günaydın hayırlı haftalar herkese
bizim hafta sonumuz güzel geçti sayılır ama kayınpederim gene raahtsızlandı sabah gene hastaneye kaldırdılar bakalım ne olacak
bir an evvel iyileşse adamcağızda acı çekmese artık yaa :26:
simgecim mesajını çok geç gördüm o ara olaylarla uğraşıyorduk kusura bakma cevap veremedim çok teşekkür ederim
darısı bir sonraki anneler gününde size inşallah canım kucağında olur belki bebişin
kızçelerim kuzumun cinsiyetini öğrenicezzzzzzzz
ben çıkıyorum dua edin ..
çok geçmiş olsun canım inşallah iyi olur biran önce..günaydın hayırlı haftalar herkese
bizim hafta sonumuz güzel geçti sayılır ama kayınpederim gene raahtsızlandı sabah gene hastaneye kaldırdılar bakalım ne olacak
simgecim mesajını çok geç gördüm o ara olaylarla uğraşıyorduk kusura bakma cevap veremedim çok teşekkür ederim
darısı bir sonraki anneler gününde size inşallah canım kucağında olur belki bebişin
hayırısı olsun sevdecim inşallah o güzel gönlünden ne geçiriyosan o olsun..kızçelerim kuzumun cinsiyetini öğrenicezzzzzzzz
ben çıkıyorum dua edin ..
çok sevindim sevdee Allah kucağına almayı nasip etsin..Kızın vardı zaten bide erkek evladı tat bakalım nasılmış,hayırlı evlat olsun inşallah..kızçelerim
oğulcuğum ile aranızdayızAllahıma sonsuz şükürler olsun
yıldızım aman senin paşanıda gördüm tipitip yarabbim o yanaklar o kollar gel beni çiğ çiğ ye diyo. Ayol neyle beslenio bu çocuk bu kadar topaç oldu maşallah sevdenin dediği gibi yüzünden pırıltı akıo :) sende pek güzelsin gene çok yakışıosunuz demirinle6.ayınız kutlu olsun bu arada darısı yaşına işallah
ay valla kızı bulalımda demiri adam eder o dinsizin hakkından imansız gelirmiş
Kızlar merhaba nasılsınız beni unutmadınız inşallah ben kilo verme işine adapte olmuş durumdayım..şükür iyi gidiyorum sayılır bide dersler var tabii.. 11gün sonra annemler gelicek ananem ve dedemle düşündükçe heycanlanıyorum hepsi ilk defa gelicekler evime..gerçi annem istanbula gelmişti ama erzuruma ilk gelişi sürekli onlara neler yapsam diye düşünüyorum=)))
sizler nasılsınız göbüşleri gördüm hepinizin maşallahı var inş sağ sağlim alın kucaklarınza bebişlerinizi..
narcım inşallah ikiz olur canım bende ikiz çok isterim..istanbuldaki komşumun kardeşi 3 kere 3 aylıkken düşük yapmıştı tedavi falan uğraşıyolardı amaann dedi ne olursa olsun uğraşmıcam artık ve hamile kaldı hemde büyük ihtimal ikizleri geliyomuş=))
benimde adetim yeni bitti kızlar ama bi değişik durumlar söz konusu..benim adetim bitiyo bi gün çok az geliyo ertesi gün hiç gelmiyo banyomu yapıyorum ilişkiye giriyoruz sonra ne göreyim bi dolu kan geliyo tuvalete gittiğimde..iki aydır böle nedendir anlamadım eşimde beklesek mi daha napsak diyo bilemedim bi akıl veriniz bana=)
nese hepinizi öperim ara ara girip okuyorum ama yazamıyorum beni affedin nolur...
