Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sağol adacım İnşallah hayırlı bereketli bi bebek olur.. maddi manevi çok ihtiyacımız var buna

sen hiç mama kullanmışmıydın alperen doğduğunda adacım

sağol adacım İnşallah hayırlı bereketli bi bebek olur.. maddi manevi çok ihtiyacımız var buna

sen hiç mama kullanmışmıydın alperen doğduğunda adacım

canım erken doğunca çok emmemedi sanırım bizimki birden yarım kilo kaybetti almayı bırak, drlar çok kilo kaybetti ememiyor yada sütün yok deyip mama yazmışlardı ama bizimkide mama sevmedi herdefasında öğüyordu,(hala o huyu var gerçi babsı kılıklı ) sonraki kontrollerde almaya başladı kilo bende öyle çok vermedim 1 hafta falan toplam 50 cc bile değildi, dr da yok gayet iyi kilo alıyor bu kadar mama etki yapmaz kesebilirsin mamayı demişti, öyle kulllandık ama çok az

demek öyle.. benim kızım çok ağlayan bi bebekti hep gaz dediler sonradan doymadığı anlaşıldı 2 buçuk ay aç açına yaşamış yavrum. ben hep mama alalım diyordum eşim karşı çıkıyordu
hakkatende benim sütüm vardı evet ama suluymuş sütüm.. besleyici değeri az olunca bebek doyamıyor
o yüzden içimde acı kaldı şimdi çok ağlarsa hemen mama veririm diyorum inşallah gerek kalmaz
her çocuğun rızkı farklıymış belki bu bebeğimde sütüm sulu olmazda kilo aldırır
adacım özel olmazsa alperene hamileyken gögüslerin çok değişti mi senin .. büyüklük ve dolgunluk açısından.. :26:

tabi öyle sevdecim her bebeğin rıskı farklıdır, çevremdeki bilmişler bana da çokd edi sütün ayaramıyor diye çok üzülüyordum o zaman, başta küçük olunca hemen yoruluyordu alperen sonra ayda 1,300 grm alıyorduşükür dr yok aç olsa ağlardı diyordu hep, kızın ne kadar alıyordu ilk aylarında canım az alıyorsa dediğin gibi sütün sulu olduğu için olabilir.

yok canım ne özeli aramızda, çok büyüdüler canım hatta bi ara kızlara diyordum ben kızlar benim göğüslerim şimdiden sarktı diye 85 kullanan ben 95 kullanıyordum hala da öyle şimdi yeni yeni kiloda kaybedince 90 a indim

Ayy kızlarrr allah iyiliğinizi versin emi şaşı beş oldum okucam diye..

Sevdecim gene misafir gene misafir.. Ne var aklında ne yapmayı düşünüosun hazırlık.. Ahh keşke evler yakın olaydı hepimiz birer çeşit yapar getirirdik:) bigün esindi galiba bi rüya görmüştü ya aynı apartmandaymışız hepimiz ayol ik yapamazdık muhabbetten ama pekde zevkli olurdu
sevdecim bende kızının kısa olan ismine özellikle bayıldım tabi sizde cinsiyet belli olmayınca bu olay da yoruma kapalıydı haliyle.. Bu arada tickerını bende görmedim malum telde küçücük halada görebilmiş diilim aynı nedenden ötürü:) güle güle kullan canım

adacım ahh bu kaynanaların hadi onları geçtim her üstüne vazife görenin çocuk bakımına karışması nasıl bir fenomendir yaaaa çocuğu olmayan bile ucundan kıyısından akıl verir.. Bak burda doğum sonrası annelerin sorunları diye bir kısım var. Orda çıldırtan sözler diye bi topic var. Ben ara ara girip okurum orayı. Acaip ilginç şeyelr çıkıyo gül gül ölüyorum:)
canım biz eşimle akşamları yürüyüş yapıoruz artık genelde.. Öğlen zor oluyo giyin soyun.. Hem kocişiminde ihtiyacı var daha iyi oldu böle. Ben şu an 59 60 arası gidip geliorum canım aslında ideal kilom 57 falan.boyum 170 benim.. Kimse inanamıo o kadar olduğuma ama kemiklerim kalın ölçom yaptırmıştım kas yağ .. Hep kemik çıktım:) 2 kilo versem tam rahat etcem aslında
ayy adacım artık kız çocuklarda öle valla hiç durmuolar nası bi enerji bu acaba gıdalar hormonlu diyemi oluyo nedir anlamadımki.. Bide bunların çocuklarını düşün vahhh :)

gelecekse canım ama bu ne karamsarlık.. Öncelikle işinde mutlu değilsen başka işlerde bak o arada özeldemisin..
Evlilikte mutlu olmamanın sebebi çocuk olayımı yoksa başka sorunlarmı var çünkü eşinle sorunlar varsa çocuk bunu daha kötü hale getirebilir
en önemlisi mutsuzken her anlamda stresliyken embriyo oluşsa bile rahime tutunamayabilir. Stres bunu çok etkiliyo. Yumurtlama olayında zorluklar yaşıomuşsun direk stresle bağlantılı bi olay yumurtlama.. Neden bu kadar karamsar oldunki canım

