Aminnnnnnnn Rabbim miniğinizi size bağışlasın , korusun kötülüklerden, hakaketn bende çok duygulandım
Tabiki cnaım inancımız bize destek oluyor zaten çok şükür, hayırlısı diyorum. ohhhh maşşallahhhhh ne hızlısınız siz öyleeee.:92: kızlar şu şimgelerin şirinliğine bakın hele yaaa
sağol canım yaşım 26 demekki aynı zamandır olmamış bizim belki en de yetişirim arkandanya kate hudson mukendisini tanıyamadım burda değişik geldi..sen de güzelsindir eminim canım....yaşın kaçtı canım?ben de bilmeyenler için söyliyim,yaşım 28..temmuz 2008 de evlendim,bir yıl korundum...2009 agustostan beri korunmadım...
ay şekerim yirim ben seni sağolasın datlummm o senin güzelliğin bu arada senin o kanlı akıntı beni çok heyecanlandırdı bebiş alameti olmasın kız bu yaaaaaaaaaaaaaaTamam canım bu ay inatla bekleyeceğim kan testide yok , idrar testi de yok demiştim :2:
Yok canım ilk kez dün akşam geldi ama çok çok azdı akıntı ile hafif bi renk olarak iç çamaşırımda görmüştüm, yine yaram depreşti diye yüreğim aklıma gelmişti hattaAz önce gittiğim wc de geldi dünkünden biraz daha fazla yumurta akı kıvamında akıntı ile birlikte kahveremsi bi akıntı. Az önce tekrar baktım peçete koydum bişey yok. Adetim 14 kasım
He ya chablisscim güzel , çok tatlı bir arkadaşımız , görmüştüm resminiayol herkes evlilik tarihini yazmış bende tarih yazacağım. 30. temmuz 2009 da evlendik koçişimle, 5 yıl bekledik sonunda kavuştuk biz 4 ay kadar korunduk , eşime kalsa daha da korunacaktık da yiter artık didim bizim sorunumuz prolaktin hormonun biraz yüksek, ve rahim ağzı yaram vardı yakıldı, eşimin spermleri de 12 milyon
ayyy en sinir olduğum insan tipi cidden.hayatta hiçbir şeyin garantisi yok allah korusun ama ne o hamileliğin ne de bir daha olacağının garantisi yok. insanların hasret çektikleri şeyler üzerinden prim yapanları bi kaşık suda boğasım gelir. ayrıca ben de hiç istemedim evliliğime doymadan çocuk sahibi olmayı.gençliğimiz de bir kere var sonuçtabitanem sen de yeni evli sayılırsın ya kasmana gerek yok bu kadar milletin dediklerine falan da kafanı takma..biz eşimle anca kavuştuk hayatımızı yaşıyoz vbebek nasılsa olur diye havalı bi cevap yapıştır....ben gecen yıl bu zamnlrda hamile kalmyı istemiştim ama ilk zamanlarımda hamile kalmayı da hiç istememiştim,sinemaymış,gezmeymiş,tatilmiş hepsinin tadına varmak güzel..evliliğimin ilk zamnlarında süt dolu göğüsler istemezdim
yani her şeyin tadını çıkarmak lazım ama tabi istediğin amnada da olmayınca keşke kazara kalsaymışım diyor insan....yani anladığım kadarıyla herkes yeni evli sayılır, oyuzen lütfen stres yapmayalım..millet hemen doğuruyo diye biz de doğuracak değiliz,bi topiğe girdim kız 3 aylık evli ve hamile bi havalı anlatıyo memnuniyetini yok olmayanlara göre daha iyiymiş falan ben de dedim ki ama insan evliliğini de yaşamalı yani...eşinle paylaşacgın özel anlar olmalı yani..hemen hamile kalmak oyuzden çok hoş gelmiyo bana....böylesi daha güzel,hem çok bekleyip de kalınca da o kadar mutlu oluyosyun kikaybetme korkun da olsa Allaha her fırsatta şükrediyorsun,onu sana bahşettiği için,her gece onu koruması için bir melek diliyorum Rabbimden.....inşallah kızlar ben bu topiği bırakmayacagım en önce ben kutlayacagım sizleri.....o günler çok yakında....:92:
anammmm gulüm siz de pek hızlıymışınız :96:üzülmek yok güzelim o da olacak inşallah benim kocişle öle uzun süreli bi çıkmışlığımız yok bigün görüşme ayarladık herşeyi konuştuk evlenmeye karar verdik 2 hafta da düşün martın 29 unda buluştuk 19 nisanda nişan 16 mayısda nikah
banada her önüne gelen bebek varmı diye soruyor.ne bekliyosunuz daha diyorlar.çok sıkıldım bu sorulardan.hele evlendikten bikaç ay sonra kayınvalidem başlamıştı hamilemisin sen diye.ama her görmesinde kesin var bana demiyosun diye başlıyodu.bu aralar sustu o.
banada her önüne gelen bebek varmı diye soruyor.ne bekliyosunuz daha diyorlar.çok sıkıldım bu sorulardan.hele evlendikten bikaç ay sonra kayınvalidem başlamıştı hamilemisin sen diye.ama her görmesinde kesin var bana demiyosun diye başlıyodu.bu aralar sustu o.
