- 19 Kasım 2008
- 3.454
- 16
evet halevv kalanları nar a gönder, totem yapalım hahahahha :))))
belki narım sana da uğurlu gelir kimbilir
hihoytttt efsunlu testler haaa hihihi gönderin valla bakarsın işe yarar
hadi halevvvvvvv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi halevvvvvvv
ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr 9633 çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hmm şimdi anladım kuzum daha az ödeyeceksiniz yeni evinizi yani, Allah önce bi bebiş nasip etsin hemen ardında da içine sinen bi ev nasip etsin inşallah..off ne kadar pahalı sizin orda evler yaa ,antalya da evler çok ucuz mesela.Halevcim ay ne güzel işte hiç beklemediğin bi anda gelmiş. Aslında hiçde önceki aylarda olduğu gibi farklı belirtiler olmuomuş dimi düşünmeyince :)hadi bakalım az kaldı 4e alcağımız haberi biliyoruz gerçide yinede heyecanlanıo insan. Ayağını sürü bari kız kan sonucunu alınca
adacım valla sağol kuzum böle mucizleri görünce umutlanıorum allahım hepimiz için bi zaman belirlemiş aslında. Boşuna yıpratıp duruyoruz kendimizi..
Kuzum biz o 1+1i sattık daha tapuda satmadıkda.. Mütahit sattı bizim adımıza krediyi kapatcak üstüne kalan bi 65000 falan var onu da yeni yapcağı projeye peşina saycak.. Yani biz bu sefer 60000 gibi bi kredi çekerek ev almış olcaz tekrardan.. Biraz karışık anlattım ama sonuçta şu an krediden yırttığımız için eylülde yapabilcez gibi duruyo..
Sizinde yoğun geçmiş h.sonu.. Sizin tatil planınız nasıldı bu sene adacım anlattın belkide unuttum ben
Allahım ne kadar büyüksün ya halevcim nasip kısmet işte dimi ya kendliğinden geliverdi bak ,teşekkür ederim Adacım evet ben herşeyi yaptırdım bilene şuan beklemedeyiz aradım sonuç çıkmış mı diye ama henüz çıkmamış beklemedeyiz halen tatlım
evet Narım öyle oldu gerçekten ama aklımdan atabilmiş değildim her hamiş gördüğümde içimi çekip özentiyle bakıyordum dua ediyordum mersem benim melek içime girmiş bilem ki kanda da aynı sonuca varırız inşallah veeee darısı başına inşallah kuzum
kız tam ben diyecektim yıldız demiri onlarla öğrenmiş, halevde miniğini öğrendi e geri kalan elden ele dolaşsın bari vardır bi hikmeti, kalan olduysa halev göndersdin kesinlikle.Bende 4000 küsür diyorummmm ee ne de olsa 47.günündeymiş hatun :)
kız halev kalan testleride bana gönder bari var bi hikmet bu testlerde:)
halev adet sancısı gibimi ağrısı canım öyleyse adada da çok olmuştu ya korkma
ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr 9633 çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hadi halevvvvvvv
abowwwwwwwwwwwwwwwwwww wuuuuuhuuuuuuuuuuuuu
ikiz olmasın halevimmmmmmm
helvam önce burda çekeyim halayyy
Vaşşşşşşş anam 9000miiii maşallah yaaaa ay ikiz olmasın hakkat yok olsun olsun :)
ay halevim halay çekemiom telden ama anladın sen beniiii hemen randevu al doktordan bu değerle kalp atışı bile görünmüş olabülüüüüü
Allahım ne kadar büyüksün ya halevcim nasip kısmet işte dimi ya kendliğinden geliverdi bak ,
kız tam ben diyecektim yıldız demiri onlarla öğrenmiş, halevde miniğini öğrendi e geri kalan elden ele dolaşsın bari vardır bi hikmeti, kalan olduysa halev göndersdin kesinlikle.
ayy hiçbi simge çıkmıyor bende halay da yokk, çok sevimdim halevcim yaa,Rabbim nasip etti bak,maşallahh halevcim baya yüksek çıkmış, hemen dr a git canım ihmal etme
halevcim çok ama çok sevindim rabbim bu günleride gösterdi şükür
allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım değerinde çok yüksekmiş maşallah hemen git bakalım doktora
ayyy kızlar ben bu heyecanı paylaşamadım gündüz sizlerle ama aklım burdaydı bilgisayarda sorun vardı ben açamadım eşim gelince halletti neyseki
halevcim tekrardan tebrik ediyorum canım hamileliğini rabbim sonunu getirsin inşl değerinde maşallah baya yüksek nara katılıyorum bi doktora git hemen keseyi görüp kalp atışını bile duyabilirsin
kızlar bişe çekti dikkatimi hep çifter çifter hamilelik yaşadık hep arka arkaya verdilk haberlerimizi
ada ve ben (yıldızın düşüğünü saymıyorum)
yıldız ve nur(o dönem nalanda vardı ama malesef sonu gelmedi)
asya ve rana
sevde ve avniye
veee veee şimdide halev yanına en güzel yakışacak olan nar veya mary aslında inşl ikiside :))
canıım bebek gelıyormus hee ne kadar guzel