kızlar dediğiniz gibi b, bahar atlaması felan oldu ben kendimi takip edeyim yeterli
adacım eymende bu aralar öyle ağlıyor akşam uyutup yatağa koyduğumda daha biz yatmamış oluyorum tabiki ışığıda açık bırakıyorum ama 5dk 10 bi uyanıp duruyor ve ağlayarak uyanıyor normalde uykusunu alınca öyle ağlayarak uyanan değil geveze dır dır konuşa konuşa uyanıyor gecede yine uyanıyor bu sefer biraz ayıkıyor bende yanımda yatırıyorum bazen onun uyumasını beklerken bende dalmış oluyorum sabaha kadar yanımızda ama uyanmadan yatıyor benim kokumu isti,yor sanırım ama bende yanımıza alışmasından korkuyorum 3günlüktü annem ve kayınvaldemin ısrarı üzerine beşiğe koydum odur budur beşiğinde yatardı bu saatten sonra alışırmıki:26:
Canlarım günaydınnnn anca geldim yaaa sabahtan beri kafam şişti. Daha da otel bakmam lazım internetten dua edin h.sonu hava güzel olsun yaa
esincimm canım valla alışır tabi çocuk sizle yatmaya bencede sevdenin dediği yöntem daha sağlıklı. Bu paşalar bahardanmı etkilenio nedir böle uykuları huzursuzlaştı.. Bencede dua okuyun nazarmı değiyoki
sevdem kuzum sorma kör gözüme sokuolar ayol herkes hamile :) ama işallah çok kısa zamanda allahım bizede nasipetcek bende gezcem gerine gerine
nalan kızzz ay çok az kaldı test gününe heyecan durumu nedir
canım beşiği zaten yatağımızın yanında ama oyunparkı olduğu için elimizi yukardan sallandırmam gerek ama dediğin gibi öyle yaparak uyutmaya çalışırım akşam yatağına yatırdığımızdada bi yarım saat sonra uyanıyor ağlıyor ışık açık olduğu halde bizde eşimle diyoruzki bu çocuk bizi arıyor illa kendi yatağa girdiğinde bizde yatakta olacaz çok uykusu olduğu halde uyanıyor başka bişeye bağlayamıyoruz bu durumu geçici bir durumdur umarımesinim kısa süreliğine eymenin beşiğini sizin yatağa birleştir canım ve yatarken onun elini tut öyle sakinleştir .. eğer yanına alırsan bunun sürekliliğini isteyebilir. ama beşikte ona ten teması ile bu dönemi geçiştirirsen senin içinde onun içinde kolaylık olur
ben gece yatarken beşiği hep yatağa birleştiriyordum
.
öyle yapacam narcım heralde bahardan etkileniyolar yada nazara geliyolar süreklide okuyorum ama değdimi değiyor demekki ben şimdiden dişi düşünüyorum bunlar bahardan böyle etki,lendi dişleri yazın sıcağında çıkıcak gibi o zaman ne yapacaz kendileri kudurur bizide kudurtur allah yardımcımız olsunCanlarım günaydınnnn anca geldim yaaa sabahtan beri kafam şişti. Daha da otel bakmam lazım internetten dua edin h.sonu hava güzel olsun yaa
esincimm canım valla alışır tabi çocuk sizle yatmaya bencede sevdenin dediği yöntem daha sağlıklı. Bu paşalar bahardanmı etkilenio nedir böle uykuları huzursuzlaştı.. Bencede dua okuyun nazarmı değiyoki
sevdem kuzum sorma kör gözüme sokuolar ayol herkes hamile :) ama işallah çok kısa zamanda allahım bizede nasipetcek bende gezcem gerine gerine
nalan kızzz ay çok az kaldı test gününe heyecan durumu nedir
Esincim paşamız huy değiştirmiş inşallah düzene girer canım sevdecim emzirme yastığını bir arkadasım tavsiye etmişti ama minnacik şey cok pahalı geldi bana gorumcem dikti bana bir tek icini dolduracağım
hem nasıl sıcak narcım geçen yıl hele dahada bi ateş basıyordu klimanın altından çıkmıyordum ama oda dediğin gibi bi süre sonra rahatsız ediyorya bide baş ağrısı yapıyor başka çare olmayınca el mahkum napalım yine her hafta sonu taşının siz denize bu yıl yaz gelmedi gelmedi ama gelincede gitmek bilmeyecek çünküCanlarım günaydınnn nasılsınız bakalım bugün son işgünüm çok şükür
sevde kızzz hakkat balık hafızalı oldun ne antalyası marmaris ayol:) takip edemiyon artık beni bakıorumda
ranacımmm bizde seni çok özledik canım ay demek hava güzelmiş işallah h.sonuda öle olur çok stres olduk valla
esincim ay sende aynı dertten muzdaripsin dimi çok sıcak oluyo yazın orasıda. Bizim işyeri allahtan klimalı hep anlamıoruz ama klimadan beynin sulanıo bi süre sonra. Her h.sonu denize taşınıoruz
ranacım günaydın dicem ama öğle oldu yetişemedim sabah sana
canım kolay bişey mi ki görümcen dikti ? sen onunda fotosunu bi çeksene benim için canım ya .. dikilmiş haline bi bakayım olmazsa bende dikerimde içini dolduruveririm senin sayende..
