• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar nasılsınız..
şimdıden hayırlı bayramlar dılıyorum..
ve adet olmayan arkadaslardan ınşallah bebek haberı gelır dıye düşünüyorum..

gıymatlım sen adet olmussun..hayırlısı olsun canım..tüm ümitler bırdaha kı aya yogunlaştı..
hala mı oldun gıymatlım..hayırlı olsun bebegınız..ömürlü olsun..

merhaba canım sen nasılsın, bebişin ve abisi nasıl bakalım. Bende bayramını kutluyorum , hayırlı bayramlar tatlım

evet canım bugün aşk günümüzdü nasılda güzelmiş o zamn farkında olmadığımız şeyler hatırlayınca bile nasıl mutlu ediyor bizleri

gözün ayfdın canım hastalığın neyseki bayramda kafan rahat benimki tam bayrama gelecek evimdede olmayacağım insan öyle durumlarda evinde daha çok rahat ediyoya inşl dr konturölün güzel geçer canım bi sınıntı yaşamazsın güzel haberlerle gelirsin inşl
evet canım bayrama sadece sonu denk gelecek. inşallah sen hastalanmazsında bebeciğine kavuşursun arkadaşım...

kızlarrr tatil başladı pek mutluyum yan gelip yatıyorum popomu büyütüyorum.. :39:
gıymatlım hayırlı olsun halalığın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün sana da tez zamanda nasip etsin .. ayy en güzel yumuk yumuktur şimdi süt kokulu
bu arada adetin de hayırlı olsun canım şimdi çalışmalar umutlar başlıyor tekrar
smallcum adet olmadın sen galiba hala yarın mıydı günün bu kanlı akıntı beni heyecanlandırdı ama hayırlısı bakalım
benimde göğüsler full şişti yani acıyo çok ama daha 8 günüm var belim çok ağrıyor bir de yine de umutlanmak istemiyorum belirtiler kandırıkçı çünkü :36:
blueavcı small delight sizin hikayeleriniz de benziyormuş hep adamceğizleri süründürmüşünüz ama demekki neymiiiiişşş büyük konuşmıcakmışsın.. bizimki daha değişik biz 2005 te tanıştık anca 2006da sevgili olmayı başarabildik çok çalkantılı zamanlar geçirdik o bir yılda. ama sevgili olunca da 1 sene sonra evlendik yiterrr didik :48:
halevcim sizin şu tüp bebek hayırlısıyla başlasada hep beraber bu aşamaları yakından takip etsek işallah inanıyorum ben tek seferde tutturucaksınız Allahın izniyle vesileniz olcak
çok teşekkür ederim chablis canım. dün miniğimi gidip gördüm şişlikleri biraz daha inmiş. güzelleşmiş maşaallah halasının kızçesi .. çok özlüyorum onu hiç ayrılmak istemiyorum yanındann:58:

kızlar nasılsınız..
şimdıden hayırlı bayramlar dılıyorum..
ve adet olmayan arkadaslardan ınşallah bebek haberı gelır dıye düşünüyorum..

gıymatlım sen adet olmussun..hayırlısı olsun canım..tüm ümitler bırdaha kı aya yogunlaştı..
hala mı oldun gıymatlım..hayırlı olsun bebegınız..ömürlü olsun..
canım arkadaşım bende sana hayırlı bayramlar diliyorum.. evet hala oldum ilk kez. çok mutluyum ve bambaşka bi duyguymuş. şimdiden çok seviyorum.. biraz uzaklaşınca burnumda tütüyor..
sende iyisindir inşaallah canımcım. 1 ay mı kaldı ddoğuma.. zaman nasılda çabuk geçiyor.. her şeyi hazırladınız mı.. ciciler aldınız mı kuzuya.. heyecan durumu nasıl ?:34:

canlarımmm hepiniz tatildesiniz , hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden, Chablisscim senin tatilin beni bile heyecanlandırıyor ya, valizler hazırdır sanırım :82: Gıymatlım seinde kırmızıların gelmiş, benim dünde kahverengi akıntı oldu bu sabah da adetim başladı, druma gidince mutlaka soracagım nedir değildir 4 gün boyunca kahverengi akıntı.Chablisscimm sende hızlılardansın he, hemencecik evlenmişsiniz, Rabbim mutluluğumuzu bebişlerimizle birlikte arttırsın inşallah. Gıymatlımm gittin mi dr una , durum nedir ?

