Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

oyy kızlar oyyyy
Allah beterinden saklasın ama gözleri geçti şimdide öksürük,hapşırık,göz akıntımız başladı.. sümüklü böcek gibi dolanıo ortalarda şapşik :)))ama keyfimiz yerinde şükürler olsun, öperim gıdılarınızdan teker teker :) herkes iyi dimi şekercanlar

canlarımmmmmmmm çok özledim hepinizi nasılsınız , gelemedim kaç gündür ,ofis işlerim inanılmaz yoğun sık sık ofise gidip geldim, bunun üstüne misafirler ağırladım, üstüne alperenin gece uykuları gitti nerderse yarım saate bi kalkıyor :( sizler nasılsınıuz, varmı gelişmeler sayfalar çok ilerledimi okuyabilirmiyim , alpereni uyutunca yine geleceğim canlar çıkıyorum

bizde özledik kuzum seni..demek sizind euyku düzenininz bozuldu.. inş düzelir hayatım

Yıldız canım gelmişsiniz evinize, çok geçmiş olsun kuzum ya demirin alerjisimi oldu acaba bu dönemde çoğu bebeklerde aynı şey var çünkü, şuan nasıl canım ,sende eylülde başlayacaksın işe demek kız okurken bile içim cız etti bu veletleri koyup nasıl işe gideceğiz biz.

Canlar bende başta yazdığım gibi inanlımaz yoğundum ya ,işlere yetişemiyorum bi türlü, bunların yanı sıra gezmeyi de ihmal etmedim tabi, havalar ısınınca gezmelerimiz arttı konsere falan gittik, herhafta sonumuz doluydu nerdeyse bu hafatsonu da Allah izin verirse pikniğe gideceğiz, ha arada can sıkıcı şeylerde oldu tabi, ptsi günü annemler kaza geçirdi köyde, nasıl korktum anlatamam soluğu hastane de aldık, çok şükür çok bişeyleri yok ,annemin bacağı biraz zedelenmiş dinleniyor,ayağa kalkması biraz zor oluyor , yiğenimde vardı yanlarında onunda kaşı şişmiş biraz bu kadar ,buna şükrettik tabi. Birde alperenin 2 gündür ateşi vardı, bugün yok şükür, anlamadık neden oldu aşırı değil aslında en fazla 38 oldu neşesi falan yerinde ama dişe mi yapıyor diyoruz, diş de yok heüz.

ayy çok geçmiş olsun hayatım yaaa, şükür bişeyleri yok.
bizde iyiyiz cnm. emeklioya mikrop kapmış olabilir dedi dr, polenlerden olabilir dedi. geçti allahtan.
demir diş çıkaracağı zaman ateşlenir ve yemyeşil sümük olur cnm, ama her çocuk farklı olabilir tabii

yıldızcım yuvaya dönmüşsün .. demir şimdi nasıl alarjisi geçti mi çok geçmiş olsun

geldik sevdem, alerji geçti şimdi öksürükle uğraşıoz..ama iyiyiz şükür hayatım.. senin minnak kuş nası bakiim annesi, isim buldunuzmu?

iyi akşamlar canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşl
ben geçen hafta sonu kayınvaldemlerdeydim pazar günü döndük evimize pazarteside yaz temziliğim vardı kadın geldi hafta sonunun yorgunluğunu atmadan bide onunlaq uğraştık halılarımı felan kadırdı bu iş en iyi eymene yaradı ordan oraya gidiyor yürüteçle bende peşinde tabiki bu ara erken uyanmaya başladı geç yatıp erken uyanıyor sonra yine uyuyor ama benim uykum bölünmüş kalkmış oluyorum kahvaltı alt değiştirme hava sıcak banyo felan derken o geri yatıyor ben zombi gibi ayaktayım öğlen uykusuna yattımı bende onunla yatıyorum hiç halim kalmıyor çünkü bu sebeplerden çok sık takip edemedim anneme diyorumki seni çokl iyi anlıyorum biz küçükken hep öğlen uykusuna yatırır kendide yatardı biz istemezdik zorla uyuturdu tabi şimdi anladın dimi beni ev işi yemek siz benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyordu diyor:1:bizden böyle canlar

