Doktor, hemşire ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24.609
Puanlar
348
Yer
Türkiye
Hanımlar 4 Nisan da aylık iğne (doğum kontrol) vurdurdum akşam 7 civarı ) aynı ay içinde ayın 23 ünde hasta oldum ve 26 sında hastalığım bitti son birlikte olma tarihimiz de bu ayın 2 si iğneyi ilk defa kullandığım için tekrar yaptırmam gerektiği de aklımdan çıkmış az önce nişanlım hatırlattı bu iğne prospektüsünde 27 gün koruma yaptığı yazıyor iğne yaptırdığım gün ile son ilişki günü arası tam 28 ama şu var acaba kanamam olunca etkisi gitti mi?

İnternette net bilgi bulamadım,ek olarak regl im her zamankinden farklı oldu bittikten sonra 3 -4 gün boyunca da pembe akıntım oldu. Doktor, hemşire ya da bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

Ben de aylık iğne ile korunuyorum. 3 gün önce veya 3 gün sonra yaptırabiliyorsunuz.

Ben de aylık iğne ile korunuyorum. 3 gün önce veya 3 gün sonra yaptırabiliyorsunuz.
Peki kanamadan sonra olan birliktelikler sorun olmuş olabilir mi? 20 gün sonra kanama oldu unuttuğum için de birliktelik yaşadık hamilelik ihtimali olur mu ki

Peki kanamadan sonra olan birliktelikler sorun olmuş olabilir mi? 20 gün sonra kanama oldu unuttuğum için de birliktelik yaşadık hamilelik ihtimali olur mu ki
Sanmıyorum ama sağlık ocaklarındaki ebelere danışabilirsin. Daha iyi cevap verirler.

3 gun once veya 3 gun sonra yapabiliyorsun ama gununu kacirmaman gerekiyor. Igneyi kullanmaya yeni basladigin icin ilk iki uc ay leke gorebilirsin normal sonrasinda adetin duzene girer

Baya olmus nete giremedim bazi durum lardan dolayi gebe oldugunuzu sanmiyorum Uzun sure kullandim Ben yan etkileri oluyor ilk kez Boyle birseyle karsilasiyo vucudun alismasi zaman alir

Baya olmus nete giremedim bazi durum lardan dolayi gebe oldugunuzu sanmiyorum Uzun sure kullandim Ben yan etkileri oluyor ilk kez Boyle birseyle karsilasiyo vucudun alismasi zaman alir
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp geldiğin için büyük ihtimal yarın regl olmam lazım hala bekliyorum telaşla inşallah olmaz çünkü maddi olarak kendimizi bebek bakacak büyütecek yeterlilikte görmüyoruz ve evet vücudum belki alışamadı yan etki de görebilirim inşallah ağır sonuçlar doyurmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…