Blueavcı, delight ,divinity, halev canlarımm bayram sonrası görüşmek üzere, kocaman öpüyorum hepinizi

smalangel sanada hayırlı bayramlar canım sende hastalanmışsın.. ilk gün benimde kahverengi akıntı oldu sadece. 2. gün normal adete döndü. dr a sordum lekelenme başlayınca hemen adetten saymak gerekiyor dedi. o gün adet gününün 1. günü dedi bana..

kızlar dün dr a gittim. adetimin 2. günüydü.
baktı şükürler olsun o kistim erimiş. dedi ki bu ay malesef tedaviye başlayamıyoruz. bayram tatili giriyor... bende dedim ki ama tatilin bittiği pazartesi günü benim 11. günüm olacak. yinede başlayamaz mıyız. o zaman başlayalım dedi.
bana 3. günü kullanmaya başlamam üzere klomen verdi bende bugün başladım.
ya arkadaşlar bi yandanda aklıma takılmıyor değil. benim yumurtala normaldi . yine klomen kullanınca çok aşırı olurlar mı acaba geçenki gibi. ama bu sefer 3. gün başladım. öncekinde 5. gün başlamıştım. arada ne gibi bi fark olur bilmiyorum.
ah hepinizde tatildesiniz. ben kimle konuşucam şimdi bu sıkıntılarımı.. kafam allak bullak.
tamam yumurtlamam vardı ama biliyorsunuz temmuzdan bu yana klomen kullanmadım. ama yinede olmadı. yani bu hapa insan bi vesile gözüylede bakıyor. tekrardan kist olur mu düşüncesi kafamda olsa bile, belkide hamile kalabilirim diye, aklıma gelen zrarları unutmaya çalışıyorum.
ne yapacağımı bilemez oldum. dr tüplerle ilgili bi olumsuzluk düşünmedi. çünkü yakın zamanda hamile kalıp düşük oldu ve tamamen kendiliğinden düştü. yani kürtaj olupta bi enfeksiyon kalmışmıdır diye bi ihtimal görünmüyor şimdilik Allaha şükürler olsun.
ya işte böyle canlar. bir fenayım ki sormayın :5:

kızlar dün dr a gittim. adetimin 2. günüydü.
baktı şükürler olsun o kistim erimiş. dedi ki bu ay malesef tedaviye başlayamıyoruz. bayram tatili giriyor... bende dedim ki ama tatilin bittiği pazartesi günü benim 11. günüm olacak. yinede başlayamaz mıyız. o zaman başlayalım dedi.
bana 3. günü kullanmaya başlamam üzere klomen verdi bende bugün başladım.
ya arkadaşlar bi yandanda aklıma takılmıyor değil. benim yumurtala normaldi . yine klomen kullanınca çok aşırı olurlar mı acaba geçenki gibi. ama bu sefer 3. gün başladım. öncekinde 5. gün başlamıştım. arada ne gibi bi fark olur bilmiyorum.
ah hepinizde tatildesiniz. ben kimle konuşucam şimdi bu sıkıntılarımı.. kafam allak bullak.
tamam yumurtlamam vardı ama biliyorsunuz temmuzdan bu yana klomen kullanmadım. ama yinede olmadı. yani bu hapa insan bi vesile gözüylede bakıyor. tekrardan kist olur mu düşüncesi kafamda olsa bile, belkide hamile kalabilirim diye, aklıma gelen zrarları unutmaya çalışıyorum.
ne yapacağımı bilemez oldum. dr tüplerle ilgili bi olumsuzluk düşünmedi. çünkü yakın zamanda hamile kalıp düşük oldu ve tamamen kendiliğinden düştü. yani kürtaj olupta bi enfeksiyon kalmışmıdır diye bi ihtimal görünmüyor şimdilik Allaha şükürler olsun.
ya işte böyle canlar. bir fenayım ki sormayın :5:

Gıymatlım dr a gitmişsin tatlım hadi hayırlısı bakalım. Canım klomen kullanmadığın zamanlarda senin yumurtan oluyormuydu ? Yani tedaviye ara verdiğinde yada klomene başlamadan önce muayene ettiğinde yumurtan oluşuyormuydu ? Çoğu dr 3. günü vriuor 5. günü geç kalınır diye. Yani klomenin 3 veya 5. günü başlatma arasındaki tek fark bu diye biliyorum. Senin yumurtlama sorunun yok diye biliyorum ben , o yüzden başka bir tedavi aşaması başlasaydı senin için daha mı iyi olurdu :26: Çok şükür ki kistin gitmiş, Canım temmuzdan beri olmamasının nedeni klomen kullanmayışın değildir ki, bu sadece vesile , inşallah başka sorun yoktur , tüplerin için aslında doğru düşünmüş drun , ama yine de kesin % 100 tüplerin açık demek için film şart gibi görünüyor be kuzum, tıkanıklık falan da olabiliyormuş ya biliyosun, tabi sende olacak diye bişey yok, tertermiz olmasını ümit ediyoruz ama , bu ay düşünsseydin şu rahim filmini tatlım ya, en azından için rahat ederdi,

