• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Sevdecim rahatına bak sen kuzummm yorma kendini bende işlere daldım zati..

Ay ne güzel olurdu 2 tane olaydı.. Ama yeni yasayla tek embriyo konuyo galiba 2 kez olmazsa 3.de ya da yaşı 35 üstü olanlarda 2 tane konuomuş diye okumuştum yoksa çok isterim tek seferde 2 çocuk anası olmayı :D

hühüühüüüü yaa bi sürü yazdım tek tek hepinize sonunada bugünkü faciayı yazdım gittiii :2: gitttii:2: ya sinir patlaması yaşayacagım nerdeysee

bizim yaramaz hala uyuyor ya tek tek özene özene yazdım ne olduysa sayfaya gitti yazdıklarım. Canlarım kısa kısa yazacağım nolur kusura bakmayın.

Narım senden başlıyım canım sen dra gitmeyecekmiydin kuaföre gittin hani adetinin 3. günü gidecektin öyle değil mi canım ben mi yanlış anladım. Rüyan inş. sana çıkar kuzum tez zamanda göbeciğin doluversin yavrunla. Haftasonun yoğunmuş baya canım ne de mek mahçup falan hiç duymamış olalım müsait olsaydın yazardın zaten. Eve bakmışsınız olmamış nasip değilmiş kuzum içine sinen olur inş. Esin de sormuş kuzum yeğenim için sağolun, istenilen bi bebekti, 3-4 aydır istiyorlardı 1. si 27 aylık arka arkaya olsun dediler.

Esincim canım o nasıl anaymış ya bizler mi çok pimpirikliyiz neyiz. Geçende yine yazmıştım alperen yemeyince tam bi öğünde 3 çeşit çorba yaptım şu çorbayı yermi ki diye, o da pek arahtmış baksana sen ona ders vereydin kuzum. 2. bebek için gücüm yok gibi esinim benim , kızlar kızmasında bana, inan uykusuz kaldığım için değil hasta olunca ve düşünce çok üzülüyorum onunla bir ağlıyorum çok yıprandım 2. bebeği nasıl yapacagız birde şuu sorunum varken, bak sen eymende demek süpürge peşinde... emekliyormu kuzum.

Sevdecim sağol canım düşmese de çok çarpıyor bi yerlere tutunup yürümek istiyor yanındayken bile başını elini kolunu vuruyor bi yerlere. Sende 3. bebek isteyenlerdensein bi kere daha baksetmiştin Rabbim aratmasın.

Ranacım kız işi öğrenmedimi kendi masasına ne zaman geçecek artık, isim konusu öyle olur kuzum son ana kadar isim arayışı devam eder, bizimde öyleydi sonunda eşimin çok istediği isim oldu, ha bide göbek adı var İlker ( yazmışmıydım daha önce hatırlayamadım ) drumuzun ismi

canlar nolur kusura bakmayın yazdıklarım benim bile içime sinemdi kısa kısa yazdım diye inan tekrar okuyup yazacak vaktim yok, ama bana hatırlatırsanız eksik yazdıkalrımı yazarım tekrar size.

Bizimki uyanmadan sabahki olayı anlatayım istedim. Dün k.validem dediki kardeşim davet ediyor yarın bizi , ablam larda gelecek kızı gelini , annemde olacak bizide çağırdı, bende müsait olursam gelirim tabi dedim. Sabah da eşimin teyzesi aradı davet etti, teyze gelmeye çalışacagım iş durumuna göre dedim.

Sabah 11 bucuk gibi alperen kucağımda uyudu ama yeni uyudu emmeye de devame diyor kapı çaldı ,sonrada zil çaldı, alperen rahatsız oldu tabi gözleri hafif açtı. K.validem olduğunu anladım çünkü başta kapıyı çaldı... zar zor kucağımda alperenle açtım kapıyı, ben teyzene gidiyorum sende öğleden sonra gel falan dedi. Bende iş durumuna göre bakayım gelirim dedim. O hala orda yaaprsın işini internet var falan derken alperenin uykusu iyice kaçtı, kim olsa o kadar konuşmaya rağmen uykusu kaçardı sanrıım... Ben bi yandan uyu hadi annem falan diyorum oda yok onun uykusu baksana gözleri açık uyumasın bakıversin bana diyor.... uykusu olmazmı sen gelmeden 5 dk önceuyumuştu dedim sinir oldum, ben alperni uyutmak için tekrar kucağıma alınca oda bende gidiyorum madem dedi.

