- 22 Haziran 2009
- 416
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yerim ben o mercimegi .kalp atisinida duymayi nasip etsin allahimm insallah...kiss halevv mercimegin topicigimize ugur getirsin insallah bizlerdende mujdeli haberleri alirsiniz .
kislar buarada marynindedigi gibi bu ay bendende haber alamazsiniz.d.kontrol kullaniyorum.muhtemelen temmuz sonu gibi doktora gidip eger kistlerim dagilmissa tedavi baslicaz ve bu son asamam olcak klomen+catlama ignesi olarak..yoksa asilamaya gececegiz...
Herkese merabalarrr ne çok yazmışsınız dünden beri oku oku anca bitti
benim biraz yoğun tatil öncesi o yüzden bakamadım pek. Halevcim çok şükür kese görünmüş haftaya da kalp atışı ile daha da rahatlıcaksın işallah
herkese ben mary ve nalan için gönderdiğiniz güzel dileklere kendi adıma teşekkür ediyorum. Böle doğal gerçekleşen mucizelerle bizlerinde morali artıyor. Bu arada ben dün adet oldum.. Bu ay preseed falan kullanmıştım ama temmuz ağustos pek bişey yapmayı düşünmüorum sadece eşime keçiboynuzuna başlıcaz.. Eylülde işallah maddi olarak ayarlayabilirsek tüpe geççez gibi duruyo. Öncesinde yazın tatilin tadını çıkarmak ve preseed kullancak kadar bile gün saymamak istiyorum :)
neyse gene gelmeye çalışcam yarın son günüm..ranacım arkandan geliorum canım tatile :) cts bodruma gitcez.. Cuma evde olcam.. Fırsat bulursam gelcem gene yazamadım tek tek
ya ben tickerımı değiştirmek istiyorum ama yapamadım bi türlüüüüüüüüüü
yapmışsın kuzummm gayetde güzel olmuş tickerın evet bakalım belki tüptedir kısmetimiz ocaktan beri bi çaba harcamadık sene bitmeden bunu deneyelim artık...
Siz ailelere söyledinizmi
herkese hayırlı cumalar kızlaaarrrrr
aaa kimsecikler yok
narcım bugun girmezsin sen işlerini bitir sonra ver elini tatil ohhhhhhhh güle güle gidin canım
adacım demek alperen seni bir dakka otutturmuyor bak sen yaramaza her yerede gırıp cıkmaya baslamıs kolay gelsin valla canım
diğer kızlar sizler nasılsınız bakalım ??
ben dün hastaneye gittim raporumu aldım ordan ısyerıme verdım raporu artık ızınlıyım
dünde kardeşimle eminönüne gittik bebek şekeri bakmaya ama bir türlü beğenemedim beğendiklerim çok pahalıydı bende almadım bakalım ne olacak:44:
dünde eşim babasının yanında kaldığı için bende annemlere geldim şimdi annemlerdeyim birazdan eve geçeceğim bakalım günler bizimde böyle geçecek herhalde
evdeyken sigara böreği sarıp koymustum buzluga sımdı bırkac bırsey daha yapıp koyayım dıyorum bakalım onlarla vakıt gecırırım artık sıcaktan dısarı cıkılmıyor cunku
dun emınonune gıttım ama su ıcmekten ve terlemekten ve tuvalete gıtmekten bır hal oldum
neyse bakalım bızden smdılık bu kadar
pazartesı doktora gıdecegız o da ızınden donmus olacak bakalım catı muayenesı yapacak ve ben cokkkkkk korkuyorum:18:
yavas yavas sancılarımda basladı bakalım ne dıyecek:44:
canım ayın 13 ünde istanbula uçuyoruz biz nasipse, 10 gün falan kalamyı düşünüyoruz hem en yakın arkadaşımın düğünü var hemde teyzemlerle vakit geçireceğiz, dönünce alprenin d. günü yaklaşmış olacak ona hazırlık yapacağız, böyle geçecek bu sene .
canlarım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm neden kimsecikler yok bakem, dra gittim kesecimiz göründü çok şükür ki kalp atışı için de haftaya çarşambaya randevu verdi dr da 6 haftalık 6 günlük olduğumu söyledi inşallah haftaya kalp atışı ile daha da mutlu olucam
buaradaa huuu tatilcilerrr istanbula gelicekler...bulussakya hazir geliyorsunuz bu taraflara. bende bu cuma cikiyorum izine:) esim 1haftalik yer ayarlamis gurultuden patirtidan uzak olsun dedi eriklede tutmus.oraya gidicez kismetse.
canlarım nasılsınız, bende yoğunum işlere yetişemiyorum alperen karınca gibi heryere giriyor ya koltuk altlarına kanepe arkalarına, çekmeceleri açıp içine giriyor, dolapları açıp bütün kıyefetleri yere indiriyor arkasından topluyorum yine aynı, böyle geçiyor çabucak günler.