evet pelin teyzesi büyüdüde benimle poz veriyor
sizin resimlerde harika yaa tam ısırmalık olmuş seninki
yıldızcım hamarat olsanda olmasanda ev işi çok nankör oluyor be güzelim... insan kendini saf gibi hissediyor bugün temizle yarın yine aynı oluyor ortalık. ne bileyim benim ev öyle yani. belki sizinkiler temiz kalıyordur
resimlerinizi çok beğendim öyle tombiş bi bebem olsa ne güzel olurdu.. ay kaldırması neyinde zordur onun dimi şekerim. ama anası babasıda ona göredir.
benim zamanımda doğıum yapmış bir kaç arkadaş vardı onların bebeleri tosun gibiydi tabi benim ki cılız olunca oyuncak bebek gibi bize hiç ağır gelmiyordu, arkadaşlarınkini azıcık seveyim diye alıyordum Allahım o ne öyle içi dolu küp gibi oluyorlardı maşallah. azıcık tutunca geri veriyordum
slmm kıslarrr.. nasılsınızz?? şimdiden içimizde anne olanların ve anne adayların anneler gününü canı gönülden kutluyorum.. bende biras gelişmeler var gibim:)) doktora gittim tedaviye başladıkk bu ay 24 nisanda hastalandım klomen ve iğne oldum.. 21 mayısta test yaptırırsın sonucuna göre konuşuruz tekrar dedi.. cmrt si iğne oldum salı günü çağırdı gittik çatlamış dedi .biliyorsunuz geçen seferde çatlamıştı ama olumsuz sonuçlandı. ama şu var bu sefer 2 yumurtam oluşmuş öyle dedi. Allahım nolurr bu sefer olsun içimden hep öyle diyorum bu ay nasip et bana diyee(( ülee yanimm ve bugün işten gelince aşırı bir akıntım olmuş ama bembeyaz çok sıvıda değil sizce belirti olabilir mi?? nedersiniz.. ve çok belim ağrıyorr (ay yorum yapın bana pls... dualarınıza şimdiden aminnnn diyorumm..
gelelim gelememe mevzularıma yaa çok özlüyorum sizinle muhabbet etmeyi napıyonuz ne ediyonuz diye ammaa bi türlü olmuyorki iş yerinde o imkanımda kalktı artık..
eve geliyorum geç, bilgisayarın başına bile geçemiyorum kimi zaman.. zaten bu aralar moralimde bozuk annemin bacağı çok ağrıyordu uzun zamandır hatta yolda kalcak kadar kıramplar giriyor olduğu yerde kalıyor adım atamaz oluyordu doktorlara falan gittik baya bi ,halada gidiyor en son gene gittiğimiz doktor ilave filmler istedi..şuana kadar şekilen emar emg filmlerinde sinir sıkışması görülüyormuş acil ameliyat diyorlar pilatin falan takılcak dediler. yani insan korkuyor bel sinir olunca allah korusun yaa(( öyle yanii salı tekrar gidicek bacaktan tomografii istemişlerdi.. şuana kadar 3 doktora çıktı bende diyorum birkaç doktora daha çıkalım..Allah hayırlısını nasip eder inşallah.kıslar ben kaçar hepicinizi tek tek tek tek tek tek tek tek öpüyorumm kendinize çok çok iyi bakın .. biliyonuz maç var bu akşammm fenalardayız eşim GS li ben ise FB li düşünün halimiziii:))) kuzilerine gidiyos şimdiii..
kızçelerim hepiciğimizin anneler gününü tebrik ediyorum
Allah ayaklarının altına Cennetleri serdiği analardan eylesin hepimizi inşallah
Günaydın şekerlerrr herkese hayırlı bi hafta diliyorummm
korktum valla geçen h.sonu olduğu gibi yazmışınızdır bi sürü diye ama neyseki ilerlememiş sayfalar
bu h.sonum gene yoğun geçti. Cts ist.dan arkadaşım gelmişti kızlar günü yaptık. Akşamda görümcemlerde maç izledik ama ben galatasaraylıyım çok güzel moral oldu. Yıldızda az fanatik diil bu arada kendimi gördüm faceteki yorumlarında
pazarda malum anne kayınvalide öle geçti. Bu arada faceten kutlamıştım ama burdan da yazıyım. Hepinizin anneler gününü kutluyorum yavrucuklarınıza sağlık diliyorum. Bizlerede evlatsız son anneler günü olmasını umuyorum..
