Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın kızlar önce şunu belirteyim ben adet oldum dün size yazdıktan yaklaşık bi saat sonra:KK43:((
ama hayırlısı napiim çok üzülmicem..dün akşam d.kontrol hapına başladım eşime dedim ilk defa stressiz bi ay geçircez acaba hamilemiyim aman olabilir mi yok..kesin ve net bu ay hamilelik olamaz!!eşimde diyo bi aylık da olsa test almıcam yaşasın..gerçi her ay yapmıyodum ama abartıyo işte:)))
kız hiç belli olmaz sen genede arkadaşında fazla eşya taşıma benden sana tavsiye :)
canım çok da eşya taşımadım ama hemen geliverdi benimkiler..ev taşıyan arkadaşımın daha önce bi düşüğü oldu..doktoruna sormuş düştüğü gün çok yordum kendimi çok yürüdüm acaba ondan mı oldu diye??doktor da eğer sağlıklı bi bebek olsaydı maraton da koşsan düşmezdi demiş=))kısmetimizde varsa rabbim göndercek inşallah bizlere de birer melek...

yaa kuzum şu dkh yerine niye soğan suyu yapmıosunuz ki çok faydasını görceksiniz aslında mary de sende. Biraz zorlanırsınız başta ama hormon almaktan iyidir.. BU arada dokunmatik yazmaya alışamadın galiba daha :) kelimeler kopuk kopuk olmuş

amaniinnnnnnn kızzzz sölemioda bak hiç. Ayol 3 gün geçmiş bi test yapsana. Doktor bişey demişmiydi kistlerle ilgili gecikme yapabilir falan diye.. Test yap yarın sabah bence :KK70:
hastalandım narcım yazdığım üzere...adetin gelmesinden şüpheleniyodum da ondan sölememiştim keşke daha da sölemeseymişim zaten gelcekmiş..canım ben soğan suyunu denedim bu arada ama tam zamanlı kullanmadım bıraktım..i.saraçoğlu 4-5 günden sonra kanamayla atar diyodu ama hiç bi değişiklik olmadı bende ne ara kanama ne akıntı o yüzden fayda etmediğini düşündüm ve bıraktım..zaten kistim de pek kalmamış aslında.iki tane normal kistim varmış her kadında olabilen hamileliği engellemyen kistlerden ama yine de biz onlardan kurtulalım,daha kolay hamile kalırsın dedi..böle işte..

Kızçelerim biz memleket yollarına düşüyoruz
sizlere son günlerde bakamadım. Evi hallettim çamaşır yıka ütüle hazırla derken çok yoruldum
bide gece bacağıma kramp girdi geçenlerde.. Bir kaç gündür hala acıyor yürürken canım yanıyor bi türlü açılamadım :KK43:(
kızımdada çok kramplarım olurdu napcaz bilmiyorum

hepinizi tek tek öpüyorum allaha emanet olun
dua edin sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gidip gelelim
geldiğimde inşallah güzel haberler duyarım hepinizden :KK3:
sevdecim hayırlı yolculuklar inşallah sağ sağlim gidip gelin..bence de sen gelinceye kadar güzel haberler gelsin hepimizden de...

Herkese merabalarr yoğndum sabahtan anca girebildim
sizlere son günlerde bakamadım. Evi hallettim çamaşır yıka ütüle hazırla derken çok yoruldum
bide gece bacağıma kramp girdi geçenlerde.. Bir kaç gündür hala acıyor yürürken canım yanıyor bi türlü açılamadım :KK43:(

allahımmm bu hatunun gizemi beni öldürcek. Gitceği gün gidiyorum derrr, nereye gitceğini sölemez, ne zaman dönceğini sölemez.. Nolcak bu gizemin sonu:) işallah su gibi gidin su gibİ gelin canım.. Demek krampların var magnezyum eksikliğinden olabilirmiş kramplar aklında olsun. Öpüyorum çok...

kızlar gecmısı azcık okudum bı yaramazlık yok cok sukur.
EYMENCIGIN ANNESİ( ısmını bılemedım tatlım) dısınız hayılı olsun:KK9: devamı da gelecek ınsallah. ama ne guzel duygulardır sımdı onlar allah bızlerede gostersın ınş.
GIYMATLIM sanada ıyı yolculuklar allaha emanet ol.
bana gelınce bende bugun dr q gıttım tekrar ve cok mutlu olarak gerı dondum:KK16: bebısımn kalbını dınledık. allahım sen nelere kadirsın. karnımda bır kalp atıyor.:KK53::KK53::KK53: hala ınanamıyorum:KK53:.sımdı anne olacagımı anladım sankı. cok guzel duygular. allahım tum ısteyenlere yasatsın inşallah. hep dualarımdasınız kızlar.
amannnnn kalbide atarmışşş yirim ben o fasülye kalbi:) allahım tekmelediği doğduğu günleride göstersin canım. Bu arada eymenciğin annesi esin :KK66:

sorma narcim kendi kendine kelime üretiyor geriye dönüp bAkmadigim zaman Allah'a emanet :) inşallah alışirim .basliyosun Eylül'de tüp bebeğe demek hayırlısı olur inşallah canım .artik kAvusalim yaa su bebislerimize koca 1seneyide yariladik:KK43: allahım hAyirlisini nasip etsin hepimiz için. buarada bendemi tüp bebeğe geçsem nedersiniz sanki çok yıpranıyor insantemmuzxa bende doktora gittiğimde gecmişse kist im tekrar ilaç ve iğne verir eğer olumsuz sonuc alırsak direk tüp bebeğimi başlasam başka seyler demeyim aşılama vs??