Yıldızcım sen nasılsın demirimiz nasıl oldu
bizden böyle canlar dün kuaföre gittim bende saçlarımı kestirdim ,değişiklik iyi geliyor insana.
hepinizi kocaman öpüyoruz oğluşumla.
herkese hayırlı cumalar kızlaaarrrrr
aaa kimsecikler yok
ben dün hastaneye gittim raporumu aldım ordan ısyerıme verdım raporu artık ızınlıyım
dünde kardeşimle eminönüne gittik bebek şekeri bakmaya ama bir türlü beğenemedim beğendiklerim çok pahalıydı bende almadım bakalım ne olacak:44:
dünde eşim babasının yanında kaldığı için bende annemlere geldim şimdi annemlerdeyim birazdan eve geçeceğim bakalım günler bizimde böyle geçecek herhalde
evdeyken sigara böreği sarıp koymustum buzluga sımdı bırkac bırsey daha yapıp koyayım dıyorum bakalım onlarla vakıt gecırırım artık sıcaktan dısarı cıkılmıyor cunku
dun emınonune gıttım ama su ıcmekten ve terlemekten ve tuvalete gıtmekten bır hal oldum
neyse bakalım bızden smdılık bu kadar
pazartesı doktora gıdecegız o da ızınden donmus olacak bakalım catı muayenesı yapacak ve ben cokkkkkk korkuyorum:18:
yavas yavas sancılarımda basladı bakalım ne dıyecek:44:
ranacım çatı muayenesinde korkacak bişi yok ya.banada geçen hafta yaptı.normal doğurabilirsin dedi.bugünde kontrole gittik.son iki günüm kaldı.bir haftaya gelmezse suni sancı verecekler.hayırlısı bakalım.
bu arada dün 15 gün gecikmeli olarak bebek karyolamızı sonunda getirdiler.ama ne gelsin bizim beğendiğimiz aldımız takım değil.alakasız bişey.çapalı takımlar varya ondan gelmiş.sinirlerim zıpladı.fabrika yanlış yolllamış.eşimde diğerini beklersek oda kim bilir ne zamana gelecek diye bunu kurdurdu.benimde canım sıkıldı perdesini uyku setini halısını beğendiğim karyolaya göre almıştım bu çapalı alakasız kaldı.tamam güzel ama oda renk cümbüşüne döndü.şimdi eşim uyku setini değiştirmeye gitti çapalı alacak.annemler halıcıyla konuşacak kabul ederse iade edecekler.yani oda da herşey değişecek.ben çıkamıyorum dışarı.çok talihsizlik yaşadım ya.herşey böyle oluyor.mutfak içinde davlunbaz aldım 20 günü geçti onada oda gelmedi fabrikadan.ne alsak üretim duruyor resmen:26:sonumuz hayır olsun bakalım.
canlarım nasılsınız, bende yoğunum işlere yetişemiyorum alperen karınca gibi heryere giriyor ya koltuk altlarına kanepe arkalarına, çekmeceleri açıp içine giriyor, dolapları açıp bütün kıyefetleri yere indiriyor arkasından topluyorum yine aynı, böyle geçiyor çabucak günler.
Halevcimm canım aklım sende kalmıştı kesenizi görmüşsünüz şükür Allahım mercimektende küçük şimdi o ya Rabim kucağına almayıda nasip etsain, haftaya kalp atışlarını duyacaksın inşalalh.
hepinizi kocaman öpüyoruz oğluşumla.
bu arada dün 15 gün gecikmeli olarak bebek karyolamızı sonunda getirdiler.ama ne gelsin bizim beğendiğimiz aldımız takım değil.alakasız bişey.çapalı takımlar varya ondan gelmiş.sinirlerim zıpladı.fabrika yanlış yolllamış.eşimde diğerini beklersek oda kim bilir ne zamana gelecek diye bunu kurdurdu.benimde canım sıkıldı perdesini uyku setini halısını beğendiğim karyolaya göre almıştım bu çapalı alakasız kaldı.tamam güzel ama oda renk cümbüşüne döndü.şimdi eşim uyku setini değiştirmeye gitti çapalı alacak.annemler halıcıyla konuşacak kabul ederse iade edecekler.yani oda da herşey değişecek.ben çıkamıyorum dışarı.çok talihsizlik yaşadım ya.herşey böyle oluyor.mutfak içinde davlunbaz aldım 20 günü geçti onada oda gelmedi fabrikadan.ne alsak üretim duruyor resmen:26:sonumuz hayır olsun bakalım.
laa yetişemiom bu tarafa heee, yazıom yazıom cevap vermionuz diğer taraftan zibidilerr
ay hayırlısıyla kalp atışında duy inş bitanem
ama ben o meleği yerim yerrr
kıslarrrrr
sakın kızlayın bana hiçç gıeemıyorum.. malum iş yerınde sıte yasaklandı 2 sn okuyup çıkıyorum..
eve gelıncede totomu devrıp yatıyorum ..yaptıgım bişey yok..
inanın bebişime daha bişey almadım temmuz 22 kadar çalışıyorum rapor aldım..
sonra hepsını toptan alıcami
açar açmaz halevın hamıle oldugunu okudum..
halev tatlım ınan çok sevındım..
kızlarr çok sıcak...
herkese tünaydınn arkadaşlar
dün doktor kontrolümüz vardı kızımız 3,150 gram 51 cm olmuş
ama yan donmus bızım kız doktor pazartesıye gene kontrole gel bakalım donmemısse sezeryan gunu verecegım dedı bakalım hayırlısı:18:
bıraz korku bıraz heyecan bakalım yaaa sezeryandan sonra cok zorlandınız mı kızlar yaa bana bır akıl verın korkuyorum:26: