Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kislar buarada marynindedigi gibi bu ay bendende haber alamazsiniz.d.kontrol kullaniyorum.muhtemelen temmuz sonu gibi doktora gidip eger kistlerim dagilmissa tedavi baslicaz ve bu son asamam olcak:KK43: klo
en+catlama ignesi olarak..yoksa asilamaya gececegiz...

buaradaa huuu tatilcilerrr istanbula gelicekler...bulussakya hazir geliyorsunuz bu taraflara. bende bu cuma cikiyorum izine:) esim 1haftalik yer ayarlamis gurultuden patirtidan uzak olsun dedi eriklede tutmus.oraya gidicez kismetse.

günaydın canlarımmmmmmmm bugün itibariyle 7.haftamıza girdik Allahım hayırlısı ile sonunu görmeyide nasip eder inşallah

ay yerim ben o mercimegi .kalp atisinida duymayi nasip etsin allahimm insallah...kiss halevv mercimegin topicigimize ugur getirsin insallah bizlerdende mujdeli haberleri alirsiniz .

inşallah Nalanım kalp atışını duyunca biraz daha rahatlamış olacağız, inşallah uğur getirir canım da sizlerden de sürpriz haberler alırız

kislar buarada marynindedigi gibi bu ay bendende haber alamazsiniz.d.kontrol kullaniyorum.muhtemelen temmuz sonu gibi doktora gidip eger kistlerim dagilmissa tedavi baslicaz ve bu son asamam olcak:KK43: klomen+catlama ignesi olarak..yoksa asilamaya gececegiz...

hadi hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider belki tatilde iyi gelir de meleğiniz sizi üzmeden gelir hayırlısı ile inşallah

herkese günaydınnnn (biraz geç bir günaydın ama :KK1:)

kızlar bugün benim işyerinde son günüm hayırlısı ile yarın itibariyle iznimiz başlıyor yarın gidip doktordan raporumu alacağım:KK16:
ohhhh evde olacağız artık bakalım birazda evin tadını çıkartalım
şaka maka zorlanıyordum artık işe gidip gelmekte yol mahvediyordu beni sıktık ama dişimizi neyse sonuna geldik allaha şükür:KK34:

halevcimminiciğini gördük rabbim kalp atışını ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım:KK34:

diğer kızlar sizler nasılsınz bakalım narcım seninde 2 günün kaldı tatile ohhhh:KK34:

Herkese merabalarrr ne çok yazmışsınız dünden beri oku oku anca bitti

benim biraz yoğun tatil öncesi o yüzden bakamadım pek. Halevcim çok şükür kese görünmüş haftaya da kalp atışı ile daha da rahatlıcaksın işallah

herkese ben mary ve nalan için gönderdiğiniz güzel dileklere kendi adıma teşekkür ediyorum. Böle doğal gerçekleşen mucizelerle bizlerinde morali artıyor. Bu arada ben dün adet oldum.. Bu ay preseed falan kullanmıştım ama temmuz ağustos pek bişey yapmayı düşünmüorum sadece eşime keçiboynuzuna başlıcaz.. Eylülde işallah maddi olarak ayarlayabilirsek tüpe geççez gibi duruyo. Öncesinde yazın tatilin tadını çıkarmak ve preseed kullancak kadar bile gün saymamak istiyorum :)

neyse gene gelmeye çalışcam yarın son günüm..ranacım arkandan geliorum canım tatile :) cts bodruma gitcez.. Cuma evde olcam.. Fırsat bulursam gelcem gene yazamadım tek tek

Herkese merabalarrr ne çok yazmışsınız dünden beri oku oku anca bitti

benim biraz yoğun tatil öncesi o yüzden bakamadım pek. Halevcim çok şükür kese görünmüş haftaya da kalp atışı ile daha da rahatlıcaksın işallah

herkese ben mary ve nalan için gönderdiğiniz güzel dileklere kendi adıma teşekkür ediyorum. Böle doğal gerçekleşen mucizelerle bizlerinde morali artıyor. Bu arada ben dün adet oldum.. Bu ay preseed falan kullanmıştım ama temmuz ağustos pek bişey yapmayı düşünmüorum sadece eşime keçiboynuzuna başlıcaz.. Eylülde işallah maddi olarak ayarlayabilirsek tüpe geççez gibi duruyo. Öncesinde yazın tatilin tadını çıkarmak ve preseed kullancak kadar bile gün saymamak istiyorum :)

neyse gene gelmeye çalışcam yarın son günüm..ranacım arkandan geliorum canım tatile :) cts bodruma gitcez.. Cuma evde olcam.. Fırsat bulursam gelcem gene yazamadım tek tek

evet Narım kesecimizi gördük çok şükür ki, şimdi kalp atışını duymak kaldı umarım onuda sağ salim mutlu bi şekilde atlatırız.

