- 20 Ocak 2012
- 511
- 1
evet canım çok şükür Rabbime zamanımız gelmiş ki meleğim göbüşüme konmuş bile
allahım ne ballıdır ne tatlıdır ne de kıymetlıdır sımdı o annecıgının karnında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım çok şükür Rabbime zamanımız gelmiş ki meleğim göbüşüme konmuş bile
senınle aynıyız cnm bız
evet canım şimdi netteki hesaplayıcılara bakıyorum tahmini doğum 13 şubat diyor kalp atışını duyma 17 haziran yazıyor hadi bakalım inşallah yarın güzel haberler alırım
allahım ne ballıdır ne tatlıdır ne de kıymetlıdır sımdı o annecıgının karnında
ay biliyorum canım teyzem var ya antalyada çok uygun orda. İzmir çok pahalı ankarada falanda daha ucuzmuş. İzmirde alan yok ev yapcak ondan heralde..hmm şimdi anladım kuzum daha az ödeyeceksiniz yeni evinizi yani, Allah önce bi bebiş nasip etsin hemen ardında da içine sinen bi ev nasip etsin inşallah..off ne kadar pahalı sizin orda evler yaa ,antalya da evler çok ucuz mesela.
canım ayın 13 ünde istanbula uçuyoruz biz nasipse, 10 gün falan kalamyı düşünüyoruz hem en yakın arkadaşımın düğünü var hemde teyzemlerle vakit geçireceğiz, dönünce alprenin d. günü yaklaşmış olacak ona hazırlık yapacağız, böyle geçecek bu sene .
Allahım ne kadar büyüksün ya halevcim nasip kısmet işte dimi ya kendliğinden geliverdi bak ,
kız tam ben diyecektim yıldız demiri onlarla öğrenmiş, halevde miniğini öğrendi e geri kalan elden ele dolaşsın bari vardır bi hikmeti, kalan olduysa halev göndersdin kesinlikle.
ayy hiçbi simge çıkmıyor bende halay da yokk, çok sevimdim halevcim yaa,Rabbim nasip etti bak,maşallahh halevcim baya yüksek çıkmış, hemen dr a git canım ihmal etme
ayyyy işallah kuzum bal damlıo ağzından işallah haleve yetişiriz mary de bende nalandaayyy kızlar ben bu heyecanı paylaşamadım gündüz sizlerle ama aklım burdaydı bilgisayarda sorun vardı ben açamadım eşim gelince halletti neyseki
halevcim tekrardan tebrik ediyorum canım hamileliğini rabbim sonunu getirsin inşl değerinde maşallah baya yüksek nara katılıyorum bi doktora git hemen keseyi görüp kalp atışını bile duyabilirsin
kızlar bişe çekti dikkatimi hep çifter çifter hamilelik yaşadık hep arka arkaya verdilk haberlerimizi
ada ve ben (yıldızın düşüğünü saymıyorum)
yıldız ve nur(o dönem nalanda vardı ama malesef sonu gelmedi)
asya ve rana
sevde ve avniye
veee veee şimdide halev yanına en güzel yakışacak olan nar veya mary aslında inşl ikiside :))
neyse canım sen iyi ol iyi haberler getirde biz bekleriz seni akşama kadar:) valla yolla bacım preseedim var gerçi.. İzne ayrılcam ya dönünce ben sana mail atarım o zaman gönderirsin çok makbule geçer.. Bu arada sen preseed kullanmışmıydın bu aycanlarım sizleri merak ettirdim heyecandan sevinçten ne yapacağımı şaşırdım hemen hastane arayışına geçtim veeee yarın sabah 8:45 de akay hastanesinden randevuyu aldım öğleden sonra da başka dr da hemoroid için kontrolüm var o yüzden akşama kadar sizlere bilgi veremeyeceğim canlarım artık akşama yazarım o yüzden merak etmeyin dicem ama insan ister istemez merak içinde kalıyor değil mi Allahım hayırlısını versin hepimiz için hepicinizi öpüyorum
ay ne demek kuzum elbette elimde var kıyamadım ki yapmaya bide sonuçların hüsranlığına alışkın olduğumdan gerek görmedim hiç
yollarım kuzum 9 gebelik testi, 8 ovülasyon testi bide preseed var tatlım yollayım hepsini sana senden de güzel haberler alalım kuzum adresini mail at yolarım sana
ne bileyim kuzum ya bende çok şaşırdım bu sonucu duyunca
sağol Edutum öpüyorum seni
tatlım inşallah keşke hepsini bir arada görebilsem hayırlısı olsun bakalım
sağol adacım evet ama Allah var hep içime doğuyordu benim miniğim kendiliğinden gelecek bu yüzden tedaviye başlamayı düşünmedim hiç çok şükür ki Rabbim içimdeki hislerimi yaşattı bana darısı Narımın ve Marycimin başına inaşllahhhhhhhhhhhhhh
