• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doktor muayenesi ve korkular

• Konu Sahibi Konu Sahibi Srks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Srks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
311
226
33
1 buçuk yıldır bebek istiyoruz tam tedavi olmaya karar verince korona girdi vs derken bugün doktora çıktım adetin ilk günü.. Doktor vajinal muayene yaptı fakat sol tarafta tam anlayamadığım bir şey var dedi 5 cm kistte olabilir bağırsak ağı da olabilir dedi eğer düşündüğüm gibiyse içi iltihap yada enfeksiyon doludur dedi bu durumda ancak sağ taraftan gebelik olur dedi. Yarın için kan vermemi istedi. Fsh, lh, e2 vs bakıcak birde markel yazmış.. Çok iyi bir doktordu fakat tedirgin oldum. Tomografi nasıl can acıtır mı smear testide istiycem duruma göre

1 buçuk yıldır bebek istiyoruz tam tedavi olmaya karar verince korona girdi vs derken bugün doktora çıktım adetin ilk günü.. Doktor vajinal muayene yaptı fakat sol tarafta tam anlayamadığım bir şey var dedi 5 cm kistte olabilir bağırsak ağı da olabilir dedi eğer düşündüğüm gibiyse içi iltihap yada enfeksiyon doludur dedi bu durumda ancak sağ taraftan gebelik olur dedi. Yarın için kan vermemi istedi. Fsh, lh, e2 vs bakıcak birde markel yazmış.. Çok iyi bir doktordu fakat tedirgin oldum. Tomografi nasıl can acıtır mı smear testide istiycem duruma göre
Tomografi yi bağırsak için mi istedi canım

Tomografi ne için onu anlamadım?
Tomografi acı duyulacak bir işlem değil.

bende jinekolojik muayene olmaktan hep korktum ve çekindim ama en son doktorum bu konuda beni çok rahatlattı mehmet reşit asoğlu ismi doktorda çok öenmli kızlar

Back
X