avniye klomen kullanmandan dolayı rahim incelmiştir değil mi canım. ara vermen iyi olmuş biraz toparlarsın kendini
bak kolomensizde yumoşun oluyormuş evet çok güzel bi haber bu.. inşallah artık ilaca gerek kalmadan devamı gelir
ranacım evet başkasına isim söylemek çok kolayda kendimiz epey zorlanıcaz
sen eşine bırakma kendi gönlüne göre belirle ki sana sonra üzücü gelmesin canım zaten çok alınganız bide bu eklenmesin listeye
dediğin şekerlere isim belli değilse o fikirde iyiyimiş anne babanın ismiyle yazdırırsınız gayet mantıklı. ama blli olur belki o vakte kadar sen sıkı tut bu işi
avniye o kürler sende güzel sonuçlar veriyor demek ki.. bi süre bu tür kürleri kullansan aslında çok güzel olur. belki tedaviye bile gerek kalmaz hayırlısıyla yavrun nasib olur inşallah
adacım
narcım
işlerinizde kolaylıklar diliyorum benimde eşim geldi kızlar
ranacım sen gelince çıkıyormuş gibi olduk kusura bakma öyle denk geldi canım
inşallah yine toplanırız böyle
bu arada avniye seninde gözünaydın canım bak tedaviye gerek kalmadan da yumurtan olmuş inşallah hayırlara vesile olur
iyi akşamlar arkadaşlar
avniyecim öncelikle senden başlamak istedim kendiliğinden yumuoşun oluşmuş çok sebindim canım inşl ektiğin çiçeğin filizlendiği gibi bu ayda senin göbişinde bir çiçek filizlenir rabbim onu sana bir işaret olarak göndermiştir inşl
narcım sizde havalardan dolayı mamaristen erken dönmek zorunda kalmışsınız neyse sağlık olsun biraz kafa dağıttıysanız o bile yeterli eşin demişya bayram tatiline felan hamile olabilirsin diye inşl canım canı gönülden istiyoruz bunuadanın rüyaları sana vesile olsun canım
adacım toplaşıp sana mı geliyoduk kız anam dediğin gibi bunlar yeni doğum yapmış olacak ben büyüttüm ben gelirimne güzel rüyaymış o öle demek alperende buzdolabını açınca dibinde bitiyor bizimkide öyle valla hatta rafllardaki şişelere felan sarılıyor yanında buzdolabının yanında tepsi var onunla oynuyor ve sebzeliğimi kurcalıyor aline hafif gelenleri atıyor aşağıya soğanlarımıda çintik çintik ediyor yerlere sen alperenin gece uykusunu hale yola koymuşsun canım bizimkinde bu ara sınıtı yok ama bi gece ben uykuya dalınca ortamızda uyumuştu şimdilik o konuda sıkıntımız kalmadı ama aşağıda anlatacam neler oluyor neler buarada bende yanımıda yatırma taraftarı değilim beşiğinde yatsın ist,yorum gelişimi açısından odasını bile ayırmalıyız aslında bebefonu koyupama anne yüreği işte onu yapamıyorum şimdilik düşündüğümüz zamanda ikinci gelirse inşl eymen bey odasının yolunu tutar
yıldızcım annenleremi gittiğiniz canım iyi tatiller
sevdecim oğlunun ismi kısmen hazır demek hayırlı uğurlu olsun adına yakışan bir evlat olsun inşl bizimkide iki isim ikisinide okuttuk kulağına iki isim koymak sünnetmiş bende eşimde çok istedik
ranacım sende yatak odanı düzenlemişsin sonunda aradan çıkmış bugünde çaamşırlarımı yıkayacan kolay gelsin canım sizin isim hale belli değil demekki azkaldı biraz daha fikir alışverişinde bulunun canım ama koyamazsanız çi,kolatalar için verdiğin fikir gayet güzel öylede yapabilirsin
