Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun tatlım, benimde dilimden hiç düşmüyor hep dualar ediyorum hepimiz adına, Rabbim evlat hasreti vermesin bizlere.
Peki canım:26: adet olacaksam bile Allahım beni ümitlendirmeden gelsin, bayramı kırmızılarla geçirmiyim keşke hamiş tercihi olsa , o zaman daha da iyi olurdu
kekulacım kilo vermelisin bence de kolauylaşır hamişliğin ben de memur olduğumdan beri çok hareketsiz kaldım bayramdan sonra arkadaşlarla öğlen arası spora başlıyoruz salon var bizin işyerinin içinde işallah kaytarmayız
delightcım seni mazeretli sayarız tatlım ne demek resimdeki ben diilim canım güzel olurdu olsaydım :)) kate hudson kendisi ...bu arada ben söyliyim 2007 ağustosta evlendim 2009 ağustosta korunmayı bıraktım hiç hamile kalamadım :26: eşimde morfoloji ve ileri hareket normalin biraz altında çıktı. bende pko var ama görünüm şeklinde etkisi yok yani
sanırım canım, umutlar başka aya artık
Allah razı olsun tatlım, benimde dilimden hiç düşmüyor hep dualar ediyorum hepimiz adına, Rabbim evlat hasreti vermesin bizlere.
Peki canım:26: adet olacaksam bile Allahım beni ümitlendirmeden gelsin, bayramı kırmızılarla geçirmiyim keşke hamiş tercihi olsa , o zaman daha da iyi olurdu
kızlar ya tam hgeldim bütün yazıları okudum uzunca bir yazı yazdım sonra küt diye elektrikler gittiyani o kadar sinir bozucu ki anlatamam.....
chablscim aslında hep girmek istiyom ama b,i uyku bastırıyo pcyi bile acasım olmuyo yatıyom..ilk 3 ay böyle olurmuş diyorlar...aaa bi de yani hamişimiz varmış melikecim tebrik ederim,sen de çok dua et de peşinden pıt pıt yeni hamiellerimiz gelsin inşallah
ben ayağımı sürüdüğüme inanıyorum,gerci sen yeni evli sayılırsın yani çok fazla beklemmişsin gerci evlendiğinden beri korunmamışsın,ben 1 yıl korunmuştum,ah cahblis ben de diyom o hapları içecek ne vardı diye kızıyorum kendime..ama nasip işte yaşanacak zamanlar varmış...
bua rada yazımı begendiğiniz için mutlu oldum tamamen samimi duygularım...gıymatlim benim adetim 25 eylüldü en son ekimde olmayınca günüm gecince test yapmıştım ama ben öğrendiğimde 4 haftalık falandı zaten adet gününden beri hesaplandığı için otomatikman o zaman öğreniyorsun..bayramda 8 haftalık olacak galiba,ya çizelge yapan varsa bana da yapabilir miben bilmiyorum da...
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum....
chabliscim bol bol tatilin tadını çıkar kafana başka bi şey takma hiç....ya resimdeki sen misin onu soracaktım sana?ha bi de kızlar ya tekrardan bana kaç yıllık evli olup kaç yaşında olduğunuzu söyler misiniz,hepinizi aynı zamnda tanıdım ya karıştırıyorum,samllecim senin mi vardı çocugu yoksa dıvınıtynin mi gıymatlimin olduğunu biliyorum da peki ilk bebeklerde normal mi kalmıştınız kızlar?onu merak ettim....
hamilelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi o yuzden hep karıştırıyoruz bende bu ay sadece kasık batmalarım çok belirgin olmuştu,bi de şu rüyalar....rüyalarımda da hep öyle şeyler görüyordum tabi sürmenaj olmamk için inanmıyordum.....
ben yoklamalrda olmuyom mazaretli kabul edin beni,yastıklarla arkadaş oldum,kitap bile okuyamıyom ya hemen yatasım geliyo kızlar ya.....ilk 3 ay böyle olurmuş....sevgiyle kalın..öptüm hepinizi
delightcım sen dinlen bol bol canım arada gir haberdar et o bizede yeter bitanem. Ahh keşke bebişim olsa benim yok güzelim, gıymatlımın ve divintynin kızları var allah ailelerine bağışlasın. Yazalım tatlım :):) ben 25 yaşındayım 15 aylık da evliyim 10 aydır bebek için çalışıyoruz.
ayyy smallll adetin gelmezse yalnız bu kanlı akıntı hamişliğe de işaret olabilir umutlandırmıyım seni ama bi kaç gün daha gelmezse bi test yap çünkü normal değil eğer devamı gelmezse
inşallh canım yaseni ümitlendirmek istemem ama evet halevin dediği gibi onun devamı gelmezse yani o zaman hamile olam ihtimalin yüksek...devamı geldi mi?kaç gün geçti,test alsan çıkar belki....
ya kate hudson mu kendisini tanıyamadım burda değişik geldi..sen de güzelsindir eminim canım....yaşın kaçtı canım?ben de bilmeyenler için söyliyim,yaşım 28..temmuz 2008 de evlendim,bir yıl korundum...2009 agustostan beri korunmadım...
olsun umutlarını yitirmedikten sonra Allahım bi kapı açıverir sana merak etme umut fakirin ekmeğidir derler ya
Öyle halevcim , Allahtan ümit kesilmez, biliyorum elbet bizimde bebişlerimiz olacak.
