Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ivet canım biz gerçekten zor bulduk hızlı geliştirdik o yüzden birbirimize uyduğumuzu anlayınca da uzatmanın anlamı yok dedik o yüzden 1 yıl gezip kendimize ayıralım dedik herşeyin hayırlısı inşallah en kısa zamanda istediğmiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz einşallah canlarım

canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz

sağol canım yaşım 26 demekki aynı zamandır olmamış bizim belki en de yetişirim arkandan
ay şekerim yirim ben seni sağolasın datlummm o senin güzelliğin bu arada senin o kanlı akıntı beni çok heyecanlandırdı bebiş alameti olmasın kız bu yaaaaaaaaaaaaaa
ayyy en sinir olduğum insan tipi cidden.hayatta hiçbir şeyin garantisi yok allah korusun ama ne o hamileliğin ne de bir daha olacağının garantisi yok. insanların hasret çektikleri şeyler üzerinden prim yapanları bi kaşık suda boğasım gelir. ayrıca ben de hiç istemedim evliliğime doymadan çocuk sahibi olmayı.gençliğimiz de bir kere var sonuçta
anammmm gulüm siz de pek hızlıymışınız :96:

bi bırakıp gidiyom sonra yine bakıyorum neler yazmışsınız diyeay ben de dayanamıyom geliyorum...halevcim evet hzınıza hayran kaldım..benim eşim de liseden sınıf arkadaşım,aslında böyle bi şeyi hiç ummazdım ama oldu,o çok ısrarcıydı ben de çok inatçıydım ama sonunda oldu 2003ten 2008e kadar flört dönemi gecirdik sonra da kısa bi söz evresi ve direk düğün....güzel günlerdi ama heyecanlı kaçamaklar....iyiki de evlenmişim diyorum şimdi eşimle...herkes bence önce mutlu ve hüuzurlu olmalı,mutsuz bi evliliğe çocuk yakışmıyor o yuzden herkes mutlu olsun ardından da bebişler gelsin diyorum öyle diliyorum...
evet chabliscim ya öyle insanlar var hiç unutmadığım bi şey var..gecen yıl bu zamanlar,bi tanıdık birinci çocuğu 1 yaşındayken yeniden hamile kalmıştı ve ben onu tebrik etmiştim ve sormuştum kazara mı falan diye çünkü diğeri çok küçük olduğundano da hayır istiyorduk dedi..ve bana kayınvalidemin yanında siz hala mı düşünmüyorsunuz demişti ısrarla,hala mı?yani hala duruyosunuz falan yani hani sanki biz çocukları sevmiyomuşuz da yapmıyomuşuz gibi,ben de yok biz biraz daha böyleyiz demiştim,halbuki ben ozaman düşünüyodum ama o taze duygularımla nasıl da üzülmüştüm...ama o şunu bilmeliydi ki;Ona veren Allah bana da verecekti bir gün yani hamilelikle hava atılmaz insanların elinde degil bu Allah verirse oluyor,kimse catır catır hamile kalıyom diye hava atmamlı,çünkü veren Allahsa alan da O... o yuzden bu tarz konuşmalar çok yanlış,insanlar kendi meziyetleriymiş gibi algılıyorlar,degil aslında..dikkatli konuşmak lazım her konuda sadece bebk için degil,elimizdekiler için de....kızlar çok konuştum hadi kaçtım ben..demeye calıştıklarımı anladınız siz..oköptüm hepinizi

banada her önüne gelen bebek varmı diye soruyor.ne bekliyosunuz daha diyorlar.çok sıkıldım bu sorulardan.hele evlendikten bikaç ay sonra kayınvalidem başlamıştı hamilemisin sen diye.ama her görmesinde kesin var bana demiyosun diye başlıyodu.bu aralar sustu o.