nalancım kırmızıların geklmiş canım üzülme desemde ne hissettiğini anlayabiliyorum ama hayırlı zaman değilmiş diye düşünmekten başkası gelmez elimizden sabret canım sabrın sonu selamet inşl
gelelim bize eymen cuma sabahı kusmayla uyandı su gibi kustu saba 7.30dan 8kadar üç defa su çıkardı midesini üşüttü dedim nane limon yaptım içirdim biraz arası geçti kahvaltısını yaptırdım biraz yedi ve sonra yerken kustu arası geçti patates haşladım yedirmeye çalıştım midesini tutsun bastırsın diye zar zor oda biraz yedi ama keyfi yerindeydi öğlenden sonra saatler ilerledikçe mahmurlaştı öğlen çorbasını içirirkende kustu ve 5 kez kusmuş oldu akşamına köye gidicez doktordan randevu aldım mecbur bide kakası çok kötü kokuyordu nerdeyse ben kusacaktım o derece akşamüstü yoğurtla patates yedirdim biraz ondan yedi neyseki beni görün o yemiyor aç diye ben kendimi paralıyorum halsizleşti nasıl canım sıkkın neyse kayınbabamla götürdüm doktora muayene etti ciğerler felan temiz şükür amiptn şüphelendi test yaptırdık temzi çıktı midesi gurulduyor diye sancı ilacı bide kakası için bi şurup verdi cumadan beri kullanıyorum hafta sonuda pek keyfi ve isştahı yoktu iyice mız mız oldu görmeniz gerek ortada bişe yoksa bile çın çın ötüyor oda zaten fiziken yorgunum psikolojik olarakta bitiridi beni dişten diye düşünüyoruz bu huzursuzluğu çünkü biieyi çıkmadı ishali ve huysuzluğu var kusmada olabilirmiş diş çıkarırken pazar günü döndük evimize bide giderken eşim kötülendi midesini üşütmüş oda istifar ede ede bir hal oldu cumartesi geceside ben öyle oldum eşim iğneyle ben ilaçla pazara bişeyimiz kalmadı neyseki dünde evimi temizledim bugünde kahvaltıya misafirim vardı geçen salıdan ayalanmıştı işte böyle benden yazarken yoruldum yaşarkenki halimi düşünemiyorum bile unuttuğum bişe varsa kusura bakmayın gerçekten çok ama çok yorgunum öpüyorum hepinizi
buarada hamile kalmadan önce benimde adaklarım vardı bi kurban adağım bi zekeriya sofrası adağım( ki daha onu yapmadım) bide 4444 kez salatı tefriciye okudum ve sizlerin ve bi çok kişinin duasını aldığımı biliyorum birinden biri vesile oldu işte şükürler olsun
yok kuzum o kadar da marifetli değilim elim mahkum savrulup duruyorum sadece. evet canım ya bi ısınsa hava fena darlandık evde.adacım hoşgeldin demek akşama yatılı misafirin var ve sen hem bize yazıyon hem yemek hazırlıyon hemde arada alperene bakıyon
kız kaşı bir yerlerini nazar değmesin
kuzum alperende artık sokaklara cıkmak ıstıyor demek bıraz daha düzelsin havalarda artık içeri girmek bilmez valla
yaa dimi başkasına önermek çok kolay oluyor, seninm aklında başka isimler varmı canım , elif çok güzel bi isim aslında.narcım isme hala karar veremedik
eşimde diyor sen hastanede aygın baygınken ben gider nüfüsa yazıdırırım elif tanem diye sinir ediyor beni ama bulamazsak öyle kalcak cocugun ısmı
başkasına isim önermek çok kolaymış ama kendimiz bir türlü isim beğenemiyoruz
canım kulağına okuturken hoca ya söyledik göbek adı da var diye ama oda dediki, nüfusta yazıyormu yazmıyorsa okunmaz dedi, öylece kaldı , sünnet olduğunu biliyordum ama uzun olmasın diye koymadık 2. isim, birde 2. isim düşünseydik k.validemler iyice surat ederlerdi sanırım neden dedesinin ismi değil diye,yürüyünce de sürekli düşüyorlar adacım hiç birşeyin çaresi yok yani her dönemin farklı kaygıları oluyor Yeter ki Allah muhafaza etsin yavrularımızı kazalardan belalardan