yıldızcım geçmiş olsun bu sığaların bir sıkıntısı bitmeden diğeri başlıyor allah dermansız dert vermesin

ayy bi damla boylarıyla nası da yoruolar adamı...bizim sıpa günde 2 kere 20 dk uyuyo.. şarj edio kendini geri kalkıo duracell gibi maşallah :)
saol bitanem, doğru demişin walla o bitti başka şey çıktı.. bunlar küçük şeyler, amin hiçbirimizin dermansız derdi olmasın

hoşgeldiniz gezentiler :3:
ana oğul :1: ayy canım geçtimi şimdi gözleri yolda nasıl geldiiniz rahat geçtimi yolculuk?

hoşbulduk bebeeem..
ay izne ayrıl artık da doğurmadan görüşelim ayyyyyy :))))
dönüşümüz iyidi uyudu allahtan..yoksa gidiş gibi olaydı kafayı sıyırırdım heralde :D

kızçelerim bende dün işe gittim öğleden sonra eve geldim annemlerde geldi sağolsun camlarımı sıldık tuller perdeler yıkandı takıldı halılarımızı kaldırdık halı yıkamaya verdık
artık halılarım gelıp serdıkten sonra temızlık ıslerım tamamen bıtmıs olacak allaha sukur:16:
bebek sekerı bebek cıkolatası falan bakınıyordum ama temızlıkten bu hafta dısarı cıkamadım onlarıda haftaya halledecegım ınsallah
doğum cantasına da konacak eksık seyler var onlarıda alırım artık cıkmısken cumartesıde randevumuz var bakalım kızımız ne durumda :34:
bu aralar ıse gıdıs gelıslerım bıraz daha zorlastı yanımdakı cocuk ızne cıkmıstı sanırım o donunce ızne ayrılırım daha fazla gıdemeyecegım
ayalaklarım sısmeye basladı ıyıce akşsama dogru daha kotu oluyor artık bırazda evde dınleneyım
bugunde dunden kalan ufak tefek ıslerı yapıyorum tabı kendımı fazla yormadan işte boyle kızcelerım:16:

bırde sızlere bırsey soracağım beşiği kurduk bılıyorsunuz ama daha yatagın jelatınını açmadık daha bugun yatagını sersem mı yerlestıreyım deıdm bır yandan erken mı acaba tozlanırmı dedım
bır de uyku setı almıştım ya acaba onu mu sersem yoksa nevresım takımımı sersem karar veremedım kızlar sızde bır fıkır verebılır mısınız?

bence nevresim takımı ser tatlım, çok sıcak olacak o tarihler..
şu çantanıda tamamla artık, yoksa ben gelip toplucam heee :D

Günaydın canlarımmmm herkese iyi haftalar diliyorum.. Çalışanlara işlerinde kolaylık ve çabuk geçecek bir hafta, evdekilere kirlenmeyen ev tozlanmayan eşya ve kuzucuklarıyla sabır diliyorum :)

önce kendimden başlıyım cts evdeydim çok sıcaktı zaten. Akşam 8 gibi çıktık biraz üst baş aldık kendimize.. Pazarda alaçatıya gittik.. Ama baya rüzgar vardı soğuktu su.. Genede çok güzeldi tabi..

Yıldızcım hoşgelmişsiniz özledik ya çok şükür:) geçmiş olsun şimdi nasıl oldu demirin gözler.ay nazar değmiştir kesin kuzucuğuma :(

hoşbulduk bebeeemm
ohhh ne güzel gezmişsiniz.. ahh bide geçen sene geleydiniz alaçatıya da göreydim o gül yüzünü :)
neyse belki bidaha geliriz kim bilir :)

slm kızlar uzun zamandır gelemedim topiğe.doğum iznim başladı eve geldim annemde geldi.sıcaklardan hiçbişey yapamıyoruz.burası cehennem gibi.annem evin içi iyi diyor ama bana çok zor geliyor sıcak.günde üç kez duşa giriyorum geceleri uyuyamıyorum.ama az kaldı inşallah rahatlamamıza.cumartesi nst ye girdim doktor çok güzel dedi.bebeğimizin karyolasını aldık ama salaklar 10 günden önce getiremeyiz dediler bekliyoruzbebiş gelecek beşiği gelmedi daha.hayırlısı bakalım.arada sancılar giriyor gelecek sanıyorum ama gününü bekliyor sanırım.geçmişi biraz okudum herkez iyi sanırım.doğum sancısı çekerken çok dua edecem hepinize.inşallah unutmam.herkezi öptümm:)

kız asya bi telefonun bilem yok heee.. doğursan haberimiz olmucak heee
tikkat et kendine sıcaklarda, Allah yardımcın olsun, kolay doğumun olsun inş

Günaydın kızlarrrrr

oyy kızlar oyyyy
Allah beterinden saklasın ama gözleri geçti şimdide öksürük,hapşırık,göz akıntımız başladı.. sümüklü böcek gibi dolanıo ortalarda şapşik :)))ama keyfimiz yerinde şükürler olsun, öperim gıdılarınızdan teker teker :) herkes iyi dimi şekercanlar

bizde özledik kuzum seni..demek sizind euyku düzenininz bozuldu.. inş düzelir hayatım

bizde iyiyiz cnm. emeklioya mikrop kapmış olabilir dedi dr, polenlerden olabilir dedi. geçti allahtan.
demir diş çıkaracağı zaman ateşlenir ve yemyeşil sümük olur cnm, ama her çocuk farklı olabilir tabii

geldik sevdem, alerji geçti şimdi öksürükle uğraşıoz..ama iyiyiz şükür hayatım.. senin minnak kuş nası bakiim annesi, isim buldunuzmu?

ayy bi damla boylarıyla nası da yoruolar adamı...bizim sıpa günde 2 kere 20 dk uyuyo.. şarj edio kendini geri kalkıo duracell gibi maşallah :)
saol bitanem, doğru demişin walla o bitti başka şey çıktı.. bunlar küçük şeyler, amin hiçbirimizin dermansız derdi olmasın

hoşbulduk bebeeem..
dönüşümüz iyidi uyudu allahtan..yoksa gidiş gibi olaydı kafayı sıyırırdım heralde :D

hoşbulduk bebeeemm
ohhh ne güzel gezmişsiniz.. ahh bide geçen sene geleydiniz alaçatıya da göreydim o gül yüzünü :)

ayyy 20 dakkamı uyuyoo şakamı yaaa yazık kızım sana:( valla 4 temmuza kadar bodrumdayız kısmetse. Sonra burdayız ve 10 gün daha iznim oluyo.. O arada gelseniz süper olur bu sefer ne yapar ne eder gelirim valla:)

slm kızlar uzun zamandır gelemedim topiğe.doğum iznim başladı eve geldim annemde geldi.sıcaklardan hiçbişey yapamıyoruz.burası cehennem gibi.annem evin içi iyi diyor ama bana çok zor geliyor sıcak.günde üç kez duşa giriyorum geceleri uyuyamıyorum.ama az kaldı inşallah rahatlamamıza.cumartesi nst ye girdim doktor çok güzel dedi.bebeğimizin karyolasını aldık ama salaklar 10 günden önce getiremeyiz dediler bekliyoruzbebiş gelecek beşiği gelmedi daha.hayırlısı bakalım.arada sancılar giriyor gelecek sanıyorum ama gününü bekliyor sanırım.geçmişi biraz okudum herkez iyi sanırım.doğum sancısı çekerken çok dua edecem hepinize.inşallah unutmam.herkezi öptümm:)
canım yaaa gerçekten evler bile çok sıcak haklısın allah kolaylık versin. Az kaldı ama dayan ya valla yıldızın dediği gibi doğursan teyyy ne zaman haberimiz olcak kız. He valla doğururken bizi de say artıkın unutmazsan tabi :) allah kolay bi doğum nasip eder işallah kuzucumm

ben gunde bir kac kez mutlaka ugruyrm cnm ama kimsecikleri bulamiyrm.okuyup cikiyorum.
ama hava da bi acaaip hakkaten gezmek eglenmek icin guzelde biyerlerde tikili kalmissan moral bozuyor.

