• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ay kızlar bizim işyerinde de bayram sonrası yoğunluğu tam gaz devam ediyor. çok fena bunaldım ben de bu akşam çıkışta gidiyorum doktora artık bir aşama kaydedelim dicem yiter gari ağırdan aldı çok.
gıymatlım bence tek yumurta süper smallumun dediği gibi dr.lar tekin daha sağlıklı olduğunu söylüyor. 21 mm de çatlamaya çok uygun siz full time çalışın bence.
blue avcı canım hala adet olmadın ha sonucunu da alsan da artık bizi çatlatmasan hadi işallahhh
melikecim allahım kalp atışlarını duymayı sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bize de bu mutlu günleri göstersin işallah
smallcum sen ayakta tutmuşsun bugün topici yarın açığı kapatmaya çalışıcam tatlım
bu arada kızlar bizim işyerinde bir bayan var ekimde evlendi 45 e yakın yaşı eşi de öyle adeti gecikmiş belki de hamileyim diyo korunmuyorlar anlaşılan yuhh dedim yaa bu yaşta ilk aydan hamile kalırsa yuh bana yuh gençliğime dedim yani bakalım nolcak bekliyoruz heyecanla

ya bir de kızlar kafama takılan gıymatlımla aynı olay. şimdi biz yumurtlama günlerinde hiç hergün yapmadık diyorum ki hazır benim kociş de gaza gelmişken bu ay öyle mi denesek. biri demişti sanki bizim topicte özellikle spermde problem olan erkeklerde her gün olması daha iyiymiş çünkü kalitesiz sperm vücuttan atılıp daha çok ve çabuyk yenileniyormuş spermler acep nasıl etsek her gün mü gün aşırı mı

ya bir de kızlar kafama takılan gıymatlımla aynı olay. şimdi biz yumurtlama günlerinde hiç hergün yapmadık diyorum ki hazır benim kociş de gaza gelmişken bu ay öyle mi denesek. biri demişti sanki bizim topicte özellikle spermde problem olan erkeklerde her gün olması daha iyiymiş çünkü kalitesiz sperm vücuttan atılıp daha çok ve çabuyk yenileniyormuş spermler acep nasıl etsek her gün mü gün aşırı mı

tatlım ben demiştim o yüzden sizde yumurtlama günlerinde ara vermeden yapın bence

ohh gelmişsiniz nihayet bende pek patladım bugün iş yerinde canım da sıkkın zati, bide baş ağrısı tam oldu, chabliss canım git gel bakalım dra evet başlayım bi yerden artık. Neymiş o canlar hergün ilişki daha mı iyiymişşşş, halevcimmm ben hatırlamıyorum ya bi anlat bacımm ee uzmanlar günaşırı daha iyi kaliteli sperm olur diyorlardı hani 72 saat mi ne spermler canlı kalıyordu, aaa kafam karıştı , bu arada halevcimm eşinin ikna olmasına sevindim canım sende bu akşam başla k. boynuzu kürüne bende eşime tekrar dan yapacağım , chablisscimm 45 yaşında ki arkadaşına maşallahhh diyim valla, bebek istiyorsa da Mevlam nasip etsin inşallah

ohh gelmişsiniz nihayet bende pek patladım bugün iş yerinde canım da sıkkın zati, bide baş ağrısı tam oldu, chabliss canım git gel bakalım dra evet başlayım bi yerden artık. Neymiş o canlar hergün ilişki daha mı iyiymişşşş, halevcimmm ben hatırlamıyorum ya bi anlat bacımm ee uzmanlar günaşırı daha iyi kaliteli sperm olur diyorlardı hani 72 saat mi ne spermler canlı kalıyordu, aaa kafam karıştı , bu arada halevcimm eşinin ikna olmasına sevindim canım sende bu akşam başla k. boynuzu kürüne bende eşime tekrar dan yapacağım , chablisscimm 45 yaşında ki arkadaşına maşallahhh diyim valla, bebek istiyorsa da Mevlam nasip etsin inşallah