anaaa gene kaynatılmış maşallah
kızcelerım bende dün akşam kızımın kıyafetlerini yıkadım eşimde benden gaz aldı galiba baktım oda gıtmıs beşiği kurmaya başlamış
birde daha sonradan aldıklarım vardı onların resimlerini çekememiştim hazır dökmüşken onlarında resimlerini çektim sizler için
sevdecim emzirme yastıgınında dolmamış halını cektım dolunca bır daha cekerım artıkım
face e koydum resımlerı haberınız ola

cankuşlarımmmmmmmmmm hepiniz iyisinizdir umarım ben iyiyim herşey aynı devam ediyor tek farkla o da mantarım yine nüksetmiş onunla uğraşıyorum bi de kocişim 1 hafta sonra sperm tahlili yaptıracak, umarım iyi sonuç çıkar hayır olsun bakalım hepinizi öpüyorum koccaman kendinizi ve bebişlerinize çok iyi bakın yine gelicem hepicinizi seviyor öpüyor ve kucaklıyorum.

iyi geceler canlarım yine kaynatmışsınız şaşı beş oldum gündüz annemde olduğum için katılamadım aranıza buaarad 1hafta eşim evde ders çalışmak için izin aldı son gaz devam ediyor ailecek takılıyoruz diyelim
adacım kayınvaldelerin çok lafı var öyle bizimkide sürekli bişeyler söylüyor şunu yap şöyle yap böyle yap deyip duruyor hepsine tamama ya öylemi felan diyorum aklıma yatanı uyguluyorum çorbasını bende püre halinde veriyorum hatta bana doktoru dedi püre olarak ver diye bende senin düşündüğün gibi düşünğyorum çorbayla 5kaşık içeceğine püreyle 3kaşık içer doyar yeri geliyor zorla veriyoruz ağızlarına çünkü sulu olduğundada ekmek ekliyorum içine canım amip(amipten) yazmıştım ben hızlı yazınca e çıkmamış
sevdecim oğlumun diğer ismi kaan iki ismiylede çağırıyorum biliyor isimlerini zekeriya sofrası duanı ediyosun kabul olunca evde kuran okutuyosun zekeriya duasıda okunuyor ve isteği olan k,şilerdegelirken elleinde pasta börek içecek vs getiriyor kabul olursa duaları onlarda zekeriya sofrası yapıyolar bende başkasınınkine gitmiştim duamı ettim kabul oludu bende yapacam
narcım zekeriya sofrasını açıkladım canım 4444 çalıştığın içinde tek başına okuyamasın benimkininde 1000 tanesini arkadaşım okumuştu o dönemde biz tatile gidiyorduk yolda okudum genelde bitti buarada yolcunun duasi kabul olurmuş sizde edin yoldaaklıma gelseydi marmarise giderken söylerdim bol dua et diye eğer başlamak istersen ben sana okurum salatı tefriciye ama şu kadar okurum diyemem eymenle kendime güvenemem okudukça şu kadar düş derim bide ben nihat hatipoğlundan dinledim onu okuyanlarzamanında o kadar okumuş faydasını görmüş ama sayıyla değil niyet önemliymiş canım
kalanına yarın cevap verecek iyi geceler size ve bana

Selam kizlar hepinize. bende size kendi tedavi surecimi yazmak istiyorum, Tedavimi Rusyada yapdirdim, doktorum rusyali yani.ve yazdigi ilaclarin ismi size hic tanidik gelmeye bilir, ama icerikleri aynidir eminim. 10aylik evliyim, bende hafif pko, esimde sperm haraketliyi dusuk biraz, sayi normal sukur.Bana - ginseng yani zencefil icerikli AtAR . Tribestan - hormon duzenlyici,Polijen - arginin, Vitaminle dolu bi ilac, Klomen, yazmis. Esimeyse- Tribestan erkeklerin hormonlarini ve sperm harektliyini artdiran ilac, BioRitmo - argininle zengin vitamin, Gold Ray- buda enerji veren, erkeklerde libidoyu ve sperme iyi gelen bi vitamindir....Sonuclar nasil olur bilmiyorum. sizin bi fikriniz varmi peki ?

dün akşam kızımın cicilerini ütüledim ama öldüm öldüm anaa ne kadar zormuş minnacık şeyleri ütülemek
belimin ağrısından duramadım oturdum sözde oyle yaptım ama genede ağrıdı
sonrada beşiğin kurumunu bitirdik eşimle hayırlısı ile kızım yatsın inşallah içinde huzurla
kıyafetleri yerleştirmedim henüz yorgundum artık bu akşama inşallah

bu arada herkesin REGAİP KANDİLİ mübarek olsun bu akşam yapılan dualar kabul edilrmiş rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

aaa ummuumarcigim nerelerdesin sen. hap bakindim sana en son catlatma ignesi yaptirdigin zamnlar konusmustum ama bi daha ugramadin buralara. anladigim kadariyla hala bebis yok. bende de yok cnm.insallah bu tedavin olumlu sonuc verir sana.

