Ana hiç resim paylaşmamış ya.. yaptığı vücutları keşke görebilsekBen istanbul etilerde BurcakErdince yaptirdim 2015 yilinda, hatta bir kac kiz arkadasim daha yaptirdi memnunum. Instagram da aktif olan tüm estetik cerrahlardan da uzak duruyorum
Ben cahit vural burun estetiği düşünüyorum siz ne yaptırcaksınızKızlar kafayı yiyeceğim ya hangi doktora tamam buna ameliyat olayım desem ya bi kötü yorum ya da instagramdaki bi resimdeki sonuç hoşuma gitmiyor.. Dr. Mahmut Nurikaratoprak, Dr. Aydin Tekgöz, Dr. Cahit Vural, Dr. Onur Sümer, Dr. Sedat Tatar, Dr. Tamer Sakrak derkeeeeen cidden fenalık geldiAranızda bunlardan birine ameliyat olupta memnun kalan varmı? Fiyat olarak ne ödediniz acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Ben Tamer şakrak’ a oldum 1 sene önce 400 cc motiva ergonomik kas üstü takıldı çok memnun kaldımKızlar kafayı yiyeceğim ya hangi doktora tamam buna ameliyat olayım desem ya bi kötü yorum ya da instagramdaki bi resimdeki sonuç hoşuma gitmiyor.. Dr. Mahmut Nurikaratoprak, Dr. Aydin Tekgöz, Dr. Cahit Vural, Dr. Onur Sümer, Dr. Sedat Tatar, Dr. Tamer Sakrak derkeeeeen cidden fenalık geldiAranızda bunlardan birine ameliyat olupta memnun kalan varmı? Fiyat olarak ne ödediniz acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Vücut ameliyatiBen cahit vural burun estetiği düşünüyorum siz ne yaptırcaksınız
Sagol canimBen Tamer şakrak’ a oldum 1 sene önce 400 cc motiva ergonomik kas üstü takıldı çok memnun kaldım
Hayır sadece büyütmeSagol canimdiklestirme yapildimi
Anladim canim peki ergonomik ne demek oluyorHayır sadece büyütme
Motiva markada iki çeşit var benim ki motiva ergonomiks yani çipli olan modelAnladim canim peki ergonomik ne demek oluyor
Anladim vallaha Ben daha cok Karin germr den baya korkuyorum yaMotiva markada iki çeşit var benim ki motiva ergonomiks yani çipli olan model
08.04.2022 de sedat tatarda ameliyat oldum. Instragram sayfasina bakin ilk video paylasimi, tummy tuck bbl liposuction uyluk germe. Zerre kadar pisman degilim. Sedat tatari sectigime ayrica koc burcu kendisi, titiz calisir koclar, tafsiye etmezsem haksizlik olur. 13 gün oldu ameliyat olali yarin kontrole gidiyorum, mutluyum sükürler olsun.Kızlar kafayı yiyeceğim ya hangi doktora tamam buna ameliyat olayım desem ya bi kötü yorum ya da instagramdaki bi resimdeki sonuç hoşuma gitmiyor.. Dr. Mahmut Nurikaratoprak, Dr. Aydin Tekgöz, Dr. Cahit Vural, Dr. Onur Sümer, Dr. Sedat Tatar, Dr. Tamer Sakrak derkeeeeen cidden fenalık geldiAranızda bunlardan birine ameliyat olupta memnun kalan varmı? Fiyat olarak ne ödediniz acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Merhaba Müge Sevindik e ameliyat oldunuz mu acaba25 nisanda müge sevindik e meme ameliyat için gideceğim bende
Merhabalar, ben de kas üstü olmayı düşünüyorum. Yumuşaklığı nasıl oldu? implantın ele gelmesi gibi bir durum var mı, göğüsler doğal hareket ediyor mu acaba? Teşekkürler.Ben Tamer şakrak’ a oldum 1 sene önce 400 cc motiva ergonomik kas üstü takıldı çok memnun kaldım
Baba ozelden resim arabilirmisiniz? Ben de kendisini dusunuyorum?08.04.2022 de sedat tatarda ameliyat oldum. Instragram sayfasina bakin ilk video paylasimi, tummy tuck bbl liposuction uyluk germe. Zerre kadar pisman degilim. Sedat tatari sectigime ayrica koc burcu kendisi, titiz calisir koclar, tafsiye etmezsem haksizlik olur. 13 gün oldu ameliyat olali yarin kontrole gidiyorum, mutluyum sükürler olsun.
Gayet doğal implant ele filan gelmiyor , dokum hiç yoktu çok doğal duruyor . Kas üstünü tercih eden nadir doktorlar arasında Tamer bey , eli çok hafif gerçektenMerhabalar, ben de kas üstü olmayı düşünüyorum. Yumuşaklığı nasıl oldu? implantın ele gelmesi gibi bir durum var mı, göğüsler doğal hareket ediyor mu acaba? Teşekkürler.
Çok sevindim sizin adınıza, peki memede geçici veya kalıcı bir his kaybı yaşadınız mı acaba?Gayet doğal implant ele filan gelmiyor , dokum hiç yoktu çok doğal duruyor . Kas üstünü tercih eden nadir doktorlar arasında Tamer bey , eli çok hafif gerçekten
Ben doktor beye ameliyat olmadım başkasına oldum ama his kaybı yaşıyorum evet ve eskisi gibi dikleşmiyor meme ucumÇok sevindim sizin adınıza, peki memede geçici veya kalıcı bir his kaybı yaşadınız mı acaba?
Doktorlar 1-2 seneye kadar geri gelebileceğini söylüyor, umarım sizinki de gelirBen doktor beye ameliyat olmadım başkasına oldum ama his kaybı yaşıyorum evet ve eskisi gibi dikleşmiyor meme ucum