Doktor çiftin kızını köpekler parçaladı

sevgili hediyesi,heves ,gösteriş için alınan köpekler bakılamayıp sokağa bırakılıyor.Eskiden kısırlaştırma vardı.En azından artışı engellensin diye şimdi bu yapılmıyor.Hayvanlar çaresiz kalıyor.
Eskiden her mahallenin köpeği olurdu , yabancı geçse havlardı.Geç saatte beni evime kadar getiren köpek vardı.O da sokak köpeği ama devir maalesef değişti.
Birde genetikleriyle oynayıp saldırgan bir ırk yarattı insanlık.Çiftleştiriyorlar erkek köpeklerini sakinleşsin diye oradan doğan yavrular zaman içinde sokak köpeklerinin genlerine işliyor.

köpekler ne yazık ki parçalıyor ve saldırıyorlar hem de hiç bir şey yapmasa da karşıdaki.. bizzat şahit olduğum 1-2 olay var bu şekilde neyse ki çok hasar almadı şahit olduklarım.. sokak köpeklerinden korkuyorum, onlar da benim korktuğumu biliyorlar kanımca :KK53:

allah yakınlarına sabır versin..

hayvanlarında psikolojileri bozuk olanları olabiliyor tabi bide cig et yedilerse biyerlerde oda vahsilestiriyor..yoksa saglıklı bir hayvan ac kalınca dahi saldırmıyor bazen kedilerimi rahatsız eden kopekleri kovalıyorum hemen kacıyolar hemde 4-5 tane kocaman kopekler ..gercekten uzuldum bu duruma

Sokak köpekleri saldırmaz parçalamaz diye bir sey yok.
Yalnızken korkaklardır elinizi kaldırsanız ağlarlar ama bir kaç köpek bir araya geldiğinde çete oluyorlar. Sürünün lideri agresif ve saldırgansa vay onların bölgesine giren her türlü canlının haline.
Hele bir de açlarsa.
Kızın belkide devamlı beslediği bir sürü değildir. Veya sürünün lideri değişmiştir. Yeni alfa saldırgandır.
Çok üzüldüm. Böyle iyi insanların bu sekilde korkunc ölümleri daha da üzücü.

otopsi sonucu çıkmış arkadaşlar, malesef köpekler yapmış, otopsiden çıkan sonuç, hayvan saldırısına bağlı kanama sebebiyle ölüm
On otopsi raporu o. Hayvanlarin yapmis olma ihtimali insanlardan az. Bu duymda insanlari barinaklara kapatsinlar misal. Daha once guvenlikci mevzusunda da kursunla oldruldugu cikmisti adamin.

Galeyana gelio de toplumca hak calmayalim. Onlar allah ne dedi ise onu yapiyorlar tamamen ic gudu. Ya insanlar? Insanlar degil mi allahi dinlemeyenler.

imkansiz olur mu? yillarca kendisine bakan evcil kopekler bile sahiplerinin yuzunu filan parcaliyor :/ kopekleri cok seviyorum ama boyle seyler okudukca..
Ornek verseniz? Hangi kopek sahibini parcalamis? Sehir efsanesidir bu.

Parcalayan pitbullar olabilir mesela ki yine kopek haklidir. Cunku onlara egitim verme adina yapilanlar sana bana yapilsa akli dengemiz kalmaz.

On otopsi raporu o. Hayvanlarin yapmis olma ihtimali insanlardan az. Bu duymda insanlari barinaklara kapatsinlar misal. Daha once guvenlikci mevzusunda da kursunla oldruldugu cikmisti adamin.

Galeyana gelio de toplumca hak calmayalim. Onlar allah ne dedi ise onu yapiyorlar tamamen ic gudu. Ya insanlar? Insanlar degil mi allahi dinlemeyenler.

bilmiyorum canım ben haberlerde böyle duydum, başka bir rapor daha çıkacaksa onunda haberi çıkar muhtemelen öyle değilmiş diye

yeni çıkan haberi paylaştım : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-parcaladi-denmisti-ama.807520/#post-40062804

hangi güvenlik olayı axelia?
hani bi ara tv'de gösteriyorlardı güvelik görevlisine köpekler saldırıyor sabah olunca buluyorlar o mu?
merak ettim de.

Ama onu kameralarda göstermemıslerdı:KK57:

Çok sasırdım
Otopsi raporu aciklandiginda kursunla oldugu belirlenmisti ama bunu yayinlamadi o gazeteler. Kopeklerle ilgili galeyani yaratip geri cekildiler. O donemin haysev avukati otopsi raporunu istemisti ve sonuc bu idi. Kimse haber yapmadi sadece.

sokak köpekleri de parçalamış olabilir. elbetteki çok acı bir durum. aileni acısı anlamak namümkün ama şöyle de bir şey var ki insanlar bu hayvanları vahşileştiriyor. bilenler bilir izmir pasaport iskelesinde de bir kaç köpek var. iskeleye ne zaman gitsem şapkalı ve şortlu biri gelince köpekler bir tuhaflaşıyorlar. şapkalıya havlaya havlaya bir hal oluyorlar. neden acaba??? muhtemelen o şapkalılardan biri bu hayvancıklara zarar vermiş olmalı...

X