İnşallah hakkımızda hayırlısını Mevlam tez zamanda verir. Bende bayram dönüşünü iple çekiyorum ne diyecek çok merak ediyorum.Sağlıcakla kalın canlarım öpüyorum hepinizi

merhaba canım sen nasılsın, bebişin ve abisi nasıl bakalım. Bende bayramını kutluyorum , hayırlı bayramlar tatlım
canım ıyıyız...napalım yuvarlanıp gıdıyoruz..senın kahverengı akıntın yaranı yaktırdıgın ıçın olabılır..bu ay boyle oluabılır dıye düşünüyorum canım..yara yaktırmak nasıl canım ya..bendede var bılıyorsun..ben yaktırmadım..ama allah nasıp ederse dogumdan sonra bende yaktırmayı dusunuyorum.uzun suruyormu..can yanıyormu..nasıl bır sey..
bırde tekrarlama gıbı bır durum olabılıyormu yıne..bıldıklerını yazarsan sevınırım canım..
canım arkadaşım bende sana hayırlı bayramlar diliyorum.. evet hala oldum ilk kez. çok mutluyum ve bambaşka bi duyguymuş. şimdiden çok seviyorum.. biraz uzaklaşınca burnumda tütüyor..
sende iyisindir inşaallah canımcım. 1 ay mı kaldı ddoğuma.. zaman nasılda çabuk geçiyor.. her şeyi hazırladınız mı.. ciciler aldınız mı kuzuya.. heyecan durumu nasıl ?:34:
.
gıymatlım ne guzel hala olmak demı..
yakınmı oturuyorsunuz..herzaman gorursun halası sen bebişi yakınsan
kız mı erkekmı bebek..adını ne koydunuz...kaç gunluk oldu...
bız ıyıyız..8 ay bıttı canım..
ama karnım mınnacık..goren 4-5 aylık sanıyor..bebek normal kıloda ama karnım emırded mınıktı.bunda daha mınık..
cıcıler aldıkm canım..emır halen buyuyen beşikte..o yuzden park yatak aldık bebege..hastane cıkısları aldık 2 takım..ama abısınden çok var..yınede aldı anneanneler babannenler cıcıler...
hayırlısıyla gelır ınsallah benım beegım..ve hepınızın bebegı ınşallah..
bız ıkımız bırbırımızın yumurtlamasını takıp edıyorduk demi..zaman çabuk gecmıs canım...
bugun eşim cuzdanını çaldırdı canım ya..
ehlıyet kımlık banka kartları..benım ve emırın fotografları..200 tl para..
ona uzuldum..zaten dar zaman..nasıl almıslar acımadan..
kolaylamı kazanılıyor sanıyorlar..
yazık kocacıgım alın terını döküyorda kazanıyor..
bende begendıgım bırcok seyı almadım.. acelesı yok..elımız rahatlarsa alırım vs.dıye ertelıyordum..mesela dogum ıçın çok şık gecelık, pjamalar vardı..ama çok mukemmel penyelrı..gecelık 85 lıra..pjama tk..100tl.
aman demıstım çok pahalı ben bı pjamaya 100tl.verırsem evın yolunu bulamam..dukkan dukkan geze geze uygun bırseyler bulmustum..ben herseyın uygununu ararken hırsız acımadan aldı cuzdanı..
ama her işte hayır aramak lazım..bunada şükür..cana gelecegıne mala gelsın..alalh beterınden korusn bızı ve cümlemizi..

Son düzenleme:
Gıymatlım dr a gitmişsin tatlım hadi hayırlısı bakalım. Canım klomen kullanmadığın zamanlarda senin yumurtan oluyormuydu ? Yani tedaviye ara verdiğinde yada klomene başlamadan önce muayene ettiğinde yumurtan oluşuyormuydu ? Çoğu dr 3. günü vriuor 5. günü geç kalınır diye. Yani klomenin 3 veya 5. günü başlatma arasındaki tek fark bu diye biliyorum. Senin yumurtlama sorunun yok diye biliyorum ben , o yüzden başka bir tedavi aşaması başlasaydı senin için daha mı iyi olurdu :26: Çok şükür ki kistin gitmiş, Canım temmuzdan beri olmamasının nedeni klomen kullanmayışın değildir ki, bu sadece vesile , inşallah başka sorun yoktur , tüplerin için aslında doğru düşünmüş drun , ama yine de kesin % 100 tüplerin açık demek için film şart gibi görünüyor be kuzum, tıkanıklık falan da olabiliyormuş ya biliyosun, tabi sende olacak diye bişey yok, tertermiz olmasını ümit ediyoruz ama , bu ay düşünsseydin şu rahim filmini tatlım ya, en azından için rahat ederdi,

İnşallah hakkımızda hayırlısını Mevlam tez zamanda verir. Bende bayram dönüşünü iple çekiyorum ne diyecek çok merak ediyorum.Sağlıcakla kalın canlarım öpüyorum hepinizi
amin canım inşaallah....... tatlım ben klomensiz yumurtlayamıyormuyum diye düşünmüyorum zaten. daha bu tür tedaviye başlamadan önce hiç kolomen filan kullanmadan yapılmıştı takip.
o zaman bi sağ, bide sol yumurtalıkta yumoş oluşmuştu. dr da iyi demişti hamdolsun
tabi daha sonra doktorun çok ciddi oluşundan ve yeterince konuşmamasından dolayı başka bi dr a başladım.
işte o klomen vermişti bana ve klomenli ilk tedavim başlamış oldu
çatlama iğneside oldum. ama kısmette yokmuş yine..
temmuzda bu işlemler olmuştu. o zamandan bu yana klomen kullanmıyordum
şimdi tekrar başladık bakalım hayırlısı
bu gittiğim dr klomene 3. günü başlamanın daha iyi olacağını söylemişti. ve öyle yaptık. diğerinde 5 . gün başlamıştık.. kısmet bakalım..
dualarınızı bekliyorum. ne olur kızlar yaaa
tatlım sende gitseydin benim gibi cumartesi günü.. belki sanada klomen verirdi .. hatta drun nöbetçi olduğu bi gün filan vardır belki. eşin bi sorsaydı. inan hep aklımdasın...

