Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey soracam bu yumurtayı geliştiren ilaçları ne zaman kullanmaya başlıyoruz adetin kaçıncı günü.
kimsecikler kalmamış topikte nerdesiniz:)
ben şimdi bi kahvaltı yapacam sonra yürüyüşe gidecem.netten araştırdımda yumurtlamayı sağlamak için zayıflamakta iyi geliyomuş.biraz kilo verirsem iyi olacak.
kızlar bişey soracam bu yumurtayı geliştiren ilaçları ne zaman kullanmaya başlıyoruz adetin kaçıncı günü.
kimsecikler kalmamış topikte nerdesiniz:)
ben şimdi bi kahvaltı yapacam sonra yürüyüşe gidecem.netten araştırdımda yumurtlamayı sağlamak için zayıflamakta iyi geliyomuş.biraz kilo verirsem iyi olacak.
afiyet olsun canlar ben yemeğe geçiyorum
halevcim hadi hayırlısı olsun benim bir arkadaşım yaptırdı tüp bebek o hergün karnından iğne yapıyordu kendi üstelik problem eşindeydi ben herkese öyle yapıyorlar sanıyordum demek değişik şeyler uygulanabiliyor
smallcum senin günün az kaldı belirti var mı bacım bu arada gıymatlım doktora gidicekti bugün galiba öyle hatırlıyorum
kekulacım 3 yada 5. gün başlatıyorlar halevin dediği gibi pko geçmez o bir hastalık değil bir yapıdır. ama zararı olmaz çoğunlukla. yalnız sende baya belirtileri var gibi kiloluysan hemen kilo ver çünkü genelde pko da kilo varsa verince hem adetler düzene giriyormuş hem de bebiş daha kolay geliyormuş böylelikle
halevcim hadi hayırlısı olsun benim bir arkadaşım yaptırdı tüp bebek o hergün karnından iğne yapıyordu kendi üstelik problem eşindeydi ben herkese öyle yapıyorlar sanıyordum demek değişik şeyler uygulanabiliyor
smallcum senin günün az kaldı belirti var mı bacım bu arada gıymatlım doktora gidicekti bugün galiba öyle hatırlıyorum
kekulacım 3 yada 5. gün başlatıyorlar halevin dediği gibi pko geçmez o bir hastalık değil bir yapıdır. ama zararı olmaz çoğunlukla. yalnız sende baya belirtileri var gibi kiloluysan hemen kilo ver çünkü genelde pko da kilo varsa verince hem adetler düzene giriyormuş hem de bebiş daha kolay geliyormuş böylelikle
canım aslında kilolu sayılmam.ama biraz fazlam var.boyum 168 kilom 67.evlendikten sonra 1 yılda 5 kilo aldım.bende pko dan olabilir diye düşünüyorum .7 kiloyu versem 60 tam süper olacak.ama veremiyorum ben ya.
canım evet herkese iğne yapılıyor zaten sadece bayanın yumurtalarına göre uzun yada kısa protokol uygulanıyor kısa ile uzun arasındaki fark sanırım uzunda 2 ilaç ilave ediyorlar 1-2 ay öncesinden o kadar
vermen gerekiyor canım bayanın boyu ile kilosu arasında 8-10 sayı fark gerekiyor azda olsa vermeye çalış sen
off zaten çok az yiyorum aslında.benim sorunum hareketsiz kalmam.şuanda çalışmıyorum evdeyim.evlenince istifa ettim işimden.ondan çok hareketsiz kaldım.yürüyüşte tek başına yapamıyorum.bu şehirde arkadaşımda yok
canım benimm o hareketsizlik en büyük sorunumuz zaten, bende öyle sabah işe gelirken ve çıkışta yürüyorum o kadar Başkada hareket yok , bende evlendikten sonra baya almaya başladım , nasıl zayıflayacağız
Ya kızlarr , şimdi wcden geldim afedersiniz tuvalet kağıdına yumurta akı oluyor ya onunla bilikte kahveremsi akıntı geldi , adetim mi başlıyor acaba ama kendimi bildim bileli erken adetim gelmedi hiç
hastalığın başlıyo olabilir canım.
sanırım canım, umutlar başka aya artık
off zaten çok az yiyorum aslında.benim sorunum hareketsiz kalmam.şuanda çalışmıyorum evdeyim.evlenince istifa ettim işimden.ondan çok hareketsiz kaldım.yürüyüşte tek başına yapamıyorum.bu şehirde arkadaşımda yok
canım benimm o hareketsizlik en büyük sorunumuz zaten, bende öyle sabah işe gelirken ve çıkışta yürüyorum o kadar başkada hareket yok , bende evlendikten sonra baya almaya başladım , nasıl zayıflayacağız
Ya kızlarr , şimdi wcden geldim afedersiniz tuvalet kağıdına yumurta akı oluyor ya onunla bilikte kahveremsi akıntı geldi , adetim mi başlıyor acaba ama kendimi bildim bileli erken adetim gelmedi hiç
BEN İNANIYORUM.RABBİM NASİP EDECEK.ŞİMDİ EZAN OKUNDU HEPİMİZ İÇİN DUA EDECEM.
canım zaten hareketsizlik başlı başına insana rahatsızlık verir her yönden sana eşlik edecek birinin olmaması da çok kötü dediğin gibi tek başına yürünmüyor bende öleyimdir ama en azından evde birşeyler yapmaya çalışsan iyi olur canım.
Al benden de o kadar,
canım adetin sökülmeye çalışıyor da olabilir ama bekle bakalım ne olcak hamile olacağın zaman bilirsin ki yerleşme kanaması da kahverengi olur seni ümitlendirmeyim ama orasınıda düşün
delightcım gelmişsin valla sen en vefalı hamişimiz çıktın hemen terketmedin bizi melikecim de senin gibi geliyor devamlı nasılsın canım