sağol canım bugün başlıyorum kısmetse bakalım bu arada kaliteli sperm için günlük ilişki iyiymiş bi yerde okumuşyum ama formu unuttum hatta eşimede dr demiş kaliteli sperm için hergün ilişki öneli demiş tabi ayın 20 günü değildir hergün dedikleri:))) yumurtlama zamanlarını hesaplar yaparsınız canlarım neyse benim çıkmam lazım malum vakit geldi hepinize ii akşamlar yarın görüşürz canlar öpüldünüz

slm canlarım nasılsınız bakalım bugün ben yoğun bir gün geçirdim güzeldi test sonucunu merak ediyosunuz yarın sabah kısmetse gidip alıcam ve haber verecem size kocaman bir negatif diye ikiinci yıkımıda yaşayacağım inanırmısınız pazartesi yaptığım idrar testini paketiyle çöp kutusuna atmıştım akşama kadar gittim geldim bakmıştım acaba çift çizgi çıktımı şuan nasıl felan diye yarında test sonucunu beynime kazırım heralde neyse yarın büyük gün eşim tets yaptıracak yine bu kez morfolojiyede baltıracağız inşl herşey yolundadır
gıymatlım nerelerdesin şekerim çatlatma iğnesini vuruldun elini eteğini çektin bizden hayırdır
chablisscim allah kolaylık versin arkadaşım öyle güzel uzun uzun tatlı tatilin böyle dönüşünde böyle acı acı yoğunluk oluyo işte
smallengel halev nedir canım bu hergün ilişki bende ilk defa duydum eşime söylesem günaşırı aşkım gün aşırı doktorlar bile öyle söylüyo hergün hergün olurmu der:))
yarın görüşürüz canlarım öpüyorum hepiniizi

canlarım bugün gelemedim eski bi arkadaşa gittik oturduk dertleştik.. tabi sizinle konuştuğum meselelerin hiç birini konuşamadım orda.. oyüzden hepinize çok teşekkür ediyorum benim her düşüncemi ve kaygılarımı paylaştığınız için..........
ben dün iğneyi koldan oldum. geçen sefer pregny olmuştum o kalçadandı. çok ağrı yapmıştı.
şu an için ağrım sızım yok. evet çalışmöalar aynen dediğiniz gibi devam edecek..

smalangel canım hiç topişimizi bırakırmıyım ama ister istemez arada böyle oluyor..
blueavcı canım sonucu hayırlısıyla alırsın inşaallah güzelim.. mevlam korktuğuna uğratmasın. sana çok dua ediyorum..
chabliss eğer mümkünsde hergün sıkıştırmakta fayda var eşleri.. ne kadar dayanabilecek bakalım :)
halev sizin doktor öyle dediyse bi bildiği vardır. şimdi siz deyince dün geceyi boş geçirdik diye üzüldüm. kısmet böyleymiş.
melike canım kalp atışlarınıda duyarsınız inşaallah yakında canım... sen hergün mü beraber olmuştun, gün aşırı mı ? bide çatlama iğnesi olmuşmuydun?

kızlar bugün avicennadan kuvvet macunu aldım. eczaneden 2 tanede yakı aldım şu an belimde yapışık cızıldıyor..
dua edin hepiciğiniz..

kızlar keşke akşamlarıda burda olsak konuşurduk sizinle

bu yakı cayır cayır yakmaya başladı. hatta bütün iç organlarım kızıştııı :119:

canım gıymatlım benim allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim rabbim inşl gönlünün gönlümüzün muradını versin o miniminnacık şeye sahip olmak için neler yapıyoruz rabbim görsün bu çabalarımızı yakı yakıyor seni ama eminim hiç şikayetçi bile değilsindir sonu hayırlı sağlıklı eli ayağı gözü kulağı bütün her yeri sapasağlam bir bebek olsunda hepsi unutulur allahın izniyle canım bu kuvvet macunu senin içinmi eşin içinmi buarada herkes keçiboynuzuna başladı dimi her akşam içirin kızlar faydası saymakla bitmiyor maşallah bende az önce yaptım şuan demlendiriyorum

merhaba ben de bu aydan itibaren yumurta takibine başladım. bu sabah çatlatma iğnesi vuruldum ilk kez bakalım bu ay ne olacak:59: çatlatma üğnesi vurulduğunda hamile kalma ihtimali ne kadar artıyor bilen var mı?