canım ıyıyız...napalım yuvarlanıp gıdıyoruz..senın kahverengı akıntın yaranı yaktırdıgın ıçın olabılır..bu ay boyle oluabılır dıye düşünüyorum canım..yara yaktırmak nasıl canım ya..bendede var bılıyorsun..ben yaktırmadım..ama allah nasıp ederse dogumdan sonra bende yaktırmayı dusunuyorum.uzun suruyormu..can yanıyormu..nasıl bır sey..
bırde tekrarlama gıbı bır durum olabılıyormu yıne..bıldıklerını yazarsan sevınırım canım..

ama karnım mınnacık..goren 4-5 aylık sanıyor..bebek normal kıloda ama karnım emırded mınıktı.bunda daha mınık..
cıcıler aldıkm canım..emır halen buyuyen beşikte..o yuzden park yatak aldık bebege..hastane cıkısları aldık 2 takım..ama abısınden çok var..yınede aldı anneanneler babannenler cıcıler...
bız ıkımız bırbırımızın yumurtlamasını takıp edıyorduk demi..zaman çabuk gecmıs canım...
bende begendıgım bırcok seyı almadım.. acelesı yok..elımız rahatlarsa alırım vs.dıye ertelıyordum..mesela dogum ıçın çok şık gecelık, pjamalar vardı..ama çok mukemmel penyelrı..gecelık 85 lıra..pjama tk..100tl.
aman demıstım çok pahalı ben bı pjamaya 100tl.verırsem evın yolunu bulamam..dukkan dukkan geze geze uygun bırseyler bulmustum..ben herseyın uygununu ararken hırsız acımadan aldı cuzdanı..
ama her işte hayır aramak lazım..bunada şükür..cana gelecegıne mala gelsın..alalh beterınden korusn bızı ve cümlemizi..

canım arkadaşım çok geçmiş olsun. mevlam başka büyük keder göstermesin. üzüldüm canım yaa.. dediğin gibi sen bi yandan tutmaya çalış elin adamı alsın sefasını sürsün.. Allah ne dünyada nede ahirette onlara bırakmaz . inşaallah bu sıkıntyla güzel rabbim sizleri başınıza gelecek büyük felaketlerden muhafaza etmeyi murad etmiştir.
bebeciğin alınan o cicileri güle güle giysin canım.. o minnacık karnında naıl büyüyor dönüp dolaşıyor annesi :)
evet beraber az mı gün saydık, yumurta hesapladık canım.. sen hele bi doğumunu yap benimle saymaya devam edersin gülüm. senin adına çok mutluyum ben.. yavruşunun doğacağı zamanıda heyecanla bekliyoruz. güzel rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun ikinizii :71:

chablisscim güle güle git arkadaşım sana bol iyi eğlenceler gıymatlım gözün aydın hayatım kistin geçmiş yeni tedavinde hayırlı uğurlu olsun sonu bebek olsun inşl kızına kardeş gelsin dedğin gibi keşke bana bu ay süpriz yapsada kırmızılar gelmese ve bebiş olmuş olsa ama bence öyle bir ihtimal hiç yok

adılemir mrb arkadaşım bebeğin sağlıkla gelsin inşl canım verilmiş sadakanız varmış cana geleceğine mala gelsin allahta öyle insanlara o parayı yemeyi nasip etmesin sen neresinden kısacam diye düşünüyosun elin çapulcusu kolay yolu bulmuş işte
kızlar bugün ortaokul arkadaşımı gördüm hep görüşüyoduk evlendikten sonra görüşemedik ve öyle bişeyki haberleşemedikte bugün çarşıda gördüm 5aylık hamileymiş oğlu olacakmış ve hemen hamile kalmış onun adına çok sevindim ama aması var işte ben hala beklemedeeyim ne yalan söylim içim birazda buruk kendi adıma
canlarım hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum ve inşl bidahaki bayrama hepimiz bebeklerimzile gireriz ben yarın giremem artık kayınvaldemlere gidicez öpüyorum hepinizi
canlarım hepinize

tesekkur ederım gıymatlım, blueavcı..
nasıl yıyorlar haram parayı..haram olsun..
gıymatlım bende allah daha beterınden korusun dıyıp kendımı rahatlatıyorum..
allah korusun cana birşey olmasın...

gıymatlım yıne takıpteyım yumurtlama gunlerını merak etme...hayırlısı olsun bebegın için..
vaktı ne zaman kımbılır..doktoru bayram tatılı yuzunden takıp edemeyecegını yazmıssın.yıne yumurta takıbımı yapmak ıstıyorsun..yoksa başka bır şeymi var kafanda..hayırlısı olsun bıtanem senın ve herkes için...