canım göbek ismi kulağına okundu mu. kulağına okununca o isim ona ait oluyor
ayy kuzum ne oldu size böyle ailecek yaa, canım yediğiniz bişey mi dokundu ne oldu böyle, çok geçmiş olsun yaa valla çocukların hastalığı zaten insanı perişan ediyor üstüne sen ve eşinde hasta olmuş ya, canım o AMİPTN nasıl bi hastalık ki ilk kez duydum... çok şükür temizmiş havalar değişti ya o yüzden hafif rahatsızlandı belkide gelmiş geçmiş olsun.iyi akşamlar arkadaşlar
avniyecim öncelikle senden başlamak istedim kendiliğinden yumuoşun oluşmuş çok sebindim canım inşl ektiğin çiçeğin filizlendiği gibi bu ayda senin göbişinde bir çiçek filizlenir rabbim onu sana bir işaret olarak göndermiştir inşl
narcım sizde havalardan dolayı mamaristen erken dönmek zorunda kalmışsınız neyse sağlık olsun biraz kafa dağıttıysanız o bile yeterli eşin demişya bayram tatiline felan hamile olabilirsin diye inşl canım canı gönülden istiyoruz bunuadanın rüyaları sana vesile olsun canım
adacım toplaşıp sana mı geliyoduk kız anam dediğin gibi bunlar yeni doğum yapmış olacak ben büyüttüm ben gelirimne güzel rüyaymış o öle demek alperende buzdolabını açınca dibinde bitiyor bizimkide öyle valla hatta rafllardaki şişelere felan sarılıyor yanında buzdolabının yanında tepsi var onunla oynuyor ve sebzeliğimi kurcalıyor aline hafif gelenleri atıyor aşağıya soğanlarımıda çintik çintik ediyor yerlere sen alperenin gece uykusunu hale yola koymuşsun canım bizimkinde bu ara sınıtı yok ama bi gece ben uykuya dalınca ortamızda uyumuştu şimdilik o konuda sıkıntımız kalmadı ama aşağıda anlatacam neler oluyor neler buarada bende yanımıda yatırma taraftarı değilim beşiğinde yatsın ist,yorum gelişimi açısından odasını bile ayırmalıyız aslında bebefonu koyupama anne yüreği işte onu yapamıyorum şimdilik düşündüğümüz zamanda ikinci gelirse inşl eymen bey odasının yolunu tutar
yıldızcım annenleremi gittiğiniz canım iyi tatiller
sevdecim oğlunun ismi kısmen hazır demek hayırlı uğurlu olsun adına yakışan bir evlat olsun inşl bizimkide iki isim ikisinide okuttuk kulağına iki isim koymak sünnetmiş bende eşimde çok istedik
ranacım sende yatak odanı düzenlemişsin sonunda aradan çıkmış bugünde çaamşırlarımı yıkayacan kolay gelsin canım sizin isim hale belli değil demekki azkaldı biraz daha fikir alışverişinde bulunun canım ama koyamazsanız çi,kolatalar için verdiğin fikir gayet güzel öylede yapabilirsin
nalancım kırmızıların geklmiş canım üzülme desemde ne hissettiğini anlayabiliyorum ama hayırlı zaman değilmiş diye düşünmekten başkası gelmez elimizden sabret canım sabrın sonu selamet inşl
