• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Kolay gelsin tatlımm güle güle git gel, şimdiden bayramın mübarek olsun o zaman , seni özlicez anacım :27:

Halevcim eşim izinli bugün bakalım olmazsa telefonda arar sorarız drumuza.

en iyisini yaparsın kuzum kendi kendini düşünerek yiyeceğine sor rahatla:81:

ilaçların % kaçını karşılıyormuş devlet kimisi diğer ilaçlar gibi %20 si ni biz % 80 ini devlet diyor kimisi %50 %50 diyor tam olarak nasılmış sen biliyormusun

ilaçların % kaçını karşılıyormuş devlet kimisi diğer ilaçlar gibi %20 si ni biz % 80 ini devlet diyor kimisi %50 %50 diyor tam olarak nasılmış sen biliyormusun

canım bana denilen de yarısını karşılıyormuş yani %50 sini diğerlerini duymadım ben açıkcası 2 denemeye kadar yarısıdır 2.denemeden sonra karşılamıyor diye biliyorum

kızlar bugün acaip yoğunum okuyamadım bile tamamını akşam yada en kötü yarın hepiciğinize cevap yazcam ilgilencem sizle öpüyorum sizi bu arada tatilde giremeyecek olanlara şimdiden iyi tatiller ve iyi bayramlar diliyorum çok çikolata yemeyin heee

kızlar bugün acaip yoğunum okuyamadım bile tamamını akşam yada en kötü yarın hepiciğinize cevap yazcam ilgilencem sizle öpüyorum sizi bu arada tatilde giremeyecek olanlara şimdiden iyi tatiller ve iyi bayramlar diliyorum çok çikolata yemeyin heee

kolay gelsin canım ben 1 hafta yazamıcam malum evde net yok o yüzden görüşemezsek iyi bayramlar iyi tatiller sana güle güle git gel canım

günaydın canlarım, hayırlı cumalar.Ohh ne güzel akşamda döktürmüşsünüz, hakkaten Gıymatlımın dediği gibi roman gibi oluyor :16: Delightcım dediğin gibi hiçbişeyle övünmek hoş değil ama hele hamilelikle hiç övünülmez, Rabbim vakti saati gelince verecek, Blueavcı bencede eltinin söylediklerine kulak verme canım, sen ve delight eşiniz lise arkadaşınızmış demek benimde öyle bacılar, benden 1 sınıf üstümdeydi, :70: Lisede hiç sevmezdim okul bitti işler değişti , az çektirmedim koçişe bende, ama iyiki de eşimle evlenmişim diyorum bende, kızlar çok şükürki hepimiz yuvamızda mutlu huzurluyuz, hepimize tez zamanda bebişler gelecekk :52:
Gıymatlım nerdeydin hakkaten yaa , gözümüz yollarda kaldı :92:

canım ya demek sen de hiç istemiyordun eşini:77:ben de istememiştim yani kimizin olacagına ihtimal vermiyordum bi de nebileyim hep ilerde üniversiytede aşık olacagım falan diye düşünüyodum,ilk görüşte aşk diyodum,ama sonra çok saçma olduğunu anladım çünkü insan bir psikopata da aşık olabilir tanımadan bilmeden...eşime demiştim ki;bak biz senin le iki arkadaşız ama yarın birgün benim yanımda başka birini görmeye alışabilecek misin çünkü yanımdaki sen olmayacaksın:77:tabi büyük konuşmama başıma geldi....
o da garibim benim onca fırçalarıma ragmen sesini çıkarmazdı ve sonra oldu onun azmine hayran kaldım ve iyiki de o olmuş diyorum şimdi......insan ilerisini görmeli ve şunu anladım önyargılı olmamak gerek ve asla asla dememek gerek:38:
bu arada gıymatlim ya halalığın hayırlı olsun canım ya,darısı anneliğine:16:
kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum sevgiyle kalın:74:

kolay gelsin chablisscim, halevcim sen bugünden sonra giremeyeceksin nete öylemi, şimdiden seninde bayramın kutlu olsun tatlımm, güzel güzel bayramlar gör inşallah

canım ya demek sen de hiç istemiyordun eşini:77:ben de istememiştim yani kimizin olacagına ihtimal vermiyordum bi de nebileyim hep ilerde üniversiytede aşık olacagım falan diye düşünüyodum,ilk görüşte aşk diyodum,ama sonra çok saçma olduğunu anladım çünkü insan bir psikopata da aşık olabilir tanımadan bilmeden...eşime demiştim ki;bak biz senin le iki arkadaşız ama yarın birgün benim yanımda başka birini görmeye alışabilecek misin çünkü yanımdaki sen olmayacaksın:77:tabi büyük konuşmama başıma geldi....
o da garibim benim onca fırçalarıma ragmen sesini çıkarmazdı ve sonra oldu onun azmine hayran kaldım ve iyiki de o olmuş diyorum şimdi......insan ilerisini görmeli ve şunu anladım önyargılı olmamak gerek ve asla asla dememek gerek:38:

ayy canım aynı beni anlatmışsın bende öyle derdim hep ünv. gidince aşık olduğum biriyle evleneceğim diye hatta ne saçma önce erkek söylüyor sonra kız aşık oluyor derdim :27: şöyle önce karşılıklı bakışmalar olsun ikimizde sevelim öyle derdim ama dediğin gibi büyük konuşmamak lazımmış, eşim ilk erkek arkadaşım :70: neler dedim eşime bende neler, arardı msj atardı benden tık yok :47: aynen bende dedim demekki buna ne yapsam da beni sevecek diye veee aşık başladı ,hatırlayınca bile içim kıpır kıpr ediyor :86:

sanada hayırlı cumalar canım büyük konuşunca muhakkak zıttı oluyor neyse önemli olan zıttı olanın her zaman hoşuna gitmesi iyiki olmuş denmesi

kolay gelsin chablisscim, halevcim sen bugünden sonra giremeyeceksin nete öylemi, şimdiden seninde bayramın kutlu olsun tatlımm, güzel güzel bayramlar gör inşallah

evet canım evimizde net yok o yüzden 9 gün ayrı kalıcaz canlarım bi komşudan kendimize kablo çekicez inşallah kociş yaparsa

ayy canım aynı beni anlatmışsın bende öyle derdim hep ünv. gidince aşık olduğum biriyle evleneceğim diye hatta ne saçma önce erkek söylüyor sonra kız aşık oluyor derdim :27: şöyle önce karşılıklı bakışmalar olsun ikimizde sevelim öyle derdim ama dediğin gibi büyük konuşmamak lazımmış, eşim ilk erkek arkadaşım :70: neler dedim eşime bende neler, arardı msj atardı benden tık yok :47: aynen bende dedim demekki buna ne yapsam da beni sevecek diye veee aşık başladı ,hatırlayınca bile içim kıpır kıpr ediyor :86:

evet canım ya mesaj atardı bana hergün düzenli ve ben okuyup silerdim sadece,o hayatındaki tüm gelişmeleri bana bildiridi ben sanki hava raporuymuş gibi silerdim,arardı nasılsın iyimisin diye sormak için ben teli açar açmaz efendim niye aradın ne oldu diye sorardım hiççç hatrını sormak için aradım derdi,iyiyim sagol derdim soğuk soğuk,aslında onu ümitlendirmemk için öyle katı davranıyordum ben....:47:ne fenaymışım diyorum bazen..eger ben onun yerine olsaydım beni süründürürdüm şahsen:27:ama o benden gelen ufacık bi evete razıydı.....:8:aynı şeyleri yaşamışız ya ne tuhaf degil mi :46:ardından pişman olmamak en güzeli.....:nazar:aman nazar degmesin kimsenin aşkına evliliğne.....:92:

sanki yazdıklarınızda bende yaşadıklarımı gördüm film şeridi gibi geçti gözümün önünden benim eşimde çok çabaladı birlikte olmamız için ve ben hep tersledim ama iyikide o kadar inatçı davranmış ve sonumuz böyle güzel olmuş:16: inanın ben böyle bir sevgiye sahip olabileceğimi asla düşünmüyodum:17: ama allaha şükürler olsun inşl mutluluklarımıza mutluluk katılsın:nazar: eşim bana der sen çok nazlandın nazlısın diye bebişimizde gelmiyo sana çekmiş nazlanıyor diyor bende diyorumki sana çekmişim inatçıyım gelene kadar savaşacam :27::52:

evet canım ya mesaj atardı bana hergün düzenli ve ben okuyup silerdim sadece,o hayatındaki tüm gelişmeleri bana bildiridi ben sanki hava raporuymuş gibi silerdim,arardı nasılsın iyimisin diye sormak için ben teli açar açmaz efendim niye aradın ne oldu diye sorardım hiççç hatrını sormak için aradım derdi,iyiyim sagol derdim soğuk soğuk,aslında onu ümitlendirmemk için öyle katı davranıyordum ben....:47:ne fenaymışım diyorum bazen..eger ben onun yerine olsaydım beni süründürürdüm şahsen:27:ama o benden gelen ufacık bi evete razıydı.....:8:aynı şeyleri yaşamışız ya ne tuhaf degil mi :46:ardından pişman olmamak en güzeli.....:nazar:aman nazar degmesin kimsenin aşkına evliliğne.....:92:

gülümsüyerek okudum canım bende öyle ayy aradığına aramadığına pişman ederdim, oda hiç bişey olmamış gibi sesini duyin istedim derdi.... Bende ümitlenmesin diye öyle yapardım hep , çünkü sevmiyordum ne yapsam da vazgeçiremedim sonradan arkadaş gibi konuşmaya başladık da sonra sonra sevgiye dönüştü , aynenn derdim hep ona yaptığımın 1 tanesini bana yapsaydı oooo çoktan bitmişti.Benim sevgim o kadar çokki ikimizede yeter derdi ayyy koçişim yaa, evet çok şükür bizi seven koçişlerimiz var , şimdi hatırlayınca gülüyoruz birlikte , 1 kere de sen şunu demiştin diye başıma kalkmadı

sanki yazdıklarınızda bende yaşadıklarımı gördüm film şeridi gibi geçti gözümün önünden benim eşimde çok çabaladı birlikte olmamız için ve ben hep tersledim ama iyikide o kadar inatçı davranmış ve sonumuz böyle güzel olmuş:16: inanın ben böyle bir sevgiye sahip olabileceğimi asla düşünmüyodum:17: ama allaha şükürler olsun inşl mutluluklarımıza mutluluk katılsın:nazar: eşim bana der sen çok nazlandın nazlısın diye bebişimizde gelmiyo sana çekmiş nazlanıyor diyor bende diyorumki sana çekmişim inatçıyım gelene kadar savaşacam :27::52:

dimi halevcim yaa , herbirimizden bişeyler buluyoruz kendimizi görüyoruz resmen, yaşadıklarımız duygularımız o kadar benziyorki , sanki hiç yabancı değiliz yıllardır görüşüyoruz sanki ... Bütün sıkıntımızı dertlerimizi yaplaşıyoruz ortak sonuçlar çıkartıyoruz değerlendiriyoruz, bu aşamalardan geçerkende bi bakmışız dertlerimiz paylaştıkça azalıp gitmiş.... Öyle büyük bi enerji varki burda o enerji ile birbirimize yaptığımız dualar ile birgün bebişlerimizde gelecek, sonra daha çok sevinçlerimizi paylaşacağız.

biz geç bulduk buluncada evlendik hemen uzatmaya gerek görmedik canlarım eğer sizin gibi yapsaydım eşim resti çeker giderdi eminim ilk buluşma yemeği için bile 2 gün sabredemedi bizim ki düşünmeme izin vermedi yaaaaa ay tamam dedim şu gün buluşalım didim bende o gün bugündür hep birlikteyiz geç buldum ama tam gönlüme göre buldum çok şükür Allahıma bi tane daha yoktur eşim gibisi şu dünyada

Son düzenleme:
çok şükür kızlar çok güzel evliliklerimiz var allahım nazarlardan soklasın hepimizi:nazar: tek bi şeyin vakti zamanı gelmemiş daha eksik demicem çünkü eksik değil zamanı gelince olacak inşl oda bebeşlerimiz tabi çok şükür deliğhyt bu tabuyu kırdı darısı bizlere

çok şükür kızlar çok güzel evliliklerimiz var allahım nazarlardan soklasın hepimizi:nazar: tek bi şeyin vakti zamanı gelmemiş daha eksik demicem çünkü eksik değil zamanı gelince olacak inşl oda bebeşlerimiz tabi çok şükür deliğhyt bu tabuyu kırdı darısı bizlere

evet canım yuvamızı daha da neşelendirmek eşlerimiz ve bizim bir parçamız olacak bir bebişimiz de oldum mu tamamdır deymesinler keyfimize:nazar::97::98:

:61:

Inşallah canım amin

bizim işyerinden bi arkadaşta genarta gidiyor yumurta rezervi zayıfmış onunda ilkinde yumurtaları fazla yokmuş ikincisinde de 5 yumurta toplanmış 4ü boş çıkmış 1i doluymuş ama döllenmemiş 3.ye de güçleri yok sanırım çünkü kredi çekerek yapmışlar sırf ilaç parasına 2500tl ödemiş yaaa nasıl üzüldüm

evet canım malesef düşük rezervde yüksek dozda ilaç kullanıldığından 3000 civarı tutuyor ilaçlar bakalım benim durumum ne olacak rabbim hepimize hayırlsıını versin inşallah

Back