Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kizlar ben hep buralardayimda kimseciklere rastlayamiyorum amadun aksam dr gittik yine beisimizin kesesini gorduk sadece gecen haftaya nazaran biraz daha buyumus.haftaya klap sesine bakicaz dedi simdiden heyacan sardi. peki icinde nezaman gorcaz diye sordum o da haftaya kosede tek tas yuzuk kadar bisey belircek dedi. insallah bir aksilik cikmazda duyarim ptircigimin kalp sesini
evet guymatlima gelince hakikaten o nerelerde. hic ugramaz oldu. en son halim gucum yok diyordu bi dahada ugramadi buralara. merak ettim bende. aman bebisiyle saglikli olsunlarda gerisi onemli degil
evimize geldik çok şükür...
ama geleceğimiz sabah demir bi uyandı gözleri kocaman şiş ve kızarık.. hemen dr a götürdük yola çıkmadan. mikrop kapmış, polenlerdende olabilir dedi. şnanılmaz huysuız maalesef, sürekli kaşımak istiyo, izin vermeyincede ağlıo..sıcaklardan uyuyamıoruz (sanki çok uyuyoduk da :))
o yüzden gelemedim kuzular.
sizler nasılsınız, öperim teker teker
Ranacım cnaım maşallah 35. haftaya gelmişsin ya daha dün gibi , nasıl gidiyor hazırlıklar bitmiş anladığım kadarıyla, kontrollerin sıklaşmıştır artık dimi, sıcaklar etkiliyormu canım.
Canlar bende başta yazdığım gibi inanlımaz yoğundum ya ,işlere yetişemiyorum bi türlü, bunların yanı sıra gezmeyi de ihmal etmedim tabi, havalar ısınınca gezmelerimiz arttı konsere falan gittik, herhafta sonumuz doluydu nerdeyse bu hafatsonu da Allah izin verirse pikniğe gideceğiz, ha arada can sıkıcı şeylerde oldu tabi, ptsi günü annemler kaza geçirdi köyde, nasıl korktum anlatamam soluğu hastane de aldık, çok şükür çok bişeyleri yok ,annemin bacağı biraz zedelenmiş dinleniyor,ayağa kalkması biraz zor oluyor , yiğenimde vardı yanlarında onunda kaşı şişmiş biraz bu kadar ,buna şükrettik tabi. Birde alperenin 2 gündür ateşi vardı, bugün yok şükür, anlamadık neden oldu aşırı değil aslında en fazla 38 oldu neşesi falan yerinde ama dişe mi yapıyor diyoruz, diş de yok heüz.
kızçelerim annemlerdeydik dün gece geç geldik
öyle yorulmuşum ki kendimi nereye atacağımı şaşırdım
geçmişi okucam bi ara. şimdi hiç müsait değilim
ordan size yazamadım malum annemle babamın interneti yok![]()
kızçelerim beni merak etmişsiniz haklısınız böyle aniden kaybolunca merakta bıraktım sizi ..
hepiniz hakkınızı helal edin ranacım sen nasılsın artık nst ye girmeye başlamışsın Hayırlısıyla atlatacaksın inşallah hiç sıkıntı yapma. zorluklarda bi şekilde gelip geçiyor unutuluyor sonra..