valla kuzum senin eşinde problem yoktu diye hatırlıorum. O yüzden en azından bi kere aşılama deneseydin bence. E zaten hormonları alıosun bi dahakine aşılamayıda yaptırın sonunda.. Tüp bebek nolursa olsun maddi manevi zor bişey başka ihtimallerin varken direk düşünme derim ben.. İşallah senenin diğer yarısı ilkinden daha müjdeli geççek canım bizler için :)

herkese selammmmmm:KK3: nasılsınız kızlar:KK34:

biz bugün bebeğimizi görmeye gittik 2900 gr 49 cm olmuş:nazar: doktor hanım baktı suyumuz gelısımı falan gayet ıyı dedı allaha sukur zaman zaman gıren sancılarımı soyledım
o durumlarda dınlenceksın ayaklarını yuksek bır yere uzat dınlen dedı benım doktor ızne cıkıyor 2 temmuz da donecek o zamana kadar dogurma haa dedı:18::KK1:
ıstanbulda olacakmıs acıl bırsey oldugunda ben gelırım dedı ınsallah olmaz sonra dogum ıcın gereklı tahlıller varmıs onları yaptırdım sonuclarını haftaya alacagım
kızımın yuzunu goremedım gene kafası asagılardaydı:KK1: neyse artık cıkınca gorcez ınsallah:KK16:
benden haberler bu kadar şimdilik:KK34:

Kızzlaaar eşimin tayini çıktı:KK43:(ne güzel gecesi yoktu memur gibi sabah 8 akşam 5 haftasonu tatil çalışıyodu..ama şimdi nerde çalışçağı bile belli değil..ama muhtemelen gecesi de olacak çalışaçağı yerin..belki de bir köye tayin isticez orası 1.5 seneymiş..hemen geçsin izmire dönelim diyo eşim..eğer merkezde olursa 3sene daha burda kalmak zorunda kalcaz ama belki burda lojman şansımız olcak..
iki ucu pis değnek yanii:))Allahım inşallah bi çıkar yol gösterir hakkımızda hayırlısı olsun..
hepinizin cuması mübarek olsun inşallah dularımız kabul olur..
he bide o istediğimiz yer aslında bi ilçe ama köy gibi erzuruma 90 km uzaklıkta küçük bi yer..doktor işi falan biraz zor olcak gibi merkeze gidip gelmemiz gerekçek karda kışta da o nasıl olcak onu da bilemedim..

aminnn canım işallah sana yetişemedim ama belkim sevdeye yetişirim :)

ayy canım ne güzel bi hediye olmuş. Bende dün eşlmin babalar gününü kutladım bi hüzünlendi gözleri. Kıyamadım üzüldüm bi önceki gün alışveriş merkezinde bi bebek görmüştük ona diyo benimde öle bi oğlum olsun diye :KK43: hediye çerçevelerin fotosunu bizede koy face e canım görelim..
Bu arada bizim arkadaşlar bazen görevli geliolar sizin oraya.. Onlarda hep sölüolar göl manzarası falan çok güzel diye. Ben daha göremedim kısmet olmadı işallah denk gelir bi gün..
Apandisim öle bi yoklamıştı canım geçti çok şükür kendi kendine
ay cnaım ya inşallah Rabbim göndersin tez zamanda , seneye kucağınızdayken babalar gününü kutlayın inşalalh.
öylemi sen gelmiyorsun o zaman görevli olarak, koyarım canım face e bi ara yoğunluktan giremiyorum,

slm kızlar uzun zamandır gelemedim topiğe.doğum iznim başladı eve geldim annemde geldi.sıcaklardan hiçbişey yapamıyoruz.burası cehennem gibi.annem evin içi iyi diyor ama bana çok zor geliyor sıcak.günde üç kez duşa giriyorum geceleri uyuyamıyorum.ama az kaldı inşallah rahatlamamıza.cumartesi nst ye girdim doktor çok güzel dedi.bebeğimizin karyolasını aldık ama salaklar 10 günden önce getiremeyiz dediler bekliyoruzbebiş gelecek beşiği gelmedi daha.hayırlısı bakalım.arada sancılar giriyor gelecek sanıyorum ama gününü bekliyor sanırım.geçmişi biraz okudum herkez iyi sanırım.doğum sancısı çekerken çok dua edecem hepinize.inşallah unutmam.herkezi öptümm:)
hayırlısıyla kucağına al canım, evdeymişsin bol bol dinlen, evet çok zor olur bu sıcaklarda
oyy kızlar oyyyy
Allah beterinden saklasın ama gözleri geçti şimdide öksürük,hapşırık,göz akıntımız başladı.. sümüklü böcek gibi dolanıo ortalarda şapşik :)))ama keyfimiz yerinde şükürler olsun, öperim gıdılarınızdan teker teker :) herkes iyi dimi şekercanlar