sorma cnm hepimiz yaşıyoruz bunu bende allah bilir diyorum geçiyorum en güzeli verende o alanda o allah bilir de geç inançlı insan sa kalkıp bunun üstüne bişey diyemez diyosa yuh derim

iyi akşamlar canlarım
halevcim senle beziyomuşuz biraz benim eşimde liseden okul arkadaşım 2005ten 2007ye kadar çıktık sonra söz nişan benşm okulum derken 2009 17ekimde evlendik daha öncede söylemiştim gerçi ben 22 eşim 25 yaşında ilk 1ay korunduk sonra eşimin durumunu öğrendik ve tedaviye başladık bu ay bebek için uygun koşulların 3ayı 3aydır deniyoruz ama 13aydır evliyiz işte şu başka topikte hamile kalıpta bunula övünen arkadaşımıza çok sinir oldum sonuçta o bebek kendinin çabasıyla olan bişe değil rabbim yazmış nasip etmişki olmuş böyle böbürlenmesi hiç doğru değil

deliğhtcim çok doğru söylemişsin arkadaşım olana onu verende allah bize vermeyende allah onlara nasıl veriyosa bizede elbet bigin nasip edecek ve biz anneliğin onun yokluğunun nasıl bir duygu olduğunu bildiğimiz için daha duyarlı sabırlı şevkatli anneler olacağız bizim çocuklarımız çok şanslı olacak ayrıca bende evliliğin daha ne olduğunu anlmadan eşimle aynı evin tadını çıkarıp gezip tozup tatil yapmadan bebek istemiyodum zaten biz eşimle 1yıl düşünöüyoduk ama beyin ameliyatından dolayı bir sorun olacağını kayınbabalar söyledi ve test yaptırıp aldık zaten boyumuzun ölçüsünü allah onlardan razı olsunki sadec 1 ay korunduk bi kaç ya olur diye bekledik olmayıncada hastalığımızı öğrendik
benim eltiminde 2yaşında oğlu var ve kız istiyo eşi kendi ve oğlu esümer ama hep beyaz tenli bi kız istiyo ve her fırsattada yanımda söylüyor daha 2yaşında oğlu ve böbberğinden kaç defa ameliyat oldu çocuk daha yeni düzeldi ama yapacağındanda değil sadece yanımda söylemek için söylüyor amaçta kendi hemen hamile kalabiliyo ya sanırım o ayy şu zaman yapacam ayyy bu zaman yapacam benimkşde böyle olsun kız olsun deyip deyp duruyo sanki sipariş veriyo rabbim herkesin kalbini biliyo herkesin kalbine göre versin inşl hiçkimseyi el içinde boynu bükük koymasın evlat hasretiyle yakmasın inşl hepimize mis kokulu bebeişli günler diliyorum ve inanıyorum yavaş yavaş hepimiz o eşsiz mutluluğa sahip olacağız

kızçelerim hepinize hayırlı cumalar diliyorummmmm

ne güzel döktürmüşsünüz hepiniz.. hakkaten roman gibi okudum.. zaten böyle romantik şeyleri pek severim..
topişimizin kıdemlisi olarak bende anlatayım birazcık :) ben taa 17 yaşımda iken bizim bey bana göz koymuş, 21 yaşındada gelin etti beni :98:
9 yıllık evliyiiizzzz
ay Allahım ne heyecanlar ne mutluluklar yaşadık şükürler olsun. şimdi hala o günleri çok özlüyorum kızlar yaaa... yeni evlenenleri görünce içim gidiyor ama tabi yapacak bişey yok
evlendikten sonra aynen bizde sizler gibi hemen düşünmedik. 2001 ağustosta evlendik. 2003 mayısta hamile kaldım. korunmayyı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştım bacılar.. tedaviyle neyin değil, mevlanın lütfuyla oldu. şu an 6,5 yaşında kızım var. 2009 kasım ayında tekrar hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı...
o gün bu gündür yine istiyoruz fakat vakti zamanı gelmedi.. inşaallah sizlerle beraber banada nasib olur canlarım...