selam kiZlar nasılasınız? çok seviniceksiniZ.artik internete giren telefonum var:) sıkıntım biraz olsun gitti ,inanın çok uZuluyordum girişmiyoruz diye.ama size bişeyler diycem bence beklediğime değdi vere iPhone 4s aldırdım:)

teyzoşlarrrr size bir haberim var ben bugün ilk incimi çıkardım annem su içirirken bardaktan çıkan tık tık sesleriyle farketti napacağını bilemedi sevinçten durup durup bana sarılıp öptü sonra telefona sarıldı herkese tek tek haber verdi bu kadar sevineceğini bilseydim şimdiye kadar çoktan çıkarır sevindirirdim annemi:52::52::52:

sağol canım çok şükür çok bişeyleri yok annemin ayağı biraz ağrı yapıyor o kadar ,Alalh bununla gelmiş geçmiş eylesin, seninde hazırlıkların bitmek üzere canım sağlıcakla gelsin minik kızımız, nst lerde başlamış sen sevmemişsin emme çook önemli bişey olduğunu ben son nst de öğrenmiştim :)
ohh tam gaz temizliklerde yapılmış çok yorma yine de kendini canım bence uyku seti çok sıcak gelir nevresim takımını serebilirsin cnaım ,hazır olsun yatağı tozlanmaz merrak etme yada üstüne bi çarşaf örtersin.
duana canı gönülden aminn diyorum.ne güzel olmuş günübirlik tatilinizi de yapmışsınız, çok şükür cnaım bizde öyle dedik , canım iş konusunu Rana da sormuş bir cvp vereyim tabi işe başlarsam k.validem bakar sonuçta tanımadığım birinden daha iyidir ama gel gelelim yazarken bile içim cız etti nasıl gideceğim bilmiyorum ,ve nezaman ofise geçeceğimi de bilmiyorum, ben böyle iyiyim deyip yüzsüzlük yapasım var:1: dimi resim ekliyim bakın sizde fikir olur bana da d. günü hatırası gibi olsun istemdim. Hayırlısı canım sperm testiniz çok iyiydi o zamana kadar belki kendi bile gelir inşalalh tüm dualarımız bu yönde zaten.
hepinizi iyi gördüm cnalar, bizde dün pikniğe gittik arkadaşlarla çok iyi geldi bana , alperen nedense sevmedi huysuzlandı ne zaman arabaya bindik çığlıklar atmaya oynamaya başladı , göl havası iyi geldi serin serin.
Bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin, vee tüm babaların ve gelecek yılda baba olacak (seneye diğer canalrımızın da kucakalrında ya da göbüşlerrinde bebeklerini görmek istediğim için öyle yazdım ve inşallahhh) tüm babalar ın babalar gününü kutluyorum Alalh mutluluğumuzu daim etsin. Bizde oğluşumla babamıza hediye hazırladık, ikisinin resmine GS ambemi koydurdum diğer yana da sarı kırmızı renkte "Aslan Babam" yazdırdım ,güzel bi resim oldu çerçeveye koyduk bir notla verdik ,çok hoşuna gitti, yeterki GS lı bişeyler olsun

canım hoşgeldin evet sıcak olacak sanırım uyku setı ama bebek ılk dogdugunda bellı bır aya kadar vucut ısısını ayarlayamadıgında usurmus acaba uyku setı mı olsun dedım bende bılemedım:44:
ayy iyice alışıyor insan eve ve bebeğine demi hiç kimselere bırakmaz istemez ama mecbur kalınca ne yapcaz:26:
ohh pıknıklerede gıdılmıs sana ıyı gelmıs ama alperen sevmemıs yolda gezmek daha cok hosuna gıtmıs baksana :1:
resmınıde beklıyoruz canım:34:

herkese cok selaaa:54:
kendi durumundan bahsedeyim hatunlar size. hala bulantilarim baslamadi insallah da baslamaz ama acaba kendi kendime kuruntuda yapiyrum acaba bebek mi yok karnimda diye ne bileyim bulantilar belirtiler falan bebisin gostergesi diye alismisiz ya milletten.ama kendime gorede biseycikler yasiyorum cok cabuk acikiyorum ve ben acliga dayanan biri olarak artik dayanaz bi ri olmaya basladim midem kaziniyor resmen.
hatta dun epey sure ac kaldim ve bir ara yigilip kalcam sandim ama benim ihmalkarligim gittigim yere yanima bisey almadan gittim bu da bana ders olsun. tabi o acligin uzerin yiyince ne oldugunu anlayamadim ama carpintim basladi.cok cok kotu hisssettim kendimi. sanki o hizla atip tik diyedurcak sandim. acile gittik ama oraya gidene kadar biraz acildigim icin hersey normal cikti. ama gec saatte yemek yedigim icnde kizdi hakli olarak. bu da bir tecrube olarak kaydedildi tabi.
bende havadisler boyle kizlar.okuduguma gore herkesleerde iyi maasallah. ama nazar degmesin kimseciklere:nazar::nazar::nazar::nazar:

daha dur canım benımde 7. haftada falan hafıf bulantılarım baslamıstı ama allaha sukur oyle cıkarmadım ama mıdem hep bulantı halındeydı :25:
ye gitsın yaa bosver bebısıne yarasın ınsallah:34:

canım valla dogursan nasıl haberımız olacak kız hastaneye gıderken sende yıldız gıbı faceden haber ver barı bızede bızde merakta kalmayalım:34:

oyy kızlar oyyyy

hoşbulduk bebeeem..

hoşbulduk bebeeemm

ayy allahım sımdıde oksuruk mu basladı belkıde polenlerden olmus olabılır cogu kısıye dokunuyor onlar gecmıs olsun:34:
ayy bır cıkabılsem allahın ıznıyle kız cantam hazırda bırkac eksık var onlarıda bu hafta sonu almayı planlıyorum bakalım kısmet:34:

selam kiZlar nasılasınız? çok seviniceksiniZ.artik internete giren telefonum var:) sıkıntım biraz olsun gitti ,inanın çok uZuluyordum girişmiyoruz diye.ama size bişeyler diycem bence beklediğime değdi vere iPhone 4s aldırdım:)

oooo hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan canım:34:

teyzoşlarrrr size bir haberim var ben bugün ilk incimi çıkardım annem su içirirken bardaktan çıkan tık tık sesleriyle farketti napacağını bilemedi sevinçten durup durup bana sarılıp öptü sonra telefona sarıldı herkese tek tek haber verdi bu kadar sevineceğini bilseydim şimdiye kadar çoktan çıkarır sevindirirdim annemi:52::52::52:

ayyyyy ne guzel bır haber bu demek dogum gunu yapmadan dış bugdayı yapacaksınız hadı gozunuzaydın esincim:16:

kızçelerim eşim hastanede babasının yanında refakatçi kaldı bu gece kardeşim geldi yanıma bende bir bakayım dedim neler yapmış kızlar diye neyseki herkes iyiymiş allaha şükür:34:
benimde dün akşam kasıklarım kasıldı durdu sureklı uyandım sabaha karşı geçti bu arada doktorum izne çıkıyormuş cumartesi gunu randevum vardı onu cumaya aldık
2 temmuzda donecekmıs allahtan o zamana kadar dogurmam ınsallah:1:

günaydın kıslar hayırlı sabahlar olsun hepicinize.ay konulardan mekade çok gri kaldım kombiler:(şerikin yavaş yavaş nevar neyok öğrenirim en azında kıslar henüz doğurmamış
onu farkettim.buarada benim doktor ısı hala devam 2aydir kıstı yok etmeye çalışıyor Pazartesi gittim yanına kıstım biraz küçülmüş tekrar bana dogum kontrol hapiverdi kutu bitince adetin 3.gunu gidiysem eğer yok olmussa tedaviye basliycam.gozlerim hep yollarda kıslara:((((