Tabi alperenin uyku kaçtı taa 14.30 a kadar hiç uyumadı 3 saat eziyet etti ne yapacagını oda bilemez halde mızmızlandı durdu, bi kucağıma geliyor,bi emiyor bi ağlıyor böyle kuçaktan inmedi ama uyumadı da gözleri kızardı ovuyor ama uyumadı sinirden oturup ağladım bende.... bi yandan patronum aradı şunlar mail bekliyordu diye... Allalhtan anlıyor alperenle uğraşıyorum deyince müsait olunca bak o zaman falan diyor.

Şimdi diyeceksiniz ada sinir olacak ne var ama doldum iyice kızlar yani ben planımı yaptım zaten onun tekrar bana öğleden sonra gel demesine gerek yokki, işime karışılmasını hiç sevmem kendi annem bile bişey demez bana müsaitsen istersen gel der, ama bunun yaptığı ....

o değil alperenin düzeni bozuldu ne öğle çorbasını yedi uykusuzluktan bu saatte kalkttı, yani madem zili çaldım gördün alperen benim kucağımda sessizce ben gidiyorum müsait olursan gel deyip gitseydi, bunlar olmayacaktı.

K.babamda saat 3 gibi aradı götüreyimmi seni diye bende yok artık dedim annem gelince uyandı alperen daha yeni yattı ne zaman kalkacak da çorbasını içecek biz gelmeyiz artık dedim. Sinirden başım ağrıyor yine canlar görüşürüz

adacım ,esincim kuzucuklara noldu, düştüler mi, anlamadım ben bi deyiverin hele???

sorma esinim ya bikaç gündür iştah gitti, her yerde yedirmeye çalışıyorum karşısında neler yapmadım ki bi görsen , deli sanırsınız inanki ...Yok açmıyor ağzını ...Yumurtasını çorbasına , peyniri yoğurduna koyuyorum ama çorbayı bile içmiyor :( çok üzülüyorum ya stres yaptım iyice... Geçen gün tam 3 çeşit çorba yaptım yesin diye 1 er kaşık zor yedirdim, şimdi de yoğurtu seviyor 1 kaşık yoğurt 1 kaşık çorba veriyorum çorba olduğunu bilince tükürüyor sinirleniyor ,bu sefer yoğurtu da yemiyor:5: ne yapacağız ki

canım çok geçmiş olsun eşin hastalanmış birde amann onların nazı oğluşlardan daha beter oluyor, biizmkide öyledir hasta olunca ne yapacaksın sende 2 oğlan anası gibi bakmışsın zaten. Ohh diyet de bitmiş gelsin tatlılar.... sefan olsun,

Kızlar nerden başlıyayım bilemedim şimdi... Rüyamı sona bırakayım en iyisi azcık daha meraklanın.
Dün eşimle temizlik yaptık ama görmeniz lazımdı alperenin hallerini, eşim süpürge tuttu, bizimki bi o yana bi bu yana savruldu gitti süpürgeyi yakalayacağım diye birde o poposunu bi sallıyor emeklerken :1: hızlı hızlı emekleyeceğim diye arada kazalara da kurban gitti hızlıca toparlanıp tekrart süpürge peşine düştü, ( başka zaman düşse canı canmasada zır zır ağlardı) süpürge sesi sona erince bu sefer viladanın peşine düştü... arkamda önümde emekledi durdu. evin dört bi köşesine gitti bizle birlikte, biz yorulduk o hala 12 ye kadar ortalıktaydı.çok fena yaramaz gün içinde su içecek fırsat bile bulamıyorum, ben eşime satıyorum 10 dk sonra eşim yorulmuş oluyor - canım sanırım bu emmek istiyor deyip hoop benim kucağıma bırakıveriyor. yavrum ikimizin arasında geldi gitti...