Son düzenleme:
ay kızlar ben alamadım hala keçiboynuzu bu arada yakıyı ben de mi yapsam ki benim en ufakşeyde beli,m ağrır hemen. belki de üşütmeden falandır yakı iyi gelir dimi
bugün doktora gittim ben klomen verdi rahim filmi için bir iki ay daha dedi 2 ay falan böyle klomenle gidelim dedi. çünkü tüpte tıkanıklık genelde batın ameliyatı olan kişilerde rastlanırmış .o yüzden sanmıyorum bence gerek kalmıcak bunlara dedi.bazen sadece denk gelmez sizin çok aman aman bi sorun yok denk gelmiyo galiba dedi. hatta aklından çıkardığında vazgeçtiğinde hamile kalırsın dedi.bir çok hastası varmış öyle. hatta kendinde de öyle olmuş .neyse yarından başlayarak günde 2 klomen amacımız tek yumurta dedi. pzt gitcem tekrar bakalım hayırlısı artık
blueavcı sabırsızlıkla bekliyorum canım sonucunu smallcum valla sorunlu spermede hergün daha iyiymiş işe bak halev söylemişti hatırladım ben de bide hergün koşcaz peşlerinden. gıymatlım hiçbirimiz burdaki paylaşımları başkalarıyla yapamıyoruz çok şanslıyız birbirimizi bulduğumuz için. kızlar ben çıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

merhaba ben de bu aydan itibaren yumurta takibine başladım. bu sabah çatlatma iğnesi vuruldum ilk kez bakalım bu ay ne olacak:59: çatlatma üğnesi vurulduğunda hamile kalma ihtimali ne kadar artıyor bilen var mı?

mrb canım hoşgeldin aramıza inşl tedavinin sonu bebekli olur önceki sayfalarda arkadaşlar söylemişti sanırım %5 10 gibi bişeydi.

ay kızlar ben alamadım hala keçiboynuzu bu arada yakıyı ben de mi yapsam ki benim en ufakşeyde beli,m ağrır hemen. belki de üşütmeden falandır yakı iyi gelir dimi
bugün doktora gittim ben klomen verdi rahim filmi için bir iki ay daha dedi 2 ay falan böyle klomenle gidelim dedi. çünkü tüpte tıkanıklık genelde batın ameliyatı olan kişilerde rastlanırmış .o yüzden sanmıyorum bence gerek kalmıcak bunlara dedi.bazen sadece denk gelmez sizin çok aman aman bi sorun yok denk gelmiyo galiba dedi. hatta aklından çıkardığında vazgeçtiğinde hamile kalırsın dedi.bir çok hastası varmış öyle. hatta kendinde de öyle olmuş .neyse yarından başlayarak günde 2 klomen amacımız tek yumurta dedi. pzt gitcem tekrar bakalım hayırlısı artık
blueavcı sabırsızlıkla bekliyorum canım sonucunu smallcum valla sorunlu spermede hergün daha iyiymiş işe bak halev söylemişti hatırladım ben de bide hergün koşcaz peşlerinden. gıymatlım hiçbirimiz burdaki paylaşımları başkalarıyla yapamıyoruz çok şanslıyız birbirimizi bulduğumuz için. kızlar ben çıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

sendemi girdin canım klomenliler kervanına hadi hayırlısı olsun inşl doktorununda dedği gibi rahim filmi ve başka hiç bişeye gerek kalmadan geliverir bebeşin ya bebek isteyenler hep öyle diyor tam vazgeçtik artık aklımızdan çıkardık ve ben hamile olduğumu öğrendim diyor zaten beynimiz değilmi bizim başımıza ne geliyosa sebebi hep bu düşünmekten sters yapmaktan kimse bize bişe yapmıyo biz kendimize yapıyoruz kızlar buaara hepinizdende özür diliyorum böyle benden gelecek bir haberi bekliyorsunuz ve ben daha gidip alamadım çok sağolun canlarım benim sabah ilk iş kalkıp sonucu almaya gidicem ben sonucu biliyorumda siz yinede dualarınızı benden eksik etmeyin iyi geceler sabah görüşürüz öpüyorum hepiciğinizi