günaydın kızlar hayırlı cumalar

sorma cnm hepimiz yaşıyoruz bunu bende allah bilir diyorum geçiyorum en güzeli verende o alanda o allah bilir de geç inançlı insan sa kalkıp bunun üstüne bişey diyemez diyosa yuh derim

boşverin canlarım bizede soruyorlar düşünüyoruz ama kısmet hayırlısıysa olur diyorum o kadar

canım sen o eltine takılma boşver bi yapmayı denesin Allah bu sefer ha deyince veriyormu bi görsün o kadar nispete güzel Allahım bilir ne vereceğini

nerelerdesin sen bakem merak etme kızına bi kardeş nasip eder Mevlam dediğin gibi vakti zamanı gelince hayırlısı olsun bu arada dr işini naptın sen

Son düzenleme:
nerelerdesin sen bakem merak etme kızına bi kardeş nasip eder Mevlam dediğin gibi vakti zamanı gelince hayırlısı olsun bu arada dr işini naptın sen
yavrum nerelerde olcem. dün Maşaallah nur topu gibi ilk yeğenim doğdu. aranızda taze bi hala var.. onu kucaklayınca hepiciğinize dua ettim kızlar.. öyle güzel ve yumuşak ki... :97: tıpkı halası

Son düzenleme:
allah daim etsin huzurunuzu mutluluğunuz inşallah bu arada bebiş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah rabiim isteyen herkese nasip etsin

günaydın canlarım, hayırlı cumalar.Ohh ne güzel akşamda döktürmüşsünüz, hakkaten Gıymatlımın dediği gibi roman gibi oluyor Delightcım dediğin gibi hiçbişeyle övünmek hoş değil ama hele hamilelikle hiç övünülmez, Rabbim vakti saati gelince verecek, Blueavcı bencede eltinin söylediklerine kulak verme canım, sen ve delight eşiniz lise arkadaşınızmış demek benimde öyle bacılar, benden 1 sınıf üstümdeydi, Lisede hiç sevmezdim okul bitti işler değişti , az çektirmedim koçişe bende, ama iyiki de eşimle evlenmişim diyorum bende, kızlar çok şükürki hepimiz yuvamızda mutlu huzurluyuz, hepimize tez zamanda bebişler gelecekk
Gıymatlım nerdeydin hakkaten yaa , gözümüz yollarda kaldı :92:

herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar, sen nasılsın
yavrum nerelerde olcem. dün Maşaallah nur topu gibi ilk yeğenim doğdu. aranızda taze bi hala var.. onu kucaklayınca hepiciğinize dua ettim kızlar.. öyle güzel ve yumuşak ki... :97: tıpkı halası

ooo maşallahh Allah analı babalı büyütsünn, ömrü güzel olsun inşallah.Duan içinde çok sağol şeker. Kızmı erkek mi bebek, bende halayımm 9 aylık benim yeğenimde

kısaca anlatayım isterseniz ebn de hikayemi 6 senelik evliyiz 4 yıldır bebiş istiyoruz ekim ayında ankarada tedaviye başladık 1 haftalık ilaç kullanımı sonrasında yumurtalarımda büyüme olmadı 10 mm de kaldı bu sebeple dr 2 ay erteledi tedavimi aralıkta nasipse tekrar gidecez bakalım hayırlısı olsun inşallah

blueavcı evet canım o eltine hiçç kafayı yormuyorsun.. hiç beklemeden bebeği olduğu için beklemenin ne demek olduğunu bilmeden öyle rastgele konuşuyor..
bende bi kere olunca tekrar istediğim zaman hamile kalabileceğimi sanıyordum ama hiçte öyle değilmiş... başıma gelmese yine bilemicektim. o yüzden Allah insanları nasılda güzel terbiye ediyor dimi kızlar.. ..
elimizde olmayan şeyler için övünmek gelişememiş bi kişiliğin özelliğidir........... o mini minnacık yavruyu rabbim göbüşümüze koyuncaya kadar inşaallah sabırla ve duayla beklemeye devam edicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…