Son düzenleme:

Adilemircim 4 gün kahverengi akıntım geldi evet dr a gidince soracagım artık, 1 ay hiç bişey gelmemişti , kafamı karıştıranda bu zaten , yaramı açıldı ne oldu diye çok merak ediyorum, çok uzun sürmüyor canım 5 dk kadar bişey sürüyor, % 90 oranında yaran var demişti dr o yüzden mi bilmiyorum canım yanmıştı benim, birde ondan öncesi rahim filmim çekilmişti o yüzden de ağrı hissetmiş olabilirim, araştırdığımda acı olmaz diye okuduğum çok yer vardı , tekrarlama durumu ise bünyeye göre değişiyormuş , bazılarınki hiç olmaz bazılarınki ise 1 ay sonra bile olabilir demişti drum, tamamen bünyenle alakalıymış, İnşallah başarılı bi şekilde kurtulursun sende yarandan , bu yaktırma için iyi bir dr bulmanı tavsiye ederim, benim drum bilmeyen için riskli bir işlem tabi demişti. Başta çok korkmuştum çok tedirgin olmuştum bende şükür iyi ki olmuşum diyorum çünkü kupkuruyum artık.

Ahh canım çok geçmiş olsun, benimde eşim 2 ay önce çaldırdı cüzdanını, biz nerden arttırsak diye düşünürüz elin hırsızı gelir alır.. Sağlık olsun cana geleceğine mala gelsin, gözünüzün yüzünüzün sadakası olsun. Bebeciğinde sağlıklıca gelsin annesi,

amin canım inşaallah....... tatlım ben klomensiz yumurtlayamıyormuyum diye düşünmüyorum zaten. daha bu tür tedaviye başlamadan önce hiç kolomen filan kullanmadan yapılmıştı takip.
o zaman bi sağ, bide sol yumurtalıkta yumoş oluşmuştu. dr da iyi demişti hamdolsun
tabi daha sonra doktorun çok ciddi oluşundan ve yeterince konuşmamasından dolayı başka bi dr a başladım.
işte o klomen vermişti bana ve klomenli ilk tedavim başlamış oldu
çatlama iğneside oldum. ama kısmette yokmuş yine..
temmuzda bu işlemler olmuştu. o zamandan bu yana klomen kullanmıyordum
şimdi tekrar başladık bakalım hayırlısı
bu gittiğim dr klomene 3. günü başlamanın daha iyi olacağını söylemişti. ve öyle yaptık. diğerinde 5 . gün başlamıştık.. kısmet bakalım..
dualarınızı bekliyorum. ne olur kızlar yaaa
tatlım sende gitseydin benim gibi cumartesi günü.. belki sanada klomen verirdi .. hatta drun nöbetçi olduğu bi gün filan vardır belki. eşin bi sorsaydı. inan hep aklımdasın...

canım arkadaşım çok geçmiş olsun. mevlam başka büyük keder göstermesin. üzüldüm canım yaa.. dediğin gibi sen bi yandan tutmaya çalış elin adamı alsın sefasını sürsün.. Allah ne dünyada nede ahirette onlara bırakmaz . inşaallah bu sıkıntyla güzel rabbim sizleri başınıza gelecek büyük felaketlerden muhafaza etmeyi murad etmiştir.
bebeciğin alınan o cicileri güle güle giysin canım.. o minnacık karnında naıl büyüyor dönüp dolaşıyor annesi :)
evet beraber az mı gün saydık, yumurta hesapladık canım.. sen hele bi doğumunu yap benimle saymaya devam edersin gülüm. senin adına çok mutluyum ben.. yavruşunun doğacağı zamanıda heyecanla bekliyoruz. güzel rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun ikinizii :71:

Gıymatlım tatlım dediğim gibi klomen kullanmadan önceki takipte yumoşların olmuş bitanem, bence sen sağlıklı bi şekilde klomensiz de yumurtlayabiliyorsun , o yüzden başka aşama olsaydı diyorum tatlım, keşke doğal olarak hamiş kalabilsek de vücüdumuza hormon yüklememiş olsak. En güzeli doğal zaten ama klomen yerine başka aşama diyorum ben hala senin için. :26: Tamam başladın zaten bu ay klomene şeker, birde 3. günü olarak denemiş ol , inşallahh bebeciğin gelir bekletmez annesini babasını .Dualarımda tek tek isminizi sayıyorum canlarım, derdi çeken bilir misali hepinize tek tek dualar ediyorum, isteyip de olmayan herkes için, Allahım kimseyi evlat hasretiyle yakmasın.Canım eşim görüşmüştü drum la adetten sonra gelin demişti, o zaman yaranın durumuna bakacak, neler yapacak onun üzerinde konuşacagız sanırım, adetli iken hem ben zorlanıyorum zaten hemde dr belki tam bakamaz yaraya, o yüzden vardır bi bildiği dedim güvendim dra . Bayram geçsin salı , yada çarşamba gideyim diyorum zaten. Benim hala kasık batmalarım oluyor ve bel ağrım adetten dolayı sanırım. Ama şükür tam tarihinde oldu son 1 yıldır hep gecikiyordu adetim , en azından şimdi boş yere ümitlenmedim. Hep dua ettim ama Allahım nolur bişey yoksa adetim gecikmesin diye. O kan testindeki durum o kadar kötü bişey ki, hele eline negatif sonucu verince, insan bi başka oluyor :58: Sende benim aklımdasın hep balımmm:70:

chablisscim güle güle git arkadaşım sana bol iyi eğlenceler gıymatlım gözün aydın hayatım kistin geçmiş yeni tedavinde hayırlı uğurlu olsun sonu bebek olsun inşl kızına kardeş gelsin dedğin gibi keşke bana bu ay süpriz yapsada kırmızılar gelmese ve bebiş olmuş olsa ama bence öyle bir ihtimal hiç yok

adılemir mrb arkadaşım bebeğin sağlıkla gelsin inşl canım verilmiş sadakanız varmış cana geleceğine mala gelsin allahta öyle insanlara o parayı yemeyi nasip etmesin sen neresinden kısacam diye düşünüyosun elin çapulcusu kolay yolu bulmuş işte
kızlar bugün ortaokul arkadaşımı gördüm hep görüşüyoduk evlendikten sonra görüşemedik ve öyle bişeyki haberleşemedikte bugün çarşıda gördüm 5aylık hamileymiş oğlu olacakmış ve hemen hamile kalmış onun adına çok sevindim ama aması var işte ben hala beklemedeeyim ne yalan söylim içim birazda buruk kendi adıma
canlarım hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum ve inşl bidahaki bayrama hepimiz bebeklerimzile gireriz ben yarın giremem artık kayınvaldemlere gidicez öpüyorum hepinizi
canlarım hepinize

Tatlım yaşın daha çok küçük hiç telaş etme sen , ooo benim ortaokul arkadaşlarımı görsen sen hepten kötü olursun, kimisinin 5-6 yaşında çocuğu var, kimi 2. doğurmuş öyle, görünce şaşırıp kalıyorum bende :53: ama o genç yaşta istemezdim diyorum, şöyle giyinip süslenip koçişi koluna takıp gezip tozmadan da bebiş erken bence diyorum. Seni çok iyi anlıyorum tatlım ama merak etme siz daha yeni deniyorsunuz eşinin bi tedavi olsun seninde elbet gelecek bebişin Allahın izniyle. Benim lise arkadaşlarım bile doğurdu resmen ya hepsinin bebeği var. İnsanın içi elbet bi tuhaf oluyor, hele cumartesi günü ben eşimin teyzesinin gelini ile alışverişe gittik bebek mağazalarına da baktık ,benim içim donuk donuk oldu , akşama birde bebekli aileye gittik bunların hepsi bizimle bir evlendi üstelik :52: işte böyle Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecek bebişlerimiz, daha çok dua edelim arkadaşlarım, Rabbimin bi sınavı bu bizlere.

kızlar nasılsınız gıymatlım bence o klomeni şundan vermiş olabilir doktor büyüyüp çatlayan yumurta her zaman kaliteli ve sağlıklı diye bir kural yokmuş. bir kere ben de sormuştum doktora yumurtalarım büyüyüp çatlıyor sonuçta demiştim o da bunu söylemişti. seninkide ondan vermiş olabilir canım benim. adilemir geçmiş olsun tatlım allah daha beter şeyler göstermesin başınızın gözünüzün sadakası olsun dicek bişey yok vicdan namus kalmadı ki insanlarda mümkün olduğunca kollucaz sağımızı solumuzu. cana gelceğine mala gelsin. ayy çok az kaldı doğumuna çok heyecanlı yumuk yumuk bişiy geliyo sağlıkla işallah
smallcum adetin hayırlı olsun tatalım bekletmemiş neyse ki.. benimde 6 gün var daha neyse ki gidicez de aklımdan çıkar oralarda..
blueavcı canım takma böyle şeyleri smallun dediği gibi yaşın çok genç daha senin yaşında insanların bebekl sahibi olması bence anormal aslında seninki normal yani bu devirde artık. kocamla birbirimize doycaz biz dersin bişey diyen olursa.. benimde lise üni. arkadaşlarımdan bisürü doğum yapan oldu. dünde eşimin bir arkadaşı pek de sevmeyiz kendisini eşi doğum yaptı. erken oldu biraz da.. ay yarabbim minicik var ya içim gitti allahım dedim nolur bize de nasip etsen sanki artık. ne olur ol desen dedim içimden
kızlar bu arada hepinizin bayramını kutluyorum Allahım hepimize evlatlarımızla eşlerimizle nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin. işallah seneye bu bayramı kucağımızda bebişlerimizle kutlamak nasip olur öpüyorum hepinizi çok çok