mrb canım hoşgeldin aramıza inşl tedavinin sonu bebekli olur önceki sayfalarda arkadaşlar söylemişti sanırım %5 10 gibi bişeydi.
hoşbulduk inşallah bu defa hüsran olmaz ama yine de çok hazırlamıyorum kendimi çok sıkı bir takip olamadı araya bayram girdiği için. ama dün dr gördü bir tane sağ yumurtalıkta. bakalım ne olacak

Son düzenleme:
hoşbulduk inşallah bu defa hüsran olmaz ama yine de çok hazırlamıyorum kendimi çok sıkı bir takip olamadı araya bayram girdiği için. ama dün dr gördü bir tane sağ yumurtalıkta. bakalım ne olacak

rabbim gönlüne göre versin canım inşl hayırlısı olsun burdan bşze güzel haberlerini verirsin inşl ben çıkıyorum şimdi iyi geçeler yarın benim için büyük gün :18:

skr hoşgeldin arkadaşım. hayırlı olsun tedavin. inşaallah yavruna kavuşmana vesile olur.. çatlama iğnesi rahimide kuvvetlendiriyormuş. büyüyen yumurtanın kist olarak kalmaması için iğne vurmayı uygun görüyor doktorlar. inşaallah yumurtandan civciv çıkar :emir_bebek:

blue canım güzel dualarına yürekten aminn diyorum.. mevlam her birimizi miniciğine kavuştursun..
yarını iple çekiyoruz evet canım. ama sen yinede kendini sıkma, varsa da yoksa da Allahtan .. ona inancımız sonsuz olduğuna göre ümidimizde sonsuz.... bu ay olmadıysa belki rabbim seni bi şerden korumak için nasib etmemiştir.. gelecek aya yine beraberce bekleriz güzelim... nasıl diğer arkadaşların müjdelerini paylaştık, herbirimize o günü yaşatacak mevlam.. o yüzden durmak yok yola devam :123:

herkese günaydın arkadaşlar

kızlar keşke akşamlarıda burda olsak konuşurduk sizinle

bu yakı cayır cayır yakmaya başladı. hatta bütün iç organlarım kızıştııı :119:

hadi bakalım umarım bu çanaların sonu güzel ve hayırlı bi bebişle devam eder

aramıza hoşgeldin canım iğnen hayırlı olsun inşallah bu sefer ki tutar da bebişinle devam edersin yola

hayırlı olsun canım klomenin inşallah yumoşların nurtopu gibi büyü çatlar ve bi bebiş nasip eder sana canım

sendemi girdin canım klomenliler kervanına hadi hayırlısı olsun inşl doktorununda dedği gibi rahim filmi ve başka hiç bişeye gerek kalmadan geliverir bebeşin ya bebek isteyenler hep öyle diyor tam vazgeçtik artık aklımızdan çıkardık ve ben hamile olduğumu öğrendim diyor zaten beynimiz değilmi bizim başımıza ne geliyosa sebebi hep bu düşünmekten sters yapmaktan kimse bize bişe yapmıyo biz kendimize yapıyoruz kızlar buaara hepinizdende özür diliyorum böyle benden gelecek bir haberi bekliyorsunuz ve ben daha gidip alamadım çok sağolun canlarım benim sabah ilk iş kalkıp sonucu almaya gidicem ben sonucu biliyorumda siz yinede dualarınızı benden eksik etmeyin iyi geceler sabah görüşürüz öpüyorum hepiciğinizi

umarım hayırlı sonuçla gelirsin canım üzme kendini eğer adet olacaksanda geciktirip jormonlarınla oynarsın bunu kendine yapma tatlım hepimiz için hayırlısı olsun biz bekleriz senden gelecek haberi ister iyi ister üzücü sonuç olsun hepimiz bu yollardan geçtik geçiyoruz canım acına ortak oluruz ama sende fazla takılma canım

kızlar hepiciğinize mutlu sabahlar :71:

günaydın canım

Back