bizde özledik kuzum seni..demek sizind euyku düzenininz bozuldu.. inş düzelir hayatım

ayy çok geçmiş olsun hayatım yaaa, şükür bişeyleri yok.
bizde iyiyiz cnm. emeklioya mikrop kapmış olabilir dedi dr, polenlerden olabilir dedi. geçti allahtan.
demir diş çıkaracağı zaman ateşlenir ve yemyeşil sümük olur cnm, ama her çocuk farklı olabilir tabii

geldik sevdem, alerji geçti şimdi öksürükle uğraşıoz..ama iyiyiz şükür hayatım.. senin minnak kuş nası bakiim annesi, isim buldunuzmu?

ayy bi damla boylarıyla nası da yoruolar adamı...bizim sıpa günde 2 kere 20 dk uyuyo.. şarj edio kendini geri kalkıo duracell gibi maşallah :)
saol bitanem, doğru demişin walla o bitti başka şey çıktı.. bunlar küçük şeyler, amin hiçbirimizin dermansız derdi olmasın

hoşbulduk bebeeem..
ay izne ayrıl artık da doğurmadan görüşelim ayyyyyy :))))
dönüşümüz iyidi uyudu allahtan..yoksa gidiş gibi olaydı kafayı sıyırırdım heralde :KK70:

bence nevresim takımı ser tatlım, çok sıcak olacak o tarihler..
şu çantanıda tamamla artık, yoksa ben gelip toplucam heee :KK70:

hoşbulduk bebeeemm
ohhh ne güzel gezmişsiniz.. ahh bide geçen sene geleydiniz alaçatıya da göreydim o gül yüzünü :)
neyse belki bidaha geliriz kim bilir :)

kız asya bi telefonun bilem yok heee.. doğursan haberimiz olmucak heee
tikkat et kendine sıcaklarda, Allah yardımcın olsun, kolay doğumun olsun inş
geçmiş olsun canım şuan nasıl demirimiz, ayy o yaramazı yerim ben küçük sıpalar dediğin gibi damla kadarlar ama insanı fena yoruyorlar dimi,

selam kiZlar nasılasınız? çok seviniceksiniZ.artik internete giren telefonum var:) sıkıntım biraz olsun gitti ,inanın çok uZuluyordum girişmiyoruz diye.ama size bişeyler diycem bence beklediğime değdi vere iPhone 4s aldırdım:)
hayırlı olsun yeni telin cnaım bol bol girersin artık

teyzoşlarrrr size bir haberim var ben bugün ilk incimi çıkardım annem su içirirken bardaktan çıkan tık tık sesleriyle farketti napacağını bilemedi sevinçten durup durup bana sarılıp öptü sonra telefona sarıldı herkese tek tek haber verdi bu kadar sevineceğini bilseydim şimdiye kadar çoktan çıkarır sevindirirdim annemi:KK52::KK52::KK52:
heyy Allahım yaa şu sıpaya bakın hele, ne güzel de haber vermiş bize, inci gibi olsun dişleri inşallah, darısı bizim başımıza, ne zaman çıkaracaksak, hoş dişi bile olmadan fena ısırıyor .. ay esincim belirtileri neydi, öyle kabartı falan varmıydı ? yıldızın dediği gibi her bebek farklı belirtiler gösteriyor tabi

canım hoşgeldin evet sıcak olacak sanırım uyku setı ama bebek ılk dogdugunda bellı bır aya kadar vucut ısısını ayarlayamadıgında usurmus acaba uyku setı mı olsun dedım bende bılemedım:44:
ayy iyice alışıyor insan eve ve bebeğine demi hiç kimselere bırakmaz istemez ama mecbur kalınca ne yapcaz:26:
ohh pıknıklerede gıdılmıs sana ıyı gelmıs ama alperen sevmemıs yolda gezmek daha cok hosuna gıtmıs baksana :KK1:
resmınıde beklıyoruz canım:KK34:

daha dur canım benımde 7. haftada falan hafıf bulantılarım baslamıstı ama allaha sukur oyle cıkarmadım ama mıdem hep bulantı halındeydı :KK25:
ye gitsın yaa bosver bebısıne yarasın ınsallah:KK34:

canım valla dogursan nasıl haberımız olacak kız hastaneye gıderken sende yıldız gıbı faceden haber ver barı bızede bızde merakta kalmayalım:KK34:

ayy allahım sımdıde oksuruk mu basladı belkıde polenlerden olmus olabılır cogu kısıye dokunuyor onlar gecmıs olsun:KK34:
ayy bır cıkabılsem allahın ıznıyle kız cantam hazırda bırkac eksık var onlarıda bu hafta sonu almayı planlıyorum bakalım kısmet:KK34:

oooo hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan canım:KK34:

ayyyyy ne guzel bır haber bu demek dogum gunu yapmadan dış bugdayı yapacaksınız hadı gozunuzaydın esincim:KK16:
sevmedi pikniği sıpa, n ormalde deli gibi dışarı çıkmak istiyor, ya kapıya ya bolkana çıkıyor ama nedense sevmedi , ayy canım az kaldı inşallah ahyırlısıyla kucağına alırsın miniğini

kızçelerim eşim hastanede babasının yanında refakatçi kaldı bu gece kardeşim geldi yanıma bende bir bakayım dedim neler yapmış kızlar diye neyseki herkes iyiymiş allaha şükür:KK34:
benimde dün akşam kasıklarım kasıldı durdu sureklı uyandım sabaha karşı geçti bu arada doktorum izne çıkıyormuş cumartesi gunu randevum vardı onu cumaya aldık
2 temmuzda donecekmıs allahtan o zamana kadar dogurmam ınsallah:KK1:
nasıl oldu k.baban canı daha iyimi, inşallah vaktinde gelir canım kendi drunun olması çok iyi olur tabi,

günaydın kıslar hayırlı sabahlar olsun hepicinize.ay konulardan mekade çok gri kaldım kombiler:KK43:şerikin yavaş yavaş nevar neyok öğrenirim en azında kıslar henüz doğurmamış
onu farkettim.buarada benim doktor ısı hala devam 2aydir kıstı yok etmeye çalışıyor Pazartesi gittim yanına kıstım biraz küçülmüş tekrar bana dogum kontrol hapiverdi kutu bitince adetin 3.gunu gidiysem eğer yok olmussa tedaviye basliycam.gozlerim hep yollarda kıslara:KK43:(((
d. kontrol hapı kullanıyosun demek canım kızların dediği gibi soğan kürünü de bi deneseydin ,hadi bakalım kmistin gitsin de yola devame din.

Günaydın şekerleeerrrrrr. Ay sabahları bi zor uyanıorum 3 gündür iznim geldi çok fenaa :KK43:
bu arada tüp bebeğe eylülde geçebiliriz belkim:) detayları sonra anlatcam size..

aaaaa süper olmuş güle güle kullan canım darısı başıma kocişimin telinin taksidi bitcek az kaldı.. Sonra benimkine başlıcaz işallah

aaaaa eymenimiz dişmi çıkarmışşş teyzeleri yer onu yerrrr anneciğide pek sevinmiş :KK70:

kuzummm çokda sıcağa alıştırma bence. Bazen turistlerde falan görüyoruz ya atlet bile giydirmiolar çocuklara nasıl alıştırırsan öle gider sonra. Nane molla etmeyelim kızımızı :)

ayy canım işallah gelmez prenses o vakte. Sende doğurmadan bi göbüş daha koysaydın bize ne iyi olcekk :)

yaa kuzum şu dkh yerine niye soğan suyu yapmıosunuz ki çok faydasını görceksiniz aslında mary de sende. Biraz zorlanırsınız başta ama hormon almaktan iyidir.. BU arada dokunmatik yazmaya alışamadın galiba daha :) kelimeler kopuk kopuk olmuş

amaniinnnnnnn kızzzz sölemioda bak hiç. Ayol 3 gün geçmiş bi test yapsana. Doktor bişey demişmiydi kistlerle ilgili gecikme yapabilir falan diye.. Test yap yarın sabah bence :KK70:
eylül ayında yapıyorsunuz demek canım hadi bakalım hayırlısı inşalalh bekletmeden gelir senin nazlı miniğinde.sen iznemi ayrılıyorsun canım anlamadım ben .

aa yola çıktınız bile demek sağ salim gidin gelkin canım dikkat et kendine, kasılmalar için drun ne dedi, magnezyum eksikliği olunca da oluyor narın dediği gibi.

kızlar gecmısı azcık okudum bı yaramazlık yok cok sukur.
EYMENCIGIN ANNESİ( ısmını bılemedım tatlım) dısınız hayılı olsun:KK9: devamı da gelecek ınsallah. ama ne guzel duygulardır sımdı onlar allah bızlerede gostersın ınş.
GIYMATLIM sanada ıyı yolculuklar allaha emanet ol.
bana gelınce bende bugun dr q gıttım tekrar ve cok mutlu olarak gerı dondum:KK16: bebısımn kalbını dınledık. allahım sen nelere kadirsın. karnımda bır kalp atıyor.:KK53::KK53::KK53: hala ınanamıyorum:KK53:.sımdı anne olacagımı anladım sankı. cok guzel duygular. allahım tum ısteyenlere yasatsın inşallah. hep dualarımdasınız kızlar.
maşallah minik kuzuya pıtpıt ları duydunuz demek maşallah darısı cinsiyete inşalalh

günaydın kızlar önce şunu belirteyim ben adet oldum dün size yazdıktan yaklaşık bi saat sonra:KK43:((
ama hayırlısı napiim çok üzülmicem..dün akşam d.kontrol hapına başladım eşime dedim ilk defa stressiz bi ay geçircez acaba hamilemiyim aman olabilir mi yok..kesin ve net bu ay hamilelik olamaz!!eşimde diyo bi aylık da olsa test almıcam yaşasın..gerçi her ay yapmıyodum ama abartıyo işte:)))

canım çok da eşya taşımadım ama hemen geliverdi benimkiler..ev taşıyan arkadaşımın daha önce bi düşüğü oldu..doktoruna sormuş düştüğü gün çok yordum kendimi çok yürüdüm acaba ondan mı oldu diye??doktor da eğer sağlıklı bi bebek olsaydı maraton da koşsan düşmezdi demiş=))kısmetimizde varsa rabbim göndercek inşallah bizlere de birer melek...

