• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ooo maşallahh Allah analı babalı büyütsünn, ömrü güzel olsun inşallah.Duan içinde çok sağol şeker. Kızmı erkek mi bebek, bende halayımm 9 aylık benim yeğenimde :46:

güzel dualerına aminn diyorum canım benim..
kızımız varrrrrrrrrr :8: ah ya rabbim bi görseniz yumoş yumoşş

kısaca anlatayım isterseniz ebn de hikayemi 6 senelik evliyiz 4 yıldır bebiş istiyoruz ekim ayında ankarada tedaviye başladık 1 haftalık ilaç kullanımı sonrasında yumurtalarımda büyüme olmadı 10 mm de kaldı bu sebeple dr 2 ay erteledi tedavimi aralıkta nasipse tekrar gidecez bakalım hayırlısı olsun inşallah

inşaallah aralıkta herşey yolunda gider arkadaşım... sadece yumurta gelişiminde mi sıkıntı var. eşin tahlillerden geçti mi

ona da macs yöntemi uygulanacak onunki çok önemli değil asıl sorun benim yumurta rezervimin düşüklüğü bu sebeple yüksek dozda ilaç başlandı ama buna rağmen vücudum cevap vermedi ilaçlara aralıkta aynı şey olma ihtimali var bakalım görecez hayırlısıyla

çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için kızlar sağolun:71:

kızçelerim hepinize hayırlı cumalar diliyorummmmm

ne güzel döktürmüşsünüz hepiniz.. hakkaten roman gibi okudum.. zaten böyle romantik şeyleri pek severim..
topişimizin kıdemlisi olarak bende anlatayım birazcık :) ben taa 17 yaşımda iken bizim bey bana göz koymuş, 21 yaşındada gelin etti beni :98:
9 yıllık evliyiiizzzz :65:
ay Allahım ne heyecanlar ne mutluluklar yaşadık şükürler olsun. şimdi hala o günleri çok özlüyorum kızlar yaaa... yeni evlenenleri görünce içim gidiyor ama tabi yapacak bişey yok :27:
evlendikten sonra aynen bizde sizler gibi hemen düşünmedik. 2001 ağustosta evlendik. 2003 mayısta hamile kaldım. korunmayyı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştım bacılar.. tedaviyle neyin değil, mevlanın lütfuyla oldu. şu an 6,5 yaşında kızım var. 2009 kasım ayında tekrar hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı...
o gün bu gündür yine istiyoruz fakat vakti zamanı gelmedi.. inşaallah sizlerle beraber banada nasib olur canlarım...:71:
rabbim verecek olduktan sonra her türülü veriyo işte sen korunmayı bırak 3ay sonra hemen hamile kal ama şimdi çalış çabala ortada bişe yok mevlamın bi bildiği var.senin eşinde baya bi hızlıymış aynı benimki gibi benimkide 13yaşımda bana göz koymuştu 17de çıkmaya başladık 21de de evlendi inanmıyorum hepsi tek rakam demekki bir uğuru var bizde:9:
günaydın kızlar hayırlı cumalar

boşverin canlarım bizede soruyorlar düşünüyoruz ama kısmet hayırlısıysa olur diyorum o kadar

canım sen o eltine takılma boşver bi yapmayı denesin Allah bu sefer ha deyince veriyormu bi görsün o kadar nispete güzel Allahım bilir ne vereceğini
evet banada sorduklarında hayırlısı diyorum bende .eltimede hiç takılmıyorum çünkü herkes ne olduğunu biliyor ama davranışına sinir olmamak elde değil yapacak hemen olacakmış tavırları delendiriyo eşi üstüne ceket atsa hamile kalırmış yani onun allahtan geldiğinin farkında değil sanırım allah şeytana uydurmasın ne dim bir ömür birarda tyüzyüze bakacağız islah etsin
herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız
günaydın tatlım hayırlı cumalar
yavrum nerelerde olcem. dün Maşaallah nur topu gibi ilk yeğenim doğdu. aranızda taze bi hala var.. onu kucaklayınca hepiciğinize dua ettim kızlar.. öyle güzel ve yumuşak ki... :97: tıpkı halası :52:
canım bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşl duaların içinde allah senden razı olsun bitanem
günaydın canlarım, hayırlı cumalar.Ohh ne güzel akşamda döktürmüşsünüz, hakkaten Gıymatlımın dediği gibi roman gibi oluyor :16: Delightcım dediğin gibi hiçbişeyle övünmek hoş değil ama hele hamilelikle hiç övünülmez, Rabbim vakti saati gelince verecek, Blueavcı bencede eltinin söylediklerine kulak verme canım, sen ve delight eşiniz lise arkadaşınızmış demek benimde öyle bacılar, benden 1 sınıf üstümdeydi, :70: Lisede hiç sevmezdim okul bitti işler değişti , az çektirmedim koçişe bende, ama iyiki de eşimle evlenmişim diyorum bende, kızlar çok şükürki hepimiz yuvamızda mutlu huzurluyuz, hepimize tez zamanda bebişler gelecekk :52:
Gıymatlım nerdeydin hakkaten yaa , gözümüz yollarda kaldı :92:
hıım bende halev diye hatırlıyodum deliğhtmiymiş ayyy canım sende az fena değilmişsin yani ama bende eşime çok çektirdim böylesi daha iyi oluyo sanırım kadir kıymet daha çokm u bikiniyo nedir benim eşimde benden 1 üst sınıftaydı ve ben bununla bir ömür geçmez demiştim tabi o zamanlar eşimi sevmiyodum o lafımı yedirdi rabbim bana
aminnn Allah razı olsun.... Rabbim hayırlısıyla her isteyenin kucağına yavrucuğunu koyuversin