iyi akşamlar canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşl
ben geçen hafta sonu kayınvaldemlerdeydim pazar günü döndük evimize pazarteside yaz temziliğim vardı kadın geldi hafta sonunun yorgunluğunu atmadan bide onunlaq uğraştık halılarımı felan kadırdı bu iş en iyi eymene yaradı ordan oraya gidiyor yürüteçle bende peşinde tabiki bu ara erken uyanmaya başladı geç yatıp erken uyanıyor sonra yine uyuyor ama benim uykum bölünmüş kalkmış oluyorum kahvaltı alt değiştirme hava sıcak banyo felan derken o geri yatıyor ben zombi gibi ayaktayım öğlen uykusuna yattımı bende onunla yatıyorum hiç halim kalmıyor çünkü bu sebeplerden çok sık takip edemedim anneme diyorumki seni çokl iyi anlıyorum biz küçükken hep öğlen uykusuna yatırır kendide yatardı biz istemezdik zorla uyuturdu tabi şimdi anladın dimi beni ev işi yemek siz benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyordu diyorbizden böyle canlar
adacım sende yoğunmuşsun şekerrim allah kolaylık versin eymenin kaka durumu bu sıralar eskiye göre çok iyi ben size söylediğim dönemde mamasını değiştirmiştim ondanmı yoksa gelip geçici bir şeymiydi bilmiyorum ama azalttı yapmayı bende diş buğdayını doğum gününü ayrı yapmak istiyorum ama bizimkininde çıkarmaya niyeti yok incilerini bekliyoruz bakalım yaz tatilinde burda kimse kalmazsa kimle yapacam orasıda meçhul 13de tatile mi çıkıyosunuz canım dediğin gibi sen şimiden düşün ne yapacağını bizim biraz daha zaöanımız var
sevdecim sende annelerdeyişmsin canım sen ve paşamız nasılsınız annenlerde istanbuldamı yoksa dışındamı canım
yıldızcım geçmiş olsun bu sığaların bir sıkıntısı bitmeden diğeri başlıyor allah dermansız dert vermesin
narcım sen nasılsın canım apandisin nasıl oldu
ranacım senve kızımız nasılsınız az kaldı sizinde izne ayrılmanıza kayın babanın durumu nasıl canım iyidir inşl
avniyecim demekki tahlillerde kan pıhtılaşması felan mı çıktıki sana iğne verdi aklında kalmasın sen sor morluklarıda düşünme geçer bebeğin gböişinde olduktan sonra
mary sen nasılsın canım doğum konturol hapını niye kullanacan sen başlamayacakmıydınız siz tedaviye doktrun beklemeyelim demişti diye hatırlıyorum
unuttuğum bişeyler yoktur umarım öpüyorum hepinizi
Herkese iyi pazarlar kızçelerim
alaçatı sahillerinden yavru kuşlarıma nispet yapıyım hava atıyım dedim :)
tek tek yazamıorum malum yoğunum güneşlen denize gir falanyarın tipsiz pazartesi gününde tek tek sohbet etcem sizlerle.. Sevdem gelmş şükür bu arada:)
öpüyorum hepinizi kocamanından![]()
esincim ayy nst iki kişilik oda kalp seslerini yandakınınle bır bırıne gırıyor pek bırsey anlasılmıyor bırde sureklı yatınca sıkılıyorum bengünaydın canlarım hayırlı haftalar olsun inşl
narcım gezmelerede gidilmiş bize havalarda atılmış ordan çok kıskandım valla bende şöyle kızgın kumlkardan serin sulara atlamak isgtiyorum hemde oğluşumla birlikte havalar felakat malumunuz benim cildi hassas oğlumunda isiliği çıktı boynunda felan halbuki hergünde banyo yapıyor ama sıcağa gelemiyor işte
adacım annenlere çok geçmiş olsun canım ben dün söylemei unutmuşum şükğrki bişeyleri yokmuş allah beterinden saklasın
ranacım kayınbabanın iyi olmasına sevindim inşl fizik tedavi işe yarar demek sen nstyi sevmedin ben çok seviştim bebişimi dinliyorum diye hatta eşim son gün nstde fotomu felanda çekti son hazırlıklarını yapmışsın sende bitti diyoruz ama çıkıyor yine bişeyler canım bence nevresim takımı ser pikesi felan vardır zaten dimi ee hastane setinin ince battaniyeside var çünkü sıcakalra geldi uyku seti olmaz bizimki eylülde olduğu halde bende nevresim takımını sermiştim hatta şöyle oldu bizde beşiği kurmuştuk ama sermemiştim üstünü çarşafla örtmüştüm doğum yaptığımın ertesi sabahı biz gelmeden kayınvaldem sermişti ben ne serileceğinide içine koymuştum sende öyle yapabilirsin hastanede annen yanında kalacağı için eşin gece evde kalırya sen ne serileceğini hazırla o serer yada kayınvalden eve geçecekse o serer tabi sadece bir fikir sen bilirsin
Esincimm ayol temizliğe vermişiniz hepiniz kendinizi valla pis hissettim kendimi. Benim evinde elden geçmesi lazım ama izne kadar durcak artık.. Ahh o öğlen uykusu bana bile ne tatlı geliyo yemekten sonra sana ilaç gibidir resmen:) ay sizin bu sıpalar dişlerin hepsini aynı anda pörtletcekler bi anda galiba ondan sonrada direk ete saldırcaklarcanım geçti çok şükür apandis ağrım. İşallah tekrarlamaz benim olur arada böle ama bu sefer uzun sürdü korktum ameliyat falan olcam diye :)
ranacımm ay güle güle kirlet kuzum evini bizim topicin hatunlarına hamileliğin son aylarında bi haller oluyo.. Deli gibi bi temizlik vuruyo. Ama yoruyosunuz kendinizi kzıyorum bendeartık izne ayrıl bencede canım çokda zorlama kendini pensesimizee yazık..şakamaka azcık bi zaman kaldı. Ne kadar çabuk geçti günler daha dün gibi hamileyim diye mesaj atmıştın hatırlıorum:)
k.pederde fiziğe başlamış hadi hayırlı olsun işallah şifa bulur.. Yatak sormuşsun bence hazırla artık canım üstünde pikeyle falan toz olmaz bence.. Zaten oğlanlar gibi erkenci çıkarsa fazla boş beklemez yatak :)
marycim önümüzdeki ay başlıosun demek hapa. Kist için vermişti dimi.. Sporunu ihmal etme canım bi yola girdin bırakma bence. Dkh kilo aldırmaz merak etme. Eskidenmiş o.. Şimdikilerin hormonıu çok düşük. Ay demek tarkana gittiniz çok severim bende. 7-8 kere gitmişimdir heralde hala da gelsin gene giderim nasıl geçti..
Avniyecim bulantılarmı başladı işallah artmadan böle tatlı tatlı yoklar:) insan onları hissedince bile mutlu oluodur dimi.. Doktoruna sor bakalım canım kan pıhtılaşması sorununda yoksa niye kullandırıyo en azından iğne diilde bebe aspirini falan olmazmıymış acaba. Yazık morarmış heryerin..
Allh sağlıcakla kucağınada almayı ansip etsin canım , bazı yiyeceklere hassalığın olmuş canım o olmaya başlar artık, bol bol sohbet t yavrunla konuş , şimdi sen bulutlar üzerindesindir kesin tahmine debiliyorumevet cnm hamis kaldim cok sukur tam bir sene uzerine.bu ay icin asilama planlarim vardi ki mevlam bunu nasip etti bana.suan hersey guzel gidiyor. kimselerin yaninda yapmasamada yalnizken elim surekli karnimda. seviyorum konusuyorum onunla. yediklerime hareketlerime dikkat ediyorum. bulantim yok suan cok sukur ama bazen ic bulantim oluyor sadece kusma falan yok simdilik. bazi yiyecekleri hazmedemedigimi farkettim. yeni yeni seyler yani. ama hepsi cok guzel. hep bu gunleri beklemisim sikayet etmek olmaz
![]()
acle bacı :):) esinlerde yapıyordu sanırım bunu, canım evet hap kullanırken bebek çalışmları nasl olcak biraz ara vereceksiniz o zaman dimi, yavaş yavaş verirsin kiloları da canım bi ara vücut tepki verirmiş sanırım bende öyle 7 kilo zayıfladım durdum yerimde, 2 kilo var veremedim.çok geçmiş olsun canım annenlere Allah korumuş büyük bişi yokmuş..
bacı aşı güldüm kız tabii gerçek adı acele bacı olunca ama iyi uydurmuşsun:)))
ben hala zayıflayamadım pek bi saldım bu aralar ama yine toparlancam adeti bekliyorum adetle birlikte d.kontrol hapına başlıcam oda kilo aldırıyomuş iyice dikkat etmem lazım..bi ay kullancakmışım bebek isterken onu da kullanmak mantıklı mı bilemedim:44:neyse siz bana fikir verirsiniz artık kızlar..
bu arada bende sevdeyi çok merak ettim haber alan var mı ki acaba bu kız bizi bu kadar boşlamazdı inşallah kötü bişiler yoktur..
hadi öperim hepinizi tarkan konserine gidicez akşama
canım sor druna neden verdiki hiç bi fikrim yok iğneler hakkındayaa kizlar yaa sinirim bozuldu. dr um bana kan sulandirici igene verdi onu vuruluyor iki haftadir. gerci niye verdigini de anlamdim ya neyse. kan pihtilasmasi problemim yok cok sukur herhalde isini saglama mi aliyr ne!artik kollarimda bacaklrimda morluklar olusmaya basladi kocaman kocaman. sorcam baklim dr a ne dicek. henuz ulasamdim
sende mi yoktun canım 2 hafatdır bende olmayınca sayfaları okuyamadım sonuna kadar, sen ne yaptın bakalım o sürede annenlerdeymişsin uzun süremi kaldın orda, oğluşumuz nasıl hareketleri başlamıştır çoktan dimi, o günde yazdım bak nar da yazmış göbek şov istiyoruzkızçelerim beni merak etmişsiniz haklısınız böyle aniden kaybolunca merakta bıraktım sizi ..
hepiniz hakkınızı helal edin
biraz geçmişe baktım Allaha şükür hepiniz iyisiniz
nar şekerim apandisitin baş göstermiş nasıl anlıyorsun onun ağrıdığını?
izne ayrılacakmışsın inşallah güzellikle gidip gelirsiniz canım
yıldızcım yuvaya dönmüşsün .. demir şimdi nasıl alarjisi geçti mi çok geçmiş olsun
adacım yoğunluğun artmış misafirler basmış ortalığı Allah yardımcın olsun.. alperen ateşlenmiş geçmiş olsun canım
aniyecim kesenizi görmüşsünüz darısı kalp atışlarına.. sen nasılsın rahatsızlığın var mı
ranacım sen nasılsın artık nst ye girmeye başlamışsın Hayırlısıyla atlatacaksın inşallah hiç sıkıntı yapma. zorluklarda bi şekilde gelip geçiyor unutuluyor sonra..
esinim sen gelmemişsin iyisindir inşallah
diğer kızçelerim hepinize selamlar..![]()
sende k.validenlerdeymişsin canım oo yaz temizliği de başlamış sende güle güle oturun evinizde hiiiççç kirlenemsin inşalalhh, ev temizliği de bitmek bilmiyor gerçekten.seni çok iyi anlıyorum canım o zombi halini de bende aynen öyleyim, gece uykuları çok az alperein birsürü iş var üstüne , iş olmazsa bende yatıyorum böyle saatlerce uyumak istiyormiyi akşamlar canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşl
ben geçen hafta sonu kayınvaldemlerdeydim pazar günü döndük evimize pazarteside yaz temziliğim vardı kadın geldi hafta sonunun yorgunluğunu atmadan bide onunlaq uğraştık halılarımı felan kadırdı bu iş en iyi eymene yaradı ordan oraya gidiyor yürüteçle bende peşinde tabiki bu ara erken uyanmaya başladı geç yatıp erken uyanıyor sonra yine uyuyor ama benim uykum bölünmüş kalkmış oluyorum kahvaltı alt değiştirme hava sıcak banyo felan derken o geri yatıyor ben zombi gibi ayaktayım öğlen uykusuna yattımı bende onunla yatıyorum hiç halim kalmıyor çünkü bu sebeplerden çok sık takip edemedim anneme diyorumki seni çokl iyi anlıyorum biz küçükken hep öğlen uykusuna yatırır kendide yatardı biz istemezdik zorla uyuturdu tabi şimdi anladın dimi beni ev işi yemek siz benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyordu diyorbizden böyle canlar
adacım sende yoğunmuşsun şekerrim allah kolaylık versin eymenin kaka durumu bu sıralar eskiye göre çok iyi ben size söylediğim dönemde mamasını değiştirmiştim ondanmı yoksa gelip geçici bir şeymiydi bilmiyorum ama azalttı yapmayı bende diş buğdayını doğum gününü ayrı yapmak istiyorum ama bizimkininde çıkarmaya niyeti yok incilerini bekliyoruz bakalım yaz tatilinde burda kimse kalmazsa kimle yapacam orasıda meçhul 13de tatile mi çıkıyosunuz canım dediğin gibi sen şimiden düşün ne yapacağını bizim biraz daha zaöanımız var
