- 26 Mayıs 2010
- 3.395
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağzın kulakalrında dolaşıyorsun evde bile dimi :) progestan öyle yapıyor canım birde hamileliğin etkisinden sürekli uyukluyor insan , güzel şeylker tabi Rabbim herkese nasip etsin. İsim düşünmüşmüydünüz eşinle hiç kız olursa şu erkek olursa şu diye,hanimlar hepinize sevgi dolu opucuklerr
ben iyiym cok sukur herhangi bi degisiklik yok. bebisimle mutlu mesut gunler geciriyrm. her anim onu dusunmekle geciyor. kocisim azicik saf disi kaldi desem yalan olmaz ama olsun 1 senedir bu gunleri bekliyorum . gerci o da benim mutlulugumu gordukce seviniyor olayi tam olarak kavrayamadiysada. su aralar tek derdim progestan hapim. kafam bi dunya. 9 haftaya kadar kullanacakmisim. ama olsum bebisime dunyalar feda
ayyy maşalalh esincim ya hiç zorlanmamış eymen inşalalh bizimde öyle olur, çok korkuyorum ben ateşlenirse falan diye, şuna bak 2. yi de çıkartmış bile ,yerim onun minik dişlerini. Bizimde öyle esincim ağzının suyu hiç eksilmiyor bakalım, ben suluk almıştım canım ondan veriyorum genele ama bardak gördümü saldıurıyor alışsın diye bende bardaktan veriyorum arada.günaydın iyi pazarlarr
hepinize tek tek teşekkür ediyoruz dişimiz için
adacım açıkcası oğlumun normal halinden pek bir farklılıklar yaşamadım öncesindeki kaka durumunu biliyosunuz zaten o normale dönmüştü şükür ateşi felan çıkmdı her zamanki gibi bazen iyi bazen huysuzdu ama eli ağzından hiççç çıkmıyordu ne bulsa ağzına götürüyoduki her çocuğun yaptığı şeylerden önceki gün yine suyunu içiriken fakettimki ikinciyide patlatmışız birinden daha çok diğerinden daha az ses geliyorudu yokladım ikincide patlamış darısı sizin başınıza yakındır alpereninde patlatması buarada benim minik sıpa biberonla su içmiyor bardaktan içiyor küçük beyefendi
sevdecim iyi yolculuklar canım güle güle gidip gelin
yıldızcım demirin gözü nasıl oldu geçmiştir umarım dediğin gibi yerlerde sürünüyolar her yeri elleyip gözlerini ovuyolar istediğin kadar temizlik yap 2saate her şey aynı oluyor bide polenler vardı tabi birinden biri sebep olmuştur işte
ranacım maşallah kızımıza kocaman oldu doğduğu zamanıda görelim inşl artık sende yüzünü doüunca görürsn o pozisyonunu aldıktan sonra hiçççte heveslenme göstermez kendini doğuma saklıyor süpriz yapmak için
narcım sen nasılsın canım tüp bebek eylüle kalmış gelde anlat bakalım neler oldu hayırlısı neyse o olun kuzum böyle ertelemede bile hayır vardır siz ona odaklanmışken rabbim bebişinizi gönderecektir inşl
mary canım eşinin tayinimi çıktı kesinleştimi hkkınızda hayırlısı neyse o olsun canım dediğin gibi orda bi ilçeye giderseniz doktpor konturolün zor olur kışın gelip gitmesi ama tez elden izmire dönme ihtimalinizde göz ardı edilemez hayırlsıı
avniyecim bebeişin kalp atışın ı duymuşsunuz hayırlı olsun canım progestan hapını biraz daha kullanmak zorundaymışsın napacan az daha sıkarsın dişini sen bebişi sevdikçe eşin saf dışı kalmış merak etme bi kaç aya tekmelerle oda aranıza katılır sen bol bol konuş bebişinle sonra bizimkiler gibi geveze olsun durdurabilene aşk olsun
nalancım telefonun hayırlı olsun artık sende aramıza döndün hoşgeldin hayatım
Ayyy allahımmm bu nasıl bir haftaya başlama şeklidirrr halevim kuzum nasıl oldum anlatamam. Gözlerim dolu dolu tüylerim diken diken oldu resmen..:) sen onca zaman bekle iki kez tüp bebek yaptır rabbim desinki halev o zaman değildi senin zamanın şimdi senin zamanın geldi o kadar mutlu oldumki kuzum umut oldun banada bir demirbaş daha kırdı zinciri.. İşallah herşey yolunda gider ve bunca yıl beklediğin yavrun kollarında olur artık :)
marycim adet olmuşun sende canım hayırlısı işte baksana rabbim neylerse güzel eylermiş mukafatını veriyo sonunda.. Tayin işi karışıkmış cidden doktor işi zorlar sizi ilçede falan.. Ama hemen izmire dönüş bileti olcaksa size buna değebilir. Hakkınızda hayırlııs olsun işallah kuzum
avniyecim yaz gelince böle oluyo canım izinler vs derken boşalıo topicimizz. Geçen yazda böle olmuştu. Ahh canım tadını çıkar tabi beklemişin onca bebeğini şimdi doya doya sev yavrunu:)
ranacım demek perşembe ayrılıosun canım ohh rahat et azcıkda iyi olmuş valla.. Kocaman olmuş prensesimiz maşallah annesinede kızınada.. Bizim eltide doğum yaptı kız onunda naz koydular ismini :)
adacım evet canım eylül düşündük tüpü. Bakalım kısmetse.. Bende bu cuma izne ayrılıorum canım cts de allah izin verirse bodrum yolcusuyuz acaip ihtiyacımız var zaten tatile çok iyi gelcek...
