Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

cnm esinin GNC arginmax ictigini yazmissin. benim esiminde morfoloji ve hizli hareket sayisi biraz problemli ama bize kimsenin bi ilac verdigi yok. ne yapmam gerek anlamadim iki urologa gosterdim cok onemli bisey yok diyorlar.fakulteye falan mi gitsek ne etsek. her ay karnim bos olarak bekliyorum. gozlerimin isigi sonmeye basladi artik.

aaa ummuumarcigim nerelerdesin sen. hap bakindim sana en son catlatma ignesi yaptirdigin zamnlar konusmustum ama bi daha ugramadin buralara. anladigim kadariyla hala bebis yok. bende de yok cnm.insallah bu tedavin olumlu sonuc verir sana.

canim gorduyun gibi ortada bi sey yok, hala tedavi olunuyorum iste, bu ayda klomenle basliyorum tedaviye, bakalim yumoslar buyurse catlama ignesi tekrar kullanacagim, ama bu ay son insallah, artik olacagina burakacam,ilac milac yok..ya sende durum nasil ? anlatsana biraz canim

kızçelerim kandiliniz mübarek olsun dua eder dua beklerim sizlerden..

gezmekten yazmaya fırsat bulamadım yahuuuu :) sayfalarda çok ilerlemiş, maşallah okuyamamayım die mi döktürdünüz
nerde kaldığımı bile unuttum wallahi, bu sayfadan devam edecem okumaya izniniz olursa şekerler.. önemli bişi varmı deyiverin hele..
hepiciğinizi öperim teker teker

Herkese günaydın hatunlarrrr biz bu öğleden sonra bayanlar yemeğe gidiyoruz gene her ay yaptığımız gibi. Gerçi bu son çünkü artık izne ayrılcak herkes yaz diye.. Yani öğleden sonra giremem

canım işallah 30 mayıs günü kırmızıları değil çift çizgiyi görmek nasip olur. Benim de yarın adet günüm.. Bu arada benim adım nar.. Tabi bu isimler burda kendimize seçtiğimiz takma isimler.. Gerçek isimlerimiz diil. Kullanıcı adlarını yazmak zor oluyo diye böle bi kolaylık yapmıştık kendimizce.. Ama gerçek isimlerimizi bilmemize rağmen kk.da bu takma isimlerle hitap etmeye devam ediyoruz..
Progestan bende aşılamalrdan sonra kullanmıştım gerçekten bi hoş yapıo insanı:)

evet canım ilk gittiğimiz doktor yazmıştı bunu sayı ve hareket sınırdaydı. Sonraki doktorumuzda onayladı. Ve sayı ile hareket arttı çok şükür bunun sayesinde.. Ama morfoloji %2-3 hiç artmadı. Sizde %5ti dimi. Gene baya fark var yani.. Onun içinde araştırdım GNCnin yine pycnogenol diye bir vitamini var onu aldık 4 aydır onuda kullanıo eşim bakalım pzt.yeni doktorumuza gidince görcez işallah işe yaramıştır

aynen canim yaa ben 2 ay ara verdim doktora gitmeye ama ar kanamalarim olunca mecbur gittim megerse rahim incelmesi olusmus hemen ilaca basladik vee klomen kullanmadan bi tanecik yumosum oldu bakalim bu ay ne ile sonuclanacak. umidim var ile yok arasi. bazen oldu bu ay galiba diyorum. bazende yok yaa karnim yine bos diyorum. gel gitlere devam anlayacagin.bakalim bu ay olmazsa asilama isticem haziran ayinda. bide onu deneyelim bakalim.

