amin canım inşaallah....... tatlım ben klomensiz yumurtlayamıyormuyum diye düşünmüyorum zaten. daha bu tür tedaviye başlamadan önce hiç kolomen filan kullanmadan yapılmıştı takip.
o zaman bi sağ, bide sol yumurtalıkta yumoş oluşmuştu. dr da iyi demişti hamdolsun
tabi daha sonra doktorun çok ciddi oluşundan ve yeterince konuşmamasından dolayı başka bi dr a başladım.
işte o klomen vermişti bana ve klomenli ilk tedavim başlamış oldu
çatlama iğneside oldum. ama kısmette yokmuş yine..
temmuzda bu işlemler olmuştu. o zamandan bu yana klomen kullanmıyordum
şimdi tekrar başladık bakalım hayırlısı
bu gittiğim dr klomene 3. günü başlamanın daha iyi olacağını söylemişti. ve öyle yaptık. diğerinde 5 . gün başlamıştık.. kısmet bakalım..
dualarınızı bekliyorum. ne olur kızlar yaaa
tatlım sende gitseydin benim gibi cumartesi günü.. belki sanada klomen verirdi .. hatta drun nöbetçi olduğu bi gün filan vardır belki. eşin bi sorsaydı. inan hep aklımdasın...
canım arkadaşım çok geçmiş olsun. mevlam başka büyük keder göstermesin. üzüldüm canım yaa.. dediğin gibi sen bi yandan tutmaya çalış elin adamı alsın sefasını sürsün.. Allah ne dünyada nede ahirette onlara bırakmaz . inşaallah bu sıkıntyla güzel rabbim sizleri başınıza gelecek büyük felaketlerden muhafaza etmeyi murad etmiştir.
bebeciğin alınan o cicileri güle güle giysin canım.. o minnacık karnında naıl büyüyor dönüp dolaşıyor annesi :)
evet beraber az mı gün saydık, yumurta hesapladık canım.. sen hele bi doğumunu yap benimle saymaya devam edersin gülüm. senin adına çok mutluyum ben.. yavruşunun doğacağı zamanıda heyecanla bekliyoruz. güzel rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun ikinizii