kızlar nasılsınız gıymatlım bence o klomeni şundan vermiş olabilir doktor büyüyüp çatlayan yumurta her zaman kaliteli ve sağlıklı diye bir kural yokmuş. bir kere ben de sormuştum doktora yumurtalarım büyüyüp çatlıyor sonuçta demiştim o da bunu söylemişti. seninkide ondan vermiş olabilir canım benim. adilemir geçmiş olsun tatlım allah daha beter şeyler göstermesin başınızın gözünüzün sadakası olsun dicek bişey yok vicdan namus kalmadı ki insanlarda mümkün olduğunca kollucaz sağımızı solumuzu. cana gelceğine mala gelsin. ayy çok az kaldı doğumuna çok heyecanlı yumuk yumuk bişiy geliyo sağlıkla işallah
smallcum adetin hayırlı olsun tatalım bekletmemiş neyse ki.. benimde 6 gün var daha neyse ki gidicez de aklımdan çıkar oralarda..
blueavcı canım takma böyle şeyleri smallun dediği gibi yaşın çok genç daha senin yaşında insanların bebekl sahibi olması bence anormal aslında seninki normal yani bu devirde artık. kocamla birbirimize doycaz biz dersin bişey diyen olursa.. benimde lise üni. arkadaşlarımdan bisürü doğum yapan oldu. dünde eşimin bir arkadaşı pek de sevmeyiz kendisini eşi doğum yaptı. erken oldu biraz da.. ay yarabbim minicik var ya içim gitti allahım dedim nolur bize de nasip etsen sanki artık. ne olur ol desen dedim içimden
kızlar bu arada hepinizin bayramını kutluyorum Allahım hepimize evlatlarımızla eşlerimizle nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin. işallah seneye bu bayramı kucağımızda bebişlerimizle kutlamak nasip olur öpüyorum hepinizi çok çok

canın normal yumurtlayan ve yumurtası çatlayan sağlıklıdır ve bu kişilerin klomen kullanması değil de başka bir sebep araştırılmalı diye , yani yumurtası sağlıklı olan klomen kullanınca yumurta daha mı iyi oluyor ? O zaman eğer drun bu şekilde düşündüyse tamamdır gıymatlım , bu açıdan düşünmemiştim ben :26: bunu burdaki drlara sormak lazım aslında .
Chabliss canım az kalmış günün seninde inşallah bebeşin karnında sizinle birlikte tatil yapmış olur . :64:
Dediğin gibi çevremizde o kadar hamiş, bebekli arkadaşlarımız var ki, insan ister istemez düşünüyor :5: bende bugün inşallah önümüzdeki bayramı bebişlerimizle kutlarız diye dua ettim kızlar :5: inşallah dualarımızı Rabbim kabul eder.

Tekrar bayramınızı kutluyorum canlarım, kendinize çok iyi bakın, hayırlı bir bayram olur inşallah, sizleri şimdiden ösledim ben :63:

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki
yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice
bayramlara...
herkesin bayramı kutlu olsun inşallahhhhhhhhh:16: :16: :16:

kızçelerim hepinize hayırlı bayramlarrrrrr

pazartesi günü hayırlısıyla gelsede hepinizi sağ salim görsem .... :3:

canlarımmm nasılsınız , gıymatlımm dün girmişsin canım nasılsın bakalım bi gelişme varmı ? Pazartesi toplanırız hepimiz artık, yaa ne olmuş topiğe yine, değişmiş

slm canlarım evet topik değişmiş çok aradım ben sizi zor buldum valla neyse buldumya sonunda nasılsınız bakalım haliyle hiç birini girememişsiniz topiğe bende bugün geldim evime yarında dinlenelim son günü evimizde geçirelim dedik özledim valla sizi pazartesi doya doya görüşürüz inşl gerçi salı günü benim misafirm var biraz hazırlık yaparım pazarteside düğün var kayınbabamlar gelirler ben pek giremem gibi ama fırsat buldukça gelmeye çalışırım kızlar buarada benim dün hastalanmam gerekiyodu geçen ay 19da oldum ve normalde 2 3gün öne geliyor bu sefer olmadım umutlanmak istemiyorum sonunda hüsran yaşamak istemiyorum ama 13aylık evliyim ilk defa günüm geçti ister istemez biraz tuhafım bir umutlanıyorum bi dizginliyorum kendimi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum eşimede bişe söylemedim oda boşuna umut bağlamasın diye acaba diyorum ben hep bayramda olmak istemiyodum evimde olmak istiyodum beynim o şekilde sinyalmi yolladı nedireğer değlisem inşl daha fazla bekletmeden gelir beni daha fazla heyecanlandırmaz inanın şuan eczane açık olsa gider test alırdım en azından neyi bekleyip bekmemediğimi görür ümidimi keserdim

canlarımmm nasılsınız , gıymatlımm dün girmişsin canım nasılsın bakalım bi gelişme varmı ? Pazartesi toplanırız hepimiz artık, yaa ne olmuş topiğe yine, değişmiş
canım bende bi gelişme var mı bilemiyoruz ki. dr izinde malesef. klomen biteli çok oldu. bugün 10. günümdeyim.kısmetse yarın gidicem bakalım yumoşlar ne alemde..kasıklarımda sancı oluyor... yine çok fazla yumoş olupta kist olmasından korkuyorum inşaallah öyle birşey olmaz. yarını heyecanla bekliyorum....
sen nasılsın canımcım. sende bi gelişme var mı kaçıncı günündesin. özledim hepiciğinizi..