şimdi gelelim rüyama hamileymişim ben yeni öğrenmişiz ,ben bi yandan diyorum ki nasıl bakacagız daha alperen küçük ben alperene ancak yetişiyorum birde bebeğimize nasıl bakacagız hem patronlar ne diyecek, Allahım vardır bunda da bi hayır alpereni çok bekledik bu seferki hemencik geliverdi sağlıklıca gelsinde birde ee topikte bütün herkesin erkek ,bi tek Rananınki kız :1: diyorum. Ah ne kıymetli olur şimdi Rananın ki :1: diyorum rüyamda eşimle sohbet ediyoruz.

Bu arada nar da hamile ve onunki de erkekmiş , sevdem bu durumda seninkide erkek sanırım çünkü bi tek Rananınki kız mış.:52: işte böyle inşallh narın haberine çıkar rüyam.

Bu arada kardeşimin eşi de hamile 3 gün oldu öğreneli :emir_bebek:2. kez hala oluyorum:nazar:

kendimi tatlıya vurdum kuzum sorma :)) eşim düzeldi, hepimiz rahat bi nefes aldık walla :)))
kız ben o alpereni yirimmmm, demek peşinizde dolanıo serseri :DDD
rüyanda iyimiş, pörtletiver bi tane daha şekerim :))))

Günaydın canlarımmm herkese hayırlı sağlıklı mutlu bi hafta diliyorum...

Ay size söz verdim cuma ama giremedim çok mahçup oldum bütün h.sonu aklıma geldi devamlı şimdi size h.sonumu anlatıyımda hak verirsiniz bana. Valla pzt olsada dinlensem diyorum :)

önce cuma günümü anlatıyım.. Eve gittim size yazıp öle yemek yapcaktım. Ama eşim dediki 7.5ta bi ev bakmaya gitcez.. Öle diyince 1 saate hazır ediyimki yemeği gelince hemen oturalım dedim.. Neyse gittik bakmaya annemlerin evinin 2 blok yanı.. Yeri çok güzel ama evi çok beğenmedim içi zaten komple değşcekde balkonu odaları falan tutmadım. Bide o kadar masraf yapılcak eve çok diolar fiyatı.. Bi tanıdığın evi bu inmiş hali bide 290.000 dediler nerden baksan 30.000 masrafı var. Sırf yerine yani.. Neyse akşamda dizim vardı onu izledim yalan dünya..

Cts günü kuaföre gittim sabahtan sonra eve gel duş yap ortalığı toparla kışlıkları kaldır derken tam oturdum laptopa kapı.. Eşim erken geldi eve. Hadi hazırlan çıkalım dedi.kuzeni işe girmişti maaşını aldığı için yemek ısmalıcaktı bize. Görümcemlere gittik.. 10 gibi eve geldik e hadi salı günü tatil diye kadını almamıştım ütü dağ gibi ütüye giriştim.

Pazarda kalktık kahvaltıdan sonra annemlerle pikniğe gittik akşam yattığım yeri bilemedim bi ara nete baktım ama eşim var diye uzun uzun yazamam diye düşündüm hemen başlıo ne yazıon bu kadar diye :)

işte böle şekerler maşallah sizde bi ton yazmışsınız okuyamadımda daha o kısmını artık işyerine gidince yapcam.. Şimdi faceten asyanın resimlerine yorum yapıyım pek güzeldi :)

anammmmmm okurken yoruldum ve seni azat ettim yazmadın die :))))

yıldızcım eyi ettin mi herifini gız bacımmmmmmmm :52:

şükür yıkılmadı ayakta kuzummmm :D

Bu arada sizin 3.yü yapmanızın şaşkınlığıyla yanlış yazmışım 2 diye.. 3.ye şaşırdım yani 2ye diil:)

yıldızım sona kalan dona kalır olmasın snaada yazıorum öle işe geçicem :)
canım ya maşallah şu kadından yana çok şanslı çıktın allah bozmasın o olmasa halin haraptı bu demirle.. Demek bana kız analığını layık gördün şekerim ayyy onurla ve gururla kabul ediyorum bu görevi :) peki kız olursa kim alcak benim kızı söyleyin bakem :) valla topic sözü aldım sizden hamile kalırsam topic aççanız bana lamı cimi yok :D

kuzum doktor muhabbetini arada kaçırdın sen bu ay doktora gitcz işallah bu hafta.. Bi tanıdığımızın eşi kent hastanesinde doktor.. Oranın tüp bebek bölümüne gitcez kadın öğrencek bizim için adam nerde muayene ediyo falan diye. Bu ay geçti ya zaten o yüzden kasmadım çok. Aman bugüne kadar kastımda noldu zaten.. Muhtemelen tüp dicek artık pat diye yapılmıo o da zaten bikaç ay sonraya verir gününü heralde.. Öle işte şekerim..

Demek demir bey şuruba sende tatlıya başladın.. Ohhh yavrum götürrrrr..:) işallah işe yarar şurupda bi s.çamadı yavrucak kıyamam:p
bensiz muhabbetlerde edilmiş cts gecesi ateşi olaraktan. Kızz insan bi çaldırır mesaj atar kopar gelirdim ütümü bırakıp hemenn :) esefle kınıorum seni

hayırlısı olsun yawrum, inş tüpe gerenk kalmadan hoooop geliverir kuzumuz :16:
aççaz kız sana topik hiç merak etme sen,7 cihana duyuracaz nar hamileeee die :)))
ben senin kzı havada kaparım yawrum heeçç merak etme, fıstık olur o fıstık :)))
ay tatlının dibine vurdum walla sormaa :))) demirde zıçmalar başladı ilaçla şükür, bitincede devam eder inş :16:
anammm bileydim bi çağrı çakardım sana kopar gelirdin :)

canlar nolur kusura bakmayın yazdıklarım benim bile içime sinemdi kısa kısa yazdım diye inan tekrar okuyup yazacak vaktim yok, ama bana hatırlatırsanız eksik yazdıkalrımı yazarım tekrar size.

Bizimki uyanmadan sabahki olayı anlatayım istedim. Dün k.validem dediki kardeşim davet ediyor yarın bizi , ablam larda gelecek kızı gelini , annemde olacak bizide çağırdı, bende müsait olursam gelirim tabi dedim. Sabah da eşimin teyzesi aradı davet etti, teyze gelmeye çalışacagım iş durumuna göre dedim.

Sabah 11 bucuk gibi alperen kucağımda uyudu ama yeni uyudu emmeye de devame diyor kapı çaldı ,sonrada zil çaldı, alperen rahatsız oldu tabi gözleri hafif açtı. K.validem olduğunu anladım çünkü başta kapıyı çaldı... zar zor kucağımda alperenle açtım kapıyı, ben teyzene gidiyorum sende öğleden sonra gel falan dedi. Bende iş durumuna göre bakayım gelirim dedim. O hala orda yaaprsın işini internet var falan derken alperenin uykusu iyice kaçtı, kim olsa o kadar konuşmaya rağmen uykusu kaçardı sanrıım... Ben bi yandan uyu hadi annem falan diyorum oda yok onun uykusu baksana gözleri açık uyumasın bakıversin bana diyor.... uykusu olmazmı sen gelmeden 5 dk önceuyumuştu dedim sinir oldum, ben alperni uyutmak için tekrar kucağıma alınca oda bende gidiyorum madem dedi.