sevdecim sende annelerdeyişmsin canım sen ve paşamız nasılsınız annenlerde istanbuldamı yoksa dışındamı canım
yıldızcım geçmiş olsun bu sığaların bir sıkıntısı bitmeden diğeri başlıyor allah dermansız dert vermesin
narcım sen nasılsın canım apandisin nasıl oldu
ranacım senve kızımız nasılsınız az kaldı sizinde izne ayrılmanıza kayın babanın durumu nasıl canım iyidir inşl
avniyecim demekki tahlillerde kan pıhtılaşması felan mı çıktıki sana iğne verdi aklında kalmasın sen sor morluklarıda düşünme geçer bebeğin gböişinde olduktan sonra
mary sen nasılsın canım doğum konturol hapını niye kullanacan sen başlamayacakmıydınız siz tedaviye doktrun beklemeyelim demişti diye hatırlıyorum
unuttuğum bişeyler yoktur umarım öpüyorum hepinizi
oooooo hatuna bak heleee denize de gitmiş kız bizim yerimize de gireydin suya, gerçi soğukmuş ama olsuın ohh buz gibi, canım ben bayadır olmayınca kaçırmışım tabi apandisin mi oldu hayırdır şuan nasılsın çok geçmiş olsun.Herkese iyi pazarlar kızçelerim
alaçatı sahillerinden yavru kuşlarıma nispet yapıyım hava atıyım dedim :)
tek tek yazamıorum malum yoğunum güneşlen denize gir falanyarın tipsiz pazartesi gününde tek tek sohbet etcem sizlerle.. Sevdem gelmş şükür bu arada:)
öpüyorum hepinizi kocamanından![]()
sağol canım çok şükür çok bişeyleri yok annemin ayağı biraz ağrı yapıyor o kadar ,Alalh bununla gelmiş geçmiş eylesin, seninde hazırlıkların bitmek üzere canım sağlıcakla gelsin minik kızımız, nst lerde başlamış sen sevmemişsin emme çook önemli bişey olduğunu ben son nst de öğrenmiştim :)gözünaydın canım haftaya kalp atışlarını duyacakmıssın ne guzelallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
hoşgeldiniz gezentiler
ana oğulayy canım geçtimi şimdi gözleri yolda nasıl geldiiniz rahat geçtimi yolculuk?
adacım evet zaman kısaldı hazırlıklar tamamlandı gıbı ama genede eksıklıkler var onları tamamlamaya calısıyorum bende kontroller bu haftadan sonra haftada 1e dusecek evet sıcaklar çok zor canım yaa akşamları uyuyamıyoruz sıcaktan
sende çok yoğunmuşsun ofise ne zaman tam geri döneceksin yoksa böyle idaremi edeceksiniz bir ara patron çağırdı demıştın yanlıs hatırlamıyorsam:44:
bu arada çok geçmiş olsun annelerede allahtan ufak tefek seylerle atlatmıssınız allah beterınden korusun canım:26:
alla allah havalardamı etkılıyor cocukları ne gecmıs olsun canım
bizde seni merak ettik canım haber alamayınca neyseki hersey yolundaymıs annecıgınle hasret gıdermıssınız
evet sevdecım nst ler basladı ama cok sıkıcı bırsey ya ben sevmedım
ınsallah hayırlısıyla sona dogru yaklasıyoruz bakalım
canım sende kayınvalıdendeymıssın gezmıs gelmıssın ne guzelayy annelerımızın kıymetını anne olduktan sonra daha ıyı anlıyoruz galıba allah basımızdan eksık etmesın onları ınsallah
bızde ıyıyız esıncım kayınbabamda fızık tedavıye yattı bır hafta oldu bakalım ınsallah bır an evvel ayaklanır adamcagız :26:
ohhhh hanfendıye bak bırde guzel hava atıyor bızehadı bızım yerımızede gez bakalım kız sefan olsun
![]()