slm canlarım evet topik değişmiş çok aradım ben sizi zor buldum valla neyse buldumya sonunda nasılsınız bakalım haliyle hiç birini girememişsiniz topiğe bende bugün geldim evime yarında dinlenelim son günü evimizde geçirelim dedik özledim valla sizi pazartesi doya doya görüşürüz inşl gerçi salı günü benim misafirm var biraz hazırlık yaparım pazarteside düğün var kayınbabamlar gelirler ben pek giremem gibi ama fırsat buldukça gelmeye çalışırım kızlar buarada benim dün hastalanmam gerekiyodu geçen ay 19da oldum ve normalde 2 3gün öne geliyor bu sefer olmadım umutlanmak istemiyorum sonunda hüsran yaşamak istemiyorum ama 13aylık evliyim ilk defa günüm geçti ister istemez biraz tuhafım bir umutlanıyorum bi dizginliyorum kendimi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum eşimede bişe söylemedim oda boşuna umut bağlamasın diye acaba diyorum ben hep bayramda olmak istemiyodum evimde olmak istiyodum beynim o şekilde sinyalmi yolladı nedireğer değlisem inşl daha fazla bekletmeden gelir beni daha fazla heyecanlandırmaz inanın şuan eczane açık olsa gider test alırdım en azından neyi bekleyip bekmemediğimi görür ümidimi keserdim

ay canım ne güzel bi haber bu.. inşaallah hastalanmazsında yavrucuğun sana sürpriz yapar... yarını hem kendim için hemde senin için bekleyevceğim.. hemen test alırsın yaparsın değil mi.. hem o zaman birkaç günün geçmiş olacak.. nasıl meraklandım hadi hayırlısı olur inşaallah güzelim... yarın misafirler varken unutma bizi e mi canım.. kendinide sakın çok yorma bu sıralarda çok dikkatli olmak gerekiyor... benim düşüğüm misafir ağırladıktan sonra oldu.. o koşuşturma ve hareket malesef erken dönemde böyle sonuçlara varıyormuş. ben bilemedim, ama sen kendini kolla canım. Allahın verdiği emanete azami derecede sahip çıkıcaz. bişi olmaz dememek lazım... moralini bozmak istemezdim gülüm sadece hatırlatmak istedim.... Allaha emanet ol

melike canım sana bi sorum olacaktı. sen klomeni kullanıp bitirdiğin zaman gün aşırı mı birliktelik oldu .. yoksa her gün mü.. dr sana bu yönde ne tavsiye etti canım. banada yardımcı olurmusun

merhaba kızlar ben yeniyim dktora gittim sadece rahim filmi kaldı yumurtalarım çatlıyormu çatlamıyormu bilmyrm ona sonra bakıyorlar herhalde bbuay kendime incir kürü eşime keçiboynuzu kürü uyguladım 28 kasımı bekliyorum sabırsızlıkla ya yine adet olucam yada çift çizgiyi görücem hayırlısı artık 1 yıldan nberi bekliyoruz

canım bende bi gelişme var mı bilemiyoruz ki. dr izinde malesef. klomen biteli çok oldu. bugün 10. günümdeyim.kısmetse yarın gidicem bakalım yumoşlar ne alemde..kasıklarımda sancı oluyor... yine çok fazla yumoş olupta kist olmasından korkuyorum inşaallah öyle birşey olmaz. yarını heyecanla bekliyorum....
sen nasılsın canımcım. sende bi gelişme var mı kaçıncı günündesin. özledim hepiciğinizi..

ay canım ne güzel bi haber bu.. inşaallah hastalanmazsında yavrucuğun sana sürpriz yapar... yarını hem kendim için hemde senin için bekleyevceğim.. hemen test alırsın yaparsın değil mi.. hem o zaman birkaç günün geçmiş olacak.. nasıl meraklandım hadi hayırlısı olur inşaallah güzelim... yarın misafirler varken unutma bizi e mi canım.. kendinide sakın çok yorma bu sıralarda çok dikkatli olmak gerekiyor... benim düşüğüm misafir ağırladıktan sonra oldu.. o koşuşturma ve hareket malesef erken dönemde böyle sonuçlara varıyormuş. ben bilemedim, ama sen kendini kolla canım. Allahın verdiği emanete azami derecede sahip çıkıcaz. bişi olmaz dememek lazım... moralini bozmak istemezdim gülüm sadece hatırlatmak istedim.... Allaha emanet ol
inşl canım ya ama sanki heran hastalanacakmışım gibi sürekli lavaboya gidiyorum akıntı var şimdi oldum diyorum bakıyorum yok inşl bu gecikme hayra alamettir ama yarına sökecek gibime geliyor eğer hastalanmazsam yarın bir fırsatını bulmaya çalışıp eczaneye giderm yakındada yok işte işin kötü yanı o kayınbabamlar erken gelmez umarım eğer yarın yapamazsam çarşambaya kalacak gibi hayırlısı olsun napalım artık sen yazmışsınya böyle kendini yorma felan diye hamile gibi hissettim bian hayale dalıp sonra geri uyanıyorum bide rüyamda ablamın hamile olduğunu öğreniyorum sen benden önce doğracan felan lafı ediyorum hayırdır inşl güzel haber veririm birimizin daha halayını çekeriz

Back