sorma cnm hepimiz yaşıyoruz bunu bende allah bilir diyorum geçiyorum en güzeli verende o alanda o allah bilir de geç inançlı insan sa kalkıp bunun üstüne bişey diyemez diyosa yuh derim
iyi akşamlar canlarım
halevcim senle beziyomuşuz biraz benim eşimde liseden okul arkadaşım 2005ten 2007ye kadar çıktık sonra söz nişan benşm okulum derken 2009 17ekimde evlendik daha öncede söylemiştim gerçi ben 22 eşim 25 yaşında ilk 1ay korunduk sonra eşimin durumunu öğrendik ve tedaviye başladık bu ay bebek için uygun koşulların 3ayı 3aydır deniyoruz ama 13aydır evliyiz işte şu başka topikte hamile kalıpta bunula övünen arkadaşımıza çok sinir oldum sonuçta o bebek kendinin çabasıyla olan bişe değil rabbim yazmış nasip etmişki olmuş böyle böbürlenmesi hiç doğru değil
deliğhtcim çok doğru söylemişsin arkadaşım olana onu verende allah bize vermeyende allah onlara nasıl veriyosa bizede elbet bigin nasip edecek ve biz anneliğin onun yokluğunun nasıl bir duygu olduğunu bildiğimiz için daha duyarlı sabırlı şevkatli anneler olacağız bizim çocuklarımız çok şanslı olacak ayrıca bende evliliğin daha ne olduğunu anlmadan eşimle aynı evin tadını çıkarıp gezip tozup tatil yapmadan bebek istemiyodum zaten biz eşimle 1yıl düşünöüyoduk ama beyin ameliyatından dolayı bir sorun olacağını kayınbabalar söyledi ve test yaptırıp aldık zaten boyumuzun ölçüsünü allah onlardan razı olsunki sadec 1 ay korunduk bi kaç ya olur diye bekledik olmayıncada hastalığımızı öğrendik
benim eltiminde 2yaşında oğlu var ve kız istiyo eşi kendi ve oğlu esümer ama hep beyaz tenli bi kız istiyo ve her fırsattada yanımda söylüyor daha 2yaşında oğlu ve böbberğinden kaç defa ameliyat oldu çocuk daha yeni düzeldi ama yapacağındanda değil sadece yanımda söylemek için söylüyor amaçta kendi hemen hamile kalabiliyo ya sanırım o ayy şu zaman yapacam ayyy bu zaman yapacam benimkşde böyle olsun kız olsun deyip deyp duruyo sanki sipariş veriyo rabbim herkesin kalbini biliyo herkesin kalbine göre versin inşl hiçkimseyi el içinde boynu bükük koymasın evlat hasretiyle yakmasın inşl hepimize mis kokulu bebeişli günler diliyorum ve inanıyorum yavaş yavaş hepimiz o eşsiz mutluluğa sahip olacağız
kızçelerim hepinize hayırlı cumalar diliyorummmmm
ne güzel döktürmüşsünüz hepiniz.. hakkaten roman gibi okudum.. zaten böyle romantik şeyleri pek severim..
topişimizin kıdemlisi olarak bende anlatayım birazcık :) ben taa 17 yaşımda iken bizim bey bana göz koymuş, 21 yaşındada gelin etti beni :98:
9 yıllık evliyiiizzzz
ay Allahım ne heyecanlar ne mutluluklar yaşadık şükürler olsun. şimdi hala o günleri çok özlüyorum kızlar yaaa... yeni evlenenleri görünce içim gidiyor ama tabi yapacak bişey yok
evlendikten sonra aynen bizde sizler gibi hemen düşünmedik. 2001 ağustosta evlendik. 2003 mayısta hamile kaldım. korunmayyı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmıştım bacılar.. tedaviyle neyin değil, mevlanın lütfuyla oldu. şu an 6,5 yaşında kızım var. 2009 kasım ayında tekrar hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı...
o gün bu gündür yine istiyoruz fakat vakti zamanı gelmedi.. inşaallah sizlerle beraber banada nasib olur canlarım...
yavrum nerelerde olcem. dün Maşaallah nur topu gibi ilk yeğenim doğdu. aranızda taze bi hala var.. onu kucaklayınca hepiciğinize dua ettim kızlar.. öyle güzel ve yumuşak ki... :97: tıpkı halasınerelerdesin sen bakemmerak etme kızına bi kardeş nasip eder Mevlam dediğin gibi vakti zamanı gelince hayırlısı olsun bu arada dr işini naptın sen
herkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız
allah daim etsin huzurunuzu mutluluğunuz inşallah bu arada bebiş hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah rabiim isteyen herkese nasip etsin
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar, sen nasılsınherkese günaydın hayırlı cumalar nasılsınız
yavrum nerelerde olcem. dün Maşaallah nur topu gibi ilk yeğenim doğdu. aranızda taze bi hala var.. onu kucaklayınca hepiciğinize dua ettim kızlar.. öyle güzel ve yumuşak ki... :97: tıpkı halası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?