gelelim bize eymen cuma sabahı kusmayla uyandı su gibi kustu saba 7.30dan 8kadar üç defa su çıkardı midesini üşüttü dedim nane limon yaptım içirdim biraz arası geçti kahvaltısını yaptırdım biraz yedi ve sonra yerken kustu arası geçti patates haşladım yedirmeye çalıştım midesini tutsun bastırsın diye zar zor oda biraz yedi ama keyfi yerindeydi öğlenden sonra saatler ilerledikçe mahmurlaştı öğlen çorbasını içirirkende kustu ve 5 kez kusmuş oldu akşamına köye gidicez doktordan randevu aldım mecbur bide kakası çok kötü kokuyordu nerdeyse ben kusacaktım o derece akşamüstü yoğurtla patates yedirdim biraz ondan yedi neyseki beni görün o yemiyor aç diye ben kendimi paralıyorum halsizleşti nasıl canım sıkkın neyse kayınbabamla götürdüm doktora muayene etti ciğerler felan temiz şükür amiptn şüphelendi test yaptırdık temzi çıktı midesi gurulduyor diye sancı ilacı bide kakası için bi şurup verdi cumadan beri kullanıyorum hafta sonuda pek keyfi ve isştahı yoktu iyice mız mız oldu görmeniz gerek ortada bişe yoksa bile çın çın ötüyor oda zaten fiziken yorgunum psikolojik olarakta bitiridi beni dişten diye düşünüyoruz bu huzursuzluğu çünkü biieyi çıkmadı ishali ve huysuzluğu var kusmada olabilirmiş diş çıkarırken pazar günü döndük evimize bide giderken eşim kötülendi midesini üşütmüş oda istifar ede ede bir hal oldu cumartesi geceside ben öyle oldum eşim iğneyle ben ilaçla pazara bişeyimiz kalmadı neyseki dünde evimi temizledim bugünde kahvaltıya misafirim vardı geçen salıdan ayalanmıştı işte böyle benden yazarken yoruldum yaşarkenki halimi düşünemiyorum bile unuttuğum bişe varsa kusura bakmayın gerçekten çok ama çok yorgunum öpüyorum hepinizi
Selam kızlarrr
eee burası tam benlik miş....
cumartesi kontrolüm var klomen kullanıyorum
süper yumurtluyorum , büyütemiyor ve çatlatamıyorum
bakalım nolcaz .. artık heyecan filan kalması gerçiii eskiden nasıl heyecanlı meraklı giderdim doktora
sevdem hoşgeldin kuzum
adacım hoş buldum aynı saatlerdeee yine karşılaşmak ne güzel oldu
hoşgeldin cnaım çatlatmna iğnesi oluyormusun , doğal kürler denedin mi
hoşbuldukkkk
yok ya kür filan yapmıyorum incir yiyodum onu da bıraktım...
catlatma ignesi bu ay olur heralde
bakalım cumartesi günü belli olucak
Sen napıyosun gecmişi okumaya hiç kalkmadım cünkü : ) yavaş yavaş tanırım sizi
avniye yi daha önce bi yerde görmüştüm ama nerden bilmiyorum : )
hocaöyle dedi sevdem bu konuda pek bilgi sahibi olmadığım için haa demek zorunda kalmıştım, bak şimdi o hocayı bulurumnar şekerim ben hazırolda bekliyorum . tamam cumartesi başlarız inşallah. sen bana özel mesaclada bildir mutlaka hastalandım yetiş diye
adacım hoca niye öyle söyledi ki, kulağa okumak için nüus kağıdında yazılması lazım diye bi şart yok dinimizde
gittiler canım çok yoruldum canım 2 ye geliyordu uyuduğumda ,sabahda erkenden kalkıp kahvaltılaırnı hazırladım erken çıktılar evden, çay yanına bişey yapamadım diye içime dert oldu alpereni eşime bıraktım oturdum birde tatlı pasta yapıverdim, gerçi kuzenimde yardım etti hemen pişiverdi,adacım ağırladın mı misafirlerini nasıl geçti dün gece yoruldun mu
hoşbuldukkkk
yok ya kür filan yapmıyorum incir yiyodum onu da bıraktım...
catlatma ignesi bu ay olur heralde
bakalım cumartesi günü belli olucak
Sen napıyosun gecmişi okumaya hiç kalkmadım cünkü : ) yavaş yavaş tanırım sizi
avniye yi daha önce bi yerde görmüştüm ama nerden bilmiyorum : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?