esinim bende kızımı senin dediğin şekilde emziriyordum ama belim kopuyordu.. sözde bu emzirme yastığı dedikleri şey bebeği kaydırmadığı için daha rahat bi emzirme sağlıyormuş
bende ondan heves ettiydim .. ranacımınkini bi göreyim kolaysa bende diker aradan çıkarırım..
bu arada kızımın beşiği mobilya olduğu için ön tarafını biz 2 yaşına kadar çıkarmıştık. gündür geri yerine itiyordum akşam yatağa bitiştiriyordum yatakla bir oluyordu.. benim yanıma bitişik olunca kendi yatağında yatıyordu ama ben ona rahatlıkla dokunabiliyordum.. emzirme bitene kadar öyle kullandık canım .. tabi seninkinin oyun parkı olacağı benim aklıma gelmedi
inşallah sende bi yol yöntem bulursun canım Allah yardımcın olsun dişlerini hayırlısıyla çıkarsada sende rahat etsen.. dediğin gibi tam sıcaklara denk geldi ama olsun inşallah Allah verir bi kolayını canım
nar şekerim sen ne demek istiyorsun gız bacım aaa benim sana ne kastım var da senin dediklerini dikkate almayım çok teessüf ederimyavrum ne bileyim geçen hafta bi dava için antalya dedin diye çağrışım yaptı bende.. tabi antalyaya teyzene gitmiştin dimi bak şu an şeyettim
e kızım sende az gezmiyorsun ki hangi birini hatırlayım.. benim böyle balık hafızalı olmam hep senden ötürü
kızlar artık kendimi mağazalara alışverişlere atmak istiyorum ama eşimi şu sıra dara sokmayı hiç istemiyorum aklı çok yoğun çünki.. nette herşeye bakıyorum heves ediyorum.. inşallah Mevlam bizede yardım edecek şu sıkıntılar üstümüzden Allahın yardımıyla dağılacak ..
Ranacım bi günaydın demeye fırsat bulmuşun hemen geldi kız heralde bari telefondan oku da yazamasanda sonra okumakla uğraşmazsın sayfaları
sevdemm ay senin heyecanın bana yansıdı valla. Alışveriş yapasın geliomuş ya sen öle diyince bende kendimi hamile ve alışveriş yaparken hayal ettim farkında olmadan. İçim bi hoş oldu :) valla şunu alsammı bunu alsammı diosun ya ben hiç sormadan önüme geleni alcakmışım gibi gelio tam görmemiş olcam heee:)
esincim sevdenin dediği yöntemle yatak bile yapmışlar dergide görmüştüm ben yatakla aynı hizada ve arada parmaklığı yok bitiştiriosun beraber yatıo gibi oluyo.. Ama bizim kız tasarımcılardan önce tasarlamış bunu baksana akıllı hatun vesselam..:)
işallah dediğin gibi güneşli olur canım demek sende yoksun yarın desene h.sonu baya birikcek yazılcaklar..
Yok artık şakaaa kimsemi gelmedi dün o saatten beri
esefle kınıorum hepiciğinizi ben teyyy marmaristen bağlanıorum yahu hıııııhhh
herkese merhaba
anaaaa kız gıttınız mı maşallah valla sızegez gez hava nasıl barı guzelmı??
evet canım geldik eşimin işi bitmiş dönüyo şimdi.. Hava bi çok sıcak bi puslu serinliyo yarın daha iyi olcakmış pazar tam süpermiş ama tekne turuna cesaret edebilcekmiyiz bakalım hava belirsizken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?