hastalandım narcım yazdığım üzere...adetin gelmesinden şüpheleniyodum da ondan sölememiştim keşke daha da sölemeseymişim zaten gelcekmiş..canım ben soğan suyunu denedim bu arada ama tam zamanlı kullanmadım bıraktım..i.saraçoğlu 4-5 günden sonra kanamayla atar diyodu ama hiç bi değişiklik olmadı bende ne ara kanama ne akıntı o yüzden fayda etmediğini düşündüm ve bıraktım..zaten kistim de pek kalmamış aslında.iki tane normal kistim varmış her kadında olabilen hamileliği engellemyen kistlerden ama yine de biz onlardan kurtulalım,daha kolay hamile kalırsın dedi..böle işte..

sevdecim hayırlı yolculuklar inşallah sağ sağlim gidip gelin..bence de sen gelinceye kadar güzel haberler gelsin hepimizden de...
adet olmuşsun sende canım hayırlısı bakalım, inşallah diğer aya kavuşursun miniğine,dra gitmeden kendinmi kullanıyorsun hapı canım ,

herkese selammmmmm:KK3: nasılsınız kızlar:KK34:

biz bugün bebeğimizi görmeye gittik 2900 gr 49 cm olmuş:nazar: doktor hanım baktı suyumuz gelısımı falan gayet ıyı dedı allaha sukur zaman zaman gıren sancılarımı soyledım
o durumlarda dınlenceksın ayaklarını yuksek bır yere uzat dınlen dedı benım doktor ızne cıkıyor 2 temmuz da donecek o zamana kadar dogurma haa dedı:18::KK1:
ıstanbulda olacakmıs acıl bırsey oldugunda ben gelırım dedı ınsallah olmaz sonra dogum ıcın gereklı tahlıller varmıs onları yaptırdım sonuclarını haftaya alacagım
kızımın yuzunu goremedım gene kafası asagılardaydı:KK1: neyse artık cıkınca gorcez ınsallah:KK16:
benden haberler bu kadar şimdilik:KK34:
maşallah prensesimize büyümüş bile annesi. gayet de normalmiş herşey

Kızzlaaar eşimin tayini çıktı:KK43:(ne güzel gecesi yoktu memur gibi sabah 8 akşam 5 haftasonu tatil çalışıyodu..ama şimdi nerde çalışçağı bile belli değil..ama muhtemelen gecesi de olacak çalışaçağı yerin..belki de bir köye tayin isticez orası 1.5 seneymiş..hemen geçsin izmire dönelim diyo eşim..eğer merkezde olursa 3sene daha burda kalmak zorunda kalcaz ama belki burda lojman şansımız olcak..
iki ucu pis değnek yanii:))Allahım inşallah bi çıkar yol gösterir hakkımızda hayırlısı olsun..
hepinizin cuması mübarek olsun inşallah dularımız kabul olur..
he bide o istediğimiz yer aslında bi ilçe ama köy gibi erzuruma 90 km uzaklıkta küçük bi yer..doktor işi falan biraz zor olcak gibi merkeze gidip gelmemiz gerekçek karda kışta da o nasıl olcak onu da bilemedim..

eşinin tayini çıktı demek hayırlısı olsun cnaım , şuan tam yeri belli değil o zaman ilçede olursa az kalacakmışzınız baksana mantıklıda sonrası izmir olacaksa.

canlardün arkadaşlar vardı bende de alperen ve işten dolayı 2 gün önce hazırlığa başladım, anında dağıtıyor evi ya karınca gibi alperen , ben yoruluyorum onda bi değişiklik yok , arkadaşlar şaşırdı ne bu böyle nerden buluyoır bu kadar enerjiyi diyorlar. Heryere girmekj istiyro ,kendi dolabını bizim daolabı açıp tek tek bütün kıyafetleri indiriyor, ben geri topluyorum tekrar odaya gidip aynı şeyi tekrar ediyor:KK53: babası da büyük şişme havuz almış, bebek simiti almış bi komik ayak yerleri var üstünde gölgeliği falan var, kolluk almış güldüm , bunlar için erken diye olsun beğendim aldım diyor:KK1: istanbulda kullanır artık bebek simitini, havuzunu suyla doldurdum içinde baya oyalandı, çıkmak istemiyor hiç.

