oyy kızlar oyyyy
Allah beterinden saklasın ama gözleri geçti şimdide öksürük,hapşırık,göz akıntımız başladı.. sümüklü böcek gibi dolanıo ortalarda şapşik :)))ama keyfimiz yerinde şükürler olsun, öperim gıdılarınızdan teker teker :) herkes iyi dimi şekercanlar
bizde özledik kuzum seni..demek sizind euyku düzenininz bozuldu.. inş düzelir hayatım
ayy çok geçmiş olsun hayatım yaaa, şükür bişeyleri yok.
bizde iyiyiz cnm. emeklioya mikrop kapmış olabilir dedi dr, polenlerden olabilir dedi. geçti allahtan.
demir diş çıkaracağı zaman ateşlenir ve yemyeşil sümük olur cnm, ama her çocuk farklı olabilir tabii
geldik sevdem, alerji geçti şimdi öksürükle uğraşıoz..ama iyiyiz şükür hayatım.. senin minnak kuş nası bakiim annesi, isim buldunuzmu?
ayy bi damla boylarıyla nası da yoruolar adamı...bizim sıpa günde 2 kere 20 dk uyuyo.. şarj edio kendini geri kalkıo duracell gibi maşallah :)
saol bitanem, doğru demişin walla o bitti başka şey çıktı.. bunlar küçük şeyler, amin hiçbirimizin dermansız derdi olmasın
hoşbulduk bebeeem..
ay izne ayrıl artık da doğurmadan görüşelim ayyyyyy :))))
dönüşümüz iyidi uyudu allahtan..yoksa gidiş gibi olaydı kafayı sıyırırdım heralde![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bence nevresim takımı ser tatlım, çok sıcak olacak o tarihler..
şu çantanıda tamamla artık, yoksa ben gelip toplucam heee![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
hoşbulduk bebeeemm
ohhh ne güzel gezmişsiniz.. ahh bide geçen sene geleydiniz alaçatıya da göreydim o gül yüzünü :)
neyse belki bidaha geliriz kim bilir :)
kız asya bi telefonun bilem yok heee.. doğursan haberimiz olmucak heee
tikkat et kendine sıcaklarda, Allah yardımcın olsun, kolay doğumun olsun inş
Allah beterinden saklasın ama gözleri geçti şimdide öksürük,hapşırık,göz akıntımız başladı.. sümüklü böcek gibi dolanıo ortalarda şapşik :)))ama keyfimiz yerinde şükürler olsun, öperim gıdılarınızdan teker teker :) herkes iyi dimi şekercanlar
canlarımmmmmmmm çok özledim hepinizi nasılsınız , gelemedim kaç gündür ,ofis işlerim inanılmaz yoğun sık sık ofise gidip geldim, bunun üstüne misafirler ağırladım, üstüne alperenin gece uykuları gitti nerderse yarım saate bi kalkıyorsizler nasılsınıuz, varmı gelişmeler sayfalar çok ilerledimi okuyabilirmiyim , alpereni uyutunca yine geleceğim canlar çıkıyorum
bizde özledik kuzum seni..demek sizind euyku düzenininz bozuldu.. inş düzelir hayatım
Yıldız canım gelmişsiniz evinize, çok geçmiş olsun kuzum ya demirin alerjisimi oldu acaba bu dönemde çoğu bebeklerde aynı şey var çünkü, şuan nasıl canım ,sende eylülde başlayacaksın işe demek kız okurken bile içim cız etti bu veletleri koyup nasıl işe gideceğiz biz.
Canlar bende başta yazdığım gibi inanlımaz yoğundum ya ,işlere yetişemiyorum bi türlü, bunların yanı sıra gezmeyi de ihmal etmedim tabi, havalar ısınınca gezmelerimiz arttı konsere falan gittik, herhafta sonumuz doluydu nerdeyse bu hafatsonu da Allah izin verirse pikniğe gideceğiz, ha arada can sıkıcı şeylerde oldu tabi, ptsi günü annemler kaza geçirdi köyde, nasıl korktum anlatamam soluğu hastane de aldık, çok şükür çok bişeyleri yok ,annemin bacağı biraz zedelenmiş dinleniyor,ayağa kalkması biraz zor oluyor , yiğenimde vardı yanlarında onunda kaşı şişmiş biraz bu kadar ,buna şükrettik tabi. Birde alperenin 2 gündür ateşi vardı, bugün yok şükür, anlamadık neden oldu aşırı değil aslında en fazla 38 oldu neşesi falan yerinde ama dişe mi yapıyor diyoruz, diş de yok heüz.
ayy çok geçmiş olsun hayatım yaaa, şükür bişeyleri yok.
bizde iyiyiz cnm. emeklioya mikrop kapmış olabilir dedi dr, polenlerden olabilir dedi. geçti allahtan.
demir diş çıkaracağı zaman ateşlenir ve yemyeşil sümük olur cnm, ama her çocuk farklı olabilir tabii
yıldızcım yuvaya dönmüşsün .. demir şimdi nasıl alarjisi geçti mi çok geçmiş olsun
geldik sevdem, alerji geçti şimdi öksürükle uğraşıoz..ama iyiyiz şükür hayatım.. senin minnak kuş nası bakiim annesi, isim buldunuzmu?
