Doktor kürtaj dedi

blacksparrow

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2022
16
-3
27
Merhaba hanımlar acil tecrübenize ihtiyacım var son adet tarihimi bilmiyorum ve sürekli gecikiyordu reglim sonra gebe olduğumu öğrendim Devlette doktora gittim keseyi göremedim boş gebelikten şüpheleniyorum dedi bir gün sonra başka bir doktora gittim özelde kesesi göründü gayet sağlıklı dedi hatta ultrason tarihinde 7 haftalık yazıyordu 2 hafta sonra tekrar gel dedi gittiğimde vajinal ultrasonda baktı bu sefer 6 hafta yazıyordu doktor bebeği görmesine rağmen kürtaj olman gerekiyor dedi direk 1500 TL dedi. Hiçbir sorumu yanıtlamadı . Benim hesaplamalarıma göre de tahmini 5. Haftamın içindeyim lütfen yardımcı olun aynı durumu yaşayan var mı uyuyamıyorum.

Başka bir dr daha gidin özelden ona göre karar verin umarım güzel haberler alırsınız

kanınıza bakmışlardır illa ki beta artışınız ne durumda? Bence Beta artışınız normalse 1500 verin hemen kürtaj yapalım diyendense, gayet sağlıklı diyen doktor daha inandırıcı geldi.

çok özür dilerim şimdi tekrar okudum sağlıklı diyen doktor sonradan kürtaja dönmüş zaten, sorularınızı da cevaplamamış amacı ne acaba

Gideceğim de işte kafamda çok soru işareti var
Kafanın karışması normal cnm 2 dr da ayri ayri konusunca arada kalmışsın Herhangibi bir sebep sunmadan direk kürtaj demesi saçma olmuş içinin rahat etmesi için 3 bir dr daha görünün önce sağlıklı deyip arkasından kürtaj demesi normal değil en azından kalp atışı alamadım der yada hafta olarak gelişimi durmuş der

kanınıza bakmışlardır illa ki beta artışınız ne durumda? Bence Beta artışınız normalse 1500 verin hemen kürtaj yapalım diyendense, gayet sağlıklı diyen doktor daha inandırıcı geldi.
Malesef ikisi de aynı doktor başından savar gibi oldu betam yükseliyor en son 2 hafta önce 15.000 lerdeydi bilmiyorum şaşırmış durumdayım.

Boş gebelikte kese olur bebek oluşmaz diye biliyorum,Bebegi görmesine rağmen nasıl kürtaj diyor anlamıyorum kalp atışını olmadığını mi söyledi acaba

Boş gebelikte kese olur bebek oluşmaz diye biliyorum,Bebegi görmesine rağmen nasıl kürtaj diyor anlamıyorum kalp atışını olmadığını mi söyledi acaba
Kalp atışı için zaten belli bir süre var 8-9 haftaya kadar geç döllenme olabilir diye hiç açıklama yapmadı ya . Ben nasıl cevabını bulayım şimdi . Ah bu doktorlarrr

Malesef ikisi de aynı doktor başından savar gibi oldu betam yükseliyor en son 2 hafta önce 15.000 lerdeydi bilmiyorum şaşırmış durumdayım.
bence siz beta takibi yapıp bir de mutlaka araştırıp iyi bir doktora daha görünün. en azından sizi dinleyip, size aradığınız cevapları verebilecek birisine. hatta olabiliyor mu bilmiyorum başlığı yaşadığınız şehirdeki kadın doğum uzmanı önerisi olarak güncellerseniz sitedeki arkadaşlardan da yardımcı olabilecek olan çıkar belki.

Yeni üye olduğum için tam da bilmiyorum canım siteyi yapmaya çalışayım bakalım teşekkür ederim

Başka bi doktora gitmeden sakin kürtaj olma..Adana'da 5 aylık bebeği öldu diye dogurtmusardi aman diyim en az 3 4 doktora git

Başka bi doktora gitmeden sakin kürtaj olma..Adana'da 5 aylık bebeği oldu diye dogurtmusardi aman diyim en az 3 4 doktora git
Üniversite hastanesine gideceğim ama gitmeden arkadaşlardan fikir alayım dedim böyle bir karar nasıl verilir ki onu da bilmiyorum ilk gebeliğim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…