şekerim yok önemli bişiyler merak etme sen aklın kalmasın burda.. Ben pzt doktora gidiyorum yeni daktırıma..
Bu arada demirin fotosunu gördüm dün akşam eşimede gösterdim hatta bol bol maşallah aldı bizden :)

insallah narcgim yaaa. bu ay adet olmasam da burda gebeyim diye size haber versem.yaaa ne guzel bize kimsenin ilac verdigi yok zorla isticem herhalde anlamadim ki. evet cnm morfoloji%5 di. tek tesellimz sayimiz cok cok fazlaydi. onun icin vermiyorlar herhalde ilac.kisin havuc suyu icirmeye calismistim ama sikildi adamcagiz.1 ay zor icti.bakalim 30 mayis bi gelsin ona gore yeni planlar yapicaz. esime testti yenilemek istiyoruz cunku bir kere yaptirdik en az 2 diyorlar.bide dr a asilama istedigimi soylicem. eger yaparsa esime test yapmamiza da gerek kalmaz hem. onlar nasil olsa yikayip en canlisini bulacaklar.

kızçelerim nasılsınız bakayım ben gelene kadar dağılmış herkes

nar şekerim son kadınlar matinesine katılıyorsun demek artık dediğin gibi herkes izinlerine gider kimse bulunmaz sonbahara kadar düzeniniz epeyce bozulur
bu arada senin yeni kadron ne durumda oturdumu herşey artık.. diyordun ya biraz zorlanıcaz oturana kadar diye.. şimdi aklıma geldi
hafta sonu evde misin yoksa.. hiç bahsetmedin bu sefer yeni proğramların var mı
ayrıca bizlere dua etmişsin Allah razı olsun kabul olsun hepiciği inşallah

ranacım ben face açamadım şimdi bi denicem yeni cicilerinizi merak ediyorum..
geçende benim eşimde diyordu beşiği asansör katından indireyimde bi temizleyelim kuralım filan diye.. ben erken deyince vazcaydı heves etti adamceyizim
bide internetten bişey bulduk çok hoşumuza gitti onu almaya niyetlendik Allah nasib ederse.. portatif her odaya gezebilecek pratiklikte sallanan minik bi yuva
mobilya karyolamız yatak odamızda duracağı için bu ürün kullanışlı olur diye düşündük bakalım hayırlısı..

halevcim gelmişsin canım iyi olmana sevindim inşallah test sonuçlarınızda güzel çıkar. narın dediği gibi bize haber et canım merak ederiz.. inşallah daha güzel haberlerinide alacağız Rabbim büyük...

yıldızcım topişin ucunu mu kaybettin gız bacım. biz son günlerde muhabbetine laflıyoruz öyle ahım şahım bi değişiklik yok.. yakında yani hamilelerimiz pörtlücek.. fırtına öncesi sessizlik yaşıyoruz yavrum. yinede gözün bizde olsun bu nar cadısından herşey beklenir

avniye senin sabırsızlığını gördükçe eski halimi hatırlıyorum canım ay nasıl içime fenalık çökerdi yok olmucak hamile kalamıcam diye.. aklıma geldikçe çökerdim, her ay hastalanınca soğuk kanlı olmaya çalışırdım ama bi noktadan sonra dayanamazdım içim acırdı..
şimdi ne deyim bilmem ki güzelim Rabbim inşallah sizede ol diyecek ama emin ol sen olsun diye kendini yıprattıkça geçikiyor bu hamilelik. şahsen bende öyle oldu.. inşallah bu ay organik yumurtan yakışıklı bi sperm seçmiştirde halayını çekeriz sen sıkıntı yapma olacak inşallah

ummuUmar uzun zaman önce senin yazdığını hatırladım inşallah tedavin hayırlı olur.. o ilaçları ben hiç bilmiyorum.. kısmetten ötesi yok inşallah vesilen olur..

esincim
adacım sizler neler yaptınız oğulcuklarınız nasıl

ben bugün ruh gibiyim kızlar .. hani cuma günü misafirim gelecek demiştim ya onu iptal ettik kandil sonrası mecalim kalmadı başka zaman kısmet olursa çağıracağım.