Tabi alperenin uyku kaçtı taa 14.30 a kadar hiç uyumadı 3 saat eziyet etti ne yapacagını oda bilemez halde mızmızlandı durdu, bi kucağıma geliyor,bi emiyor bi ağlıyor böyle kuçaktan inmedi ama uyumadı da gözleri kızardı ovuyor ama uyumadı sinirden oturup ağladım bende.... bi yandan patronum aradı şunlar mail bekliyordu diye... Allalhtan anlıyor alperenle uğraşıyorum deyince müsait olunca bak o zaman falan diyor.

Şimdi diyeceksiniz ada sinir olacak ne var ama doldum iyice kızlar yani ben planımı yaptım zaten onun tekrar bana öğleden sonra gel demesine gerek yokki, işime karışılmasını hiç sevmem kendi annem bile bişey demez bana müsaitsen istersen gel der, ama bunun yaptığı ....

o değil alperenin düzeni bozuldu ne öğle çorbasını yedi uykusuzluktan bu saatte kalkttı, yani madem zili çaldım gördün alperen benim kucağımda sessizce ben gidiyorum müsait olursan gel deyip gitseydi, bunlar olmayacaktı.

K.babamda saat 3 gibi aradı götüreyimmi seni diye bende yok artık dedim annem gelince uyandı alperen daha yeni yattı ne zaman kalkacak da çorbasını içecek biz gelmeyiz artık dedim. Sinirden başım ağrıyor yine canlar görüşürüz

adacım maalesef düşüncesiz oluolar kuzum, takılmamak lazım ama elimizde deil maalesefff, üzülme ve sinirlenme hayatım

herkesi tek tek öperim kuzularımmmmmmmmmmmm
ranam sende iyisin dimi
unuttuğum bişi olursa affola, seviom hepiciğinizi

kızçelerim hepiciğinize mutlu günler olsun inşallah

adacım canım aynen seninde dediğin gibi o olaylar aslında çok moral bozacak şeyler değil fakat senin tahammül sınırın onu kaldıramayacak seviyeye geldiği zaman insana herşey dokunuyor sinirlerini bozuyor
canım sen sinirlenip vücudunda kimyasal dengeler bozuluncada Alperen bunu hissediyor gerek sütle gerek negatif enerjinle ona yansımış oluyor.. böylece olumsuzluklar zincirleme devam ediyor güzelim..
Her ne terslik olursa bunun arkasından hemen * Allah bunu istemeseydi bu olay bu şekilde olmazdı* deyip kendini rahatlat canım.. hakkaten Allah istemese ne kayınvaliden gelir kapıyı çalar, ne alperen uyanıp sana saatlerce eziyet ederdi.. e tatlım bu olaylarda olmasa nasıl imtihan olacağız.. Allah yeterki böyle basit şeylerle geçirmemizi nasib etsin.. üstünden 1 gün geçer unutursun..
bide kendine zaman ayır canım.. iş olaylarıda seni sıkıştırdı galiba son zamanlarda..
ev işlerinde de biraz geniş olmaya çalış millet görücek ne diyecek diye düşünme.. senin psikolojin iyi olsun yeter ki..
biliyor musun bu olumsuz düşünceler ve üzüntüler bizi yaşımıza varmadan yaşlandırıyor daha çökmüş görünmemizi sağlıyor.. İşte erkekler böyle yapmadıkları ve her zaman geniş oldukları için hiç çökmeden gayet dinamik kalabiliyorlar..
ünlü bi psikologdan dinlemiştim diyordu ki, geçmişi düşünüp üzüldükleri kadar kadınları yaşlandıran başka bişey yoktur... çünki hep hoşumuza gitmeyen olayları düşündüğümüz zaman beynimiz o olayı yeni yaşamış gibi zarar verici kimyasalları salgılıyormuş.. ve ne kadar düşünürsek o olay beynimizde tekrarlanıyor düşünsene canım... gençliğimizde de yaşlılığımızda da hep üzülecekmiyiz biz..
Allaha havale ediyorum deyip çıkalım işin içinden. bi söz var çok severim
SUSMAK, Çaresizlik Ve Zayıflık Değildir. Haklıyken Bile Susmak, En Büyük Erdemdir. Çünkü Sen Susarsan YARADAN konuşur..

