çok üzücü olmuyordur.
blueavcı canım 0 ve 2 arasında değişiyor genelde hamile olmayınca 4 bile olsa bi şüpheyle bakar doktorlar 5 e yakın diye. senin daha da fala bence var sende bi olay. ben senin yerinde olsam her gün idrar testi yapardım heralde
kızlar biz de bu ay yumurtlama takibi yaptırcaz ya doktor dicek mesela pazartesi çarşamba cuma yapın diye ben diyorum ki onun dediği o dönemde biz her gün mü yapsak acabaalt tarafı 3-5 gün sürüyo hele bir de çat.iğnesi verirse 2 gün üstüste olsa yeter sanki

Halevcim bluavcı canım evet doğru diyorsunuz umut fakirin ekmeği, bebişler gelene kadarda böyle devam edecek sanırım. Chabliss canım bugün 4. günün ve bugün ilk kullandın dimi klomeni ? yarın 12. gün nede olsa kullanmıyım bu ay ben, evet canım herşey normal olursa yapacak sanırım bizim jet drumuz Canım bu hergün mü günaşırımı olayını çözemedim ben, sanki bana günaşırı daha mantıklı geliyor tabi tıbben hergün daha iyiyse onu bilemem, çünkü hem eşler hergün için zorlanıyor hemde sperm orda 72 saat canlı kalıyormuş,sen en iyisi birde druna sor bakalım o ne diyecek, duruma göre davranırsınız sizde, hergün oluyorsa tamam , yoksa günaşırı. Ben bu iğneyi nerden bulacağım kızlar yaa yok hiçbi yerde

sağol tatlım bu seferki adetim hiç belli etmediği için kendini fazla üzülmedim ama dr kendiliğinden de şansınız var ama ne zaman vurur bilinmez demişti o yüzden bilirsin bi umut hep vardır insanın içinde. neyseki aşama içinde evet iyi oldu fazla gecikmeden gelmesi canım hayırlısı olsun
sende hergün yaparsın çatlatma iğnesi vermicek senin dr sanırım çalış dediği zaman günlük yaparsın güzelim boşver dediğin gibi 5 gün anca sürüyor zaten olmazsa 2 gün bi yapar 1 gün dinlenir 2 gün bi yaparsınız o da olur ben öle yapardım hep canım

halevcim şu bebeğn butonları olsa yazdığını beğenecem valla çok doğru dedin
canım inşl hayırlıysa olsun bende bir olay sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsun başımla gözümle birlikte
ben senin yerşnde olsam chablisscim öyle yapardım doktorun verdiği aralıktaki hergün doktor söylerse eşimde ikna olurdu ve her günü değerlendiri sonrda adetin geçmesini beklerdim.canımya ben idrarıda kan testinide yaptım ama pişman oldum ne yalan söylim ikisindende bi sonuç alamadım ki hala belirsiz şimdi kalkıp yine idrar testi yapsam pazartesiye kadar ve negatif çıksa al başına belayı iyisimi beklemek

kızlar buarada eşim aradı sperm testi sonucumuz 3.1ccde 51 milyon olmuş ve morfolojide de sıkıntı yok çok şükür kaç gündür bizde tık yok ya eşim diyoki ya biz akşama yapacaz mı hani sen hasta olacanya felan diye bende dedimki yok dahabenim hastalığıma var önümüzdeki hafta olacam yok ya diyor olman gerekiyor senin buara bende yok dedim sen benden iyimi bilecen yanlış hatırlıyosun felan diye baya üsteledim ikna olmuştır sanırım

bişe daha soracam şimdi benim durumm belirsizya adet olmazsam pazartesi tekrar kan verecem ama sonucu öğrenene kadar ben eşimle nasıl olmam gerek anladınız işte siz onu

bazı eczaneler getirtebiliyor canım ya bi konuşsan biriyle de öle yaparlarsa iyi olur sizin içinde