çok gecmis olsun canım kayınpederinin durumu nasıl geri kaldığım için bilemedim onadan soruyorum.
kızçelerim eşim hastanede babasının yanında refakatçi kaldı bu gece kardeşim geldi yanıma bende bir bakayım dedim neler yapmış kızlar diye neyseki herkes iyiymiş allaha şükür:34:
benimde dün akşam kasıklarım kasıldı durdu sureklı uyandım sabaha karşı geçti bu arada doktorum izne çıkıyormuş cumartesi gunu randevum vardı onu cumaya aldık

Günaydın kızlaar bugün çok işim var bi arkadaşım ev taşıcak ona yardım etçem...
Amam hemen gelip size yazayım istedim hani ben adetimi bekliyorum ya bi aylık kist için d.kontrol hapı kullancam..
ben bekliyorum ama onun gelesi yok=))bugün 3.günü normal bi gecikmedir diye düşünüyorum ama içime de şüphe düşmüyo değil hanii..
göğüslerim bi doluyo bi iniyo bazen dokunamıcak gibi ağrıyo bazen hafif sızlıyo..bide belimde adet olduğumda olan ağrı giriyo arada ahanda hastalandım diyorum tuvalete gidiyorum ama ne geleen var ne giden=))
hee bide adet olmadan önce benim akıntım olmaz ama şuan akıntım da var sanki yumurtluyomuşum gibi şeffaf-beyaz uzayan akıntı var...
neler oluyo acabaaa:)))

nalancım günaydın telefonun hayırlı olsun=))
tedaviye de geççekmişsiniz o daha çok hayırlı olsun inşallah..ne kisti varmış sende??bana da d.kontol hapı kullan bi ay öle gel dedi..basit kist var iki tane ama onları da yok edelim dedi..adetim gelirse(inşallah gelmez) başlıcam bende hapa..

Esincim dişiniz hayırlı olsun canım :)))maşallah paşaya ne güzel anlatmış teyzelerine derdinii:))

teşekkür ederim canım daha iyileri sizlerin olsun.ben tedaviye başladım 5 ay oldu gidiyorum doktora toplam 3 defa kelimen ve çatlamaz iğnesi oldum yumurtamın catladigini söylüyor her seferinde fakat test yaptırıyorum olumsuz çıkıyor ardindanda hastalanıyorum zaten:( tekrar hastalarına 3.gun çağırdı kiste dönüşmüş dedi d.kontrol hap verdi 1ay kullandım hastalandım 3.gun tekrar gel dedi pazartesi gittim yok olmamış biraz küçülmüş bu ayda kullan dedi sonrasında kontrol ederiz gecmişse başlarız dedi.hayirlisi olsun seninde canım demirbaşlar bizler kaldık:)
nalancım günaydın telefonun hayırlı olsun=))
tedaviye de geççekmişsiniz o daha çok hayırlı olsun inşallah..ne kisti varmış sende??bana da d.kontol hapı kullan bi ay öle gel dedi..basit kist var iki tane ama onları da yok edelim dedi..adetim gelirse(inşallah gelmez) başlıcam bende hapa..

Esincim dişiniz hayırlı olsun canım :)))maşallah paşaya ne güzel anlatmış teyzelerine derdinii:))

huhuuuuuu şükür gündüz vakti girebildim :) demir ayağımda, koyduğum an uyanıo :) sallıom bende mala bağladım:D uyanırsa kaçarım haberiniz ola...

Günaydın kızlarrrrr

ayyy 20 dakkamı uyuyoo şakamı yaaa yazık kızım sana:( valla 4 temmuza kadar bodrumdayız kısmetse. Sonra burdayız ve 10 gün daha iznim oluyo.. O arada gelseniz süper olur bu sefer ne yapar ne eder gelirim valla:)

yaa 20 dk ne güzel dimi şekerim :))) dün gece sabah 6 ya kadar uyumadı, 6 da uyudu 8 de kalktı gece uykumuz bu kadar...bende misafir vardı 7 de kalktım..zombi gibiyim, kadında izinli bugün, ne halt etcem bilmiom :/
ayy demirle tatil zor bu sene kuzum, tatilmi işkencemi olur bilemem :D

hoşgeldin nalanım, hayırlı olsun telefonun, güzel haberlerini ver en kısa sürede

abowwwwwww eferin oğluma benim, yakın zamanda 2. de çıkar esinim, bizimki hugo gibi oldu :) inci gibi dizilsin inş

biliom dr un izinliymiş, arkadaşımda panikteydi az önce :D korkma balım ablam doğurcaandada gitti yerine fatma hn mı ne o varmış o bakmıştı