yıldızcım hadi gözün aydın büyük beben iyileşmiş atmış kendini dışarı :1:
tatlılara gömülüpte sonra kilo aldım diye kendini helak etmeyesin gız bacım :52:
çok fena kahır yaparsın bak demedi deme
demirin dişi büyümeye başladı mı tamamen boyuna geldi mi ne çok yakışmıştır Allahım ya
bizde seni öpüverdik canım demiride mıncıklarız aşkla :52:

nar şekerim vardır o embriyoların sayısını arttırmanın bi yolu canım.. doktorunuz sizi yönlendirir..ayyy sana ne kadan çok yakışır ya rabbimm ....... hakkaten topişimizden ikiz hiç çıkmadı assolistler en son çıkar o şerefi sana bıraktık canım. :52:
.

.

Son düzenleme:
Tünaydın güzelllerrrrr gelemedim yoğunluktan bu saate kaldım

adacım seni teselli ediodum dün akşamüstü yazdıkların gitti diye benimki gitti sonuna doğru ayy nasıl sinirlendim attım teli elimden:(

adacım fıstığım ne kadar üzülme takma desemde kar etmicek.. Kendinde demişin ufak gibi görünüyo ama bu ufak şeyler birikince dağ oluyo. Kayınvalidenin yaptığı ısrarda gereksiz sana plan program yapmaya çalışmasıda gereksiz.. Bende sinir olurum böle şeylere ama napcan herkes düşünceli yada mantıklı olamıo.. Sen mümkün olduğunca sinirlerine hakim olmaya çalış.. Güzel oğlunuda bunlarla etkileme kuzum.. Sabrın sonu selamttir elbet..
Bu arada 3.gün gitmedim zaten adacım doktora zaten hemen işlem yapamıolar tüp olsada bir iki ay yum.yı baskılıolarmış falan.. Biz işte görüşmeye gitcez ne yapabiliriz ne kadara mal olur falan diye..

Yıldızzz bacım aldınmı benim kızı yani ohhh daha kızı bulamadan kocasını buldum desene :) gerçi seninki fırlama olcak belli ama artık dizginlicez bi şekilde el birliiğiyle :D

işallah tüpe gerek kalmaz canım ama umudumda yok pek artık

sevdemm dillerine sağlık kızz bekle bekle ikizle yap vuruşu diyosun. Valla canım yeni yönetmelikten sonra büyük merkezler uyuyomuş o kurala.. Ama tabi tek embriyo koyar bölünür ikiz olur o da ayrı.. Kısmetimizde varsa her şekilde olur zati :D

Günaydın hatunlarrr ben kapadım ben açıorum gelmemiş kimse

ayy size bi haberr. Cuma eşimin marmariste duruşması var belkim bi ihtimal izin alcam cumadan gidip h.sonu orda kalcaz :D

varmı hiç marmaris merkezde küçük temiz otel yada pansiyon bilen hadi bakemm internet yok bakamıom bilg.dan

nar şekerim aslında dün akşam okudum yazdıklarını ama benim yazmaya vaktim olmadı
güne tatil haberiyle başlamışsın senin için sevindim goncanla bi havalanıp gelirsiniz güzelim. Şahsen benim bildiğim bi yer yok oralarda :27:
sana yardımcı olamıcam
internet önümüzde açık ama biz baksak sana faydası olmucak be güzelim. senin şöyle bütün pansiyon ve otelleri didik didik etmen lazım. akşama bulursun belki güzel bi yer..
bu arada dün demişsin ya embriyo belki sonradan bölünür diye, hakkaten tüpte koydukları embriyo en kalitelisinden seçildiği için bölünme çok oluyormuş gız bacım.. inşallah senin kıssmetinede düşer bi çift yavru :52:

günaydın canlarım kimsecikler gelmemiş daha bi nar gelip gitmiş dün mi,safifim vardı hiç giremedim ve bi gün öncesinden kırgınlığım vardı dün bugün azıttı eymende bundan etkileniyor galiba dün akşam 10.30ta mızmızlanmaay başladı uyutayım dedim 2de artık azarla uyudu yoktu uyuyacağı ayaklarını çırpıyor gülüyor uyumamak için elinden gelen herşeyş yapıyor benim zaten halim yok eşim uyutmaya çalıştı bi yandan o bi yandan ben helak etti bizi bende dedimki bidaha senin kahvaltılarına ceviz badem koymayacam eşimde koyma ya niye koyuyorsun baksana şuna dyor bende beyni geliştiriyor diye koyuyorum dedim hıım koymaya devam et o zaman dedi :1:
narcım inşl iznini ayarlayabilirsinde eşinle gidersinn canım değişiklik iyi olur inan benimde çokk ihtyacım var ama biz kpssden önce hiç bişe yapamayız
adacım eymen emeklemiyor canım yürüteçte yürüyor vızır vızır emeklemeye başlamadı döne döne ve başıyla destek vererek sürünerek ilerliyor normalde
canım kayınvaldenle yaşadığın srun çok büyük bişe değil ama dediğin gibi bazen çok doluyoruz ve ufacık bişeyi büyütüyoruz bide şöyle bişe var evin içinde 7/24o çocukla biz varız yeri geliyor uyusunda azcık dinlenelim diye gözünün içine bakarken onun gelipte böyle umursamazca konuşup çocuğu uyandırması hoş bişe değil bide baksana gözlerine onun uyuyacağı yok nasıl laf ben mi bilecem senmi bilecen uykusu olup olmadığını ama sen çok takma kafana canım gelip geçici üzüldüğünle kalırsın
yıldızcım evet canım eymende alperende düştüler canımya ufak kazalarımız başladı bizim:2:
kızlar hepinişz iyisinizdi umarım eymen ağlıyor ben çıkıyorum öpüldünüz

Aaaaa kimsecikler yok yaa

sevdem ay kuzum keşke bu kadar beklemey ikizi hakettim dimi ama bi daha uğraşmayız hem. Her türlü zorluğuna razıyım..

Esincim ya tatil işi haftaya kaldı. Duruşma diil hacizmiş. Bu cuma da ankaraya gitmesi gerekebilirmiş eşimin.. Birde hava pek limoni olcakmış bu h.sonu.. Yani anlıcağınız bu hafta evdeyiz gibi duruyo.. Eşin gircekti dimi kpssye işallah gönlünüze göre olur canım çalışırkende ders çalışmak pek zor

ranaaaa kuzumm bizde seni çok özledik bi resim dahamı koydun hemen bakıorum

slm kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum benim rahimim ters biz eşimle eşim üstte ben altta ilişkiye giriyoduk hep bacaklarımı diksemde sperm dökülüyodu..bugün bir yakınınım söylemine göre diz dirsek pozisyonu yani kedi pozistonunda ilişki yaşadık inanılmaz bir şekilde spermler hiç gelmedi vajinam kupkuru.aradan 20 dkk geçti duş falan aldım da öyle geldi spermler..inş hamile olabilrim bu şekilde bende..16sında prıgestanada başlıcam inşaallah ya çok istiyorum bende...

KIZÇELERİM HEPİCİĞİNİZE HAYIRLI SABAHLAR

ranacım sen benden önce gelmişsin günaydın canım.. bişey yazamadan gitmişsin
face de göbüşüne baktım bunca aradan sonra görünce şaşırıp kaldım gız bacım. ne güzel büyümüşsünüz.. bizde yolundan geliyoruz artık :1:

nar şekerim bu hafta sonu geziniz iptal mi oldu.. dediğin gibi havalarda belli olmuyor önümüzdeki haftalarda daha güzel olur canım yine gidersiniz inşallah şöyle tüpten önce bi keyif yapın bakalım :46: facede melike demiş 2 tanede koyulabiliyo diye sizin doktorda bulur bi çaresini güzelim şöyle ikiz bi göbüş görelim gözümüz gönlümüz açılsın gız bacım :53:

esincim o enerjiyle sizi çökertmiş eymenciğimiz.. Canım insanın bazen tehammül edecek hali kalmıyor o günleri hatırladıkça şimdiden beni tasa basıyor.. helede o kolik ağlamaları aman Allahım.. eşime diyorum bu bebemiz halim selim bi bebek olsa bari :18:

diğer kızçelerim nerelerdesiniz

yıldızcım goncanı evden postalayınca yine işe güce mi daldın canım.. Demir nasıl göreşiyor musunuz :1:

adacım sende yoksun canım bir kaç gündür inşallah moralin düzelmiştir üzerinden o sıkıntıyı atmışsındır canım

halev nalan melike kekula sizler nasılsınız kızlar sesiniz sadanız çıkmıyor yetti gari

sevdecim hoşgeldin denk geldik:34:

göbüşümü gördün demek evet arkamdan siz geliyorsunuz artık seninde göbüşünü görürüz yakında:34:

adacım
kayınvalıden ıle ılgılı sıkıntılarını anlatmıssın canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı anlatamam ama sen takma bosver kafana dıyecegım ama zor oluyor ama zamanla unutuluyorya bosver gıtsın :34:
bu arada demişsin ya sen kız senin yanındamı hep diye evet benim yanımda fazla masa yokki bir ben geçiyorum bilgisayara ama oda hep yanımda oturdugundan kk ya giremiyorum :43:
şimdi yanımdaki çocuk dışarı çıktıda onun bilgisayarına geçti öyle yazıyorum yane:31:

narcımseninde eşinle marmarise gitme durumun varmış ama herhalde iptal mi oldu tam anlayamadım:44:
biz marmarise gittiğimizde datçada kalıyrouz marmarisde de çok otel ve pansiyon var mutlaka güzel bir yer bulursunuz:34:

günaydın canlarım kimsecikler gelmemiş daha bi nar gelip gitmiş dün mi,safifim vardı hiç giremedim ve bi gün öncesinden kırgınlığım vardı dün bugün azıttı eymende bundan etkileniyor galiba dün akşam 10.30ta mızmızlanmaay başladı uyutayım dedim 2de artık azarla uyudu yoktu uyuyacağı ayaklarını çırpıyor gülüyor uyumamak için elinden gelen herşeyş yapıyor benim zaten halim yok eşim uyutmaya çalıştı bi yandan o bi yandan ben helak etti bizi bende dedimki bidaha senin kahvaltılarına ceviz badem koymayacam eşimde koyma ya niye koyuyorsun baksana şuna dyor bende beyni geliştiriyor diye koyuyorum dedim hıım koymaya devam et o zaman dedi :1:
narcım inşl iznini ayarlayabilirsinde eşinle gidersinn canım değişiklik iyi olur inan benimde çokk ihtyacım var ama biz kpssden önce hiç bişe yapamayız
adacım eymen emeklemiyor canım yürüteçte yürüyor vızır vızır emeklemeye başlamadı döne döne ve başıyla destek vererek sürünerek ilerliyor normalde
canım kayınvaldenle yaşadığın srun çok büyük bişe değil ama dediğin gibi bazen çok doluyoruz ve ufacık bişeyi büyütüyoruz bide şöyle bişe var evin içinde 7/24o çocukla biz varız yeri geliyor uyusunda azcık dinlenelim diye gözünün içine bakarken onun gelipte böyle umursamazca konuşup çocuğu uyandırması hoş bişe değil bide baksana gözlerine onun uyuyacağı yok nasıl laf ben mi bilecem senmi bilecen uykusu olup olmadığını ama sen çok takma kafana canım gelip geçici üzüldüğünle kalırsın
yıldızcım evet canım eymende alperende düştüler canımya ufak kazalarımız başladı bizim:2:
kızlar hepinişz iyisinizdi umarım eymen ağlıyor ben çıkıyorum öpüldünüz

bak sen sıpaya yaa enerji alınca bol bol sizi de uyutmuyor yaramaz :1:

Back