sağol Ranacım çok şükür ki gördük tatlım bu günleri de Allahım sonunu güzel getirsin inşallah her daim
sağolsın Esinim evet arka arkaya geldi haberlerimiz inşallah peşim sıra hem nar hemde mary de gelirde halaylarımızın sonu gelmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
canım pkodan dolayı geç yumurtlama yaşadıysan bebeğin bundan daha küçük çıkabilir.o hesaplayıcı 14.gün yumurtladığını varsayıyodur muhtemelen..canlarım netteki hesaplayıcılar 6 hafta 5 günlük hamiş olduğumu söylüyor bakalım dr ne diyecek hadi hayırlısı bakalım
ay neler neler olmus oyle bi ara face e gircem resimler eklemis .cok tatli gorunuyor aksam eve gidince rahat rahat yorumlar yaZicam.kislar sizler napiyonuz.bu arada nar Dedigin dogru bence asilama ise yarayabilir.hem tup bebekte baya tuzlu cikiyormus yaaa
ayy canım hislerime tercüman olmuşsun sen ya dün bende aynen dediğin gibi düşünüp durdum bi ara hiç hamiş çıkmıyor sonra çifter çifter çıkıyor maşallah , inşalalh diğer arkadaşlarımızda hemencik hamiş kalıverir, halevi yalnız bırakmazlar.ayyy kızlar ben bu heyecanı paylaşamadım gündüz sizlerle ama aklım burdaydı bilgisayarda sorun vardı ben açamadım eşim gelince halletti neyseki
halevcim tekrardan tebrik ediyorum canım hamileliğini rabbim sonunu getirsin inşl değerinde maşallah baya yüksek nara katılıyorum bi doktora git hemen keseyi görüp kalp atışını bile duyabilirsin
kızlar bişe çekti dikkatimi hep çifter çifter hamilelik yaşadık hep arka arkaya verdilk haberlerimizi
asya ve rana
sevde ve avniye
veee veee şimdide halev yanına en güzel yakışacak olan nar veya mary aslında inşl ikiside :))
iyi yapmışsın kuzum git bakalım bencede kalp atışını duyabilirsiniz geç döllenme olmadıysa, akşama bekleriz kuzum yeterrki güzel haberler olsun.canlarım sizleri merak ettirdim heyecandan sevinçten ne yapacağımı şaşırdım hemen hastane arayışına geçtim veeee yarın sabah 8:45 de akay hastanesinden randevuyu aldım öğleden sonra da başka dr da hemoroid için kontrolüm var o yüzden akşama kadar sizlere bilgi veremeyeceğim canlarım artık akşama yazarım o yüzden merak etmeyin dicem ama insan ister istemez merak içinde kalıyor değil mi Allahım hayırlısını versin hepimiz için hepicinizi öpüyorum
ay ne demek kuzum elbette elimde var kıyamadım ki yapmaya bide sonuçların hüsranlığına alışkın olduğumdan gerek görmedim hiç
yollarım kuzum 9 gebelik testi, 8 ovülasyon testi bide preseed var tatlım yollayım hepsini sana senden de güzel haberler alalım kuzum adresini mail at yolarım sana
sağol adacım evet ama Allah var hep içime doğuyordu benim miniğim kendiliğinden gelecek bu yüzden tedaviye başlamayı düşünmedim hiç çok şükür ki Rabbim içimdeki hislerimi yaşattı bana darısı Narımın ve Marycimin başına inaşllahhhhhhhhhhhhhh
sağol Ranacım çok şükür ki gördük tatlım bu günleri de Allahım sonunu güzel getirsin inşallah her daim
sağolsın Esinim evet arka arkaya geldi haberlerimiz inşallah peşim sıra hem nar hemde mary de gelirde halaylarımızın sonu gelmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
canım geç döllenme olduysa hesap tutmayabilir, benimde 19. gün olmuştu mesela, yumurtam o gün çatlamıştı.canlarım netteki hesaplayıcılar 6 hafta 5 günlük hamiş olduğumu söylüyor bakalım dr ne diyecek hadi hayırlısı bakalım
sen nasılsın canım , bende bakmadım uzun zamandır resimlere, fırsatım olsa bende ekleyeceğim , bencede canım hemen tüp bebek düşünmeyin .ay neler neler olmus oyle bi ara face e gircem resimler eklemis .cok tatli gorunuyor aksam eve gidince rahat rahat yorumlar yaZicam.kislar sizler napiyonuz.bu arada nar Dedigin dogru bence asilama ise yarayabilir.hem tup bebekte baya tuzlu cikiyormus yaaa
ay biliyorum canım teyzem var ya antalyada çok uygun orda. İzmir çok pahalı ankarada falanda daha ucuzmuş. İzmirde alan yok ev yapcak ondan heralde..