Alperenede havuz almış babası aman ne güzel sıcaklarda oynar durur buruşana kadar alamazsın artık içinden
esincim eylüle kaldı canım ilk ağustos düşünmüştük sonra bayram falan var denk gelir transfer o zaman diye sonra olsun dedik. Eylülde 10000 kredi ödememiz vardı eve kasıma falan kalır diyodumkiii evi sattık gibi bişey:) daha tapuyu devretmedik ama aldığımız şirket aracı oldu.. Krediyi kapatcaz kalan paraylada yeni projeye gircez.. Yani şu an elde kalan sıfır :) ama krediden kurtulduk ve yeni bir eve peşinat vermiş olduk.. İşte böle canlar bi aksilik olmazsa eylülde istiyoruz
bu arada haftasonumuz acaip yoğun geçti istanbuldan amcamın oğlu geldi. Cuma akşamı foçaya gittik yemeğe.. Cts akşam alaçatıya gittik ama hep geç döndüğümüz için çok yorgunluk oldu. Cuma akşamı düğün var arkadaşlarımızın daha ayakkabı bakamadım.. Sıkıştı herşey tatil hazırlığı falan var. Bu arada bugün adet günüm sabahtan beri ağrım var. Gelceksede bugün gelse baride tatile kadar bitse..
Halevvv saat 4te haber bekliyoruz kuzummmm
halevcimmm canım test yapmışsın bile yaa üstelik iki test ve çift çizgi yaaaa hamilesinn ne yazacagımı şaşırdım inan ilk yazıyı okudum atladım hemen ,kan vermnişsin bile kuzum olsun bekleriz biz o saate kadar cacanım ayy nasıl sevindim yaa sevindirik oldum resmenn Allahımm darısı diğer canların başınaa, nar ım tez zamanda seninde haberini alalım kuzumm
Halevcim ay ne güzel işte hiç beklemediğin bi anda gelmiş. Aslında hiçde önceki aylarda olduğu gibi farklı belirtiler olmuomuş dimi düşünmeyince :)hadi bakalım az kaldı 4e alcağımız haberi biliyoruz gerçide yinede heyecanlanıo insan. Ayağını sürü bari kız kan sonucunu alınca (
teşekkür ederim Adacım evet ben herşeyi yaptırdım bilene şuan beklemedeyiz aradım sonuç çıkmış mı diye ama henüz çıkmamış beklemedeyiz halen tatlım
evet Narım öyle oldu gerçekten ama aklımdan atabilmiş değildim her hamiş gördüğümde içimi çekip özentiyle bakıyordum dua ediyordum mersem benim melek içime girmiş bilem ki kanda da aynı sonuca varırız inşallah veeee darısı başına inşallah kuzum
halevcim inan çok sevindim çok bariz çıkmış testte çıbıklar...bebiş gelmiş bile çoktan şimdiden halayımızı çekelim bi güzel
kan tahlili sonucu çıkınca iyice katmerlensin halayımız uc uca eklensin:)))
Offff pofff çıkmadımı daha sonuç :)
aminnnnnnn valla ben zaten öle tamamen kafadan çıkarmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum halevim.. Sonuçta bişeyi çok isterken hadi şimdi tamamen unutıyım diyemezsin. Zaten inat gibi herşey bunu hatırlatıo bize.. Neyseki artık sende kendi meleğini sevceksin başkaları sana bakıp ne güzel diye iç geçircekler
HALEVİMMMMMMMMMMMMMMMMM
allahım okuduğumdan beri tüylerim diken diken....Rabbim ne kadar büyük ki sana 2 tüpten sonra doğal yolla hamilelik nasip etti...
sonuç belli ama helecan olsun die yettim geldim
öpüyorum kocaman
çıkmadımı sonuçççç???????
teşekkür ederim Yıldızımmmmmmmm senin testlerle öğrendim sonucumu eğer onlar olmasaydı bugüne bekleyecektim yada hiç yapmayacaktım
sonuç çıkmamış canlarım ne yazık ki valla herkes merak içinde ama napalım geç olsun güç olmasın demekten başka çaremiz yok
canlar slm
bugun ovitrelle tredavimin ilk ayı btmiş oldu . adetimdende 5 gun geçti. doktor beta hcg testi yapalım dedi. yaptırdım ve az önce sonucunu gördüm netten 0,37 ve hüsranla sonuçlandı. ağlıyorum. deliricem sanki. ne olur bişeyler diyin bana . (( perşembe gunu yine doktora gidicem fakat neden adet olmadım anlayamadım
Bende 4000 küsür diyorummmm ee ne de olsa 47.günündeymiş hatun :)
kız halev kalan testleride bana gönder bari var bi hikmet bu testlerde:)
halev adet sancısı gibimi ağrısı canım öyleyse adada da çok olmuştu ya korkma
hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmiyor maalesef elimizden canım..
adet farklı nedenlerlede gecikebiliyor ki zamanında hepimiz yaşadık bunları aylarca...
hiç ağlama Allah herşeyi zamanı gelince kararlaştırıyor inan bana..
inş tedavin bebekle sonuçlanır hayırlı ve güzel haberlerini alırız