dimi yaa beni en iyi anlayan sizler oldugunuz icin zaten buradayim.bende insallah bir gun hamile kalirimda senin baktigin gozden bebis isteyenlere bakar onlar icin dua ederim ki suanda da ediyorum. biraz zor yollardan gecmissin sende simdi sira ben ve benim gibilerde. sirayla yani. ama herkesede vurmuyor bu piyango. neden ben demek istemiyorum asla.guzel gunler gelecek biliyorum.
herhalde bu inis ve cikislarimin nedeni terazi burcu oldugumdan bir anim bir ana uymuyor. sabah mutluyumdur icimde bir kipirti sevinc olur ogleden sonra tam tersi hersey kapkaranlik.esimin dedigi gibi azicik dengesizim ama azicik

tabiki kuzum haber vermezsem bende çatlarım öpüyorum sizleri

sağol tatlım inşallah iyi çıkar hayırlısı bakalım haber vermez olurmuyum canım yeterki iyi sonuç alalım, iyi bak kendine ve bebişine

ben çıkıyorum canlarım iyi haftasonları

bi ara okumuştum cnaım bende gül gül ölmüştüm :) böyle okuyunca komik oluyor ama o anda neler yaşadılar çok iyi tahmin ediyorum. He dedim ya sana fıstık gibisin kuzum maşallah diyelim , bende spor istiyorum ya sıkılaşmak için emme fırsat bulamıyorum sorma kuzum pek enerjik oluyor şimdiki bebeler.Eşim geçende gazetede okumuş anne sütü eskisi gibi çok kaliteli değil hormonlardan dolayı, e bizler bile yiyoruz ne kadar dikkat etsek de mutlaka alıyoruzdur bi yerden. Öyle hzır çorbadır hazır yemektir almayız hiç ama yinede ne kadar sağlıklı yediklerimiz bilinmez baksana herşeyde bişey buluyorlar, sütü bile tartıştılar bi ara
oyy ne güzel dimi hazırlıklar Allahım olmayan herkese ansip etsin. Güle güle giysin prensesimiz.
bakalım resimlerine canım
canımmm iyi olduğuna çok sevindik, mantarın çıkmış çok geçmiş olsun kuzum eşininde sonuçları güzel çıkar inşallah bizde seni kocaman öpüyoruz.

bende bilmiyordum canımz ekeriya sofrasını öğrenmiş olduk canım birde sen taa hamile kalmadan öncemi ne bahsetmiştin sizde adetti hani buna benzer bişey onun adı neydi, değişik bi adı vardı sanki duan kabul olunca sende yapıyordun aynısını :26: aynen kuzum bende öyle püre halinde veriyorum sulu olursa ekmek ekliyorum içine, zaten herkes herşeyi biliyor öğreniyor canım eskidenmiş o körü körüne çocuk büyütmek şimdi dr kontrolü internet kitap herşeyti öğreniyoruz, doğum yapan arkadaşlarımdan zaten çoğu şeyi öğrendim soruyorum vs. ben sorarsam tabiki ama sormadığım şeyleri üstelik aynı yaptığım şeyleri söylüyor, mesela o tanıdığı ıhlamurun içine pekmez koyuyormuş bizimki onu sevmiyor ben ayrı ayrı kaşıkla veriyorum hatta içine tahin ekliyorum öyle veriyorum,
eşinde izne ayrılmış ders çalışmak için canım Allah zihin açıklığı versin.

dimi ne şeker oluyor bıcırık bıcırk şeyler, birde ütülerken bile konuşup öpüp kokluyorsundur şimdi sen

teyzesi evet hazır elbiseleri doğum çantasına da hafta sonu başlıyım diyorum yavaş yavaş oda hazır olsun ne olur ne olmaz
canım çanta da aldınmı nasıl bişey aldın, ben birde sırt çantası aldım nerdeyse hep onu kullanıyorum içine herşeyini koyuyorum oyuncak bile, kendi netbook umu da koyuyoprum

inşallah güzel haberlerini alırız canım Rabbim ol dedikten sonra bakarsın bi sürpriz yapar bebişin.

yok kuzum öylesine sohbet ettik, bizde sizi öpüyoruz dönmedin dimi yuvana daha .