ohh tam gaz temizliklerde yapılmış çok yorma yine de kendini canım bence uyku seti çok sıcak gelir nevresim takımını serebilirsin cnaım ,hazır olsun yatağı tozlanmaz merrak etme yada üstüne bi çarşaf örtersin.kızçelerim bende dün işe gittim öğleden sonra eve geldim annemlerde geldi sağolsun camlarımı sıldık tuller perdeler yıkandı takıldı halılarımızı kaldırdık halı yıkamaya verdık
artık halılarım gelıp serdıkten sonra temızlık ıslerım tamamen bıtmıs olacak allaha sukur
bebek sekerı bebek cıkolatası falan bakınıyordum ama temızlıkten bu hafta dısarı cıkamadım onlarıda haftaya halledecegım ınsallah
doğum cantasına da konacak eksık seyler var onlarıda alırım artık cıkmısken cumartesıde randevumuz var bakalım kızımız ne durumda
bu aralar ıse gıdıs gelıslerım bıraz daha zorlastı yanımdakı cocuk ızne cıkmıstı sanırım o donunce ızne ayrılırım daha fazla gıdemeyecegım
ayalaklarım sısmeye basladı ıyıce akşsama dogru daha kotu oluyor artık bırazda evde dınleneyım
bugunde dunden kalan ufak tefek ıslerı yapıyorum tabı kendımı fazla yormadan işte boyle kızcelerım
bırde sızlere bırsey soracağım beşiği kurduk bılıyorsunuz ama daha yatagın jelatınını açmadık daha bugun yatagını sersem mı yerlestıreyım deıdm bır yandan erken mı acaba tozlanırmı dedım
bır de uyku setı almıştım ya acaba onu mu sersem yoksa nevresım takımımı sersem karar veremedım kızlar sızde bır fıkır verebılır mısınız?
sağol esincim çok şükür yok, eymen banyoyu seviyormu canım seviyorsa ne çok hoşuna gidiyordur dimi, bizimkide bayılıyor daha su sesini duyunca hızlı hızlı banyoya emekliyor , siz girmediniz daha denize dimi ?günaydın canlarım hayırlı haftalar olsun inşl
narcım gezmelerede gidilmiş bize havalarda atılmış ordan çok kıskandım valla bende şöyle kızgın kumlkardan serin sulara atlamak isgtiyorum hemde oğluşumla birlikte havalar felakat malumunuz benim cildi hassas oğlumunda isiliği çıktı boynunda felan halbuki hergünde banyo yapıyor ama sıcağa gelemiyor işte
adacım annenlere çok geçmiş olsun canım ben dün söylemei unutmuşum şükğrki bişeyleri yokmuş allah beterinden saklasın
ranacım kayınbabanın iyi olmasına sevindim inşl fizik tedavi işe yarar demek sen nstyi sevmedin ben çok seviştim bebişimi dinliyorum diye hatta eşim son gün nstde fotomu felanda çekti son hazırlıklarını yapmışsın sende bitti diyoruz ama çıkıyor yine bişeyler canım bence nevresim takımı ser pikesi felan vardır zaten dimi ee hastane setinin ince battaniyeside var çünkü sıcakalra geldi uyku seti olmaz bizimki eylülde olduğu halde bende nevresim takımını sermiştim hatta şöyle oldu bizde beşiği kurmuştuk ama sermemiştim üstünü çarşafla örtmüştüm doğum yaptığımın ertesi sabahı biz gelmeden kayınvaldem sermişti ben ne serileceğinide içine koymuştum sende öyle yapabilirsin hastanede annen yanında kalacağı için eşin gece evde kalırya sen ne serileceğini hazırla o serer yada kayınvalden eve geçecekse o serer tabi sadece bir fikir sen bilirsin
Günaydın canlarımmmm herkese iyi haftalar diliyorum.. Çalışanlara işlerinde kolaylık ve çabuk geçecek bir hafta, evdekilere kirlenmeyen ev tozlanmayan eşya ve kuzucuklarıyla sabır diliyorum :)
önce kendimden başlıyım cts evdeydim çok sıcaktı zaten. Akşam 8 gibi çıktık biraz üst baş aldık kendimize.. Pazarda alaçatıya gittik.. Ama baya rüzgar vardı soğuktu su.. Genede çok güzeldi tabi..