tabiki tatlım geleceği varsa inşallah hemen gelir de seni daha fazla ümitlendirmez ki inşallah güzel şeyin habercisidir bu gayferengi akıntın
inşallah canım bende öyle dua ediyorum gelecekse gelsin ümitlenmiyim diye, ya da bebek gelsin :86:
canım bende anlatim 2008 mayıs da evlendim, 1 yıl korunduk ama hapla değil eşim sağolsun çekildi hep, geçen yıl ekim ayından beri uğraşıyoruz yani 1 yıl oldu bende pco var buda adetimin düzenini bozuyor eşimde de sperm azlığı ve sperm hareketsizliği var hiç hamiş kalamadım :97:
canım biz birbirimize benziyomuşuz.bende 26 yaşındayım 15 aylık evliyim 11 aydır çalışıyoz .:))
bu arada canım sende demi pko var.
olsun umutlarını yitirmedikten sonra Allahım bi kapı açıverir sana merak etme umut fakirin ekmeğidir derler ya
tabiki tatlım geleceği varsa inşallah hemen gelir de seni daha fazla ümitlendirmez ki inşallah güzel şeyin habercisidir bu gayferengi akıntın
canım bende anlatim 2008 mayıs da evlendim, 1 yıl korunduk ama hapla değil eşim sağolsun çekildi hep, geçen yıl ekim ayından beri uğraşıyoruz yani 1 yıl oldu bende pco var buda adetimin düzenini bozuyor eşimde de sperm azlığı ve sperm hareketsizliği var hiç hamiş kalamadım :97:
bu arada ben 28 yaşındayım eşim 35 yaşında
delightcım sen dinlen bol bol canım arada gir haberdar et o bizede yeter bitanem. ahh keşke bebişim olsa benim yok güzelim, gıymatlımın ve divintynin kızları var Allah ailelerine bağışlasın. Yazalım tatlım :):) ben 25 yaşındayım 15 aylık da evliyim 10 aydır bebek için çalışıyoruz.
siz hemen istemişsiniz bebişi canım maşallah herkes birlikte gezip tozmaktan yanadır birbirne doymak babındaaaaaa:83:
1 ağustos 2009 düğün günümüz.bana doktor simir testide yaptı temiz görünüyor dedi.ama sonucu daha çıkmadı.eşimde bir kere sperm sayımı yaptırdı normal demiş doktor.bir daha söyleyecem gitsin doktora sonucu alalım kendi doktoruma gösteriyim garantili olsun işimiz dimi:)
delightcım sen dinlen bol bol canım arada gir haberdar et o bizede yeter bitanem. ahh keşke bebişim olsa benim yok güzelim, gıymatlımın ve divintynin kızları var Allah ailelerine bağışlasın. Yazalım tatlım :):) ben 25 yaşındayım 15 aylık da evliyim 10 aydır bebek için çalışıyoruz.
evet canım hemen istedik , çünkü 5 yıl birliktelikten sonra evlendik, birbirimizi çok iyi tanıyorduk zaten, birde bebişleri çok seviyoruz, olsun istemiştik
bitanem sen de yeni evli sayılırsın ya kasmana gerek yok bu kadar milletin dediklerine falan da kafanı takma..biz eşimle anca kavuştuk hayatımızı yaşıyoz vbebek nasılsa olur diye havalı bi cevap yapıştır....ben gecen yıl bu zamnlrda hamile kalmyı istemiştim ama ilk zamanlarımda hamile kalmayı da hiç istememiştim,sinemaymış,gezmeymiş,tatilmiş hepsinin tadına varmak güzel..evliliğimin ilk zamnlarında süt dolu göğüsler istemezdim
yani her şeyin tadını çıkarmak lazım ama tabi istediğin amnada da olmayınca keşke kazara kalsaymışım diyor insan....yani anladığım kadarıyla herkes yeni evli sayılır, oyuzen lütfen stres yapmayalım..millet hemen doğuruyo diye biz de doğuracak değiliz,bi topiğe girdim kız 3 aylık evli ve hamile bi havalı anlatıyo memnuniyetini yok olmayanlara göre daha iyiymiş falan ben de dedim ki ama insan evliliğini de yaşamalı yani...eşinle paylaşacgın özel anlar olmalı yani..hemen hamile kalmak oyuzden çok hoş gelmiyo bana....böylesi daha güzel,hem çok bekleyip de kalınca da o kadar mutlu oluyosyun kikaybetme korkun da olsa Allaha her fırsatta şükrediyorsun,onu sana bahşettiği için,her gece onu koruması için bir melek diliyorum Rabbimden.....inşallah kızlar ben bu topiği bırakmayacagım en önce ben kutlayacagım sizleri.....o günler çok yakında....:92:
DELİGHT yazının son kısmı ağlattı beni.inşallah rabbim korur bebeğini.bizlerede nasiip eder en kısa zamanda.
üzülmek yok güzelim o da olacak inşallah benim kocişle öle uzun süreli bi çıkmışlığımız yok bigün görüşme ayarladık herşeyi konuştuk evlenmeye karar verdik 2 hafta da düşün martın 29 unda buluştuk 19 nisanda nişan 16 mayısda nikah