Kızlar bi araştırma yaptım da Avustralya da yapılan bir araştırmada spermleri hasarlı olan çiftlerin hergün ilişki de spermlerinde %12 lık bir iyileşme sağlanmış, birde burda bahsedilen hergün ilişki ovulasyon tarihleriymiş, yani 20 gün boyunca hergün değilmiş, o zaman gebelik şansı artıyormuş, bunun tam tersini savunanlarda varmış biz çalışabildiğimiz kadar çalışalım kızlar

ne kadar güzel bak değerler çıkmış canım ya bugünlük ilişkide bulun istersen çünkü eşin şüphelenirse söylemek zorunda kalırsın aslında söylemen daha mı iyi olur çünkü bilmesi onun doğal hakkı canım Allah korusun değerin çıkmasa bile en azından iki kişinin atlatması daha kolay olur güzelim bide senin normal yollarla hamli kaldığını bilirse daha iyi olur canım ya

tamam işte bende 20 gün aralıksız dimedim ki yavrum yumurtlayacağın zamanları az çok bilirsin takip edersen o zamanlar birliktelik yaşarsın peşpeşe güzelim daha iyi sonuç olur

smallengel senin bu iğnenin adın ne canım çatlatma iğnesimi pregnly 5000 felanmı

evet canım o , eşim için getirtmiştik de şehirdışından 4 katı para almıştı eczane bizden , bu arada canım eşinin spermleri çok güzel artmış maşallah, ee ilaçlara hala devam edecek mi

tamam işte bende 20 gün aralıksız dimedim ki yavrum yumurtlayacağın zamanları az çok bilirsin takip edersen o zamanlar birliktelik yaşarsın peşpeşe güzelim daha iyi sonuç olur

tamam şekerim sende öyle demişsin de ben hatırlamıyorum hangi ara dediğini, o yüzden bende araştırdım öyle diyende vamış yani, çalışalım bol bol şekerler o zaman, heriflerde derman kalmayacak. bu arada canım sana katılıyorum ben olsam şimdiye söylemiştim eşime en azından onunda içi rahatlar, yinede sen bilirsin bluavcı sürpriz yapayım dersen ve 1 hafta beklerim dersen bekle tatlım, ben hayatta bekleyemezdim hemen yumurtlardım bu arada bu gece çalışmanızda bi sakınca yoktur sanırım ama dikkatli ol tatlım , ağır bişey kaldırma yorma kendini

sağolun kızlar çok güzel arttı gerçekten devam edecek sanırım akşam doktorumuz mail atarız o bizi yönlendirir ama tedavi 1yıllık diyodu başta daha 4ay oldu canım benim eşimde pregnly 5000 kullanıyor haftada bizdeçok araştırıyoduk zor bulunuyor aslında 11milyon ama bulunmuyo işte bursadabn mersinden osmaniyeden felan hep getirttik biz tanıdıklar aracılığıyla 1seferde norveçten getirtmiştik her hafta vurulunca stok yapmamız gerekiyordu bulunmuyor çünkü son pregnlymizi bayram haftası vuruldu türkiyede yine bulamadık almanyadan getirttik içerik aynı satışa sunan firmada aynı ama isim predalon doktorumuza sorduk kullanabilirsiniz dedi sizde pregnly ücra yerlerde arayın kimsenin aklına gelmeyecek yerlerde bize hep ilçeleden geldi ahhho pregnly vurulmamış olsaydık ben sana kargoyla yollardım

sanki bir ayda yumurtlama dönüemi kaçgün 5 6 bencede hergün denenebilecek bir zaman dilimi ben yumurta takibi yapınca ve doktor tmm şu günler ilişki derse hergün deneöeyi düşünüyorum eşimede sık dişini bebiş için deim artık
ya kızlar bende söylemek istiyorum ama daha pazartesiye çok var ve pazartesiden sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum o yüzden boşuna umutlansın istemiyorum aşkım sanırım hamileyim demek yerine aşkım hamileyim demeyi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…