Önce sevdeden başlayalımmm:) kızzzz nerdesin sen insan anama gidiyorum diye haber etmezmi gitmneden sen bizi öldürcenmi meraktan:) tamam fırçamı attım rahatladım. Canım apandisit ağrısı böle sağ kasığında sızlama şeklinde oluyo ve bacağna çekme yapıo.. Allah yaşatmasın benimde üşütmeden falan oldu heralde..şimdi iyiyim çok şükür.
İznime daha 2 hafta var canım temmuz başında.şafak sayıyorum resmen. Bu arada adaya katılıorum face e bi göbüş şov yap artık :)
adacım öncelikle çok geçmiş olsun annenlere. Verilmiş sadakaları varmış. Demek yoğundu ofis işleri.. Peki sen işe dönünce alperene kayınvalidenmi bakcak konuştunuzmu.. Doğum gününde çerçeve işini iyi düşünmüşsün canım. Çok güzel bir hatıra olur keşke bizde o günlerinizde yanınızda olabilsek..
Canım doktora şu an gitmiyoruz ama yaz bitince tüp bebek yaptırcaz sanırım. Gerçi eylülde evin ara ödemesi var. Belki maddi sebepten kasıma falanda kalabilir bakalım kısmet..
Yıldızcım hoşgelmişsiniz özledik ya çok şükür:) geçmiş olsun şimdi nasıl oldu demirin gözler.ay nazar değmiştir kesin kuzucuğuma![]()
mrb.bugün adetimin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptrdm yarın sonuç alcam nasipse.biz 18 aydır korunmuyoruz şimdiye kadar olmadı gebelik.aynı zamanda tiroid hastasııyım.dr sonuçlra göre rahim filmi çekelim dedi.çok korkuyorum.aşılama da deneyebilir belki bilmiyorum.yazıları okudum siize sormak istedim.aşılama nasıl oluyor.kendimiz mi vuruyoruz iiğneyi öle yazanlar olmş.ben bilmediğim için hem korkuyorm hem de stres oldum açıkcası.yine de hayrlısı allahtan inş herkesin dileği gerçek olur![]()
arkadaşlar eşimle düzenli 5 aydır korunmuyoruz...ondan önce iş gereği ayrıydık ve 2 kez de korunmadan denedik ama tam yumurtlama gününe denk gelmedi...yani 7 aydır korunmuyorum mu demem lazım bilmiyorum...3 kez dr genel muayensine gittim alttan baktı..gayet normal dedi...eşimin sperm tahlili de iyi cıktı coksükür...ama ben cok stres yapıyorum acaba ben de bir sorun var mı diye..rahim filmi ve hormon testi yaptırmam lazım mı..dr takibine baslayayım mı.. asılama düşünsem mi...
yoksa erken mi daha beklemek mi gerek adım sultan 28 yasındayım...3 yıllık evliyim...adetlerim düzenlidir...