demek tüp düşünüyorsunuz hadi bakalım Rabbim hayırlısını versin tatlım inşallah sürprizle gelir sizinkilerde tedavilere gerek kalmaz

ya ben tickerımı değiştirmek istiyorum ama yapamadım bi türlüüüüüüüüüü

ya ben tickerımı değiştirmek istiyorum ama yapamadım bi türlüüüüüüüüüü

yapmışsın kuzummm gayetde güzel olmuş tickerın :KK70: evet bakalım belki tüptedir kısmetimiz ocaktan beri bi çaba harcamadık sene bitmeden bunu deneyelim artık...

Siz ailelere söyledinizmi

yapmışsın kuzummm gayetde güzel olmuş tickerın :KK70: evet bakalım belki tüptedir kısmetimiz ocaktan beri bi çaba harcamadık sene bitmeden bunu deneyelim artık...

Siz ailelere söyledinizmi

sağol tatlım uğraşınca yapıverdim, eşimin ailesine söyledim hayır dualarını almak için yoksa kalp atışını duymadan söylemek istemiyordum, kendi aileme de haftaya söylicem Allahımın izniyle inşallah böyle bi müjde vermeyi nasip eder

canlarım nasılsınız, bende yoğunum işlere yetişemiyorum alperen karınca gibi heryere giriyor ya koltuk altlarına kanepe arkalarına, çekmeceleri açıp içine giriyor, dolapları açıp bütün kıyefetleri yere indiriyor arkasından topluyorum yine aynı, böyle geçiyor çabucak günler.

Halevcimm canım aklım sende kalmıştı kesenizi görmüşsünüz şükür Allahım mercimektende küçük şimdi o ya Rabim kucağına almayıda nasip etsain, haftaya kalp atışlarını duyacaksın inşalalh.

Ranacım sende evde olacaksın artık ne güzel tabi canım zor olmazmı bu halde işe gitmek, bol bol dinlen canım.

Narcım sende yoğunsun tatil öncesi haftaya cuma geleceksin dimi hadi bakalım güzel güzel vakit geçir, adet olmuşsun kuzum hayırlısı elbet senin halayını da çekeceğiz.

Nalancım sende hap kullanıyorsun dimi, Mary de öyle inşalllah 3 ünüzün haberini arka arkaya alırız. sende tatile gidiyosun demek ne güzel bolbol dinlen kuzum

Marycim ben sormuştum canım hapı dr mu verdi kendin mi kullanıyosun diye.

Yıldızcım sen nasılsın demirimiz nasıl oldu

Esincim sen ve eymenimiz nasıl canım nasıl yeni incilerini deniyormu üstünüzde.
Asyacım maşalalh paşanın rahatı i,yi demek 40. haftadasınız, isim olarak da kerem düşünmüşsünmüz, yeğenimin adı da kerem ,seviyorum kerem ismini
bizden böyle canlar dün kuaföre gittim bende saçlarımı kestirdim ,değişiklik iyi geliyor insana.

hepinizi kocaman öpüyoruz oğluşumla.

herkese hayırlı cumalar kızlaaarrrrr:KK3:
aaa kimsecikler yok
narcım bugun girmezsin sen işlerini bitir sonra ver elini tatil ohhhhhhhh:KK16: güle güle gidin canım

adacım demek alperen seni bir dakka otutturmuyor bak sen yaramaza her yerede gırıp cıkmaya baslamıs:KK1: kolay gelsin valla canım

diğer kızlar sizler nasılsınız bakalım ??