iyi akşamlar canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşl
ben geçen hafta sonu kayınvaldemlerdeydim pazar günü döndük evimize pazarteside yaz temziliğim vardı kadın geldi hafta sonunun yorgunluğunu atmadan bide onunlaq uğraştık halılarımı felan kadırdı bu iş en iyi eymene yaradı ordan oraya gidiyor yürüteçle bende peşinde tabiki bu ara erken uyanmaya başladı geç yatıp erken uyanıyor sonra yine uyuyor ama benim uykum bölünmüş kalkmış oluyorum kahvaltı alt değiştirme hava sıcak banyo felan derken o geri yatıyor ben zombi gibi ayaktayım öğlen uykusuna yattımı bende onunla yatıyorum hiç halim kalmıyor çünkü bu sebeplerden çok sık takip edemedim anneme diyorumki seni çokl iyi anlıyorum biz küçükken hep öğlen uykusuna yatırır kendide yatardı biz istemezdik zorla uyuturdu tabi şimdi anladın dimi beni ev işi yemek siz benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyordu diyorbizden böyle canlar
yıldızcım geçmiş olsun bu sığaların bir sıkıntısı bitmeden diğeri başlıyor allah dermansız dert vermesin
ayy bi damla boylarıyla nası da yoruolar adamı...bizim sıpa günde 2 kere 20 dk uyuyo.. şarj edio kendini geri kalkıo duracell gibi maşallah :)
saol bitanem, doğru demişin walla o bitti başka şey çıktı.. bunlar küçük şeyler, amin hiçbirimizin dermansız derdi olmasın
hoşgeldiniz gezentiler
ana oğulayy canım geçtimi şimdi gözleri yolda nasıl geldiiniz rahat geçtimi yolculuk?
hoşbulduk bebeeem..
ay izne ayrıl artık da doğurmadan görüşelim ayyyyyy :))))
dönüşümüz iyidi uyudu allahtan..yoksa gidiş gibi olaydı kafayı sıyırırdım heralde
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
kızçelerim bende dün işe gittim öğleden sonra eve geldim annemlerde geldi sağolsun camlarımı sıldık tuller perdeler yıkandı takıldı halılarımızı kaldırdık halı yıkamaya verdık
artık halılarım gelıp serdıkten sonra temızlık ıslerım tamamen bıtmıs olacak allaha sukur
bebek sekerı bebek cıkolatası falan bakınıyordum ama temızlıkten bu hafta dısarı cıkamadım onlarıda haftaya halledecegım ınsallah
doğum cantasına da konacak eksık seyler var onlarıda alırım artık cıkmısken cumartesıde randevumuz var bakalım kızımız ne durumda
bu aralar ıse gıdıs gelıslerım bıraz daha zorlastı yanımdakı cocuk ızne cıkmıstı sanırım o donunce ızne ayrılırım daha fazla gıdemeyecegım
ayalaklarım sısmeye basladı ıyıce akşsama dogru daha kotu oluyor artık bırazda evde dınleneyım
bugunde dunden kalan ufak tefek ıslerı yapıyorum tabı kendımı fazla yormadan işte boyle kızcelerım
bırde sızlere bırsey soracağım beşiği kurduk bılıyorsunuz ama daha yatagın jelatınını açmadık daha bugun yatagını sersem mı yerlestıreyım deıdm bır yandan erken mı acaba tozlanırmı dedım
bır de uyku setı almıştım ya acaba onu mu sersem yoksa nevresım takımımı sersem karar veremedım kızlar sızde bır fıkır verebılır mısınız?
bence nevresim takımı ser tatlım, çok sıcak olacak o tarihler..
şu çantanıda tamamla artık, yoksa ben gelip toplucam heee
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Günaydın canlarımmmm herkese iyi haftalar diliyorum.. Çalışanlara işlerinde kolaylık ve çabuk geçecek bir hafta, evdekilere kirlenmeyen ev tozlanmayan eşya ve kuzucuklarıyla sabır diliyorum :)
önce kendimden başlıyım cts evdeydim çok sıcaktı zaten. Akşam 8 gibi çıktık biraz üst baş aldık kendimize.. Pazarda alaçatıya gittik.. Ama baya rüzgar vardı soğuktu su.. Genede çok güzeldi tabi..
Yıldızcım hoşgelmişsiniz özledik ya çok şükür:) geçmiş olsun şimdi nasıl oldu demirin gözler.ay nazar değmiştir kesin kuzucuğuma![]()
hoşbulduk bebeeemm
ohhh ne güzel gezmişsiniz.. ahh bide geçen sene geleydiniz alaçatıya da göreydim o gül yüzünü :)
neyse belki bidaha geliriz kim bilir :)
slm kızlar uzun zamandır gelemedim topiğe.doğum iznim başladı eve geldim annemde geldi.sıcaklardan hiçbişey yapamıyoruz.burası cehennem gibi.annem evin içi iyi diyor ama bana çok zor geliyor sıcak.günde üç kez duşa giriyorum geceleri uyuyamıyorum.ama az kaldı inşallah rahatlamamıza.cumartesi nst ye girdim doktor çok güzel dedi.bebeğimizin karyolasını aldık ama salaklar 10 günden önce getiremeyiz dediler bekliyoruzbebiş gelecek beşiği gelmedi daha.hayırlısı bakalım.arada sancılar giriyor gelecek sanıyorum ama gününü bekliyor sanırım.geçmişi biraz okudum herkez iyi sanırım.doğum sancısı çekerken çok dua edecem hepinize.inşallah unutmam.herkezi öptümm:)
kız asya bi telefonun bilem yok heee.. doğursan haberimiz olmucak heee
tikkat et kendine sıcaklarda, Allah yardımcın olsun, kolay doğumun olsun inş