Bizden böyle canlar

hanimlar hepinize sevgi dolu opucuklerr:KK54:
ben iyiym cok sukur herhangi bi degisiklik yok. bebisimle mutlu mesut gunler geciriyrm. her anim onu dusunmekle geciyor. kocisim azicik saf disi kaldi desem yalan olmaz:KK1: ama olsun 1 senedir bu gunleri bekliyorum . gerci o da benim mutlulugumu gordukce seviniyor olayi tam olarak kavrayamadiysada:KK1:. su aralar tek derdim progestan hapim. kafam bi dunya. 9 haftaya kadar kullanacakmisim. ama olsum bebisime dunyalar feda

günaydın iyi pazarlarr
hepinize tek tek teşekkür ediyoruz dişimiz için
adacım açıkcası oğlumun normal halinden pek bir farklılıklar yaşamadım öncesindeki kaka durumunu biliyosunuz zaten o normale dönmüştü şükür ateşi felan çıkmdı her zamanki gibi bazen iyi bazen huysuzdu ama eli ağzından hiççç çıkmıyordu ne bulsa ağzına götürüyoduki her çocuğun yaptığı şeylerden önceki gün yine suyunu içiriken fakettimki ikinciyide patlatmışız birinden daha çok diğerinden daha az ses geliyorudu yokladım ikincide patlamış darısı sizin başınıza yakındır alpereninde patlatması buarada benim minik sıpa biberonla su içmiyor bardaktan içiyor küçük beyefendi:KK1:
sevdecim iyi yolculuklar canım güle güle gidip gelin
yıldızcım demirin gözü nasıl oldu geçmiştir umarım dediğin gibi yerlerde sürünüyolar her yeri elleyip gözlerini ovuyolar istediğin kadar temizlik yap 2saate her şey aynı oluyor bide polenler vardı tabi birinden biri sebep olmuştur işte
ranacım maşallah kızımıza kocaman oldu doğduğu zamanıda görelim inşl artık sende yüzünü doüunca görürsn o pozisyonunu aldıktan sonra hiçççte heveslenme göstermez kendini doğuma saklıyor süpriz yapmak için
narcım sen nasılsın canım tüp bebek eylüle kalmış gelde anlat bakalım neler oldu hayırlısı neyse o olun kuzum böyle ertelemede bile hayır vardır siz ona odaklanmışken rabbim bebişinizi gönderecektir inşl
mary canım eşinin tayinimi çıktı kesinleştimi hkkınızda hayırlısı neyse o olsun canım dediğin gibi orda bi ilçeye giderseniz doktpor konturolün zor olur kışın gelip gitmesi ama tez elden izmire dönme ihtimalinizde göz ardı edilemez hayırlsıı
avniyecim bebeişin kalp atışın ı duymuşsunuz hayırlı olsun canım progestan hapını biraz daha kullanmak zorundaymışsın napacan az daha sıkarsın dişini sen bebişi sevdikçe eşin saf dışı kalmış merak etme bi kaç aya tekmelerle oda aranıza katılır sen bol bol konuş bebişinle sonra bizimkiler gibi geveze olsun durdurabilene aşk olsun
nalancım telefonun hayırlı olsun artık sende aramıza döndün hoşgeldin hayatım

canlarım yardımınıza ihtiyacım var ben 2 tane gebelik 1 tane de ovülasyon testi yaptım ve hepsin de de iki çizgi çıktı bariz bi şekilde ama nedense bi korku var içimde ya doğru değilse diye testlerin resimlerini çektim ama eşim kart okuyucuyu iş yerine götürdüğü için buraya yükleme yapamıyorum canlarım valla çok şaşkınım ağlasam mı:KK5: gülsem mi:KK9: çığlık mı:KK52: atsam bilemedim:KK50: inanın o yüzden sizlere yazdım yarın sabah bizim iş yerinde kan vereceğim sonucu size bildireceğim merak etmeyin öpüyorum sizleri:KK16:

canlarım yardımınıza ihtiyacım var ben 2 tane gebelik 1 tane de ovülasyon testi yaptım ve hepsin de de iki çizgi çıktı bariz bi şekilde ama nedense bi korku var içimde ya doğru değilse diye testlerin resimlerini çektim ama eşim kart okuyucuyu iş yerine götürdüğü için buraya yükleme yapamıyorum canlarım valla çok şaşkınım ağlasam mı:KK5: gülsem mi:KK9: çığlık mı:KK52: atsam bilemedim:KK50: inanın o yüzden sizlere yazdım yarın sabah bizim iş yerinde kan vereceğim sonucu size bildireceğim merak etmeyin öpüyorum sizleri:KK16:

ne diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnn:KK52: ana hafta sonu ne güzel bir haber bu allahım
ayyy ilk halay başı ben olayım bari:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
kuzum yarın kesin haberleride beklıyoruz senden hayırlısı ile ayyy çok sevindim yaaa:KK16:

aman allahım bu nasıl güzel bir haber çok ama çok sevindim o kadar istedik ve bekledikki bu zamanı baksana sende inanamıyosun elinde olsa sabaha kadar test yapacak durumdasın yarın ilk iş kanını ver haberini bekliyoruz canım ama kesin hamilesin şimdiye kadra çok beklediğin ama hiç görmediğin çift çizgi bariz gözükmüş tuttum hayaın ucundan:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah:KK3:
benim bu perşembe son gün allaha şükür bitecek işe gidip gelmelerim evimde rahat ederim inşallah:KK16:

halevcim senden güzel haberler bekliyoruz bugün hadi çabuk gelde haber ver bize:KK34:

günaydın canlarım sabah 9 itibariyle kanımı vermiş bulunmaktayım fakat saat 16:00 dan sonra çıkacak ne yazık ki olsun 3 yıl beklemişim bi bu kadar daha beklemeyim mi dimi canlar. bu arada dün kocişim 2 test daha aldı birini akşam yaptım sonuç pozitif diğerini sabah yaptım sonuç yine pozitif yani bu kadar test sonucunda hata olmas dimi ne bilim ya biraz endişe doluyum yine de ve halen idrak edebilmiş değilim Allahım sonunu güzel getirir inşallah:18: bu arada testlerimin resimlerini çektim birazdan yüklicem

aman allahım bu nasıl güzel bir haber çok ama çok sevindim o kadar istedik ve bekledikki bu zamanı baksana sende inanamıyosun elinde olsa sabaha kadar test yapacak durumdasın yarın ilk iş kanını ver haberini bekliyoruz canım ama kesin hamilesin şimdiye kadra çok beklediğin ama hiç görmediğin çift çizgi bariz gözükmüş tuttum hayaın ucundan:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

teşekkür ederim esincim Allahım sonunu hayırlı getirsin inşallah, seninde paşanın incileri hayırlı olsun canım Allahım heranını yaşamayı yaşatmayı nasip etsin

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah:KK3:
benim bu perşembe son gün allaha şükür bitecek işe gidip gelmelerim evimde rahat ederim inşallah:KK16:

halevcim senden güzel haberler bekliyoruz bugün hadi çabuk gelde haber ver bize:KK34:

canım benim demek son haftan hadi hayırlısı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerimi vermeyi nasip eder güzel Allahım

günaydın canlarım sabah 9 itibariyle kanımı vermiş bulunmaktayım fakat saat 16:00 dan sonra çıkacak ne yazık ki olsun 3 yıl beklemişim bi bu kadar daha beklemeyim mi dimi canlar. bu arada dün kocişim 2 test daha aldı birini akşam yaptım sonuç pozitif diğerini sabah yaptım sonuç yine pozitif yani bu kadar test sonucunda hata olmas dimi ne bilim ya biraz endişe doluyum yine de ve halen idrak edebilmiş değilim Allahım sonunu güzel getirir inşallah:18: bu arada testlerimin resimlerini çektim birazdan yüklicem

teşekkür ederim esincim Allahım sonunu hayırlı getirsin inşallah, seninde paşanın incileri hayırlı olsun canım Allahım heranını yaşamayı yaşatmayı nasip etsin

canım benim demek son haftan hadi hayırlısı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerimi vermeyi nasip eder güzel Allahım

haberlerini bekliyoruz canım ama bu kadar test yapmışsın ve hepsinde çift çizgi çıkmış demekki bu zamana nasipmiş bebeğinin gelmesi bak zamanını bekliyormuş annesi:KK34:

canlarım tüm test sonuçlarım;
$ilk 3 testim.jpg
$akþam ki testim (1).jpg
$sabah ki testim.jpg

haberlerini bekliyoruz canım ama bu kadar test yapmışsın ve hepsinde çift çizgi çıkmış demekki bu zamana nasipmiş bebeğinin gelmesi bak zamanını bekliyormuş annesi:KK34:

evet Ranacım sanırım öyle inşallah kan sonucu da böle güzel olur ki daha heyecanlar bitmiyor kese görünmesi, kalp atışı bunlarda olduktan sonra herhalde tamam ben hamileyim diyebileceğim inşallah

evet Ranacım sanırım öyle inşallah kan sonucu da böle güzel olur ki daha heyecanlar bitmiyor kese görünmesi, kalp atışı bunlarda olduktan sonra herhalde tamam ben hamileyim diyebileceğim inşallah

inşallah canım inşallah da bu resimlerdende anlaşıldığı üzere kesin hamilesin yani kan sonucunu bile beklemeye gerek yok:KK52:
bizimkileri hatırlamıyormusun silik di seninkiler maşallah ben burdayım diyor kızz hadi hayırlısı inşallah:KK16:

Ayyy allahımmm bu nasıl bir haftaya başlama şeklidirrr halevim kuzum nasıl oldum anlatamam. Gözlerim dolu dolu tüylerim diken diken oldu resmen..:) sen onca zaman bekle iki kez tüp bebek yaptır rabbim desinki halev o zaman değildi senin zamanın şimdi senin zamanın geldi:KK70: o kadar mutlu oldumki kuzum umut oldun banada bir demirbaş daha kırdı zinciri.. İşallah herşey yolunda gider ve bunca yıl beklediğin yavrun kollarında olur artık :)

marycim adet olmuşun sende canım hayırlısı işte baksana rabbim neylerse güzel eylermiş mukafatını veriyo sonunda.. Tayin işi karışıkmış cidden doktor işi zorlar sizi ilçede falan.. Ama hemen izmire dönüş bileti olcaksa size buna değebilir. Hakkınızda hayırlııs olsun işallah kuzum

