Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kız çok güldürdün beni he bizim hoca kayıt dışı bişey yapamam didi bize evet canım o karışıklık hep oluyor benim 2 kardeşimin de 2.isimleri var herkes farklı farklı söyler o yüzden tek olsun öz olsun diyenlerdenim bende

dimek ctsiyi bekleyeceğiz

Ahhh adacım iyi yorgunluk oldu sana bu iş.. Birde sabah telaşesi oldu demek. Bri h.sonu falan gelmesede kimsecikler azcık oturup keyif yapın evinizde ailecek..
Bu arada kaynana durumların ne alemde adacım varmı gelişmeler

ben yemeğe çıkıorum canlar 1.5 gibi gelirim gene öpüldünüz

nar şekerim benim kızımda hiç o sorun olmadı çünki doğduğundan beri iki isminide duymaya alışık... hangisini seslensen cevap verir yani.
bide okulda kısa olanını tercih ediyorlar ama bazı öğretmenleri ilk ismine hayranlık duyupta tek onu söylüyor . bi zorluk yaşamadık
bize etraftan karışan olmadı çünki cinsiyetini öğrenmediğimiz için kıza yada erkeğe hazırlanamadılar
bebek doğduktan 7. gün isim koymak sünnet. bizde 6. gün belirledik 7. gün koyduk kimsenin ruhu bile duymadı

adacım gız sahi alperen de ili isim sayılır. alp-eren....... e daha ne olsun

kuru kuru çay vermiş gibi olmıyım dedim kuzum. Allh yardımcın olsun kuzum yakın olsay yardım ediverirdik, ama çok dikkat et olurmu yorma kendini

nar afiyet olsun canım

adacım bebeğimde benimle koşuşturmaya alıştı yavrucek
helede bu misafirleri annem getirecek sıkı hazırlanmam lazım eee emir böyük yerden
tabi yakın olsak koşmazmıyız yardımlarımıza canım sağolasın. şurda iki sohbet etmek bile ne kadar iyi geliyor psikolojik olarak yetiyorsunuz güzelim Allah razı olsun hepiciğinizden

o zamanda alperen rahat vermiyor canım sabah uyanınca yanımıza alıyoruz sırf bikaç dakika keyif sürelim diye gelip benim saçımı asılıyor, babasına tokat atıyor başına vuruyor, ayaklarıyla bizi tepiyor, geçen eşim aah ah ne keyif sürerdik yatakta diyor
o durum aynı canım kötü gelin olmuyum diye ctsi çay yaptım yanına pasta ve börek vardı çağırdım işin yoksa gel içelim diye ateşkes ilan etmek istiyorum emme olmuyor yine bişeylere sinir olkuyorum bi akrabası var sürekli onu örnek gösteriyor bana o şunu veriyor, o şöyle veriyor, ben çorbalarını püre halinde veriyorum mesela o sulu yapıyor falan dedi bende püre yapıyorumki 3 kaşık ile yese 5 kaşık çorbadan daha iyidir dedim

bak 7. gün koymak sünnetmiş bunu da öğrendik , kız ne 2 si Alp Alper Eren ve Alperen

yavrum oda kıpır kıpır olacak doğduktan sonra. Annene baştan söyleseydin bak getiriyorsun emem bana yardım et anacım diye sahi sizin gelin hanım da var öyle yardım etmezmi görümcesinin evinde.. senden de Razı olsun kuzumm

bu arada nar şekerim afiyet olsun sne bi ara spor neyin yapardın şimdi durumlar nasıl gerçi çok fitsin ,kaç kilosun tatlım:26:

Sevdem kızının 2. ismi yanı kısa olan ismini bende çok sevdim bak kızım olsaydı düşünebilirdim

adacım evet

bebek doğunca
7. gün
isim koymak,
bebeği yıkamak,
kız ise kulağının delinmesi
erkek ise sünnet edilmesi,
akika kurbanı kesilmesi,
saçlarının uçlarından az traş edilerek , o kesilen saçın ağırlığında altın veya gümüş sadaka verilmesi
kurban etiyle yemek verilerek bebeğe hayır dua edilmesinin sağlanması sünnettir

yıkamak sünet biliyordum ama akika kurbanını ne zaman kessende oluyor diye duymuştum bi ara hocadan yani maddi durumuna göre, birde saç kesme olayıda ilk kesilen saç yani ne zaman kessen onu tartıp ağırlığınca altın diye biliyordum:26: gümüş de oluyor mu, diğer sorumda tamamen traş etmeden az biyerinden kesip onun ağırlıgınca mı verilecek ,tamamı değil mi:26:

adacım annemler bi seyehatten geliyolar o yüzden bana hiç yardım edemeyecek. hazıra konacaklar yani

gelin kızımızda bana yakın değil .. işime yardım edecek hiç kimse yok yani canım

oğulcuğum ultrasonda hep hareketli zaten.. bakalım doğunca inşallah uyumlu bir bebek olur yavrum
kızımda çok zorlanmıştım bu masumum bari huzurlu bir bebek olsada azcık bebek sevdiğimizin tadına varsak

anladım canım o zaman pratik şeyler yap. Sevdem şimdiki veletler mi bilmiyorum ama çok yaramaz hareketli oluyorlar hele erkek çocukları inşallah seninki uslu olur, bu arada çizelgeni ne zaman değiştirdin sen şimdi farkettim canım:26:

ranacım da gelmiş hoşgeldin tatlım dün hemen çıkmış gibi olmuşuz canalr ben çıkarsam kusura bakmayın bizimki yatağında uyuyor ama 10 dk ya bir köstebek gibi yatağında dönüp duruyor yarı uykulu tekrar yatırıyorum

canım bunların hepsi 7. gün sünnet
fakat ille o gün yapacaksın diye bi zorunluluk yok.. yapmak isteyen 7. gün yaparsa daha güzel olur ..
tabi dediğin gibi insanın durumu kurbana ne zaman el verirse o zaman olur.. İmlkanları biraz önceden ayarlamakta veya parasını biriktirmekte bu yolda olduğumuzu gösterir sonuçta..
saç tıraşı sadece saçın uç kısımlarından oluyor.. her yerinden değil .. yani saç çizgisi var ya kulağa enseye alına gelen yerlerden dikkatli bi şekilde kesmek.. tabi burda sünneti uygulamak bir makasla bile olur.. nitekim biz öyle yapmıştık çok kesmesekte sadakasını çok vermeye çalıştık
zaten onun ağırlığı ne kadar çıkacak bi gram bile tutmaz

anladım cnaım 7. gün yapmak sünent ama sonrada yapabilirsin bak saç olayında ilk traşının ağırlığınca diye biliyordum o zamna şimdi bile dediğin şekilde kesip vermek lazım, peki altın ya da gümüş yine durumuna göre mi olacak

cok yoruldum canım inan hiç bişey yapasım gelmiyor içimden gelmiyor yapmak i...
aslında doğru düzgün yapsam belki işe yarıcak da..
bende sabahları ac karna 1 cay kaşıgı çörekotu yağı içiyorum

canım 3 yıl biticek bu yaz.
2 yıldır tık yok işte.
gerci bi hamileliğim oldu düşükle sonuclandı eger olmasaydı şimdi dogum yapıcaktım : (

27 yaşındayım
bende büyük ihtimalle 2 isim düşünüyorum cocuklarıma her ne kadar gelmeselerde....

of yapamıyorum kürleri bide çalışınca zor oluyo işte onu kaynat iç filan.
bide sabah akşam filan zor yanii
hazır surup gibi satılsa keşke
ah ah anneciğim olcaktı hazırlayıp önüme getirirdiii
herseyi tek başımıza yapmaya calısınca beceremiyoruz işte..

ben evlendim cok mutlyum ama hiç de mutlu değilim...
iş yerinde çok huzurlu değilim mutlu değliim
bu da tabi bütün hayatımı etkilyor..
bide evli olup çalışmak zor geliyo acıkcası keşke en az 1 sene filan evde otursaydım
okul bitti hemen calıştım hiç ev hayatını bilmiyorum
hep stres hep stresss çok sıkıldım bu hayattan
yaşama sevincim kalmadı..

ah inşallah uslu olur ama ne çıkarsa bahtımıza güzelim elden gelen bişey yok
cinsiyeti öğrenince değiştirmiştim çizelgeyi canım

evet canım maddi imkana göre

gelecek_se asıl stres her işi bozuyor bu kadar gergin olmasan senin için daha kolaylaştırır herşeyi..
olaylara Allahın takdiri diye bakarsen çok kendini üzmemiş olursun.. sonuçta evlenmende çalışmanda olumlu ve olumsuz hiç bir şey Allah izin vermedikçe yaşanmaz
üzerinden bu negatif enerjiyi atmalısın yavaş yavaş

canım bende 27 yaşındayım ve bu yaz 3. yılı bitireceğiz nasipse

ama öyle hiç mutlu değilim vs. deme bunların hepsi sınav biliyosun Rabbim elbet mükafatını vereck ama sabretmen lazım sen bütün kalbinle inan, bende eskiden sanırım benim hiç beeğim olmayacak hayal edemiyorum bi çocuğumolduğunu falan derdim ama inan vakti saati gelince Mevlam veriyor, yeterki başka dert sıkıntı olmasın, bıol bol du et. Benimde yapı itibariyle karamsarımdır bi şey olsa hemen en kötüsünü düşünürüm ama bunlar bizi yıpratıyor biraz olumlu düşünmeyi öğrenmemiz lazım

iş konusuna gelince bende okulum bitti hemen iş hayatına başladım evde oturmak nasıl bişey bilmezdim ,şuan kıyaslama yapacak bir durumun olmadığı için böyle düşünüyorsun ,ama çalışmaya alışkınsan evde yapamazsın canım , ruhun sıkılır, herkes öyle diyor tabi,:26: eğ*er iş yerinde mutsuzsan özel sektördeysen iş değiştir tabi çok iyi düşün önce ne olursa ol mutlu olmayı bilmek lazım aslında kötü enerji bile hamiş kalmana engel olabilir
ah inşallah uslu olur ama ne çıkarsa bahtımıza güzelim elden gelen bişey yok
cinsiyeti öğrenince değiştirmiştim çizelgeyi canım

ay canım yeni fark ettim ya kusura bakma pek güzel olmuş oğulcuğun şansı ile gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…