ben dün hastaneye gittim raporumu aldım ordan ısyerıme verdım raporu artık ızınlıyım :KK16:
dünde kardeşimle eminönüne gittik bebek şekeri bakmaya ama bir türlü beğenemedim beğendiklerim çok pahalıydı bende almadım bakalım ne olacak:44:
dünde eşim babasının yanında kaldığı için bende annemlere geldim şimdi annemlerdeyim birazdan eve geçeceğim bakalım günler bizimde böyle geçecek herhalde
evdeyken sigara böreği sarıp koymustum buzluga sımdı bırkac bırsey daha yapıp koyayım dıyorum bakalım onlarla vakıt gecırırım artık sıcaktan dısarı cıkılmıyor cunku
dun emınonune gıttım ama su ıcmekten ve terlemekten ve tuvalete gıtmekten bır hal oldum:KK1:
neyse bakalım bızden smdılık bu kadar
pazartesı doktora gıdecegız o da ızınden donmus olacak bakalım catı muayenesı yapacak ve ben cokkkkkk korkuyorum:18:
yavas yavas sancılarımda basladı bakalım ne dıyecek:44:

aaa kimsecikler yok
narcım bugun girmezsin sen işlerini bitir sonra ver elini tatil ohhhhhhhh:KK16: güle güle gidin canım

adacım demek alperen seni bir dakka otutturmuyor bak sen yaramaza her yerede gırıp cıkmaya baslamıs:KK1: kolay gelsin valla canım

diğer kızlar sizler nasılsınız bakalım ??

ben dün hastaneye gittim raporumu aldım ordan ısyerıme verdım raporu artık ızınlıyım :KK16:
dünde kardeşimle eminönüne gittik bebek şekeri bakmaya ama bir türlü beğenemedim beğendiklerim çok pahalıydı bende almadım bakalım ne olacak:44:
dünde eşim babasının yanında kaldığı için bende annemlere geldim şimdi annemlerdeyim birazdan eve geçeceğim bakalım günler bizimde böyle geçecek herhalde
evdeyken sigara böreği sarıp koymustum buzluga sımdı bırkac bırsey daha yapıp koyayım dıyorum bakalım onlarla vakıt gecırırım artık sıcaktan dısarı cıkılmıyor cunku
dun emınonune gıttım ama su ıcmekten ve terlemekten ve tuvalete gıtmekten bır hal oldum:KK1:
pazartesı doktora gıdecegız o da ızınden donmus olacak bakalım catı muayenesı yapacak ve ben cokkkkkk korkuyorum:18:

ranacım çatı muayenesinde korkacak bişi yok ya.banada geçen hafta yaptı.normal doğurabilirsin dedi.bugünde kontrole gittik.son iki günüm kaldı.bir haftaya gelmezse suni sancı verecekler.hayırlısı bakalım.

bu arada dün 15 gün gecikmeli olarak bebek karyolamızı sonunda getirdiler.ama ne gelsin bizim beğendiğimiz aldımız takım değil.alakasız bişey.çapalı takımlar varya ondan gelmiş.sinirlerim zıpladı.fabrika yanlış yolllamış.eşimde diğerini beklersek oda kim bilir ne zamana gelecek diye bunu kurdurdu.benimde canım sıkıldı perdesini uyku setini halısını beğendiğim karyolaya göre almıştım bu çapalı alakasız kaldı.tamam güzel ama oda renk cümbüşüne döndü.şimdi eşim uyku setini değiştirmeye gitti çapalı alacak.annemler halıcıyla konuşacak kabul ederse iade edecekler.yani oda da herşey değişecek.ben çıkamıyorum dışarı.çok talihsizlik yaşadım ya.herşey böyle oluyor.mutfak içinde davlunbaz aldım 20 günü geçti onada oda gelmedi fabrikadan.ne alsak üretim duruyor resmen:26:sonumuz hayır olsun bakalım.

laa yetişemiom bu tarafa heee, yazıom yazıom cevap vermionuz diğer taraftan zibidilerr

canım ayın 13 ünde istanbula uçuyoruz biz nasipse, 10 gün falan kalamyı düşünüyoruz hem en yakın arkadaşımın düğünü var hemde teyzemlerle vakit geçireceğiz, dönünce alprenin d. günü yaklaşmış olacak ona hazırlık yapacağız, böyle geçecek bu sene .

ya adaaaaaa gelince ayarlada görüşelim madem 10 gün kalcaksınız. walla görmeyi çok isterim seni, ne tarafa geleceksiniz semt olarak?

canlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm neden kimsecikler yok bakem, dra gittim kesecimiz göründü çok şükür ki kalp atışı için de haftaya çarşambaya randevu verdi dr da 6 haftalık 6 günlük olduğumu söyledi inşallah haftaya kalp atışı ile daha da mutlu olucam

ay hayırlısıyla kalp atışında duy inş bitanem

buda annesinin meleğinin ilk görüntüsü canlarım

Eki Görüntüle 452523

ama ben o meleği yerim yerrr

buaradaa huuu tatilcilerrr istanbula gelicekler...bulussakya hazir geliyorsunuz bu taraflara. bende bu cuma cikiyorum izine:) esim 1haftalik yer ayarlamis gurultuden patirtidan uzak olsun dedi eriklede tutmus.oraya gidicez kismetse.

evet evet buluşalım yahuu.. ben kasım analarıyla buluşup duruyom sizlede buluşmak istiyommmm

canlarım nasılsınız, bende yoğunum işlere yetişemiyorum alperen karınca gibi heryere giriyor ya koltuk altlarına kanepe arkalarına, çekmeceleri açıp içine giriyor, dolapları açıp bütün kıyefetleri yere indiriyor arkasından topluyorum yine aynı, böyle geçiyor çabucak günler.

Yıldızcım sen nasılsın demirimiz nasıl oldu

bizden böyle canlar dün kuaföre gittim bende saçlarımı kestirdim ,değişiklik iyi geliyor insana.

bak sen sıpaya dur durağı yok bunların anacım :))
biz çok şükür iyiyiz atlattık hastalıkları, hepsinden uzak dursun hastalıklar kuzum.
aaa ööle yok saçlarımı kestirdim felen , koyda face e görelim gül cemalini dimi amaa :)

aaa kimsecikler yok

hadi hayırlı olsun raporun dinlen acıcık evinde, biz bu gidişle sen doğurunca görüşecez sanırım :KK70:
kız ne işin var senin eminönünde bu sıcakta, doğumun son haftasında, soğurcan orlarda, artık göbek adını emine koyarsın hahahha :)
ben pelinbebekten yaptırmıştım web siteside var bak istersen canım.
kız karar ver artık doğuma ne kaldı aaaaaaaaa
geldiğimde şekerimi isterim ona göre :KK70:

SEVDEEEEEEMMMMMMMMMMM özledim kız seni dön artıkın

ranacım çatı muayenesinde korkacak bişi yok ya.banada geçen hafta yaptı.normal doğurabilirsin dedi.bugünde kontrole gittik.son iki günüm kaldı.bir haftaya gelmezse suni sancı verecekler.hayırlısı bakalım.

bu arada dün 15 gün gecikmeli olarak bebek karyolamızı sonunda getirdiler.ama ne gelsin bizim beğendiğimiz aldımız takım değil.alakasız bişey.çapalı takımlar varya ondan gelmiş.sinirlerim zıpladı.fabrika yanlış yolllamış.eşimde diğerini beklersek oda kim bilir ne zamana gelecek diye bunu kurdurdu.benimde canım sıkıldı perdesini uyku setini halısını beğendiğim karyolaya göre almıştım bu çapalı alakasız kaldı.tamam güzel ama oda renk cümbüşüne döndü.şimdi eşim uyku setini değiştirmeye gitti çapalı alacak.annemler halıcıyla konuşacak kabul ederse iade edecekler.yani oda da herşey değişecek.ben çıkamıyorum dışarı.çok talihsizlik yaşadım ya.herşey böyle oluyor.mutfak içinde davlunbaz aldım 20 günü geçti onada oda gelmedi fabrikadan.ne alsak üretim duruyor resmen:26:sonumuz hayır olsun bakalım.

aaaaaa ne manyaklar beee.. keşke almasaydın onların kendi hatası.. diğerini 2 güne kadar getiriyosanız getirin yoksa para iadesi istiyorum deseydin canım keşke
gider bi park yatak alırsın geçici o sırada istediğin odayı alırdın
ama kurdurmuşsun hayırlısı olsun. demirin odasıda denizci odası ben memnunum ama adamlar hakkat öküzmüş yani !!!

kıslarrrrr
sakın kızlayın bana hiçç gıeemıyorum.. malum iş yerınde sıte yasaklandı 2 sn okuyup çıkıyorum..
eve gelıncede totomu devrıp yatıyorum ..yaptıgım bişey yok..
inanın bebişime daha bişey almadım temmuz 22 kadar çalışıyorum rapor aldım..
sonra hepsını toptan alıcami

açar açmaz halevın hamıle oldugunu okudum..
halev tatlım ınan çok sevındım..
kızlarr çok sıcak...