herkese merhabalar kızlarrrr
esincim ayy nst iki kişilik oda kalp seslerini yandakınınle bır bırıne gırıyor pek bırsey anlasılmıyor bırde sureklı yatınca sıkılıyorum ben
nevresim takımıda serersem gene yorgan koycaz ıcıne bılemedım kı yaa ama senın dedıgınde dogru :44:
canım benim ne güzel gezmelere gitmişsin
evet bizde temizlik hastalığı oluyor herhaldeyok kız dogumdan sonra kolay kolay temızlık yapamayacagımız ıcın bu kadar detaylı yapıyoruz bızı baya ıdare etsın dıye
evet ızne ayrılmam lazım ben sanırım hazıran sonunu bekleyemeyecegım yanımdakı arkadas yıllık ızınden donunce bende cıkmayı planlıyorum bakalım
aynen yaaa daha dün gibi telefondan yayınlarım haber vermeler darısı en kısa zamanda sızın basınıza ınsallah![]()
ayy canım ne güzel bi hediye olmuş. Bende dün eşlmin babalar gününü kutladım bi hüzünlendi gözleri. Kıyamadım üzüldüm bi önceki gün alışveriş merkezinde bi bebek görmüştük ona diyo benimde öle bi oğlum olsun diyeAllh sağlıcakla kucağınada almayı ansip etsin canım , bazı yiyeceklere hassalığın olmuş canım o olmaya başlar artık, bol bol sohbet t yavrunla konuş , şimdi sen bulutlar üzerindesindir kesin tahmine debiliyorum
acle bacı :):) esinlerde yapıyordu sanırım bunu, canım evet hap kullanırken bebek çalışmları nasl olcak biraz ara vereceksiniz o zaman dimi, yavaş yavaş verirsin kiloları da canım bi ara vücut tepki verirmiş sanırım bende öyle 7 kilo zayıfladım durdum yerimde, 2 kilo var veremedim.
canım sor druna neden verdiki hiç bi fikrim yok iğneler hakkında
sende mi yoktun canım 2 hafatdır bende olmayınca sayfaları okuyamadım sonuna kadar, sen ne yaptın bakalım o sürede annenlerdeymişsin uzun süremi kaldın orda, oğluşumuz nasıl hareketleri başlamıştır çoktan dimi, o günde yazdım bak nar da yazmış göbek şov istiyoruz
sende k.validenlerdeymişsin canım oo yaz temizliği de başlamış sende güle güle oturun evinizde hiiiççç kirlenemsin inşalalhh, ev temizliği de bitmek bilmiyor gerçekten.seni çok iyi anlıyorum canım o zombi halini de bende aynen öyleyim, gece uykuları çok az alperein birsürü iş var üstüne , iş olmazsa bende yatıyorum böyle saatlerce uyumak istiyormbize bi tatil şart esincim.
duana canı gönülden aminn diyorum.ne güzel olmuş günübirlik tatilinizi de yapmışsınız, çok şükür cnaım bizde öyle dedik , canım iş konusunu Rana da sormuş bir cvp vereyim tabi işe başlarsam k.validem bakar sonuçta tanımadığım birinden daha iyidir ama gel gelelim yazarken bile içim cız etti nasıl gideceğim bilmiyorum ,ve nezaman ofise geçeceğimi de bilmiyorum, ben böyle iyiyim deyip yüzsüzlük yapasım vardimi resim ekliyim bakın sizde fikir olur bana da d. günü hatırası gibi olsun istemdim. Hayırlısı canım sperm testiniz çok iyiydi o zamana kadar belki kendi bile gelir inşalalh tüm dualarımız bu yönde zaten.
hepinizi iyi gördüm cnalar, bizde dün pikniğe gittik arkadaşlarla çok iyi geldi bana , alperen nedense sevmedi huysuzlandı ne zaman arabaya bindik çığlıklar atmaya oynamaya başladı , göl havası iyi geldi serin serin.
Bu arada geçmiş kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin, vee tüm babaların ve gelecek yılda baba olacak (seneye diğer canalrımızın da kucakalrında ya da göbüşlerrinde bebeklerini görmek istediğim için öyle yazdım ve inşallahhh) tüm babalar ın babalar gününü kutluyorum Alalh mutluluğumuzu daim etsin. Bizde oğluşumla babamıza hediye hazırladık, ikisinin resmine GS ambemi koydurdum diğer yana da sarı kırmızı renkte "Aslan Babam" yazdırdım ,güzel bi resim oldu çerçeveye koyduk bir notla verdik ,çok hoşuna gitti, yeterki GS lı bişeyler olsun
Avniyecim çok geçmiş olsun canım neyse sen kendi kendine ders çıkarmışsın allahtan:)
demek fazla acıkmak yok artık. Zaten normaldede çok acıkıp fazla yiyince insan bi kötü oluyo sen şu an dahada müsaitsin fenalaşmaya. Aman dikkat et canım..