Amam hemen gelip size yazayım istedim hani ben adetimi bekliyorum ya bi aylık kist için d.kontrol hapı kullancam..
ben bekliyorum ama onun gelesi yok=))bugün 3.günü normal bi gecikmedir diye düşünüyorum ama içime de şüphe düşmüyo değil hanii..
göğüslerim bi doluyo bi iniyo bazen dokunamıcak gibi ağrıyo bazen hafif sızlıyo..bide belimde adet olduğumda olan ağrı giriyo arada ahanda hastalandım diyorum tuvalete gidiyorum ama ne geleen var ne giden=))
hee bide adet olmadan önce benim akıntım olmaz ama şuan akıntım da var sanki yumurtluyomuşum gibi şeffaf-beyaz uzayan akıntı var...

kız hiç belli olmaz sen genede arkadaşında fazla eşya taşıma benden sana tavsiye :)

Günaydın şekerleeerrrrrr. Ay sabahları bi zor uyanıorum 3 gündür iznim geldi çok fenaa :(
bu arada tüp bebeğe eylülde geçebiliriz belkim:) detayları sonra anlatcam size..

aaaaa süper olmuş güle güle kullan canım darısı başıma kocişimin telinin taksidi bitcek az kaldı.. Sonra benimkine başlıcaz işallah

aaaaa eymenimiz dişmi çıkarmışşş teyzeleri yer onu yerrrr anneciğide pek sevinmiş :D

canım hoşgeldin evet sıcak olacak sanırım uyku setı ama bebek ılk dogdugunda bellı bır aya kadar vucut ısısını ayarlayamadıgında usurmus acaba uyku setı mı olsun dedım bende bılemedım:44:
ayy iyice alışıyor insan eve ve bebeğine demi hiç kimselere bırakmaz istemez ama mecbur kalınca ne yapcaz:26:
ohh pıknıklerede gıdılmıs sana ıyı gelmıs ama alperen sevmemıs yolda gezmek daha cok hosuna gıtmıs baksana :1:
resmınıde beklıyoruz canım:34:

daha dur canım benımde 7. haftada falan hafıf bulantılarım baslamıstı ama allaha sukur oyle cıkarmadım ama mıdem hep bulantı halındeydı :25:
ye gitsın yaa bosver bebısıne yarasın ınsallah:34:

canım valla dogursan nasıl haberımız olacak kız hastaneye gıderken sende yıldız gıbı faceden haber ver barı bızede bızde merakta kalmayalım:34:

ayy allahım sımdıde oksuruk mu basladı belkıde polenlerden olmus olabılır cogu kısıye dokunuyor onlar gecmıs olsun:34:
ayy bır cıkabılsem allahın ıznıyle kız cantam hazırda bırkac eksık var onlarıda bu hafta sonu almayı planlıyorum bakalım kısmet:34:

oooo hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan canım:34:

ayyyyy ne guzel bır haber bu demek dogum gunu yapmadan dış bugdayı yapacaksınız hadı gozunuzaydın esincim:16:
kuzummm çokda sıcağa alıştırma bence. Bazen turistlerde falan görüyoruz ya atlet bile giydirmiolar çocuklara nasıl alıştırırsan öle gider sonra. Nane molla etmeyelim kızımızı :)
ayy canım işallah gelmez prenses o vakte. Sende doğurmadan bi göbüş daha koysaydın bize ne iyi olcekk :)
günaydın kıslar hayırlı sabahlar olsun hepicinize.ay konulardan mekade çok gri kaldım kombiler:(şerikin yavaş yavaş nevar neyok öğrenirim en azında kıslar henüz doğurmamış
onu farkettim.buarada benim doktor ısı hala devam 2aydir kıstı yok etmeye çalışıyor Pazartesi gittim yanına kıstım biraz küçülmüş tekrar bana dogum kontrol hapiverdi kutu bitince adetin 3.gunu gidiysem eğer yok olmussa tedaviye basliycam.gozlerim hep yollarda kıslara:((((
yaa kuzum şu dkh yerine niye soğan suyu yapmıosunuz ki çok faydasını görceksiniz aslında mary de sende. Biraz zorlanırsınız başta ama hormon almaktan iyidir.. BU arada dokunmatik yazmaya alışamadın galiba daha :) kelimeler kopuk kopuk olmuş
amaniinnnnnnn kızzzz sölemioda bak hiç. Ayol 3 gün geçmiş bi test yapsana. Doktor bişey demişmiydi kistlerle ilgili gecikme yapabilir falan diye.. Test yap yarın sabah bence :D

slm kızlar ben 9 aydır korunmuyorum bu sene yıllık izinimde doktora gidicem doktor test falan yaparsa adetin kaçıncı günü gitmem gerekir? doktor 1 sene öncesinden tedavi önermiyorz demişti o yüzden yalan söylicem 1 senedir olmuyo dicem etrafımda da sorabilcem kimse de yok (evleneli 5 sene oldu)

Kızçelerim biz memleket yollarına düşüyoruz
sizlere son günlerde bakamadım. Evi hallettim çamaşır yıka ütüle hazırla derken çok yoruldum
bide gece bacağıma kramp girdi geçenlerde.. Bir kaç gündür hala acıyor yürürken canım yanıyor bi türlü açılamadım :((
kızımdada çok kramplarım olurdu napcaz bilmiyorum

hepinizi tek tek öpüyorum allaha emanet olun
dua edin sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gidip gelelim
geldiğimde inşallah güzel haberler duyarım hepinizden :3:

kızlar gecmısı azcık okudum bı yaramazlık yok cok sukur.
EYMENCIGIN ANNESİ( ısmını bılemedım tatlım) dısınız hayılı olsun:46: devamı da gelecek ınsallah. ama ne guzel duygulardır sımdı onlar allah bızlerede gostersın ınş.
GIYMATLIM sanada ıyı yolculuklar allaha emanet ol.
bana gelınce bende bugun dr q gıttım tekrar ve cok mutlu olarak gerı dondum:16: bebısımn kalbını dınledık. allahım sen nelere kadirsın. karnımda bır kalp atıyor.:53::53::53: hala ınanamıyorum:53:.sımdı anne olacagımı anladım sankı. cok guzel duygular. allahım tum ısteyenlere yasatsın inşallah. hep dualarımdasınız kızlar.

sorma narcim kendi kendine kelime üretiyor geriye dönüp bAkmadigim zaman Allah'a emanet :) inşallah alışirim .basliyosun Eylül'de tüp bebeğe demek hayırlısı olur inşallah canım .artik kAvusalim yaa su bebislerimize koca 1seneyide yariladik:( allahım hAyirlisini nasip etsin hepimiz için. buarada bendemi tüp bebeğe geçsem nedersiniz sanki çok yıpranıyor insantemmuzxa bende doktora gittiğimde gecmişse kist im tekrar ilaç ve iğne verir eğer olumsuz sonuc alırsak direk tüp bebeğimi başlasam başka seyler demeyim aşılama vs??

hayırlı yolculuklar canım bende seni öptüm Allah'a emanet olun..
Kızçelerim biz memleket yollarına düşüyoruz
sizlere son günlerde bakamadım. Evi hallettim çamaşır yıka ütüle hazırla derken çok yoruldum
bide gece bacağıma kramp girdi geçenlerde.. Bir kaç gündür hala acıyor yürürken canım yanıyor bi türlü açılamadım :((
kızımdada çok kramplarım olurdu napcaz bilmiyorum

hepinizi tek tek öpüyorum allaha emanet olun
dua edin sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gidip gelelim
geldiğimde inşallah güzel haberler duyarım hepinizden :3:

Back