sultanlarr :))
epeydir ugrayamadim buralara gerci arada kacamak yapip okuyup hemen ciktim itiraf edeyim. olaylari kacirmayayim diye.
ama topigimizde pek durgun gelen yaziyor vinnnn. e tabi yaz mevsiminde oldugumuz icin diye dusunuyorum. herkes bir yerlerde.. bende ayni valla hamileligim cok guzel geciyor. tadini cikariyrum. cok sukur henuz hic kusmadim bile.boyle devam edecek insallah. bende boyle arada yine gelicem ins. opulduz hemde cok:KK54:

herkese tünaydınn arkadaşlar:KK3:

dün doktor kontrolümüz vardı kızımız 3,150 gram 51 cm olmuş :nazar:
ama yan donmus bızım kız doktor pazartesıye gene kontrole gel bakalım donmemısse sezeryan gunu verecegım dedı bakalım hayırlısı:18:

bıraz korku bıraz heyecan bakalım yaaa sezeryandan sonra cok zorlandınız mı kızlar yaa bana bır akıl verın korkuyorum:26:

Halevcimm canım aklım sende kalmıştı kesenizi görmüşsünüz şükür Allahım mercimektende küçük şimdi o ya Rabim kucağına almayıda nasip etsain, haftaya kalp atışlarını duyacaksın inşalalh.

sıpaya bak demek düzelttiğin herşeyi alt üst ediyor yeniden toplattırıyor sana yaramaz kolay gelsin valla sana tatlım umarım bu sevdası tez zamanda biter yoksa sende hiç hal kalmayacak:KK9:

evet tatlım kesecimizi gördük yarın sabah Allahın izniyle kalp atışını duyacağız yada göreceğiz inşallahhhhhhh hayırlısı bakalım canım

ah be kuzum benim eşim olsa ortalığı dağıtır valla ne yapar eder 2 güne istediğini getirtir neyse umarım diğer değişiklikler yapılmıştırda odanız uyumu yakalamıştır. Umarım doğurmuşsundur canım sağlıkla kucağına almışsındır meleğini güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

laa yetişemiom bu tarafa heee, yazıom yazıom cevap vermionuz diğer taraftan zibidilerr

ay hayırlısıyla kalp atışında duy inş bitanem

ama ben o meleği yerim yerrr

sağol yıldızım inşallah minik kalp atışınıda duyacağız yarın hayırlısı olsun,

kıslarrrrr
sakın kızlayın bana hiçç gıeemıyorum.. malum iş yerınde sıte yasaklandı 2 sn okuyup çıkıyorum..
eve gelıncede totomu devrıp yatıyorum ..yaptıgım bişey yok..
inanın bebişime daha bişey almadım temmuz 22 kadar çalışıyorum rapor aldım..
sonra hepsını toptan alıcami

açar açmaz halevın hamıle oldugunu okudum..
halev tatlım ınan çok sevındım..
kızlarr çok sıcak...

hamişliğin güzel geçsinde boşver gerisini tatlım böle arada haber de edersen iyi olur, az kaldı demek rapor almana hadi bakalım hayırlısı ile sağlıkla al kucağına meleğini

sağol tatlım çok şükür bizimki konmuş göbüşüme:nazar:

herkese tünaydınn arkadaşlar:KK3:

dün doktor kontrolümüz vardı kızımız 3,150 gram 51 cm olmuş :nazar:
ama yan donmus bızım kız doktor pazartesıye gene kontrole gel bakalım donmemısse sezeryan gunu verecegım dedı bakalım hayırlısı:18:

bıraz korku bıraz heyecan bakalım yaaa sezeryandan sonra cok zorlandınız mı kızlar yaa bana bır akıl verın korkuyorum:26:

oyyyyyyy maşallah kızımıza ya ne kadar da büyümüş öle sağlıkla gelsin dünyaya inşallah canım Allahım bi avazda kucağına almanı nasip etsin inşallah

canlar bugün meleğimin kalp atışlarını duyamadım amaaaaaaaaa gördümmmmmmmmmm çok şükür Allahıma ve 6 haftalık olduğumu öğrendim sanırım geç döllenme olmuş olsun hayırlısı ile sağlıkla gitsin de hamişliğim Allahın izniyle,

bu arada hepicinizin kandili mübarek olsun Rabbim bugünde okunan dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh...

bu tickerımı nasıl düzelteceğim ben ordan son sat soruluyor ama geç döllenme olduğu için sata göre önde çıkıyor hamişliğim

Son düzenleme:
X