Bakalım canım gene oturcağımız ev eğilde yatırımlık olcak. Daha az krediyle olcak. Bizde başka eve kira düşünüyoruz. Çünkü burdaki fiyatlarla kendi evimizi alamayız hemen..
ayyyy işallah kuzum bal damlıo ağzından işallah haleve yetişiriz mary de bende nalanda
neyse canım sen iyi ol iyi haberler getirde biz bekleriz seni akşama kadar:) valla yolla bacım preseedim var gerçi.. İzne ayrılcam ya dönünce ben sana mail atarım o zaman gönderirsin çok makbule geçer.. Bu arada sen preseed kullanmışmıydın bu ay
canım pkodan dolayı geç yumurtlama yaşadıysan bebeğin bundan daha küçük çıkabilir.o hesaplayıcı 14.gün yumurtladığını varsayıyodur muhtemelen..
evet canım aşılama denemeden tüpe geçme derim ben.. Keşke hiçbirine gerek kalmasa.. Bende gördüm RANAnın resimlerini hepsi birbirinden güzeldi maşallahh
gunaydin kizlarrr.ya o nekadar guzel bir haber oyle inanmiyorum ya.super valla. allah tamamina erdirsin halevcimm .bende tatildeydim haftasonu ve pztsi kacamak yaptik. simdi ise calisiyorum.
neyse canım sen iyi ol iyi haberler getirde biz bekleriz seni akşama kadar:) valla yolla bacım preseedim var gerçi.. İzne ayrılcam ya dönünce ben sana mail atarım o zaman gönderirsin çok makbule geçer.. Bu arada sen preseed kullanmışmıydın bu ay
canım pkodan dolayı geç yumurtlama yaşadıysan bebeğin bundan daha küçük çıkabilir.o hesaplayıcı 14.gün yumurtladığını varsayıyodur muhtemelen..
ayy canım hislerime tercüman olmuşsun sen ya dün bende aynen dediğin gibi düşünüp durdum bi ara hiç hamiş çıkmıyor sonra çifter çifter çıkıyor maşallah , inşalalh diğer arkadaşlarımızda hemencik hamiş kalıverir, halevi yalnız bırakmazlar.
iyi yapmışsın kuzum git bakalım bencede kalp atışını duyabilirsiniz geç döllenme olmadıysa, akşama bekleriz kuzum yeterrki güzel haberler olsun.
canım geç döllenme olduysa hesap tutmayabilir, benimde 19. gün olmuştu mesela, yumurtam o gün çatlamıştı.
anladım canım Allah nasip ettikten sonra eviniz de olur kuzum yeterki huzurlu mutlu olun. Vakti saaati gelince nasıl da gönderiyor Mevlam, dün eşime ve en yakın arkadaşıma anlattım halevi 2 tüp bebek yaptırmıştı olmadı şimdi kendiliğinden ahmile diye.
