B babeee38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2020 91 -25 26 23 Ocak 2024 Konu Sahibi babeee38 #21 dcco123 .!.: Doktorlar 1-2 seneye kadar geri gelebileceğini söylüyor, umarım sizinki de gelir Genişletmek için tıkla... Bir sene oldu bakalım umarım gelir çok kötü bir şey
dcco123 .!.: Doktorlar 1-2 seneye kadar geri gelebileceğini söylüyor, umarım sizinki de gelir Genişletmek için tıkla... Bir sene oldu bakalım umarım gelir çok kötü bir şey
C cileklikekvarmi Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2023 281 66 29 23 Ocak 2024 Konu Sahibi babeee38 #22 bende sizin gibi İstanbul'da gezmedik doktor bırakmadım ya psikolojim bozuldu. En sonunda birine karar kıldım kapora ilettim. Bir arkadaşım hangisine olursan ol diğeri aklında kalacak dedi. En son bende seçimimi yaptım.. Kafam iyice karışıyordu
bende sizin gibi İstanbul'da gezmedik doktor bırakmadım ya psikolojim bozuldu. En sonunda birine karar kıldım kapora ilettim. Bir arkadaşım hangisine olursan ol diğeri aklında kalacak dedi. En son bende seçimimi yaptım.. Kafam iyice karışıyordu
simca12 Mutlucuk Kayıtlı Üye 23 Mart 2009 1.448 625 2 Şubat 2024 Konu Sahibi babeee38 #23 selamlar,motivadan memnun musunuz,yarın görüşeceğim doktor da motiva öneriyormuş. süreç nasıldı? Sekerelifefe .!.: Motiva markada iki çeşit var benim ki motiva ergonomiks yani çipli olan mo Genişletmek için tıkla...
selamlar,motivadan memnun musunuz,yarın görüşeceğim doktor da motiva öneriyormuş. süreç nasıldı? Sekerelifefe .!.: Motiva markada iki çeşit var benim ki motiva ergonomiks yani çipli olan mo Genişletmek için tıkla...
Duygu_lar Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2024 7 0 50 10 Şubat 2024 Konu Sahibi babeee38 #24 Sekerelifefe .!.: Ben Tamer şakrak’ a oldum 1 sene önce 400 cc motiva ergonomik kas üstü takıldı çok memnun kaldım Genişletmek için tıkla... Şuan çok pahalı bende yazdım ona çok dr var kararsız kaldım araştırdıkça iyice kafam karıştı
Sekerelifefe .!.: Ben Tamer şakrak’ a oldum 1 sene önce 400 cc motiva ergonomik kas üstü takıldı çok memnun kaldım Genişletmek için tıkla... Şuan çok pahalı bende yazdım ona çok dr var kararsız kaldım araştırdıkça iyice kafam karıştı