günaydın hayırlı haftalar herkese
kızçelerim
kızçelerim
sevdemmmmmmmmmmmmmm ayy yetişemedim damat halayına :)))
ayyy nası sevindim yaa ne güzel allahım ikisinide tattırdı darısı başımıza
şimdi yemeğe oturcaz sonra daha detaylı sorularımla gelicem
Günaydın kızçelerim dün akşam sevdeye yazdıktan sonra yemek yedik eşim tabi yürüyüşe çıkmak istedi gene :) 10.5ta geldik sonrada biraz işi vardı bilg.da bi daha giremedim bende
ay yalebbim nedir bu topicimizin oğlanlardan çektiği bi tanecik kızımız var şu hale bak. Nazarlık o da valla sap kalcak oğulcuklar yahu :) sevdem ay ne mutluki sana allah hem kız evlat hem erkek evlat tattırıcak. Darısı hepimizin başına işallah. Kızın ne tepki verdi hemen isim düşünmeye başlamıştır o da.. Sende düşünmüşündür kesin söle bakem ne geçti aklından erkek ismi :)
ilk alışverişinizide yapabilirsiniz bölelikle
narım şekerim sağol canım yahu bende hala şoklardayım.Evet ne kadar şükretsem azdır.. canım kızımdan sonra bitanede yavru oğulum olacak Güzel Rabbim sizlerede nasib etsin narcım en büyük dualarımdasınız ... sen şöyle bi açılışı yapsan devamı gelecek inşallah ondan sonra sıra sıra düzücen gız bacım
kızım çok mutlu.. erkek olmasından dolayı pek bi değişiklik yaşamadı mutluydu zaten yine mutlu
diyor ki anne kız olsada erkek olsada ben sonuçta ikisininde ablası olacaktım ne farkeder kiMaşallah çok olgun yavrum benim
isim telaşı henüz başlamadı diyebilirim.. ilk hamile kaldığımda kızım birden heveslenmişti ne koyarız diye.. ama ben demiştim ki anneciğim şu an daha çok uzun zaman var bunu düşünmeye epeyce vaktimiz olacak yavaş yavaş düşünürüz.. o yüzden atağa geçen kimse yok henüz
Narcım sende haftaya gideceksin dra demek hadi hayırlısı kuzum inşalalhh güzel haberler alırsın bütün kalbimizle dua ediyoruz kuzum Rabbim bu sefer hayırlısıyla versin,
Ranacım kuzum seninde k.babam rahatsızlanmış yine çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl durumu, hastanede mi, Rabbim şifalarını verisn.
Esincim sen ve eymen nasılsınız kuzum, eşinde mi fanatik gs lı anaa topiğin hepsimi gslı yoksa,
Yıldızcım resimlerinizi gördüm kuzum kocaman olmuş demirimiz de yaa maşallah nasılda el atmış pastaya.
Sevdecim ya şaşırttın kız sen bizi yine, cinsiyet için şu gün gideceğim falan dememiştin ya,irde göbüşün hemencik çıkıvermiş kuzum senin maşallah, 2. gebelik olunca o yüzden mi acaba ,genelde erkek göbeği geç olur diye bilirdim ben, isim arayışı başlar, alışverişler başlar artık dimi, maşallah kızına da nasıl da benimsemiş ablalığı.
kızlar o kada ryoğunluk arasında dün bahar temizliğine başladım birde, hala bitmedi tabi, bügün bitirebilsem bari diyorum ama çok zor ... Bu arada yazmadan geçemeyeceğim20 günde 2 kilo daha vermişim ben 61 oldum, son 2 kilo kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?