aminnnnnnnn canı gönülden aminn

güzel dualerına aminn diyorum canım benim..
kızımız varrrrrrrrrr :8: ah ya rabbim bi görseniz yumoş yumoşş

oyyy yerim ben onu yaaa

smalangel canım bu arada akıntı ne alemde. bak aklıma başka şeyler geliyor hee.. :38:
İşte dün belirgin şekilde geldi, akıntı ile birlikte birde eve gidince akşam 5 buçuk gibi geldi aynı şekilde, başkada bişey yok, yaram yakıldıktan sonraki zamanlarda gelen kahverengi bi akıntıydı yaa yüreğim ağzıma geldi , acaba yara mı açıkdı ki diye, hala da çok korkuyorum.

ona da macs yöntemi uygulanacak onunki çok önemli değil asıl sorun benim yumurta rezervimin düşüklüğü bu sebeple yüksek dozda ilaç başlandı ama buna rağmen vücudum cevap vermedi ilaçlara aralıkta aynı şey olma ihtimali var bakalım görecez hayırlısıyla

canım iğneli tedavi önermedi mi drun, iğneli tedavi daha hızlı cvp veriyor diye biliyordum yumurta gelişimde, İnşallah canım bu güzel günün yüzü suyu hürmetine te zamanda gelir yavrun,

blueavcı evet canım o eltine hiçç kafayı yormuyorsun.. hiç beklemeden bebeği olduğu için beklemenin ne demek olduğunu bilmeden öyle rastgele konuşuyor..
bende bi kere olunca tekrar istediğim zaman hamile kalabileceğimi sanıyordum ama hiçte öyle değilmiş... başıma gelmese yine bilemicektim. o yüzden Allah insanları nasılda güzel terbiye ediyor dimi kızlar.. ..
elimizde olmayan şeyler için övünmek gelişememiş bi kişiliğin özelliğidir........... o mini minnacık yavruyu rabbim göbüşümüze koyuncaya kadar inşaallah sabırla ve duayla beklemeye devam edicez..
canım ne güzel demişsin öyle elimizde olmayan şeyler için övünmek gelişmemiş kişiliğin özlliğidir işte o elinde sanıyor ve övünüyor ama merak etmeyin kızlar ben hiç takılmıyorum ona sabrediyorum bu bizlerin sınavı çünkü dedğin gibi ikinciyide isteyerek yapınca belki onunda olmaz zorlanır o zaman anlar neyin ne olduğunu
kısaca anlatayım isterseniz ebn de hikayemi 6 senelik evliyiz 4 yıldır bebiş istiyoruz ekim ayında ankarada tedaviye başladık 1 haftalık ilaç kullanımı sonrasında yumurtalarımda büyüme olmadı 10 mm de kaldı bu sebeple dr 2 ay erteledi tedavimi aralıkta nasipse tekrar gidecez bakalım hayırlısı olsun inşallah
canım aramıza hoşgeldin inşl hayırlıs olur canım
smalangel canım bu arada akıntı ne alemde. bak aklıma başka şeyler geliyor hee.. :38:

ya hiç sorma bende dün sormayı unutmuşum yatağa girdim içim içimi yedi smallengel 2 gündür senden kahverengimsi akıntı geldi ve sen hala adet olmadın dimi benimde aklıma bişeyler geliyo ama söylemicem :23:

yavrum nerelerde olcem. dün Maşaallah nur topu gibi ilk yeğenim doğdu. aranızda taze bi hala var.. onu kucaklayınca hepiciğinize dua ettim kızlar.. öyle güzel ve yumuşak ki... :97: tıpkı halası :52:

Allah analı babalı büyütsün canım

günaydın canlarım, hayırlı cumalar.Ohh ne güzel akşamda döktürmüşsünüz, hakkaten Gıymatlımın dediği gibi roman gibi oluyor :16: Delightcım dediğin gibi hiçbişeyle övünmek hoş değil ama hele hamilelikle hiç övünülmez, Rabbim vakti saati gelince verecek, Blueavcı bencede eltinin söylediklerine kulak verme canım, sen ve delight eşiniz lise arkadaşınızmış demek benimde öyle bacılar, benden 1 sınıf üstümdeydi, :70: Lisede hiç sevmezdim okul bitti işler değişti , az çektirmedim koçişe bende, ama iyiki de eşimle evlenmişim diyorum bende, kızlar çok şükürki hepimiz yuvamızda mutlu huzurluyuz, hepimize tez zamanda bebişler gelecekk :52:
Gıymatlım nerdeydin hakkaten yaa , gözümüz yollarda kaldı :92:

sanada günaydın canım

hoşgeldin meltem sen tüp bebek bölümüne yazan değilmisin seni orda gördüm tüp bebek tedavisi yapıyorsunuz dimi siz ben daha başlamadım inşallah aralık ayında başlayacağız Allah kısmet ederse

blueavcı evet canım o eltine hiçç kafayı yormuyorsun.. hiç beklemeden bebeği olduğu için beklemenin ne demek olduğunu bilmeden öyle rastgele konuşuyor..
bende bi kere olunca tekrar istediğim zaman hamile kalabileceğimi sanıyordum ama hiçte öyle değilmiş... başıma gelmese yine bilemicektim. o yüzden Allah insanları nasılda güzel terbiye ediyor dimi kızlar.. ..
elimizde olmayan şeyler için övünmek gelişememiş bi kişiliğin özelliğidir........... o mini minnacık yavruyu rabbim göbüşümüze koyuncaya kadar inşaallah sabırla ve duayla beklemeye devam edicez..

evet tatlım çok güzel konuşmuşsun size canlı para programına katılan bi yarışmacının söylediği sözü sölicem çok hoşuma gitti bi yere yazın Son Nefesini Vermeden Şansın Hakkında Yorum Yapma

inşallah bu seferki tutar da daha fazla bekletmez bebişin konuverir göbüşüne canım yumurta rezervi zor birşey iş yerinde bi arkadaş yaptırdı 2. denemede başarısız oldu yumurta rezervinden Allah yar ve yardımcın olsun

blueavcı canım senin beyde maşallah 13 yaşında göz koymuş :):) ahh canım hep öyle başlıyor zaten bende dedim eşim için yan gözle bile bakmıyordum, sonra bana açıldığında şok oldum , bi surat asmalar bi konuşmamalar bi görsen :):) sonra onun sıcacık yüreğini , beni sevdiğini görünce yelkenleri suya indirdim bende, ayy dimi yaa ne günler geçirmişiz kızlar.. İnşallah böyle huzurlu yuvamızı Rabbim daha çok şenlendirir.

kızlar bugün 30. günüm henüz adet olmadım
smal sen çatlatırsın insanı. ne o gız bacım bigün akıntı bigün hiç bişey yok. şimdi ne düşüncemizi şaşırdık amaaaa

blueavcı canım senin beyde maşallah 13 yaşında göz koymuş :):) ahh canım hep öyle başlıyor zaten bende dedim eşim için yan gözle bile bakmıyordum, sonra bana açıldığında şok oldum , bi surat asmalar bi konuşmamalar bi görsen :):) sonra onun sıcacık yüreğini , beni sevdiğini görünce yelkenleri suya indirdim bende, ayy dimi yaa ne günler geçirmişiz kızlar.. İnşallah böyle huzurlu yuvamızı Rabbim daha çok şenlendirir.

evet canım maşşallahı var valla bana lisede göz koydu ama açılmadı kendisi üni kazandı 1yıl okudu ondan sora gelip açıldı neyseki akıllı davrandı çocuk zamanımızda olsaydı belki şimdi birarada olamazdık işte herşey kısmet inşl canım rabbim mutluluklarımıza mutluluk katsın

halevcim hakketen doğru bir sözmüş paylaşımaın için teşekkürler ev,min bir köşeşine yazığ asacam beni motive eder böyle şeyler:))

halevcim evet o söz bende "ölünceye kadar Allah tan ümit kesilmez" cümlesini çağrışım yaptı... ümidimiz sonsuz Allahın izniyleee...

zaten iğneli tedavi oldum gonal f 225 ve merional 225 2 ilaçla başladık göbekten hergün 2 iğne şeklinde

Anladım canım sonraki yazında gördüm tüp bebek tedavisi olduğunu :26:inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder.

kızlar bugün 30. günüm henüz adet olmadım
smal sen çatlatırsın insanı. ne o gız bacım bigün akıntı bigün hiç bişey yok. şimdi ne düşüncemizi şaşırdık amaaaa

hee sende olmadın demek :27: ay bacım napıyımm öyle geldi akıntı bende yazdım. dedim ya yaram açıldımı diye yüreğim ağzımda hala. Üstünü görme olayında hamiş olduğun belli olduktan sonra gelen yoğun kırmızılık değil mi ? acemiyim bu konularda bi araştırayım bakalım üstünü görmede neler yaşanılıyormuş

Back