Kızlarrr günaydın anca geldim genee

aman da aman prensesimizin kıyafetleri hazırmıymışş bakamadım ben ün giremedim face.e şimdi bakarım telden gördüğüm kadarıyla beşiğide hazırmış. Doğum çantası ne alemde

ayy kuzum demek 1 hafta sonra tahlil var sakın bize haber etmeyi unutma emi valla çatlarız bak işallah çok güzel sonuçlar alcaksınız canım benim bizde seni çok sevioruz:)

canım valla merak etme kesin biz gene gideriz biyerlere :) yoldada ederim dua. Şu meryemi bitiriyimde canım ona başlarım belki. Dediğin gibi tek başına zor ara ara vakit buldukça okursunuz bana olmazsa.. Ama sayı önemli diilse daha kolay okunur sayıya takılınca stres olabilir insan içten okumak zorlaşabilir. Sağol bu arada kuzum okumayı teklif etmen bile yeter allah razı olsun hepiciğinizden

canım ben aşılama dışında çok ila kullanmadım o da iğneydi zaten o yüzden bu isimleride hiç bilemiorum.. Ama eşim vitamin kullanıo GNC arginmax muhtemelen o arginine dediğin şey var içinde. Sperm sayı ve hareketine baya faydası oldu

teyzesi evet hazır elbiseleri doğum çantasına da hafta sonu başlıyım diyorum yavaş yavaş oda hazır olsun ne olur ne olmaz

ay canım benim zor olduğu kadar güzeldirde o minnacık cicileri ütülemek allah bizlerede nasip etsin sanada sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin ranacım

bende senin ve diğer tüm canlarımın kandilini kutluyorum. İşallah bu gece ettiğimiz dualar kabul olur. Ben geçen kandilde adetli olduğumdan yapamamıştım ama arkadaşının birinin dağıttığı tesbih var. 2 rekat namazla o tesbihin her tanesine 3 kuluvallah bir elham okuyup tesbihi kıble yönüne azcam işallah. Dilek gerçekleşene kadar kalcak.. Bakalım işalah bi aksilik olmazda yapabilirim

aaa ummuumarcigim nerelerdesin sen. hap bakindim sana en son catlatma ignesi yaptirdigin zamnlar konusmustum ama bi daha ugramadin buralara. anladigim kadariyla hala bebis yok. bende de yok cnm.insallah bu tedavin olumlu sonuc verir sana.

canım hiç görünmüosun ne alemdesinkaçıncı günündesin kaç gün var adete anlat azcık :)

bu arada adacım dün dediğini unuttum sanma cumartesiyi bekliyoruz o zaman demiştin ya beklenmeyen adet tarihim diye. Hiç heveslenme kız bacım hiç değişiklik yok vücudumda herşey eski tas eski hamam..

Sevdem bu ay senin dediğin gibi denk gelmişti biliomusun sölemeyi unuttum canım 4 gün vardı iki ilişki arasında 10. Gün ve 14. Gün oldu gerçi tesadüfen oldu ama belki keramet bundadır da bana da vurur

teyzesi evet hazır elbiseleri doğum çantasına da hafta sonu başlıyım diyorum yavaş yavaş oda hazır olsun ne olur ne olmaz

bencede canım topicin sabırsız erkeklerine benzerse kızımız 36 da pırtlarr:) bu arada öle diyince doğum geldi aklıma hala normal dimi kafandaki doğum

chabliss ciim. adini bilmiyorum henuz. burda kizlar artik isimleri biliyor ama ben yeni sayilirim o yuzden okusamda unutuyrum karistiriyrm cnm. benim tedavi devam cnmbat im 30 mayis ama insallah gelmez gerci pek umidim yok ama.artik saldim cayira mevlam kayira hesabi. yazmistim bi tane yumosum olmustu insallah catlamistir. dr progestan icmemi soyledi bes gundur iciyorum ama beni fena etkiliyor sabah ictim suan etkisini gostermeye basladi kafam bi dunyaa. alkol almak boyle bisey diye dusunuyorum

amin narcım sağol rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
yap bakalım canım rabbim geri çevirmezmiş böyle bir günde dileklerimizi herkesin istediği olsun inşallah

bencede canım topicin sabırsız erkeklerine benzerse kızımız 36 da pırtlarr:) bu arada öle diyince doğum geldi aklıma hala normal dimi kafandaki doğum

evet canım kafamdaki normal ama doğum sancısı henüz bilmiyorum ya ondandır herhalde sonrası ne olur bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…