ay benimde aklımdaydın ne yaptıki sevde diye iyi olmuş iptal olduğu , bi ara müsait zamanda çağırırsın kuzum yorma kendini, nasıl bi beşik buldunuz canım şu bambu beşiklerden mi yoksa pek şirin onlarda ya bi ara rana eklemişti resim sanırım onlardandı oda,pek süslüler ama pek kullanışlı değilmiş onlarda, bak sen eşin bi heveslenmiş sonra da hevesini kırmışsın ,olsun baklaım biraz daha yaklaşsın günün hazırlarsınız.

canlar geçmiş kandilimiz mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin, ya bu kandilde ben hiç bişey yapamadımalperen fena yordu 11 buçuk gibi uyudu o yorgunlukla bende uyudum:26: çok vicdanazabı çektim sadece sözlü dualar ettim ne namaz kıldım ne bişey okuyabildim Allahım affetsin.
Eşimin teyzesinin gelini geldi bana da az önce gittiler alperenden 4 ay büyük oğlu var sık sık gelip gidiyoruz iyi geldi banada sıkılmıştık, yavrum alperen bile nasıl sevindi bi çığlıklar attı kucaklarına gitti çığlık ata ata çoştu resmen.

Bu arada canlar bugün yüreğime taş oturdu resmen, patron bugün dediki ada ne zaman ofise geçmeyi düşünüyorsun bende bilmiyorum ki alpereni emziriyorum dedim:18::18::18: ay ben çok alıştım kızlar gel ofise derse ne yapacağım ben içim buruk buruk hala

bu arada pazar günü eşimin doğum günü hiçbişey yapmadım daha:18:birde istdaki kuzenlerim gül şeklinde browni göndermişler internet siparişi ile ay nasıl sevindim ,eşimin haberi yok daha gelince oda çok mutlu olacak emme ben mahcup oldum şimdi eskiden sürprizler yapardım şimdi alperenle uğraşmaktan fırsat bulamıyorum hediye bile alamadım daha :26:

hepiniiz kocaman öpüyorum minik yavruları da.

iyi geceler canlarım yatmadan önce şöyle bi göz gezdireyim dedim geçte olsa bende kandilinizi kutluyorum inşl dilekleriniz kabul olur
adacım ben daha öncede zekeriya sofrasından bahsetmiştim diye hatırlıyorum hamile kalmadan önce gitmiştim başkasınınkine dileğimi diledim oldu şimdi benimde yapmam gerek müsait olduğum ilk fırsatta sen onu hatırlıyorsundur yine
eşinin doğum günü kutlu olsun canım nice yıllara

geçmiş kandiliniz kutlu olsun canlar

ayy hadi inş hayırlı haberleriniz olsun canım benim.. bebişinizin gelişine önayak olsun inş
ayy sorma pek fena oldu bizimki kız, poz verio bide köpek :))) ohhh maşallahlarımızıda almışız ne güzel

walla oğlanı anama bırakıp geziom sevdem..malum yağmurlu hava, çıkarmıom dışarı pek.
ayyy inş narımdanda güzel haberler alırızda rahatlarız hepicik DD

tabiki kuzum haber vermezsem bende çatlarım öpüyorum sizleri

halevim çooook özledik seni, inş güzel yawrunun haberini verirsin tez vakitte, öpüyorum güzelim

yok dönmedik cnm, 1 hafta daha burdayız.
oyyy ofisemi çağırıyo bende nasıl çalışcam bilmiom walla kuzum yaa, çok zor olacak bizim için

masa falan hazırla güzelim alpereni babannesine bırak olmamı???

bayanlaaar. herkese merhaba gerci suan kimsecikler yok. canim sikildi benimde takilayim dedim azicik buralarda ama kimseleri bulamadim
cok sikntim var suan kasik agrim ,bel agrim. hayirlara cikarir insallah. bat imada 4 gun var ama. beklemedeyim.

pkoluyum 4 yıldır bebişimi bekliyorum doktorum bana biosteron(dhea) + glucofen+coraspin +folidoce verdi başladık 3 gün oldu salı günü belli olcak insallah aşılamamı tüp bebekmi sadece ilaç desteğimi olacagı hayırlısı olsun hakkımızda ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

hangisi olursa olsun da sen bebegini tez vakitte kavusursun insallah. hic oyalanmadan , zaman kaybetmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…