avniyecim yaz gelince böle oluyo canım izinler vs derken boşalıo topicimizz. Geçen yazda böle olmuştu. Ahh canım tadını çıkar tabi beklemişin onca bebeğini şimdi doya doya sev yavrunu:)

ranacım demek perşembe ayrılıosun canım ohh rahat et azcıkda iyi olmuş valla.. Kocaman olmuş prensesimiz maşallah annesinede kızınada.. Bizim eltide doğum yaptı kız onunda naz koydular ismini :)

adacım evet canım eylül düşündük tüpü. Bakalım kısmetse.. Bende bu cuma izne ayrılıorum canım cts de allah izin verirse bodrum yolcusuyuz:KK70: acaip ihtiyacımız var zaten tatile çok iyi gelcek...
Alperenede havuz almış babası aman ne güzel sıcaklarda oynar durur buruşana kadar alamazsın artık içinden :KK70:

esincim eylüle kaldı canım ilk ağustos düşünmüştük sonra bayram falan var denk gelir transfer o zaman diye sonra olsun dedik. Eylülde 10000 kredi ödememiz vardı eve kasıma falan kalır diyodumkiii evi sattık gibi bişey:) daha tapuyu devretmedik ama aldığımız şirket aracı oldu.. Krediyi kapatcaz kalan paraylada yeni projeye gircez.. Yani şu an elde kalan sıfır :) ama krediden kurtulduk ve yeni bir eve peşinat vermiş olduk.. İşte böle canlar bi aksilik olmazsa eylülde istiyoruz :KK70:

bu arada haftasonumuz acaip yoğun geçti istanbuldan amcamın oğlu geldi. Cuma akşamı foçaya gittik yemeğe.. Cts akşam alaçatıya gittik ama hep geç döndüğümüz için çok yorgunluk oldu. Cuma akşamı düğün var arkadaşlarımızın daha ayakkabı bakamadım.. Sıkıştı herşey tatil hazırlığı falan var. Bu arada bugün adet günüm sabahtan beri ağrım var. Gelceksede bugün gelse baride tatile kadar bitse..

Halevvv saat 4te haber bekliyoruz kuzummmm :KK70:

Ayyy allahımmm bu nasıl bir haftaya başlama şeklidirrr halevim kuzum nasıl oldum anlatamam. Gözlerim dolu dolu tüylerim diken diken oldu resmen..:) sen onca zaman bekle iki kez tüp bebek yaptır rabbim desinki halev o zaman değildi senin zamanın şimdi senin zamanın geldi:KK70: o kadar mutlu oldumki kuzum umut oldun banada bir demirbaş daha kırdı zinciri.. İşallah herşey yolunda gider ve bunca yıl beklediğin yavrun kollarında olur artık :)

bu arada haftasonumuz acaip yoğun geçti istanbuldan amcamın oğlu geldi. Cuma akşamı foçaya gittik yemeğe.. Cts akşam alaçatıya gittik ama hep geç döndüğümüz için çok yorgunluk oldu. Cuma akşamı düğün var arkadaşlarımızın daha ayakkabı bakamadım.. Sıkıştı herşey tatil hazırlığı falan var. Bu arada bugün adet günüm sabahtan beri ağrım var. Gelceksede bugün gelse baride tatile kadar bitse..

Halevvv saat 4te haber bekliyoruz kuzummmm :KK70:

sağolasın Narcım inan sürpriz oldu bizede hiç ama hiççççççççç beklemiyordum malum uzun süreli gecikmelerim olduğu için gün bile saymıyordum şans eseri bi yapayım dedim hani yoksa umut etmeyim adetimi bekleyim demiştim birde ne göreyim 5 saniye içinde iki çizgi de bariz bi şekilde çıkmasın mı inan ben inanamadım halende inanamıyorum kanda ki sonucu bekliyorum inanmak için çok şükür ki Rabbime dualarımı kabul eyledi eşim bile halen idrak edemedi sanırım sevinç yaşayamadık henüz hayırlısı ile kan sonucundan sonra sevineceğiz sanırım, ben şeytanın bacağını kırdım sıra sende inşallahhhhhhhhhhhhhh seninde böle güzel sürprizini duyarız tatlım sonucumu kesin bildireceğim merak etme tatlım

ay yalebbimmmm bu kadan koyuuu maşallah ben burdayım diyo sıpacık resmen.. Rananın dediği gibi kan testine bile gerek yok. Kız hiç çaktırmıonda haaa kaç gün geçti adetin belirtilerin varmıydı dökül bakem :KK70:

canım dün testi yaptıktan sonra saydım ki 47 gün olmuş son adetim 9 mayıs idi bugün 48.günüm hayırlısı olsun bakalım belirtim hiç olmadığı için şüphe duymadım ya kuzum tek belirti son 3-5 günde yaşadığım göğüs uçlarımın acımasıydı ama o da adetlerimde de oluyordu, sonra acı göğsümü sardı bu kadar başka belirtim yok tatlım

X