Doktor çiftin kızını köpekler parçaladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Doktor çiftin kızı Erinç Pütün’ü sokak köpekleri parçaladı
ESKİŞEHİR’de doktor olan Serpil ve Reyhan Pütün çiftinin kızları 34 yaşındaki Erinç Pütün’ün sokak köpekleri tarafından parçalandığı sanılan cesedi boş arazide bulundu. Soruşturma başlatan polis, Pütün’ün sokak köpeklerinin saldırısında öldüğü ihtimali üzerinde duruyor.
Sitene Ekle

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, (DHA) -

Batıkent Mahallesi Binay Sokak’taki villa tipi evlerin karşısındaki boş arazide köpeklerin bir kadın cesedini parçaladığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polislerin yaptığı araştırmada ölen kişinin, daha önce Tabip Odası Başkanlığı görevinde bulunan beyin cerrahı Op. Dr. Reyhan Pütün ile göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serpil Pütün çiftinin bekar kızları Erinç Pütün olduğunu belirledi. Erinç Pütün’ün sırt çantası da cesedin yaklaşık 500 metre ilerisindeki boş arazide bulundu.

Polisler hem cesedin hem de çantanın olduğu yerde köpeklerin ayak izlerinin bulunduğunu, Erinç Pütün’ün sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ölmüş ihtimalinin ağır bastığını söyledi. Hayvan sever bir kişi olan Erinç Pütün’ün, zaman zaman bu bölgeye giderek, sokak köpeklerine yiyecek verdiği belirtildi.

Eskişehir’de ünlü beyin cerrahı Op. Dr. Reyhan Pütün ile göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Serpil Pütün çiftinin kızı Erinç Pütün’ün parçalanmış cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

KÖPEKLERİ BESLİYORDU

Batıkent Mahallesi Binay Sokaktaki tarlalık alanda başıboş köpeklerin bir şeyi parçalamaya çalıştığını gören mahalle sakini bir vatandaş, ilk önce köpekleri taş atarak kovaladı. Ardından cesedi gören mahalle sakini, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, bir kadın cesedinin olmasından dolayı öncelikle cinayet şüphesiyle çalışmalarına başladı. Ancak, vücudunda bıçak ve silah yarası bulunmayan kadının ayağındaki çamur izi ve vücudundaki diş izleri ekiplerin çevrede arama başlatmasına neden oldu. Kadının kaçma ihtimali üzerine geniş bir alanda arama yapan ekipler, hayatını kaybeden kadının çantasını ve bir takım eşyalarını yaklaşık 500 metre ileride buldu.

Pütün’ün aynı zamanda bir hayvansever olduğu ve bölgeye gelerek zaman zaman burada yaşayan köpekleri beslediği öğrenildi.
http://www.milliyet.com.tr/eskisehir-de-kopekler-genc-kadini-gundem-2028174/

Sanırım sokak köpekleri için barınak yapmak en mantiklisi. O barınak da hem köpeklerin bakımı iyi olur hem de insanların cani bu şekilde tehlikeye atilmamis olur.

Yazık olmuş kıza. Allah rahmet eylesin.

Bu haberler de benim fobimi artırıyor iyice.

sokak köpeklerini bırak geçen bizim burda parkta belediyenin sürekli bakımını yaptığı küpeli bakımlı köpekler bi genç kızı ısırdı, kız normal yürüyordu köpekleri tahrik edecek bişeyde yapmamıştı şok olduk, sürekli çoluk çocuğun oynadığı insanların sürekli spor, koşu yaptığı bi park. Hayvanların sağı solu belli olmuyor işte süreklide onları beslemeye gidiyormuş ama...

Evet en ilginç olan tarafı bu. Ben köpeklerin tanıdıkları sevdikleri kişiye zarar vermediklerini düşünürdüm ama öyle değilmiş demekki. Bir şeyler yapilmasi lazım.

Ben bu ölümlerden bile insanları sorumlu tutuyorum, o kadar kinlendim ki artık insanlara.. Sokak hayvanlarına acımasızca davranılıyor ve o hayvanlar insanları tehlike olarak görüyor. Olan da böyle masumlara oluyor.. Çok çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin..

Bu da doğru. Bazi insanla hayvanlara aci cektirmeyi çok seviyorlar nasıl hir psikolojileri varsa artık.

Bu da doğru. Bazi insanla hayvanlara aci cektirmeyi çok seviyorlar nasıl hir psikolojileri varsa artık.
Aslında onlar insan bile değiller..
Ben zaman zaman barınaklara giderim orada öyle çok insanlardan korkan köpekler var ki mesela içlerinden birisi hala aklımda.. Gidip sev okşa birşey yapmaz ama elini kaldırdığın an hırlamaya başlıyor çünkü sahibi dövüyormuş tehdit olarak görüyor, nasıl bir yara bu onda düşünün kimseye tam güvenemiyor ona bakan onunla ilgilenen adamı ilk zamanlar ısırmış sonradan ortaya çıkmış bu geçmişi.. Daha dün haberlerde gördüm ellerinde dogo cinsi bir köpek parkın koruma köpeğini kovalatıyorlar bacağından yakalamış ısırıyor oradaki insanları korkutuyorlar.. Böyle insanlar da var işte..

yine aynı parkta başka bi olaya şahit oldum, bi kadın yürüyüş yaparken yol üzerinde yatan köpeğe elini uzattı, köpekte tokalaşır gibi patisini uzattı, kadın patisini okşadı yürüyüp gidecekken köpek önünü kesti tekrar patisini uzattı beni sev diye sanırım, bi o kadarda sevgiye muhtaçlar, ama insan bilemiyor hangisi sakin hangisi saldırgan

Of çok korkunç gerçekten köpeklerin parçaladığına inanasım gelmiyor köpekler sadık hayvanlar kendisini besleyen birine saldırmazlar diye düşünüyorum birde kimse görmedi mi acaba yardım falan istemedi mi bu kadın Allah rahmet eylesin acı bir ölüm olmuş

Korkunç bir ölüm.Hayır asla köpekler böyle bir şey yapmaz diyenleri de anlamıyorym,eğer köpek çok şiddet görmüş ve travma geçirmişse saldırgan olabilir.Zaten otopside köpek parçalarken canlı olup olmadığı ortaya çıkar.Eğer gerçekten sokak köpekleri yapmışsa umarım kısa zamanda uyutulur o köpekler.

yazınızı okuyunca köpek önünü kesti dedikten sonra saldıracak diye beklemiştim
yazık sevgiye muhtaç onlar da.

Yazik ya Allah rahmet eylesin..cok fena bir ölüm. .
Aklima guvenlikci adam geldi..

bu köpekler yırtıcı değilki..yemek verene bu kadar saldırmazlar diye düşünüyorum..acaba bir cinayet çıkmasın ardından..çok üzücü..

sürekli onları besliyosa, köpeklerin alışkın olması tanıması lazım niye saldırıyolar. çok ilginç
Allah rahmet eylesin

kız köpekleri besliyormuş ya nasıl onu öldürürler ki
acaba hasta köpekler miydi
yoksa biri öldürüp attı mı kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…