ya ben halayları kaçırdım.halevcimm acayip sevindim.rabbim inşallah kalp atışlarını gösterir önce sonrada sağ sağlim kucağına alırsın.çok tebrik ederimm.ne mutluu size.darısı inşallah nara mary ye ve isteyen herkeze
canım benim sende neden son hafta o kadr misafir ağırladın tek başına valla ikram yaparken doğurmadın iyi:))artık 40. haftaya girdik bizde ama oğlumuz hala gelmedi.bu hafta son bakalım .dün çok kalabalık misafir geldi iş yerinden çok yoruldum gece doğar sandım ama doğmadı:)hayırlısı bakalım.:26:
Amiiinnnn canım inşallahh..halevin peşi sıra önce nar sonra ben araya bide nalan bomba patlatırsa süper olur:)ayyy kızlar ben bu heyecanı paylaşamadım gündüz sizlerle ama aklım burdaydı bilgisayarda sorun vardı ben açamadım eşim gelince halletti neyseki
asya ve rana
sevde ve avniye
halev valla bende eşime anlattım dedim böle böle biliyomusun kendiliğinden hamile kalmış topicten arkadaşımız oda sevindi garibim Allah tamamına ersirsin darısını başımıza versin diyee=)canlarım sizleri merak ettirdim heyecandan sevinçten ne yapacağımı şaşırdım hemen hastane arayışına geçtim veeee yarın sabah 8:45 de akay hastanesinden randevuyu aldım öğleden sonra da başka dr da hemoroid için kontrolüm var o yüzden akşama kadar sizlere bilgi veremeyeceğim canlarım artık akşama yazarım o yüzden merak etmeyin dicem ama insan ister istemez merak içinde kalıyor değil mi Allahım hayırlısını versin hepimiz için hepicinizi öpüyorum
maşallah canım küçücük benek büyücekte koca bebek olcak Allahım sen nelere kadirsin..inşallah haftaya kalp atışını da duyarsın pıtır pıtır..
halev valla bende eşime anlattım dedim böle böle biliyomusun kendiliğinden hamile kalmış topicten arkadaşımız oda sevindi garibim Allah tamamına ersirsin darısını başımıza versin diyee=)
bu aradaaa eğer ortada bi totem varsaa kızlar bende isterim testlerden mestlerden=))1 tane bile olsa evde bulunsun madem uğur getiriyolar:))
maşallah canım küçücük benek büyücekte koca bebek olcak Allahım sen nelere kadirsin..inşallah haftaya kalp atışını da duyarsın pıtır pıtır..
topiğimizn adını değiştirelim bence..'doktor takibine başlayıp doğumun yolunu gözleyenler..' olmalı=)
baksanıza hamişler çoğaldı..
kekula ve rana doğurmak üzere:)
sevde, halev, avniye hamilee...
5 tane var şimdi dimii,,3tene de hali hazırda doğmuş paşalarımız var yanılmıyosam..
Nar,Mary,Nalan kaldık inşallah bizde biran önce alsak müjdelerimizi
gunaydin kizlarrr.ya o nekadar guzel bir haber oyle inanmiyorum ya.super valla. allah tamamina erdirsin halevcimm .bende tatildeydim haftasonu ve pztsi kacamak yaptik. simdi ise calisiyorum.
ayy canım hislerime tercüman olmuşsun sen ya dün bende aynen dediğin gibi düşünüp durdum bi ara hiç hamiş çıkmıyor sonra çifter çifter çıkıyor maşallah , inşalalh diğer arkadaşlarımızda hemencik hamiş kalıverir, halevi yalnız bırakmazlar.
iyi yapmışsın kuzum git bakalım bencede kalp atışını duyabilirsiniz geç döllenme olmadıysa, akşama bekleriz kuzum yeterrki güzel haberler olsun.
canım geç döllenme olduysa hesap tutmayabilir, benimde 19. gün olmuştu mesela, yumurtam o gün çatlamıştı.
anladım canım Allah nasip ettikten sonra eviniz de olur kuzum yeterki huzurlu mutlu olun. Vakti saaati gelince nasıl da gönderiyor Mevlam, dün eşime ve en yakın arkadaşıma anlattım halevi 2 tüp bebek yaptırmıştı olmadı şimdi kendiliğinden ahmile diye.
ya ben halayları kaçırdım.halevcimm acayip sevindim.rabbim inşallah kalp atışlarını gösterir önce sonrada sağ sağlim kucağına alırsın.çok tebrik ederimm.ne mutluu size.darısı inşallah nara mary ye ve isteyen herkeze
marycim burdan ilk defa söylüyorum adını.o kadar çok değiştirdikki eşim bi türlü beğenemedi en son kerem dedik bakalım değişmezse:)bu arada az önce fena bi sancı girdi ama arkası yok:)